- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.301
Bir de kızlar sunni sancı çok acı veriyormuş normal doğumda. Bize de verecekti doktor biz istemiyoruz dedik.1 gün hastanede yattım ben kendiliğinden bekledik açılmayı...Siz de eğer sağlıksal bi durum olmazsa yaptırmayın sunni sancıyı.Kardeşime vermişlerdi o çok kötüydü diyor...
bende çok acı verdiğini duydum bakalım nolcak halimiz
boy 170
kilo an itibari ile 98 (yazı ile doksan sekiz )
42 alıyorum ben
suni sancı vermekteki amaçları ne acaba?sancı yoksa normal doğum olmuyo anlamına gelmiyo demek değilmi?
slm guzel anneler ve gobusteki bebisleri.......
bisey sorcam size..... gecen gun memelerimden sut geldi sizin de aranizda bu durumu yasayanlar var mi...... once boyle saydam daha sonra da sari gibiydi zannedirsem normal bu sey ama emin degilim bilgisi olan var miiiii:93:
benim şekerim benim dönmüş oğlum başaşagı altdan elleri ile gıdıklıyo üstten ayakları ile tekme atıyo
benim kız da öyle canım hemde kordonu boynuna dolanmıs bi şekilde.. dr panik yok düzelir dedi..cumartesi şeker için tekrar gitcem bakcaz düzelmiş mi diye..
artık kendımı gordukten sonra kımse bana top gıbı gelmıyor fatoşcum
Normal dogumu ısteyen bayanların cesaretıne hayranım,
ben cok pısırığım ya:96:
zaten bu psıkolojıyle doguramazsın da dedı doktor,
eşim de aynı fıkırde
ben sezeryancıyım yanı
bende krem renginin pembesini istiyorum sanırım 36 beden falan almam gerek 160 boy 50,5 kilo oldu bugün itibariyle :)
Çoğu doktor sırf uzamasın diye veriyor sancıyı...Şimdi nerdeyse bütün doğuma giden kadınlara veriyorlar.Ben gittim doktoa daha açılma yok pek ve sancım da çok az karın ağrısı gibi. Hemen yatış yaptı bana 23 eylül de saat sabah 9. Odaya çıktık hemşireler bize serumla suni sancı verecekler.Biz istemiyoruz dedi eşim.Tabi ki 5 dk sürmedi doktor geldi.Suni sancı istemiyorsanız eve gidin 3 saate bir gel nstye bağlan dedi. Sancılar sıklaşırsa da hemen gel dedi.Kıyafetlerimi filan giydirmişlerdi düşünün o kadar hazırlanmıştım eşyalarımı filan dolaba yerleştirmiştim.Eve gittik artık.Özel hastane olunca odamız boştu bize aitti.Gece gidelim yatalımdedik.Annem ben ve eşim gece hastanede kaldık.24 Eylül 2009 saat 10 30 da meleğim doğdu.Suni sancı verselerdi 1 gün önce doğacaktı ve kendi doktorum değil de nöbetçi ve erkek ( istemiyordum ama mecbur olacaktı) doktor olacaktı.Ayyy yazarken şimdi o anlar aklıma geldi gözlerim doldu.Odada arkadaşlar olmasa ağlarım hüngür hünngür.İnşaallah hepiniz o güzel anları yaşarsınız ben de tabi ki tekrardan yaşarım...
suni sancı vermekteki amaçları ne acaba?sancı yoksa normal doğum olmuyo anlamına gelmiyo demek değilmi?
yav ii bişey bu dimi benim doktora bişey sorulmuyoda saolsun.deiştircem deiştircem dedim yine buna denk geldim
bu arada günaydın kızlarr
kızımın teyzosları gunaydııınnnn...
kılo konusuna degınmıssınız hıc acmak ıstemedgm bı konu olsada ztn 93 le hamıle kaldım suan 95-96 kg gelıyorum ac karnına dr um cok ıyı gıudıyoısun ortalama 2 kg aldım ılk 5 ay hıc almamıstım bunlar 5 ten snra aldklarım ama sanırım 100 gecıp dogurucamm acaıp yemek yıyorum anlatamam... mesela esımle sabah 6 da kahvaltı yaptım saat 8.5-9 gbıde ekmek arası atıtrdım smdı komscuklarım kahvaltıya cagırdı oraya gıdıyorum... dsuunun yani...
buarada bebegımın pozısyonu bnm hep basasagı... aa.. asagıya tekme atıyo dedım dr ultrasnda bakarken guldu adam ellerı vr orda ayaklatrı solunda dedi... kızımın durusunu bıle anlamayan ben aylardır ayakları dıye ellerını sevıyomusum rezıl oldum...
ıyı gunler dılerız kızcemle...
al al 36 beden al.. ilk hamile oldugumu öğrendiğimde 40 bedendim düşün yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?