- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.261
slm cnm aynı bende 28 haftalığım süt geliyo bendende göğsünü sıkma doktoruna sor yinede ben sordum sorun yok dedi
iyi geceler kızlar...
Biliyorsunuzki erken doğum riskim var o yüzden 2 haftadır kıpırdamadan yatıyorum dışarıyı unuttum ve yarın kontrolum var çok tedirginim inşallah herşey yolundadır 28 haftalık olduğu için biras daha içim rahat ama yinede şu 8 haftayıda atlatsam daha rahat olucam inşallah uyku tutmuyo valla bu arada uyku ve nefes problemlerim var ve bu haftalarda normalmiş inanın 4 saat uyuyorum sabaha kadar uyumak yok gündüzde yok uykuya dalamıyorum bana dua edin kızlar sizlerin dualarına ihtiyacım var
kızlar benimki gibi bebeği baş aşağıya dönen doğum pozisyonunu alan var mı???doktor bugün öyle dedide
iyi geceler kızlar...
Biliyorsunuzki erken doğum riskim var o yüzden 2 haftadır kıpırdamadan yatıyorum dışarıyı unuttum ve yarın kontrolum var çok tedirginim inşallah herşey yolundadır 28 haftalık olduğu için biras daha içim rahat ama yinede şu 8 haftayıda atlatsam daha rahat olucam inşallah uyku tutmuyo valla bu arada uyku ve nefes problemlerim var ve bu haftalarda normalmiş inanın 4 saat uyuyorum sabaha kadar uyumak yok gündüzde yok uykuya dalamıyorum bana dua edin kızlar sizlerin dualarına ihtiyacım var
iyi geceler kizlar nasilsiniz bebisler nasil tekmelemelere devammi :)
bisey sorcaktim size , sut pompasi alcaktimda aceba manuel mi yoksa elektiriklimi alsam diye, aranizda alan tavsiye eden varmi?
bir kisidende duymustum elektirikli hemen bozuluyo ve bozulunca ise yaramiyo diye
benimde ilk oldugu icin ihtiyah duycakmiyim bilmiyorumda , markasini alirsam sanirim avent alirim madela burda varmi bilmiyorum hic
sen aldinmi yada alcakmisin peki
benimki tam manası ile
2 dönüm bostan yan gel yat osman
sırtı göbeğime dayalı yatıyo sıpa
ben normal doğurmak istedikçe işleri zorlaştırıyo haspam
iyi geceler kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?