- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.281
Günaydın herkese...
Hafta içi her gün işe geldiğimden 7 de kalkıyorum.Hafta sonu da yine 7 de kalıyorum çünkü oğlum uyanıyor.Kızlar şimdi uyuyabildiğiniz kadar gç kalkın sonra paşalara ya da prenseslere göre bi hayat düzeniniz olacak :)
kızlar benimki gibi bebeği baş aşağıya dönen doğum pozisyonunu alan var mı???doktor bugün öyle dedide
gunaydın topiklerve hamıle oldugu halde kılo almayan benı sınır eden pisluklar
herkese gunaydın
kızlar benimki gibi bebeği baş aşağıya dönen doğum pozisyonunu alan var mı???doktor bugün öyle dedide
kimleri gördü benim gözümmmm şekerim kızın esmamelek gibi olursa yanarsın bilgine bu arada her sayfaya aylara göre gebeliğe konu açtım yasak değil değilmi
Kiiiim ? Günde alıyorum nerdeyse :) Valla şaka maka sizin de öyle mi kızlar ? 6.ayla birlikte kilo alma hızım acaip hızlandı. Tartıya her çıkışım farklı yani. Son 2 ayda çok alınıyo diyor herkes, tırsmaya başladım :) Her ne kadar amaan zor bulmuşum, kilo mu takarım desem de baştan, Kasım'da doğuma yuvarlanarak gitmeyi de istemem yani :)
ben 1 kentalim su anda
20 kg aldım nerdeyse
kımse rekorumu kıramaz
arkadasım dogum yaptı yenı,
doguma gıderken 58 kıloydu
pisluk
Allah için sağlam almışsın sen, ben sustum :) 9 kilodayım ben ama 3'ünü son ayda aldım sanırım, hızlandı baya. Tamam iştah açık ama öyle aman aman da yemiyorum yani. Bu sıcakta yaz günü nasıl kilo aldığımı anlamıyorum, Normalde yazın yesem de almaz hatta verirdim. Tabi kıza yarasın diye eksta besiye çektim kendimi, biraz da anasını şımartmak için yedim yalan değil :) Ama yine de iyi aldım yaw..
gunaydın topiklerve hamıle oldugu halde kılo almayan benı sınır eden pisluklar
herkese gunaydın
bilmiyorumki şekerim benim...
bebek şekerlerimiz şeker pembeden kızlar harika şekerleri var üstelik gayette uygun,isterseniz kurabiyede yapabiliyor...
liste için çok tsk ederim canım. bebeği hastanede kendimiz yıkayacak mıyız? şampuan, sabun yazmışsın da. bide 3 hastane çıkışı çok değil mi :26:
ben altı kilo aldım kızlar ama bunun üstüne ne kadar eklerim o meçhull:26:
ben altı kilo aldım kızlar ama bunun üstüne ne kadar eklerim o meçhull:26:
ay o kilo almayanlardan biriyim ama anacım 72 kiloyum.. yani halihazırda şişko bir hamileyim boyumda 162.. düşün nasıl bir top gibi dolandıgımı..
nerde bu bebek şekerleri.. detay pls.
ay o kilo almayanlardan biriyim ama anacım 72 kiloyum.. yani halihazırda şişko bir hamileyim boyumda 162.. düşün nasıl bir top gibi dolandıgımı
bı de kendıne ayı mı dıyosun
ıkea'da karsılassaydık ben senı her turlu yerle bır ederdım
Azmine bağlıBen 59'la hamile kaldım, 70'le doğururum çok almam diyordum, daha şimdiden 68'im Şimdi çıtayı yükselttim, 75'le doğurursam iyi diyorum, gerçekçi olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?