- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.681
çok özlemişim yağmur kokusunu :))
ÇOK MUTLUYUM ÇOK :)))
buraya da yollayın iki bulut bizde sevinelim bacımkavruldu marmariss
ouwwwww tipitip marmaris haa havalısın bebemmmmmmm:82:
karnım çok ağrıdı :)
soğuk ve 1 aydır giymediğim hamile kotumun azcık daralması bunda etkin rol oynuyor sanırım değil mi
hahahah gel beraber hava atakk yawru kuş..amannnnnn nefes alamıyom çok ıscakkk
karnım çok ağrıdı :)
soğuk ve 1 aydır giymediğim hamile kotumun azcık daralması bunda etkin rol oynuyor sanırım değil mi
anam kamp çıkmıştı ama seyahat yasağım çıktığı için gelemedik
doğurda öle gel kızz bebeenlenbeklerizzzz bedava konaklama tatill
1-ben sana sal diyom dinlemiyosun gaz kesin var
2-neden dar kot giyiyonki epruuu mallımısın kızım sen?
3-nil bücürüme işkence etme
4-tüm bunlar bir çelişkimidir:)
üstündeki uzun bişeyse çaktırmadan düğmeyi aç :) rahatlat karnını
gebe şeysi bacucan düğmesi yohhhh
günaydınn kızlarr... saat 12 lere kadar yataktan kalkamayan ben 3-4 saatlik uykuyla cin gibiyim şimdi. Yaa ben nasıl dayanıcam bu mide ağrısına, yanmasına... yaa dün bütün gece kustum akşam yemeğinden sonra. Sanırım bu çocuk beğenmediği bir yemek olunca hep kusturuyor beni. ilaç içtim 3 yudum süt yapmadığım kalmadı. karnım bir şişti anlatamamm oğlumda dolanıp durdu hep sanki ben sıkıştırdım paşayı. durmadan tekme attı sanırım oda hissetti anormalliği. Yaa ben kustum diyorum ya hep kasıklarım nasıl ağrıdı. Allahımm sen koru dedim suyum gelecek doğurucam sandım. çok kötü oldum. Yaa ben çok korkuyorum bir yerde duymuştum kadın kusarken suyu gelmiş erken doğum olmuş diye... Çok korktum kızlar yaa. Şuanda çok şükür ağrım da geçti bulantımda. var mı böyle birşey yoksa ben mi korkudan sallıyorum anlamadım.
bi ağrıda benden ağrıda değil aslında acı dünden beri göbek deliğim acıyor çok normalde acıyor dokununca kötü acıyor
ya bişi dicem ama gülmeyin,
benim donum devamlı yaş eve gıdınce ya cok terlıyorum:26:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor
mersınlı 42 mersındemısın bende mersındeyım
jinoo göbek deliğin dışarı çıkacak olabilir panik yapma,eğer ordan bi sıvı akıntı gelirse hemen daktırına koş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?