- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.781
ohh okudum geçmişi geldim:):):)
bende bendee istiyoru.. bende makine mühendisiyim, özel sektörden midem bulandı benimde, özel sektörde çalışmaktansa çalışmamayı tercih edenlerdenim 2 ydır işsizim... tek umudum kasımda atanmak, kpss 86 aldım umutla kasımı bekliyorum, oğlum bana hayırlı gelecek inşallah.. dua edin bana hamiş arkadaşlarım, sizin dualar çok önemli malum 2 şer kişiyiz:)
sizi böyle okudukça bende bi anormallik mi var acaba diyorum, bu hamilelikten bişi anlamadım ben:) ne bulantı ne kusma, ne duygusallık, mide yanması, kasık ağrısı, ayak şişmesi hiiiiççç bişey yok bende:) neyse kendime nazar değdirmiyim, bi tarafımı kaşıyım:) ama mide yanmalarım arada bi oluyo, dahada artmazsa böyle iyi.. benim tek sıkıntım 3. aydan beri bel ağrısı, oda sürekli değil, sabah ilk yataktan kalktığım da bi 5 dk sol ayağıma zorla basıyorum, topallıyorum, belimden başlayarak ayağım çok ağrıyo ama 5 dk içinde geçiyo çok şükür.. oğlum eziyetlerini doğduktan sonraya mı saklıyo acaba:) huzurlu hamilelik çok önemliymiş, bende kötü canımı sıkacak, üzeleceğim herşeye kulaklarımı kapattım, 3 ay sonraya erteledim onları, oğluş huzurlu olsun dimi:)
bide çok fena kıskandım sizi, istanbuldaki arkadaşlar, ben alanyada buharlaşmak üzereyim, ahh bi yağmur yağsa çıkıp ıslanırım heralde:)
off sorma sağlık ocağı anasının gözündee
suyu içiyorum ben en baslardada olmustum doktor işlaç vermişti
ondanda kalmıstı idrar yollarımı temizlemesi için acep içemmi onu antibiyotik fln değil
kızlar haftasonu bebek odası perdesi ve halısı alacağım,siz aldınız mı?perdeyi
nasıl yaptıracağıma karar veremedim...yardım istiyorum!hadii fikriniz gelsin gari:))))))
kızlar haftasonu bebek odası perdesi ve halısı alacağım,siz aldınız mı?perdeyi
nasıl yaptıracağıma karar veremedim...yardım istiyorum!hadii fikriniz gelsin gari:))))))
Merhaba güzel anneler..
henüz geçmişi okuyamadım önce son haberleri vereyim dedim...
dün hastaneden geç geldim yemek falan derken yazamadım size akıntı (sızıntı) için gitmiştim biliyosunuz.çok şükür bebişimin suyu fazlasıyla yerinde ancak 1hafta akıntıyı takip edeceğim doktorum ihmale gelmeyecek birsey oldugunu söyledi üstüne basa basa lütfen sizde ihmal etmeyin şimdi takipteyiz birde fitil verdi tabi hemen karından baktı bebişime önce sonrada vajinal muayene hatta hayatımda en acı vereni oldu ama benim için iyi olmayan birsey öğrendim rahim agzında yara varmış ben şok tabi daha önceki kontrollerde birşey yoktu sonradan gelişmiş doktor gebelikte birşey yapamayız doğumdan sonra hallederiz nasılsa az kaldı doguma dedi bebek için bir sorun yaratmıyormuş ama ben dünden beri zaten hat safada olan duygusallıgımla depresyonda gibiyim sürekli birsey çıkıyor bitmiyozaten ucunda bekleyen gözyaşlarımı tutamadım dün gece nedense çocuk gibi annemi istedim uzakta olmanın ne kadar zor oldugunu anladım (burada sadece eşimin ailesi var) ahh bu hamilelik iyice hassas yaptı beni
bizde haberler böyle yaniiii
Merhaba güzel anneler..
dün hastaneden geç geldim yemek falan derken yazamadım size akıntı (sızıntı) için gitmiştim biliyosunuz.çok şükür bebişimin suyu fazlasıyla yerinde ancak 1hafta akıntıyı takip edeceğim doktorum ihmale gelmeyecek birsey oldugunu söyledi üstüne basa basa lütfen sizde ihmal etmeyin şimdi takipteyiz birde fitil verdi tabi hemen karından baktı bebişime önce sonrada vajinal muayene hatta hayatımda en acı vereni oldu ama benim için iyi olmayan birsey öğrendim rahim agzında yara varmış ben şok tabi daha önceki kontrollerde birşey yoktu sonradan gelişmiş doktor gebelikte birşey yapamayız doğumdan sonra hallederiz nasılsa az kaldı doguma dedi bebek için bir sorun yaratmıyormuş ama ben dünden beri zaten hat safada olan duygusallıgımla depresyonda gibiyim sürekli birsey çıkıyor bitmiyozaten ucunda bekleyen gözyaşlarımı tutamadım dün gece nedense çocuk gibi annemi istedim uzakta olmanın ne kadar zor oldugunu anladım (burada sadece eşimin ailesi var) ahh bu hamilelik iyice hassas yaptı beni
burcum burcum ben çilekten odasının perdesiyle yan fonlarını almıştım,beyaz üstünde belli belirsiz bulutlar var
Merhaba güzel anneler..
canım sabah ıkı tane bırde aksam yatmadan ıkıtane ıncır yıyorum.. ustune kucuk pet sıseyle su ıcıyorum mıss gbı 1 haftadr gunde en az 2 cok rahatım ... denemenız tavsıye edılır canlarım..
ya bişi dicem ama gülmeyin,
benim donum devamlı yaş eve gıdınce ya cok terlıyorum:26:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor
burcum burcum ben çilekten odasının perdesiyle yan fonlarını almıştım,beyaz üstünde belli belirsiz bulutlar var
annecikler şeker yüklemesi sonuçların nasıldı yazarmısınız. benim açlık 64 çıktı, 50gr glikoz yüklemesi sonu 1saat sonra yani 160 çıktı normalmi.....
bi yerde ezken arkadaşımız bebişinin 1 kilo 120 gr olduğunu yazmış ama kaçırdım bidahada bulamadım
kaç haftalık acaba ezken bilen varmı
kendiminkini tahmin etmek istiyorumda aşağı yukarı
Sebepli sebepsiz ağlamak offf amma abarttım bu aralar :-(
geçmiş olsun arm yara neden olmuş peki sebebini söyledimi ?
günaydın kızlar....
canımcım benimde ayrıntılı ultrasonda böbrekler sınıra yakın çıktı doktor takibini istedi genişleme yada büyüme yok demişti ozaman 15 ağustosta 2. ayrıntılıya giricem tekrar bakılacak inş bir sorun olmaz diye umuyorum. gerçi genişleme ve büyüme olsada yapılacak bişi yok bildiğim kadarı ile doğumu bekleyeceğiz yada anne karnında ameliyat yapılacak diye okumuştum. çoğu bebekte doğumdan sonra normale dönüyormuş bol bol dua edicez canım elimizden gelen bişi yok. ben umursamamaya çalışıyorum olucak yada olmuş bişi için üzüntü stres yapıp kızama zarar vereceğime oluruna bırakıyorum. ALLAHım büyük elbet bundada bir hayır vardır...
serracım bende kadıköydeyim sabah güzel bir yağmur yağdı şuan yağmıyor havada fena değil ne olur ne olmaz yanın ince bir hırka ve şemsiye alsan yeter bence sonuçta hala yazın ortasındayız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?