Aman zadacaann yaaa,kırk yılda bir gizli bişey yapalım dedik ki öyle gizliydi ki dilberege bile cvp vermedi
sende hemen açığa çıkardınevet iftar yapalım demiştik ama dilber bu gidişle eşini katledip tek gelecek:104:
biz senle yapalım zadacım o zaman ne dersin
pikniğe de az kaldı walla piknik yeri var mı aklınızda kızlar?
mangalımızı alıp mı gidicez?yoksa kendin pişir kendi ye biyere mi?
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerimnice niceeee yıllaraaa
eşininde kafasını kırbizimde nikah tarihimiz 10 temmuzdu ama eşim unuttu
bende unuttumgece 11 de aklımıza geldi:)1 saat kala kutladık:)
ne piknigi ne iftar yemegi yaaaa
bi saniye yerinizde dursanıza artık
işte buraya yazıyorum eger bi daha buluşursanız sizlerle konuşmıycamküscemmm
not:dilberegecim mutlu senin hakkında bana neler anlattı biliyomusuntel no ver anlatcam sana
mutlucum dilberege senin hakkında diger topiklere neler yazmış biliyomusuntelden yazcam sana
zadacım dilberle mutlu senin hakkında dedikodu yapıyobak söylemedi deme
Ya siz bi harikasınız teşekkür ederim.Kızımın çok fazla içmemesinden dolayı kendimi sütümün yağlı olduğuna inandırmak istiyorum fakat kilo alımı bunu söylemiyor sadece 500 gr almış.Ben işe başladıktan sonra hiç almamış annem dolu dolu veriyorum diyo sadece dibinde bırakıyor diyo ama beni rahatlatmak için diyomuş meğer. Sütleri işten günlük getiriyorum eşim şimdi diyoki üzülme buzluk süt dolu.Yani bebişim ben yokken aç kalıyo biberona ısınamamış ne yapıcam ben :18:
tam mesajımı bitirip foto ekleyecektim ki, pc error verdi. ben de printsreen yapıp, ekledimbu mesajın kıymetini biliniz zira saat 11 civarı yazılmış ve anca gönderilmiştir
bu arada beim işlerim var ayol, oyalamayın beniiiiii
not: kayınvalidenize söyleyinizi ki "anneciğim, biliyorum sen beni teselli etmek için söylüyorsun ama gerçeği söylersen Mira Gönül için daha iyi olur zira doktor da bana da soracaktır, günde ne kadar süt içtiğini."
demek sen benim mesajlarımı düzgün okumuyosunHiç bi kere öyle bi yazı yazmamışsın yoksütüm azalmadı benim zaten az çünkü
İftarda hurma ye,zaten bol su içiyosun aşkamları,,gün içinde de uyumaya çalış bence,
uykudan uyanınca iyi süt oluyooldumukibu
dogru diyon cigerim..koya Allah seniKele ciğerim boşver kenleri antekelinin halından antekeli anlarsen eyisimi tutma şu orucu kızcenin kısmetinnen oynama tabi sene kalık istersen .Birde birşe sorucum sene bu mesajları ayrı ayrı alıp herbirine ayrı cevap yazon ya nasıl edon keni kız benede anlat.
mirayamı bakacamSende iftara gelebilirsin tabikiZaten sabahtan beri Miraya 2 saat bakıcak birini bulamıyorum,kimse istemiyo kızımı
Gel teyzesi gellll çok sevindim buna
tam mesajımı bitirip foto ekleyecektim ki, pc error verdi. ben de printsreen yapıp, ekledimbu mesajın kıymetini biliniz zira saat 11 civarı yazılmış ve anca gönderilmiştir
bu arada beim işlerim var ayol, oyalamayın beniiiiii
not: kayınvalidenize söyleyinizi ki "anneciğim, biliyorum sen beni teselli etmek için söylüyorsun ama gerçeği söylersen Mira Gönül için daha iyi olur zira doktor da bana da soracaktır, günde ne kadar süt içtiğini."
