- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
Turuncu canım biz genelde 6:30 ya da 7:30 da emiyoruz emdikten 2-2,5 saat sonrada kahvaltı yapıyo.
Kizlar bu arada yusuf emre hala ne sürünüyor ne de emekliyor sadece sıralayıp elinizi tutarak yürüyor bu durum kafama çok takıldı okuldan arkadaşlar yere bırak ağlayarak da olsa gider dediler eve gelir gelmez yaptım geri geri gitti çok çok ağladı sizce ne yapmalıyım bu şekilde emekler mi yoksa kendi haline mi bırakmalıyım?
sooon derece normal bir çocuğunuz var. bazı bebekler nedense emeklemeden yürüyor. Orhan Cemal de, emeklemiyor, sürünmüyor ama elinden tutulunca yürüyor. hatta iki yeğenim hiç emeklemeden yürüdüler ve yürüdükten sonra bile yerden birşey almak için emeklemediler.hiçkimseye anlatıp da moralinizi bozmayınız. ağlata ağlata emeklemeye zorlamak nedir yahu? bizim doktorumuz emekleme beklentisine çok kızıyor ve "yürüme stili bebeğe özgüdür, her bebek yürümeye farklı başlar. emeklemeyi neden bu kadar ısrarla bekliyorsunuz" anlamında konuşuyor. ben de öyle düşünüyorum. malesef bebekleri çok karşılaştırıyoruz