- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.761
gunaydın ızmırlı,
sıkma canını hepımız aynı sıkıntıları yasıyoruz 3 asagı 5 yukarı,
benım de burda kımsem yok zaten buraya tasınalı 4 ay oldu:26:
sıkıntıdan patlıyorum resmen,
bende tlf acıp anneme teyzeme aglayıp kapatıyorum
gecelerı de uykum bölük pörçük,
sabah yarı baygın kalkıp işe gelıyorum,
sabah da yazdım duygusal patlamalarım hat safhada zaten
yalnız degılsın yanı senın gıbı bı suru hamiş var burda
EVET ben de buraya girince görüyorum çoğu kişinin aynı olduğunu tamı tamına 100 günüm kalmış ve ben nasıl geçecek diye düşünüyorum sürekli sen de bunalmışsın belli ki yalnızlık zor çok oldu görmeyeli bizimkileri daha önceleri ben de durduk yerde ağlıyordum ama şimdi şu sıkıntılarım geçse umursamıycam sılayı özlemi filan valla Allah sana da bana da herkese de sabır versin bir de sen çalışıyordun ben bütün gün evdeyim hastaneye gitmediğim zamanlarda çalışsam daha mı iyiydi diyorum açıkçası zaten yaz gerçi tatil olcaktı ama en azından eylülde başlardım şimdi o da yok doktor izin vrmiyor EDT oldum diye
walla ben evde dınlenmeyı tercıh ederdım,
zaten epeyı bı rapor alıp evde yattım bı ara tansıyonum cok dusuktu cunku,
bende resmen asker ocagındakıler gıbı gunlerı sayıyorum,
bı taraftan dua edıyorum bebegım saglıklı olsun dıye zamanında dogsun dıye,
öff yeter artık dıyen bı arkadasım erken dogum yaptı gozum korktu,
evrenden ne cagırırsan o gelırmıs durumları
ben de kasımda gelsın tontişim saglıklı olsun dıye dua edıyorum bol bol
ısyerındekı tecrubelı bayanlar sıkılacak vaktın var 3 ay sonra nefes alacak zamanın olmayacak,
sıkılamayacaksın bıle dıyolar
evet canım dinlenmek daha iyi tabi dediğin gibi ben zaman geçmiyor diye dedim öyle bizim doktorda öyle şeyler konuşmayın çağırmayın gelsin diye dedi yani dediğingibi of yeter gel artık dersen gelir ben çok bunalsam da bebeğim sabret zamanında sağlıkla gel diyorum bana yardım et diyorum bebişime de Allahıma da inşallah hepimiz normal zamanda sağlıkla doğururuz bebeklerimizi canım çok sağol destek olduğun için
rıca ederım ne demek
bugun burda nobetcı gıbıyım zatı
çenem düştü iyice
rıca ederım ne demek
bugun burda nobetcı gıbıyım zatı
çenem düştü iyice
evet bende elk-elektronık muhendısıyım ama kamuda
yan gel yat osman durumundayım yanı
sıfır yogunluk,
normalde fabrıkalara denetıme gıdıyorduk daha yogundu da fabrıkaların ıcı kokuyor yollamayın dedım artık yedek klubesındekı oyuncuyum bır muddet
yeni gördüm cnm 50 gr yüklemede sonuçlarımız aynı çıkmış benim doktor 100 gr a gerek görmedi ama dikkat et dedi üstüne basa basa ara ara ölçüyorum bende..geçmiş olsun ..
ohh okudum geçmişi geldim:):):)
bende bendee istiyoru.. bende makine mühendisiyim, özel sektörden midem bulandı benimde, özel sektörde çalışmaktansa çalışmamayı tercih edenlerdenim 2 ydır işsizim... tek umudum kasımda atanmak, kpss 86 aldım umutla kasımı bekliyorum, oğlum bana hayırlı gelecek inşallah.. dua edin bana hamiş arkadaşlarım, sizin dualar çok önemli malum 2 şer kişiyiz:)
sizi böyle okudukça bende bi anormallik mi var acaba diyorum, bu hamilelikten bişi anlamadım ben:) ne bulantı ne kusma, ne duygusallık, mide yanması, kasık ağrısı, ayak şişmesi hiiiiççç bişey yok bende:) neyse kendime nazar değdirmiyim, bi tarafımı kaşıyım:) ama mide yanmalarım arada bi oluyo, dahada artmazsa böyle iyi.. benim tek sıkıntım 3. aydan beri bel ağrısı, oda sürekli değil, sabah ilk yataktan kalktığım da bi 5 dk sol ayağıma zorla basıyorum, topallıyorum, belimden başlayarak ayağım çok ağrıyo ama 5 dk içinde geçiyo çok şükür.. oğlum eziyetlerini doğduktan sonraya mı saklıyo acaba:) huzurlu hamilelik çok önemliymiş, bende kötü canımı sıkacak, üzeleceğim herşeye kulaklarımı kapattım, 3 ay sonraya erteledim onları, oğluş huzurlu olsun dimi:)
bide çok fena kıskandım sizi, istanbuldaki arkadaşlar, ben alanyada buharlaşmak üzereyim, ahh bi yağmur yağsa çıkıp ıslanırım heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?