2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hiç bilmiyorum ama vereceklerini sanmıyorum jineps...ama üzülme çoğumuz uyuyamıyoruz

hiç bilmiyorum ama vereceklerini sanmıyorum jineps...ama üzülme çoğumuz uyuyamıyoruz

ewt bu uykusuzluğun normal olduğunu biliyorum ama bu gecede uyuyamazsam 3. hafta olucak uyuyamadığım için bedenimide ruhumuda çok yorgun hissediyorum ve git gide keyifsizleşiyorum Allahtan yarın cumartesi öğleye kadar yatmak istiyorum ama her hafta bişey çıkıyor bakalım bu hafta ne cıkıcak

Son düzenleme:
Selam kizlar hamilelikte sac boyatilmaz biliyorum ama sac kestirmek iyi degil derler hic kestiren varmi aranizda?

benimde dip röfle yaptırmam lazım kestirmem lazımm ama cesaret edemiyorumm... İnşalalhh doğum sonra gidicemm şöyle bir güzel değişicemm gelicemm :):)

dip boya zararlı canım aman hee

evet canım ben devam ediyorum doğuma kadar da devam edecekmişim sanırım. hatta doğumdan sonra bile direncin düşmesin diye. ben ferrevit pronatal kullanıyorumm.

kızlarrr hepinize gunaydın...!!!

ben 12. haftadan sonra doktoruma sormustum istersen her gün boyat hicbir sekilde kanıtlanmıs bir zararı yok.. o eskidendi eski boyalar cok kotuydu kafalara yara yapıyordu artık bir sey yok demisti.. ben de hem dip yaptırıyorum hem rofle.. dip boyamı organik yaptırıyorum ama doktorumun dedigine gore ona bile gerek yok aralarında fark yok cunku dedi..
ayrıca kestirdim de defalarca.. hep hurafe arkadaslar Allahım'ın bictigi omru ben bi makasla mı degistiricem Allah askına?

Son düzenleme:
biz de uyandık kızlar günaydın bizden de,
bende 4. ay dan sonra boyattım kızlar hatta yine bembeyaz oldu 1 ay sonra boyatıcam tekrar

hayırlı cumalar kasım anneleri sizleri baştan beri takip ediyorum.Bana güç veriyorsunuz.Allah razı olsun şu ana kadar ilk aylar çektiğim bulantılar dışında sıkıntım yoktu .Ama 10 gündür çooook zor günler geçiriyorum.Pazartesi diyazem verdiler ama olmadım psikiyatriye gittim panik atak teşhisi ile başladı.Hala ataklar geliyo boğuluyo ölüyo gibi oluyoyorum.İlaç düşük dozda ama yinede kızıma zarar verir mi diye endişeleniyorum Hiç böyle bişey yaşamadım Allah kimsye vermesin

canım cok gecmis olsun Allah yardımcın olsun.. direkt diazem de agır gelmesin bunyene ya en agır ilacı vermisler

Allah'ım sana huzur ve refah versin insallahh.. bol bol nature sounds parcaları dinle doga sesleri indir hemen netten canım...

kızlarr benimde çokk uykum geliyorrr normal mi
sizce

saç kestirme konusunda seninle aynı fikirdeyim ve herkese bunu söylüyorum..boya konusunda dr um 16. haftadan sonra boyatablirsin dedi, dediğin gibi kanıtlanmış bi şey yok çok araştırdım okudum ama organik boyalar dahi hepsi yoğun kimyasal içerdiğinden açıkçası dr izin verdiği halde ben cesaret edemedim..onun yerine saçlarıma kına yakmaya başladım.

o da bir cozum tatlim gayet iyi yapmissin

ben de ilk sefer cok heyecanlandim boyatirken ama kendimi ne kasıcam dedim yaptırdım :))

benide bıraksalar 3 hafta kesintisiz uyurum.. öyle bi potansiye var yani.. eşim film izletiyor bana uyumayayım diye.. bende bırak şimdi uyuyayım sonra istesemde kızım uyutmayacak.. bunun deposu olurmuki diye dalga gecyor benle.. kızım bi gelsin ben onu uyutcam mı bakalım..

canım gecmiş olsun..

daha öncede bu tarz sıkıntın varmıydı yoksa hamilelikle birlikte mi oldu..

ben bunaldıgım zamanlarda kuran okuyorum inanılmaz ii geliyor.. dua et bol bol.. diyazem nasıl bişeydir bilmiyorum ama doktorunla mutlaka görüşmüş fikrini almıssındır diye düşünüp eger onaylıyorsa kullan derim ben .. bu ruhsal durum bebeğine daha cok zarar verebilir belki..

ama sen önce seni rahatlatan seni oyalayabilecek seylere kendini ver .. bebeğini düşün hayaller kur.. ben bi baslıyorum hayal kurmaya kızım büyüyor okula baslıyor beraber geziyoruz .. ucuyorum resmen...sende dene ii gelecektir...ve son çözüm olark ilac kullan..sonucta hersey meleklerimiz için..

Allah yardımcın olsun canım...

canım ben anaokulu öğretmeniyim ne kadar mete ve aras isimli çocuk varsa yaramaz öğretmenler bile artık sınıflarına kura çekildiğinde mete isimli bi çocuk geldiğinde yandık diyor bide ikisi birden vay haline ama ben de aras ismini özellikle çok beğeniyorum yani isimler çok güzel ama benım aklıma direk çok hareketli atlayıp zıplayan çocuk geliyor

hayırlı Cuma'lar. bakıyorum ben gelene kadar gene bir sürü kaynatmışsınız geçmişi okuyayım geliyorum aranıza

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah, yardımcı olmak isterdim ama malesef tecrübeli bir anne değilim, benim de bir iki haftadır hergün sırtım ağrıyor bilgisayar başında çalışıyorum ondan mı? klimadan mı? hamilelikten mi? yoksa üçünün bir arada olmasından mı anlayamadım. Bu ağrılar biraz sıkıntılı oluyor ama Allahın izniyle 3,5 ayımız kaldı biraz sabredicez herhalde.

Arkadaşlar benim de sizlere bir sorum olacak, iki üç gündür ayaklarım ve ayak bileklerim patates gibi şiş vaziyette, Allaha şükür elimde yüzümde bir şişlik yok o önemli bir durummuş, benim merak ettiğim sizin de ayaklarınızda şişlikler yani ödem oluyor mu? Çalışıyorum diye yorgunluktan mı oluyor acaba? Sizin de ayaklarınızda şişlikler oluyorsa nasıl geçiriyorsunuz?

benim eşimde yat diye ısrar ediyo gece uyumayınca onuda uyandırıyorum :) ver istersen biraz ben taşıyayım bebeği sen çok yoruluyosun diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…