2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ınsallah ataman yapılır canım ıstedıgın sehıre hem de
özelde calısmak cok zor hele de bayan olarak,
bundan sonra cocuklu olacagımızdan cok daha zor olur.
Allah herkesın gonlune gore versın dua ederız tabıkı

kızlar haftasonu bebek odası perdesi ve halısı alacağım,siz aldınız mı?perdeyi
nasıl yaptıracağıma karar veremedim...yardım istiyorum!hadii fikriniz gelsin gari:))))))

ben düz krem tül
içine de stor güneşlik yaptıracağım

Merhaba güzel anneler..
henüz geçmişi okuyamadım önce son haberleri vereyim dedim...
dün hastaneden geç geldim yemek falan derken yazamadım size akıntı (sızıntı) için gitmiştim biliyosunuz.çok şükür bebişimin suyu fazlasıyla yerinde ancak 1hafta akıntıyı takip edeceğim doktorum ihmale gelmeyecek birsey oldugunu söyledi üstüne basa basa lütfen sizde ihmal etmeyin şimdi takipteyiz birde fitil verdi tabi hemen karından baktı bebişime önce sonrada vajinal muayene hatta hayatımda en acı vereni oldu ama benim için iyi olmayan birsey öğrendim rahim agzında yara varmış ben şok tabi daha önceki kontrollerde birşey yoktu sonradan gelişmiş doktor gebelikte birşey yapamayız doğumdan sonra hallederiz nasılsa az kaldı doguma dedi bebek için bir sorun yaratmıyormuş ama ben dünden beri zaten hat safada olan duygusallıgımla depresyonda gibiyim sürekli birsey çıkıyor bitmiyo zaten ucunda bekleyen gözyaşlarımı tutamadım dün gece nedense çocuk gibi annemi istedim uzakta olmanın ne kadar zor oldugunu anladım (burada sadece eşimin ailesi var) ahh bu hamilelik iyice hassas yaptı beni
bizde haberler böyle yaniiii

kızlar haftasonu bebek odası perdesi ve halısı alacağım,siz aldınız mı?perdeyi
nasıl yaptıracağıma karar veremedim...yardım istiyorum!hadii fikriniz gelsin gari:))))))

burcum burcum ben çilekten odasının perdesiyle yan fonlarını almıştım,beyaz üstünde belli belirsiz bulutlar var

geçmiş olsun canımm

geçmiş olsun ayy şu duygusallıktan bi kurtulabilsek

geçmiş olsun arm yara neden olmuş peki sebebini söyledimi ?

canım sabah ıkı tane bırde aksam yatmadan ıkıtane ıncır yıyorum.. ustune kucuk pet sıseyle su ıcıyorum mıss gbı 1 haftadr gunde en az 2 cok rahatım ... denemenız tavsıye edılır canlarım..

incir kuru mu taze mi?

ya bişi dicem ama gülmeyin,
benim donum devamlı yaş eve gıdınce ya cok terlıyorum:26:
ya utanarak soruyorum walla bole terleyen var mı yoksa benım totom buyuk dıye mı bole oluyor

:)) sandalyen deri mi? ondan olabilir. baktım olmayacak deri sandalyenin üstüne minder koydum bende :)

selam güzel anneler,
bu sıralar çalışmadıım için geç kalkıyorum, ben kalktığımda siz 20-30 sayfa kaynatmış oluyosunuz, hergn geçmişi okucam diye nasıl debeleniyorum
bugnlerde benmde içim de bi sıkıntı, ota boka ağlama halleri, bi de doğumdan sonra kayınvalide-kayınpeder ikilisi 7 aylıına, okullar kapanana kadar bizimle yaşıcak, onun stresi falan derken günde 3-5 saat çocuğuma neler yaşatıyorum, bi de sonra buna üzülüp ağlıyorum:))derken gün bitiyo işte

bi yerde ezken arkadaşımız bebişinin 1 kilo 120 gr olduğunu yazmış ama kaçırdım bidahada bulamadım
kaç haftalık acaba ezken bilen varmı
kendiminkini tahmin etmek istiyorumda aşağı yukarı

merhaba cnm şu an dünkü ölçümlere göre 27 hafta 4 günlük aslında 28 haftalık ilk ölçümlere göre ama farketmez 3 günden :)

geçmiş olsun arm yara neden olmuş peki sebebini söyledimi ?

canım o kadar salak gibi davrandım ki doktorda sok oldum zaten oda hemen sakinleştirmeye çalıştı anlattı ama sebebini sormak aklıma gelmedi çünkü ben henem bebeğim bebeğim diye kadını soru yagmuruna tuttum birdahaki gitmemde herseyi ögrenicem aklım başıma gelince sorular belirgnleşti biraz nette baktım birçok sebebi var vajinal mantarlar falan diyo bende hamilelikte mantar olmustum tedavi oldum belki ondandır net olarak birsey yok yani

canım çok üzüldüm bende. sınırda falanda demedi takibindende bahsetmedi. biz bunu normal kabul ediyoruz dedi. ama ne bilim başı çok kalabalık bir doktor. geçiştirmiş olabilir mi falan diye içim içimi yedi. bir de internet manyağı oldum tüm bilgileri okudum iyice panikledim. evet dediğin gibi doğum sonrası ancak işlem yapılabilrmiş. inşallah bebişlerimiz sağlıcakla doğar hiiiçççç gerek kalmaz. ama paylaştığın için çok teşekkür ederim.

bende krem rengi stor yaptırıcam,üstüne de süz mavi tül düşünüyorum şu yanlarada toplanan modelden, kruvaze mi dyolar ne, öyle bişi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…