• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Turuncu canım biz genelde 6:30 ya da 7:30 da emiyoruz emdikten 2-2,5 saat sonrada kahvaltı yapıyo.

Kizlar bu arada yusuf emre hala ne sürünüyor ne de emekliyor sadece sıralayıp elinizi tutarak yürüyor bu durum kafama çok takıldı okuldan arkadaşlar yere bırak ağlayarak da olsa gider dediler eve gelir gelmez yaptım geri geri gitti çok çok ağladı sizce ne yapmalıyım bu şekilde emekler mi yoksa kendi haline mi bırakmalıyım?

sooon derece normal bir çocuğunuz var. bazı bebekler nedense emeklemeden yürüyor. Orhan Cemal de, emeklemiyor, sürünmüyor ama elinden tutulunca yürüyor. hatta iki yeğenim hiç emeklemeden yürüdüler ve yürüdükten sonra bile yerden birşey almak için emeklemediler.hiçkimseye anlatıp da moralinizi bozmayınız. ağlata ağlata emeklemeye zorlamak nedir yahu? bizim doktorumuz emekleme beklentisine çok kızıyor ve "yürüme stili bebeğe özgüdür, her bebek yürümeye farklı başlar. emeklemeyi neden bu kadar ısrarla bekliyorsunuz" anlamında konuşuyor. ben de öyle düşünüyorum. malesef bebekleri çok karşılaştırıyoruz

kaynanam eşimi aramış demişki,
''eşin çocugu süttenmi kesti yoksa''eşimde demiş yok niye sordun
''dilek kesmiş çocugu daha küçücük yazık,sakın senin eşinde kesmesin söyle ona''
dilek dedigi eltim,o da mayısta dogum yapmıştı..
kesmişse kesmiş beni ilgilendirmez:27:
bende kesecek olsam senden izin almayacam heralde:27:
niye bu kadının her dedigi bana batıyo bende anlamış degilim:))
buldum:28:sanırım kaynana oldugu için:)
her olan olayda banada bir nasihat sıkıştırmassa dayanamaz..herşeye müdahale etmesse gece yatamaz..
yazdıgımı şöyle bir okudum da:1:galiba ben çatacak yer arıyorum:1:[/QUOTE

Selamlar:16::16::16:
canım bu mesajı görünce aklıma benim kaynana geldi
kv kp demiş ki hejar çocuğu sütten kesmiş:53:evet evet yanlış duymadınız kp söylemiş birde yanında kaynım varmış
çok üzüldüm ve sinirlendim hemde utandım benim memişler erkeklerin ağzına dolandı:26:
yaklaşık 1 ay emzirmiyorum yavrumu ama kendi isteğimden değil sütüm olmadı ben ne yapıyım sanki ben çok istiyorumda
bende isterim oğluma 2 yaşına kadar emzireyim Allahım oğlumun rızkını bu kadar verdi buna da şükür:16:
birde demişki emzirmek zor geldi ona o yüzden kesti sütten:53:
tabii suyu kaynatıp sonra ılımasını beklemek sonrada sütü hazırlamak daha kolay :52::52:
emzirmek çok zor tabii:27::27:
Kv senden nefret ediyorummmmmmmm artık konuşma yeter susssssss:27::27: ohh bende rahatladım :32::32:

:32::32::32::32::32::32:
$NE.webp

Canım biz 1,5 aylıkken yaptırdık dediğin durum bizde de oldu ve doktor 1 yıla kadar geçer dedi hala azıcık şişlik var altta ama daha zaman var geçer diyorum normal yani sıkma canını boşuna oğlun erkek olmuş tadını çıkar :)

üstte dikiş yok alttan toplayıp dikmişler canım alt toplanmış
peki canım kusura bakma sıkbogaz da etmek istemiyorum kimseyi
ama çok endişeliyim şişlikler ne zaman iner rengi ne zaman normale döner
sagol ilgin için :14:

