- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.881
kızlar doktorlarınızdan uyku için ilaç veren varmı uyku ilacı yazıyolarmı bize bilginiz varmı salı günü kontrole gidicem yazıyolarsa yazdırayım gözlerimin altı cizgi cizgi oldu uyumak istiyorum artık((
hiç bilmiyorum ama vereceklerini sanmıyorum jineps...ama üzülme çoğumuz uyuyamıyoruz
Selam kizlar hamilelikte sac boyatilmaz biliyorum ama sac kestirmek iyi degil derler hic kestiren varmi aranizda?
benimde dip röfle yaptırmam lazım kestirmem lazımm ama cesaret edemiyorumm... İnşalalhh doğum sonra gidicemm şöyle bir güzel değişicemm gelicemm :):)
dip boya zararlı canım aman hee
evett canım dip boya zararlıymışş ama bazı doktorlar özellikle bayan doktorlar dip röfle dipten yapılmadığı için ona izin veriyorlar ama ben yinede cesaret edemiyorummm amannn önemli değill valla böyle olmak bebeğiminnn sağlığı herşydenn önemli... Doğumdan sonra yaptırırım artık...
evet canım ben devam ediyorum doğuma kadar da devam edecekmişim sanırım. hatta doğumdan sonra bile direncin düşmesin diye. ben ferrevit pronatal kullanıyorumm.
hayırlı cumalar kasım anneleri sizleri baştan beri takip ediyorum.Bana güç veriyorsunuz.Allah razı olsun şu ana kadar ilk aylar çektiğim bulantılar dışında sıkıntım yoktu .Ama 10 gündür çooook zor günler geçiriyorum.Pazartesi diyazem verdiler ama olmadım psikiyatriye gittim panik atak teşhisi ile başladı.Hala ataklar geliyo boğuluyo ölüyo gibi oluyoyorum.İlaç düşük dozda ama yinede kızıma zarar verir mi diye endişeleniyorum Hiç böyle bişey yaşamadım Allah kimsye vermesin
ewt bu uykusuzluğun normal olduğunu biliyorum ama bu gecede uyuyamazsam 3. Hafta olucak uyuyamadığım için bedenimide ruhumuda çok yorgun hissediyorum ve git gide keyifsizleşiyorum allahtan yarın cumartesi öğleye kadar yatmak istiyorum ama her hafta bişey çıkıyor bakalım bu hafta ne cıkıcak
kızlarrr hepinize gunaydın...!!!
ben 12. haftadan sonra doktoruma sormustum istersen her gün boyat hicbir sekilde kanıtlanmıs bir zararı yok.. o eskidendi eski boyalar cok kotuydu kafalara yara yapıyordu artık bir sey yok demisti.. ben de hem dip yaptırıyorum hem rofle.. dip boyamı organik yaptırıyorum ama doktorumun dedigine gore ona bile gerek yok aralarında fark yok cunku dedi..
ayrıca kestirdim de defalarca.. hep hurafe arkadaslar Allahım'ın bictigi omru ben bi makasla mı degistiricem Allah askına?
kızlarr benimde çokk uykum geliyorrr normal mi
sizce
saç kestirme konusunda seninle aynı fikirdeyim ve herkese bunu söylüyorum..boya konusunda dr um 16. haftadan sonra boyatablirsin dedi, dediğin gibi kanıtlanmış bi şey yok çok araştırdım okudum ama organik boyalar dahi hepsi yoğun kimyasal içerdiğinden açıkçası dr izin verdiği halde ben cesaret edemedim..onun yerine saçlarıma kına yakmaya başladım.
ewt bu uykusuzluğun normal olduğunu biliyorum ama bu gecede uyuyamazsam 3. hafta olucak uyuyamadığım için bedenimide ruhumuda çok yorgun hissediyorum ve git gide keyifsizleşiyorum Allahtan yarın cumartesi öğleye kadar yatmak istiyorum ama her hafta bişey çıkıyor bakalım bu hafta ne cıkıcak
hayırlı cumalar kasım anneleri sizleri baştan beri takip ediyorum.Bana güç veriyorsunuz.Allah razı olsun şu ana kadar ilk aylar çektiğim bulantılar dışında sıkıntım yoktu .Ama 10 gündür çooook zor günler geçiriyorum.Pazartesi diyazem verdiler ama olmadım psikiyatriye gittim panik atak teşhisi ile başladı.Hala ataklar geliyo boğuluyo ölüyo gibi oluyoyorum.İlaç düşük dozda ama yinede kızıma zarar verir mi diye endişeleniyorum Hiç böyle bişey yaşamadım Allah kimsye vermesin
Kızlar merhaba.benim özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak;benim kemiklerim çok agrıo.el ve ayak kemiklerim uykudan uyanıorum resmen.sizce sebebi ne olabilir?ben günde 1bardak süt içiorum az mı gelio acaba.ama çok yoğurt,peynir yiyorum.birde biz oğlumuz için Mete Aras ismini düşündük.nasıl kulağa hoş gelior mu?
Günaydin tatli anneler ve onlarin minik melekleri
Kızlar merhaba.benim özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak;benim kemiklerim çok agrıo.el ve ayak kemiklerim uykudan uyanıorum resmen.sizce sebebi ne olabilir?ben günde 1bardak süt içiorum az mı gelio acaba.ama çok yoğurt,peynir yiyorum.birde biz oğlumuz için Mete Aras ismini düşündük.nasıl kulağa hoş gelior mu?
benide bıraksalar 3 hafta kesintisiz uyurum.. öyle bi potansiye var yani.. eşim film izletiyor bana uyumayayım diye.. bende bırak şimdi uyuyayım sonra istesemde kızım uyutmayacak.. bunun deposu olurmuki diye dalga gecyor benle.. kızım bi gelsin ben onu uyutcam mı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?