2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
annecikler şeker yüklemesi sonuçların nasıldı yazarmısınız. benim açlık 64 çıktı, 50gr glikoz yüklemesi sonu 1saat sonra yani 160 çıktı normalmi.....

ben dün yaptırdı. açlık 92 çıktı. 1 saat sonra tokluk ise 104 çıktı. doktor normal dedi. ama senin 2 katına çıkmış doktorun ne dedi?

Geçmiş olsun cnm suyunda sıkıntı olmamasına sevindim. Benim de müzdarip olduğum bi konu bu, o yüzden merak ettim nasıl takip edilecek akıntın.. Yani özel pedlerden mi koyacak tunusollu ya da başka bir önerisi oldu mu doktorunun ?
Yaraya gelince canını sıkma bence hiç, benim de gebelik öncesi olmuştu, o zaman dondurulmuştu. Sık enfeksiyon geçiririm ben, fazlasıyla dikkat ettiğim halde su içemeye, hijyene vs.. O nedenle olabileceğini söylemişti dr, enfeksiyonlar kronikleştikçe yaraya dönüşebiliyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, ki zaten doktorun da öyle demiş..

iri ceylanım,ürkek pandam ben sabahtan beri yediklerimi saysam dünya senin yüzünden kuraklığa uğruyo dersin emin ol,insan olamıyorum yaaaaaaaaaaaa

benimde içime öküz kaçtı offffff
nolcak bu halll
40 ım çıkar çıkmaz o kızın odasına koşu bandımı sokup, termal sauna şort mort
şu popomdakiöbek öbek selülitleri vs gidermeliyim
ay nie böleyiz bacıcanım yaaaaaaa

öyle deme güzelim benimde gittiğimde bazı şeyleri unuttuğum oluyor telaşa kapılmışsın bendede başlarda mantar vardı tedavi oldum ama bittimi bitmedimi şuan hiç bilmiyorum

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 3 ziyaretçi)

madeofhonor,kahvelokum,SevdeBilge,Burcu_zdmr+,kahireden_ibrahim_pasa,gollum,ela_sudem,annecik1,bol,ezgim112,beyhan25,simiramis,arm0606,adriadne,crafty,Usha,IRMAK09,jineps84,mydearbaby,yagmurbuse,masterbully,mga06,hayalet83,fatmakoca,

herkes kasım annesimi yoksa arada sütçülerde varmı acebaaa?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…