2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi geceler kızlar...
Biliyorsunuzki erken doğum riskim var o yüzden 2 haftadır kıpırdamadan yatıyorum dışarıyı unuttum ve yarın kontrolum var çok tedirginim inşallah herşey yolundadır 28 haftalık olduğu için biras daha içim rahat ama yinede şu 8 haftayıda atlatsam daha rahat olucam inşallah uyku tutmuyo valla bu arada uyku ve nefes problemlerim var ve bu haftalarda normalmiş inanın 4 saat uyuyorum sabaha kadar uyumak yok gündüzde yok uykuya dalamıyorum bana dua edin kızlar sizlerin dualarına ihtiyacım var

canım dualarımız seninle..sen doktorunun dediklerini yap gerisini allaha bırak.rabbim korur onu inşşş

iğneni yapacak değil mi bu hafta dr
söylemeyi atlar panik yaparsın aman diyim ben şimdiden söyliim
o iğneden sonra 1-2 gün kuzunun hareketleri yavaşlarmış, aman panik yapma

iyi geceler kizlar nasilsiniz bebisler nasil tekmelemelere devammi :)

bisey sorcaktim size , sut pompasi alcaktimda aceba manuel mi yoksa elektiriklimi alsam diye, aranizda alan tavsiye eden varmi?

iyi geceler kizlar nasilsiniz bebisler nasil tekmelemelere devammi :)

bisey sorcaktim size , sut pompasi alcaktimda aceba manuel mi yoksa elektiriklimi alsam diye, aranizda alan tavsiye eden varmi?

deneyimli tüm anneler MUTLAKA elektrikli der
hatta madela mini varmış galiba onu öneriyor herkes

bir kisidende duymustum elektirikli hemen bozuluyo ve bozulunca ise yaramiyo diye
benimde ilk oldugu icin ihtiyah duycakmiyim bilmiyorumda , markasini alirsam sanirim avent alirim madela burda varmi bilmiyorum hic
sen aldinmi yada alcakmisin peki

bir kisidende duymustum elektirikli hemen bozuluyo ve bozulunca ise yaramiyo diye
benimde ilk oldugu icin ihtiyah duycakmiyim bilmiyorumda , markasini alirsam sanirim avent alirim madela burda varmi bilmiyorum hic
sen aldinmi yada alcakmisin peki

ben sütün ve bebeğin durumuna göre doğumdan sonra almayı planlıyorum cnm
hiç çevremde kullanan olmadı
markayı da elektrikli olmasının gerekliliğini de burdan öğrendim

iste bende tereddut icindeyim alsammi almasammi diye, cunku sut iyi gelirse pompaya gerek kalmaz okdara para gider bide elektirikli daha pahali
bendemi sute gore aldirtsam zaten yeri belli acil bile olsa esime soyler aldirtirim

iste bende tereddut icindeyim alsammi almasammi diye, cunku sut iyi gelirse pompaya gerek kalmaz okdara para gider bide elektirikli daha pahali
bendemi sute gore aldirtsam zaten yeri belli acil bile olsa esime soyler aldirtirim

allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle senin gibi zorlu gebelerin umarım en kısa zmnda ii olursn....

Kızlar iyi geceler.eminim hepiniz uyumuşunuzdur.bende eşime sahur hazırlamak için kalktım.aklıma takılan bişey var,doğum öncesinde suyun gelmesi nasıl oluyor.ansızın mı gelior yoksa hissedior mu insan?evet biliorum daha çok varda ben herşeyi çok teferruatlı düşündüğümden birde evde boşboş otururken insanın aklına gelior işte

Uykuyu kim kaybetmiş, biz bulalım :) Sabaha kadar bi kramp, bi sıcak basması derken uyku yalan oldu bana ! Ama kramp derken de öyle böyle değil ha, resmen insanı böğürten cinsten :) Tam geçti derken bi daha giriyo ya zincirleme kramplara gark oldum

Günaydınlar herkesee..

Günaydın herkese...
Hafta içi her gün işe geldiğimden 7 de kalkıyorum.Hafta sonu da yine 7 de kalıyorum çünkü oğlum uyanıyor.Kızlar şimdi uyuyabildiğiniz kadar gç kalkın sonra paşalara ya da prenseslere göre bi hayat düzeniniz olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…