Tamam canım ama tembel o :47: tamam mı :47: o poposunu sallaya sallaya emeklese nolur sanki :47: simdide üzüyor annecigini ben de o buyuyunce ekicem onu :)) sıkıntıdan sütüm kesilrse görür o gününü :47:

bizim doktorun kızı 2 yaşında yürümüş..hiç emeklememiş..bir sorun var sanmışlar:)
kız şimdi izmirde tıp okuyo:52:tembel deme bebişimize:47:
doktor olacak o :47:sütünde kesilmesin dikkat et..düşünme böyle şeyleri..
benimde sütüm azaldı çünkü artık daha çok yemek yemeleri gerekiyo:47:

kv kp demiş ki hejar çocuğu sütten kesmiş:53:evet evet yanlış duymadınız kp söylemiş birde yanında kaynım varmış
çok üzüldüm ve sinirlendim hemde utandım benim memişler erkeklerin ağzına dolandı:26:
yaklaşık 1 ay emzirmiyorum yavrumu ama kendi isteğimden değil sütüm olmadı ben ne yapıyım sanki ben çok istiyorumda
bende isterim oğluma 2 yaşına kadar emzireyim Allahım oğlumun rızkını bu kadar verdi buna da şükür:16:
tabii suyu kaynatıp sonra ılımasını beklemek sonrada sütü hazırlamak daha kolay :52::52:
Kv senden nefret ediyorummmmmmmm artık konuşma yeter susssssss:27::27: ohh bende rahatladım :32::32:[/QUOTE]

Buyur burdan yak bu kaynanaya:ssz: Hejarım Allah biliyor boşwer canım:47:Dök içini rahatla:27:Biz öyle yapıyoruz:1:

Turuncu canım biz genelde 6:30 ya da 7:30 da emiyoruz emdikten 2-2,5 saat sonrada kahvaltı yapıyo.

Kizlar bu arada yusuf emre hala ne sürünüyor ne de emekliyor sadece sıralayıp elinizi tutarak yürüyor bu durum kafama çok takıldı okuldan arkadaşlar yere bırak ağlayarak da olsa gider dediler eve gelir gelmez yaptım geri geri gitti çok çok ağladı sizce ne yapmalıyım bu şekilde emekler mi yoksa kendi haline mi bırakmalıyım?

canımmm hiç kafana takma çok sağlıklı bir oğlun var maşallah:nazar:
bizimkinde ne emekleme nede sıralama var sadece koltuğa tutunuyor düşün sıralamıyor bile:16:
ama sorun edilecek bir durum değilmiş dr ve burdaki kızlar söyledi
her bebek emeklicek diye birşey yok lütfen kendini ve bebeğini yıpratma bu konuda zamanında bende yaptım gereksiz inanki
başkaları istediklerini desin hiç takma bize de inan neler söylemiyorlar ki
kv diyorki ben ilgilenmiyormuşum o yüzden çocuk emeklemiyormuş:47:
kv bugün kulaklarını çok çınlattım:1::1::47:

Kv senden nefret ediyorummmmmmmm artık konuşma yeter susssssss:27::27: ohh bende rahatladım :32::32:

Buyur burdan yak bu kaynanaya:ssz: Hejarım Allah biliyor boşwer canım:47:Dök içini rahatla:27:Biz öyle yapıyoruz:1:[/QUOTE]

mutlu annem çok iyi geldi valla ohh içimi döktüm valla:16::16:
yavrularımız sağlıklı olsunda gerisi boş:21::21:

hejar canım takma söylenenleri..sen bu zamana kadar emzirdin allah görüyo onları..
ben cereni emzirirken kızım çok kilolu diye bana baskı yapmışlardı kes çocugu diye..
baskılara dayanamadım 15 aylıktı kestim..şimdide geçmiş bana akıl veriyo kesme diye:33:
kimseye sormayacam valla..kimseyi ilgilendirmez..
yürüme emekleme konusuna gelince bir örnek vermek istiyorum..cerenin hiç üstüne düşmedik
14 aylık yürüdü..çağlanında hiç üstüne düşmedik 9 aylık yürüdü ama 10 aylık tam yürüdü..
abim kızına 6 aylık aylıktı bastırdı yürüttü sürekli üstüne düştü..istedi ki 9 aylık yürüsün..
ama cıkksss kızı 15 aylık yürüdü..ve çocugun bacagı biraz parantez bacak oldu..
inşallah düzelir çok üzülüyorum..o kadarda dedim yapmayın zorlamayın kızı diye..ama dinletemedim..
herşey zamanında olacak..acele etmeye gerek yok..