demek sen benim mesajlarımı düzgün okumuyosuntamam bazen abuk subuk şeyler yazıyorum ama bazende çok
önemli bilgiler veriyorum(bu bilgileri okuyan varsa paylaşsın,ben hiç göremedimde)
neyse konuya dönelim şekerim(bu arada sana şekerim canişkom falan yazıyorum birileri kıskanıyomuş)
amma dedikodu yaptım
gün içinde uyumak ne mümkün
dogru diyon cigerim..koya Allah senicigerim eşimde tutma diyo ama içim rahat etmiyo..
neyse bakacaz bi çaresine..bulcam bişeler
mesajlarıda şöle yapok canımkudugun mesajın altında ;;+ şöyle bir işaret var onu tıklıyosun sonra diger mesajı okuyosun onuda tıklıyosun işte böyle ay iyiki öretmen olmamışım bütün sınıf sınıfta kalırdı
sonrada konuya cevap veri tıkla..orda hepsini görürsün..aralarına sen yazıp yollıcan..
ayy stres oldum anlatamadım kendi kendime gülom cigerim
sen bi başla gerisi gelir herhallll:))
mirayamı bakacambakarım neden bakmıyım ki
seve seve mıncıklıya mıncıklıya sarıla sarıla öpe öpe bakarım şekerim
akşam yemegi sana ait ona karışmam
çok yerim haberin olsundoymassam gene yaparsın bilesin
Canım teşekkür ederim..
Valla bu gidişle bende akşama kafasına ne bulursam indireceğim gibi görünüyor.. Az önce aradı.. Öyle havadan sudan konuştuk ve kapattı.. Kesin hatırlamadı.. Hatırlasa şimdiye kadar çoktan söylerdi
Şimdi akşam eve gidince en ağır cisim hangisi diye evin içinde bakıp, bulup.. sonrasında ne yapacağıma karar vereceğim.. :47.
Aman zadacaann yaaa,kırk yılda bir gizli bişey yapalım dedik ki öyle gizliydi ki dilberege bile cvp vermedi
sende hemen açığa çıkardınevet iftar yapalım demiştik ama dilber bu gidişle eşini katledip tek gelecek:104:
biz senle yapalım zadacım o zaman ne dersin
pikniğe de az kaldı walla piknik yeri var mı aklınızda kızlar?
mangalımızı alıp mı gidicez?yoksa kendin pişir kendi ye biyere mi?
ne piknigi ne iftar yemegi yaaaa
bi saniye yerinizde dursanıza artık
işte buraya yazıyorum eger bi daha buluşursanız sizlerle konuşmıycamküscemmm
not:dilberegecim mutlu senin hakkında bana neler anlattı biliyomusuntel no ver anlatcam sana
mutlucum dilberege senin hakkında diger topiklere neler yazmış biliyomusuntelden yazcam sana
zadacım dilberle mutlu senin hakkında dedikodu yapıyobak söylemedi deme
merabalarrr
ya arkadaşlar geçen şuraya birşey yazdım ama bir kişide cevap vermemiş
dedim ki sütüm azaldı oruçtan dolayı..sizinkide azaldımıııııııı
çağla yemek yemiyo memmmmm istiyoo
varmı bi tavsiyeniz dedim
akıl verin dedim
hepinize küstümgidiyorum
bi daha yazmıycam
Eğer bu mesajdan nasıl yapılacağını elif anlarsa alnından öpüyorum onu
Evnin yanında ne var biliyosun dimi,, doymazsan orayamemleketinde hissedersin hemde
Eğer bu mesajdan nasıl yapılacağını elif anlarsa alnından öpüyorum onu
Evnin yanında ne var biliyosun dimi,, doymazsan orayamemleketinde hissedersin hemde
demek sen benim mesajlarımı düzgün okumuyosuntamam bazen abuk subuk şeyler yazıyorum ama bazende çok
önemli bilgiler veriyorum(bu bilgileri okuyan varsa paylaşsın,ben hiç göremedimde)
neyse konuya dönelim şekerim(bu arada sana şekerim canişkom falan yazıyorum birileri kıskanıyomuş)
amma dedikodu yaptım
gün içinde uyumak ne mümkün
dogru diyon cigerim..koya Allah senicigerim eşimde tutma diyo ama içim rahat etmiyo..
