- Konu Sahibi bebegim_01
- #19.781
ohh okudum geçmişi geldim:):):)
bende bendee istiyoru.. bende makine mühendisiyim, özel sektörden midem bulandı benimde, özel sektörde çalışmaktansa çalışmamayı tercih edenlerdenim 2 ydır işsizim... tek umudum kasımda atanmak, kpss 86 aldım umutla kasımı bekliyorum, oğlum bana hayırlı gelecek inşallah.. dua edin bana hamiş arkadaşlarım, sizin dualar çok önemli malum 2 şer kişiyiz:)
sizi böyle okudukça bende bi anormallik mi var acaba diyorum, bu hamilelikten bişi anlamadım ben:) ne bulantı ne kusma, ne duygusallık, mide yanması, kasık ağrısı, ayak şişmesi hiiiiççç bişey yok bende:) neyse kendime nazar değdirmiyim, bi tarafımı kaşıyım:) ama mide yanmalarım arada bi oluyo, dahada artmazsa böyle iyi.. benim tek sıkıntım 3. aydan beri bel ağrısı, oda sürekli değil, sabah ilk yataktan kalktığım da bi 5 dk sol ayağıma zorla basıyorum, topallıyorum, belimden başlayarak ayağım çok ağrıyo ama 5 dk içinde geçiyo çok şükür.. oğlum eziyetlerini doğduktan sonraya mı saklıyo acaba:) huzurlu hamilelik çok önemliymiş, bende kötü canımı sıkacak, üzeleceğim herşeye kulaklarımı kapattım, 3 ay sonraya erteledim onları, oğluş huzurlu olsun dimi:)
bide çok fena kıskandım sizi, istanbuldaki arkadaşlar, ben alanyada buharlaşmak üzereyim, ahh bi yağmur yağsa çıkıp ıslanırım heralde:)
ınsallah ataman yapılır canım ıstedıgın sehıre hem de

özelde calısmak cok zor hele de bayan olarak,
bundan sonra cocuklu olacagımızdan cok daha zor olur.
Allah herkesın gonlune gore versın dua ederız tabıkı