- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.341
2li test yaptırıcam doktorun yardımcısı kilo mu sordu 40 dedim odada bir kaç tane daha hamiş vardı hep birlikte gözler bana döndü 40 duyunca gülmemek içinde zor tuttum kendimi :)
canim utu yapiyordum yeni gordum valla kusura bakma ucus icin giderken gerekli degilse gelirken 28. haftaya girdigim icin izin gerekiyor. turkiyede alacagim donus icin izin. biletleride hic sorma valla son zmanda aldigimizdan 725£ tuttu. istanbul aktarmali adanay kadr fiyat dahil. Heathrowdan ucucaz canim mutlaka el sallarim. bizede en uygun orasi oluyor tek metro ile gidebiliyoruz. insallah hersey yolunda gider benim koca su cihazlardan gecmeyeceksen gidecez dedi . bende arastirdim kesinlikle heatrowda saglik acisindan zararli degil diyorlar ama ben el ile aramalari icin israr edicem insallah o alete sokmazlar ya. valla su an icin tek korkum o zararsizda olsa hem guvenemiyorum hemde biliyorum esim bana bagirip cagirir offfff icim fena oldu. annem dua ediyor insallah kazasiz belasiz kavgasiz gurulstusuz gelirsiniz diye. valla her yolculukta bi kavgamiz olur esimle. cok pipiriklidir anlatamam 4 saat onceden gider havaalainan herseyi milyon kez kontrol eder. bugun bilet alinirken bile 1 ssat telefonla konustu on kere teyit ettirdi adama tc kimlik nosu ucus saati.... vs. iste boyle canim bindik bi alamete gidiyoruz Turkiyeye.
aramızdaki 7 farkı bul :)
dün gece bebem doğmuş, anammm kapkara bişi :)
emziriorum ilk defa ama nasıl süt geliyor anlatamam oluk oluk
meme başım olmuş nal kadar, napçam die düşünerek uyandım :)
baktım gayet yerinde duruyo yattım geri uyudum
demek anaç bi ruhun var crafty benseeee hala kendimi çıtır sanıyorum:76:
ben 7 aydır o eylemi unuttummmm ondan görmüom
hacı öle diil işte sade nevresim diil
çarşaf yorganlık 2 yastık pike havlu kirlilik minik hurç vs vs var 400 e
tek nevresime verilir mi o kadar paraaa aman aman
anam o da cok ama ya.. 200 tl ye var linenste aynı bu saydıkların var içinde
malzemesi neymişki
nette yorgancıoglu diye bi marka var o da aynı bu fiyatlardan
sen seninkinin resmini koysana nasıl bişeymiş bakalım
bide nette varmı adresleri ordan da bakalım
bizimki kaz tüyünü duymus ondan alcakmıs.. bide oranları varmıs ibiği bilmem kac sırtı bilmem kac diye.. kocaya pasladım ben arastırmalarını..
bide mobilyacı veriyor bir takım.. oda sevimli bişey.. abc miymiş neymiş markası ucuz bişey sanırsam hediye verdiklerine göre..
nette yok ki
gelsin çeker koyarım. Bi ellesen aşık olursun kız :)
bide sapsade ben hiç bi yerde bulamadım bundan
sanırım biraz daha kilo muhabbeti yaparsam dayak yicem :) en iyisi ben susayım :)
evet evet sus:84: ne o öyle nispet yapar gibi
sade derken düz mü.. nakısı da mı yok hic..
ay ben şimdi onları görmeyi aşerdim sanırsam..
anadoluda yokmu bunların yeri..
bi nişantasında mı var.
Merhabalar.
Geçmişi okumayı denedim ama bir yere kadar dayanabildim. Biz yokken amma kaynatmışsınız maşallah. :) İnşallah herkes iyidir.
Biz bebeğimle iyiyiz, çok şükür. Bebişimin tekmeleri dışarıdan artık daha rahat hissediliyor. Babası elini karnıma koyuyor, içerden tekme geldikçe Aaa Ooo gibi sesler çıkartıyoruz.Yavrusu iyi olsun da... Bizi hep mutlu etsin inşallah. Antibiyotiğim bitmek üzere, biter bitmez idrar testi yaptırayım mı? Enfeksiyon gitmiş mi nasıl anlayabilirim? Bir süre bekledikten sonra mı yaptırayım idrar testini?
Hepinize mutlu haftalar, iyi alışverişler.
Bu arada biz haftaya İstanbul'da olacağız inşallah. Capitol'de Mothercare vardı değil mi? Başka nerelere uğramamı önerirsiniz? İstanbullu arkadaşlardan alışveriş merkezi tavsiyesi bekliyorum.
Merhabalar.
Geçmişi okumayı denedim ama bir yere kadar dayanabildim. Biz yokken amma kaynatmışsınız maşallah. :) İnşallah herkes iyidir.
Biz bebeğimle iyiyiz, çok şükür. Bebişimin tekmeleri dışarıdan artık daha rahat hissediliyor. Babası elini karnıma koyuyor, içerden tekme geldikçe Aaa Ooo gibi sesler çıkartıyoruz.Yavrusu iyi olsun da... Bizi hep mutlu etsin inşallah. Antibiyotiğim bitmek üzere, biter bitmez idrar testi yaptırayım mı? Enfeksiyon gitmiş mi nasıl anlayabilirim? Bir süre bekledikten sonra mı yaptırayım idrar testini?
Hepinize mutlu haftalar, iyi alışverişler.
Bu arada biz haftaya İstanbul'da olacağız inşallah. Capitol'de Mothercare vardı değil mi? Başka nerelere uğramamı önerirsiniz? İstanbullu arkadaşlardan alışveriş merkezi tavsiyesi bekliyorum.
bıngıl bıngılım hamdolsun:)kıçım yaylaya dönmüş ohhh
evet evet sus:84: ne o öyle nispet yapar gibi
ah kardelencim ben altıda kalkıyorumGünaydın herkese...
Hafta içi her gün işe geldiğimden 7 de kalkıyorum.Hafta sonu da yine 7 de kalıyorum çünkü oğlum uyanıyor.Kızlar şimdi uyuyabildiğiniz kadar gç kalkın sonra paşalara ya da prenseslere göre bi hayat düzeniniz olacak :)
suni sancı vermekteki amaçları ne acaba?sancı yoksa normal doğum olmuyo anlamına gelmiyo demek değilmi?
hayır olsun !!!ay ben dün rüyamda tipsiz olan daktırımla aşk yaşıyodum,serpil çakmaklı style dağ evine falan gidiyoduk hayır olsun
dün bide profilodaki mother a gittim
vallahi çok mother gezdim bu kızlar kadar ilgilisi yok
siz isteyim getiririz fln fln
yakın olan ordaki mother a gitsin bence
cevahir ve forum dakiler buz gibi zorla yardım ediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?