neyse bakacaz bi çaresine..bulcam bişeler
mesajlarıda şöle yapok canımkudugun mesajın altında ;;+ şöyle bir işaret var onu tıklıyosun sonra diger mesajı okuyosun onuda tıklıyosun işte böyle ay iyiki öretmen olmamışım bütün sınıf sınıfta kalırdı
sonrada konuya cevap veri tıkla..orda hepsini görürsün..aralarına sen yazıp yollıcan..
ayy stres oldum anlatamadım kendi kendime gülom cigerim
sen bi başla gerisi gelir herhallll:))
mirayamı bakacambakarım neden bakmıyım ki
seve seve mıncıklıya mıncıklıya sarıla sarıla öpe öpe bakarım şekerim
akşam yemegi sana ait ona karışmam
çok yerim haberin olsundoymassam gene yaparsın bilesin
hem o anladı bi kere
şimdi alıntı yapsında görürsün:18:hadi eliff hadiiibeni utandırmaaa:18:
evinin yanında hatay sofrası varbilmemmi
hesap sana ait dimi şekerim
şimdiden karta para yatırsan iyi olur:)
tavaylan vur cnm tavayla
kız benden kaçarmı anında yakalarım..gezmek,buluşma,faaliyet dedinmi cımbızla bulup çıkartırım aradan...yapalım tatlım bu sefer biz karsı tarafa gelelım güzel bi yerde iftar yapalım...
piknik olayını ise hiç düşünmedim..gerçi çok fazla yer var..hepimize uygun bir yer buluruz artık şu ramazanı atlatalımda hayrlısıyla...
baby cnm siz hiç istanbula gelmezmisiniz..tatilde ne yapıosunuz bu sene ist gelin cok güzel gezilcek yerler varseni bekleyen kucaklamak için can atan arkadaşların var...
cnm valla cok hassas bir konu...ben gecen sene tutmadım emzirdiğim için ama sadece emiyodu o yüzden sütümü etkilemek istemedim..bu sene emzirmiyorum ama emzirseydim yine tutardım heralde çünkü artık fazlasıyla ek gıda alıyor bi şekilde doyururum diye düşünürdüm...ama yinede çağla ek gıda yemiyor ve emerek karnını doyuruyorsa tutumayadabilirsin..fidyesini verirsin yada sonradan tutarsın cnmm...karar senin...
merabalarrr
ya arkadaşlar geçen şuraya birşey yazdım ama bir kişide cevap vermemiş
dedim ki sütüm azaldı oruçtan dolayı..sizinkide azaldımıııııııı
çağla yemek yemiyo memmmmm istiyoo
varmı bi tavsiyeniz dedim
akıl verin dedim
hepinize küstümgidiyorum
bi daha yazmıycam
Mutlu annecim kusura bakma ama memleketlimi yedirmembak anlamışım işte gayette anlaşılır anlatmış
Kele ciğerim eyyi ki öğrettin bene şunu vallah şaşodun nedicim nasıl cevap vericim deyyi
roll on muBenim alt komşum hataylı tanırmısınız bilmem hatice abla
Bane ev hediyesi roll on getirmiştiHani şu kolun altına sürülenlerden şaşırmayın bende çok şaşırmıştım acaba ter kokum alt kata mı gidiyo dedim ama meğer kardeşi yurt dışından getirmiş çok iyiymiş mişşş mişşş faaa marka hakkını yemeyeyim yanında da tütün kolonyası çok iyi bir kadın ama çok severim her ay aidatı geç veririm hiç ağzını açmaz,,tam hayalimdeki yönetici
pazar günü yine ayın 1indeki aidatı vermeye gittim,,hemen iki lafın arasına aşuru sıkıştırdımben yapınca sana veririm dedi,,bu da zaten benim beklediğim cevaptı
kart senin köpeğin olsun hev hev hev
canımsın ya vallahi beni çok mutlu ettin:)mutluyuda mutsuz ettin
tebrik ediyorum başarılarımızın devamını diliyorum:)
roll on muhemde faaaa kız daha ne istiyosun biz kokuya çok hassasızdır:)
sanırım kokundan rahatsız olmuşlar:)))
komşuna selamımı söyle aşürün etini az koymasın:)
vaşür yapıp vermesse kapısına şu notu yaz koy:bezzeka yalaya çehreni:)))
çağla uyandı
tavaylan
ah canım ben daha istanbula hiç gitmedim biliyomusunçok merak ediyorum yıllardır eşime diyorum gidelim hep erteliyo..