canımmm hiç kafana takma çok sağlıklı bir oğlun var maşallah:nazar:
bizimkinde ne emekleme nede sıralama var sadece koltuğa tutunuyor düşün sıralamıyor bile:16:
ama sorun edilecek bir durum değilmiş dr ve burdaki kızlar söyledi
her bebek emeklicek diye birşey yok lütfen kendini ve bebeğini yıpratma bu konuda zamanında bende yaptım gereksiz inanki
başkaları istediklerini desin hiç takma bize de inan neler söylemiyorlar ki
kv diyorki ben ilgilenmiyormuşum o yüzden çocuk emeklemiyormuş:47:
kv bugün kulaklarını çok çınlattım:1::1::47:
haklısın canım ya bazen elimde olmadan takıyorum işte ama burayı okuyunca baya rahatladım kafasına göre takılsın kuzum napiyim geç olsun güç olmasın :16: bu arada senin kaynanaya çok pis uyuz oldum :47: üzerine vazife olmayan şeyler hakkınada yorum yapmayı nbe kadar seviyo bu insanlar anlamış değilim :47:
bizim doktorun kızı 2 yaşında yürümüş..hiç emeklememiş..bir sorun var sanmışlar:)
kız şimdi izmirde tıp okuyo:52:tembel deme bebişimize:47:
doktor olacak o :47:sütünde kesilmesin dikkat et..düşünme böyle şeyleri..
benimde sütüm azaldı çünkü artık daha çok yemek yemeleri gerekiyo:47:
doktor haa :53: baştan söylesene be kuzum bu saat itibariyle yusuf emeklese bile engel oluyorum :37: işin ucunda doktorluk var nasılsa :9: çok iyi geldin bana asabi arkadaşım çok sağol :16:
üstte dikiş yok alttan toplayıp dikmişler canım alt toplanmış
peki canım kusura bakma sıkbogaz da etmek istemiyorum kimseyi
ama çok endişeliyim şişlikler ne zaman iner rengi ne zaman normale döner
sagol ilgin için :14:

canım tam hatırlamıyorum ama baya zaman almıştı bak doktorlarda normal demiş üzme kendini dedim 1 yılı bulabiliyomuş tamamen inmesi takma kafana :34:

sooon derece normal bir çocuğunuz var. bazı bebekler nedense emeklemeden yürüyor. Orhan Cemal de, emeklemiyor, sürünmüyor ama elinden tutulunca yürüyor. hatta iki yeğenim hiç emeklemeden yürüdüler ve yürüdükten sonra bile yerden birşey almak için emeklemediler.hiçkimseye anlatıp da moralinizi bozmayınız. ağlata ağlata emeklemeye zorlamak nedir yahu? bizim doktorumuz emekleme beklentisine çok kızıyor ve "yürüme stili bebeğe özgüdür, her bebek yürümeye farklı başlar. emeklemeyi neden bu kadar ısrarla bekliyorsunuz" anlamında konuşuyor. ben de öyle düşünüyorum. malesef bebekleri çok karşılaştırıyoruz

haklısınız ağlatma konusu benimde içime sinmedi :26: geri geri gitti ama ağlayarak ben de kıyamadım aldım hemen sizlerinde yorumunu okuyunca içim daha bi rahat etti teşekkür ederim :16:

hejar canım takma söylenenleri..sen bu zamana kadar emzirdin allah görüyo onları..
ben cereni emzirirken kızım çok kilolu diye bana baskı yapmışlardı kes çocugu diye..
baskılara dayanamadım 15 aylıktı kestim..şimdide geçmiş bana akıl veriyo kesme diye:33:
kimseye sormayacam valla..kimseyi ilgilendirmez..
yürüme emekleme konusuna gelince bir örnek vermek istiyorum..cerenin hiç üstüne düşmedik
14 aylık yürüdü..çağlanında hiç üstüne düşmedik 9 aylık yürüdü ama 10 aylık tam yürüdü..
abim kızına 6 aylık aylıktı bastırdı yürüttü sürekli üstüne düştü..istedi ki 9 aylık yürüsün..
ama cıkksss kızı 15 aylık yürüdü..ve çocugun bacagı biraz parantez bacak oldu..
inşallah düzelir çok üzülüyorum..o kadarda dedim yapmayın zorlamayın kızı diye..ama dinletemedim..
herşey zamanında olacak..acele etmeye gerek yok..

eevt canımm şükürler emzirdim 9,5 ay boyunca hiç emziremeyenler var
ilk başta çok zülüyordum emziremediğim için tabii hassastım bu konu açılınca hemen ağlamaya başlıyordum ama
şimdi cevaplarını çatır çatır veriyorum:27:zayıf olur laf söylerler kilolu olur yine laf söylerler:47:
tabiiki hiç kimseyi ilgilendirmez sütten kesip kesmeyeceğini bunu en iyi sen bilirsin
yürüme konusunda zaten çok üstene düşmüyoruz,biz ne yaparsak yapalım onlar istedkleri zaman yürüyecekler
çok akıllı bu bıdıklar:16:bizim oğlanda biraz çarpık bacaklı ama doğuştan öyle belki sonra düzelir bilmiyorum
babası futbolcu ayağı diyor:1::1:

Back
X