2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende çok acı verdiğini duydum bakalım nolcak halimiz

Normal dogumu ısteyen bayanların cesaretıne hayranım,
ben cok pısırığım ya:96:
zaten bu psıkolojıyle doguramazsın da dedı doktor,
eşim de aynı fıkırde
ben sezeryancıyım yanı

kızımın teyzosları gunaydııınnnn...

kılo konusuna degınmıssınız hıc acmak ıstemedgm bı konu olsada ztn 93 le hamıle kaldım suan 95-96 kg gelıyorum ac karnına dr um cok ıyı gıudıyoısun ortalama 2 kg aldım ılk 5 ay hıc almamıstım bunlar 5 ten snra aldklarım ama sanırım 100 gecıp dogurucamm acaıp yemek yıyorum anlatamam... mesela esımle sabah 6 da kahvaltı yaptım saat 8.5-9 gbıde ekmek arası atıtrdım smdı komscuklarım kahvaltıya cagırdı oraya gıdıyorum... dsuunun yani...

buarada bebegımın pozısyonu bnm hep basasagı... aa.. asagıya tekme atıyo dedım dr ultrasnda bakarken guldu adam ellerı vr orda ayaklatrı solunda dedi... kızımın durusunu bıle anlamayan ben aylardır ayakları dıye ellerını sevıyomusum rezıl oldum...

ıyı gunler dılerız kızcemle...

bendende geliyor şeffaf renkli süt başlangıcı ama süt değil dedi doktorum inşallah böyle devam ederde bebeğim doğunca aç kalmaz yavrum :)

Çoğu doktor sırf uzamasın diye veriyor sancıyı...Şimdi nerdeyse bütün doğuma giden kadınlara veriyorlar.Ben gittim doktoa daha açılma yok pek ve sancım da çok az karın ağrısı gibi. Hemen yatış yaptı bana 23 eylül de saat sabah 9. Odaya çıktık hemşireler bize serumla suni sancı verecekler.Biz istemiyoruz dedi eşim.Tabi ki 5 dk sürmedi doktor geldi.Suni sancı istemiyorsanız eve gidin 3 saate bir gel nstye bağlan dedi. Sancılar sıklaşırsa da hemen gel dedi.Kıyafetlerimi filan giydirmişlerdi düşünün o kadar hazırlanmıştım eşyalarımı filan dolaba yerleştirmiştim.Eve gittik artık.Özel hastane olunca odamız boştu bize aitti.Gece gidelim yatalımdedik.Annem ben ve eşim gece hastanede kaldık.24 Eylül 2009 saat 10 30 da meleğim doğdu.Suni sancı verselerdi 1 gün önce doğacaktı ve kendi doktorum değil de nöbetçi ve erkek ( istemiyordum ama mecbur olacaktı) doktor olacaktı.Ayyy yazarken şimdi o anlar aklıma geldi gözlerim doldu.Odada arkadaşlar olmasa ağlarım hüngür hünngür.İnşaallah hepiniz o güzel anları yaşarsınız ben de tabi ki tekrardan yaşarım...

benim şekerim benim dönmüş oğlum başaşagı altdan elleri ile gıdıklıyo üstten ayakları ile tekme atıyo

benim kız da öyle canım hemde kordonu boynuna dolanmıs bi şekilde.. dr panik yok düzelir dedi..cumartesi şeker için tekrar gitcem bakcaz düzelmiş mi diye..

yav ii bişey bu dimi benim doktora bişey sorulmuyoda saolsun.deiştircem deiştircem dedim yine buna denk geldim

bu arada günaydın kızlarr

artık kendımı gordukten sonra kımse bana top gıbı gelmıyor fatoşcum

kilo boy söyle canım.. yorumu biz yapalım .. koyduk resimleri göbüş topiğine.. sectik en şişkoları Helenn ben ve crafty :) sizide görelim..

ay bide yerden bitmeyim ben.. sürünerek gelirsin diye dalga geciyorlardı ilk hamile kaldıgımı duyanlar.. evlendikten sonra 20 kilo alısımı an be an takip edenler bunlar tabi..

Normal dogumu ısteyen bayanların cesaretıne hayranım,
ben cok pısırığım ya:96:
zaten bu psıkolojıyle doguramazsın da dedı doktor,
eşim de aynı fıkırde
ben sezeryancıyım yanı

bende korkagım bacım..

normal dogum beni korkutuyor..

olurum epidural sezeryanımı mis yani..

benim kızkardesim diyo zaten herikiside dikişli .. tercih senin dikiş nrde olsun asagıdamı yukardamı..

ay yukarda olsun benim kontrolümde.. asagıyı nasıl takip etcem ben..

eşimle bi video izledik.. adamın yorumu aynen su .. insanlık dısı gibi normal dogum.. sahsen katılıyorum.. tabi diğerlerinin önünde saygıylada eğiliyorum..

bizim dr bacıdanda bi yorum: eskiden asıyı oyup yapıyorlarmıs ilerletmişler iğneyle yapıyorlar.. eskiden dogumu normal yapıyolarmıs ilerletmişler sezeryan yapıyorlar.. gerek yok abla der kendisi ..

Benim kardeşim 40 haftası doldu 7 gün geçti hiç bişey yok.Mecburen suyu azalınca suni sancı oldu.Böyle durumlar da oluyor mecburen yapılması gereken...

aminnn inşallah

yav ii bişey bu dimi benim doktora bişey sorulmuyoda saolsun.deiştircem deiştircem dedim yine buna denk geldim

bu arada günaydın kızlarr

günaydın leylacım..

iyi kötü diye yorumlayamayızki.. benimki coktan yerdeğiştirmiştir mesela bence.. benim kontrolüm kordon için olacak.

bu dönemlerde yerleri nispeten rahat dedi dr. dönüp duryolarmıs.. ve ben cok net dönüşünü anlıyorum.. tekme yerleri değişiyor çünkü..yani bi sonraki kontrolde yer değiştirmiş olabilir..

sen yine elleriyle ayaklarını karıştırdın babası öpüp duruyordu kafası diye doktora bi gittik poposu çıktı çok komik olmuştu :)

günaydın herkese kızlar....

benimde önlenemez bir kilo artışım devam ediyor en fazla 10-12 kilo alma düşüncesinde olan ben en az 70-80 arası ile doğuma gideceğimi düşünüyorum artık. bende normal doğumdan yanayım ama dikişler benide tedirgin etme başladı. bebeğin son durumuna göre belli olur artık. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…