bu sene daha bir görme istegim var çünkü sizlerde varsınızbu sene olmassa seneye inşallah..
evet çağla ek gıdayı çok zor yiyo hem sıcaklardan hemde dişten dolayı..aslında ben 2-3 ay daha emzirip bıraktırmayı düşünüyorum şu sıcaklar bitsin yaz sonu kescem memeden..
orucu tutmasam içim rahat etmiyo ama böylede çağlaya kıyamıyorum:26:
bi arkadaşımız bi fikir verdi sanırım öyle yapacam..1 gün tutup 1 gün tutmayayım diyorum:26:
bilmem olurmu ki..tutmadıgım günlerinde fidyesini veririrm yada borcum olur kışın tutarım:26:
Ben çok şaşaırdım irkildim afalladım yapmasınanası dedim nası yani dedim alnını getir elifçim
aferdersiniz alından öpüşünce orucum bozulurmukibu
Tebrik koydum sana elifcanbabyceren bile anlamadı sen anladın
Kağıda bile baka baka zor yazarım ben bunu delüüsuratını yalarım mı demekkibu eee o zaman bezzeka ne demek
Çağlacığımı öptüm
Günaydın annekuşlar
Sanırım yorgunluktan çok midem bulanıyor bugün
Ultra yoruldum kızlar,,Allahtan düne iftar yemeğim vardı,
bugün için hazırlıkları yaptım,,sabaha karşı yine kalkıp çorbamı yaptım.
hazırladıklarım ve hazırlayacaklarım:
__ezo gelin çorba
__etli bezelye(fırınlanması kaldı)
__tavuk sote(krema ve curry ile biraz pişecek eve gidince)
__nohutlu pilav(eve gidince)
__börek
__zeytinyağlı barbunya
__zeytinyağlı biber dolması
__humus
__minik güveçlerde kaşarlı mantar
__patlıcan kabak kızartma(yoğurtlanacak)
__kırmızı biber salatası
__semizotu salatası
__yeşil salata
__köz patlıcanlı acılı ezme
__vişne komposto
__limon özü(limonata için)
__kemalpaşa tatlısı
Adım mutludır elimden gelen budurOlmuş mu menü kızlar?
sevgili kocam kızıma baktı bende hazırlığımı yaptım akşam,,sadece Mira uyuma sırasında görev değiştirdik
ben emzirdim o kızartma yaptıÇok yoruldum,,annemde arayıp bana mutluluk hormonu verdi,,"ramazan sofrası kalabalık güzeldir kızım,,ne güzel ne sevap,,gelenlerin hayır duası bile yeter bu mübarek ayda" dedi
Herkese çok güzel bir gün diliyorum
iyi geceler
akşam üstü 2 kaza geçirdikceren kolidorda koşarken duvarı görmemiş burnunu vurmuş
bi baktım kanlar akıyo..eşimi aradım dedim doktoramı gitsek neyse bekleyelim geçmesse giderizde dik kapattık
daha cerenin aglaması kesildi 5 dakika bile geçmeden gümm diye bir sesçağla televizyonluga çıkmış
1 metreden daha yüksek yerden düştü
Allahım elim ayagım boşaldı resmen..aglamaktan nefesi kesildi yüzüne su serptimde nefes aldı çocuk
alnı mosmor ve kafasının arkasını elledi sürekli..çok canı yandı..benimde içim yandı
bi anda başım agrımaya başladı halada agırıyo..
3 saat uyutmadım neyseki kusma ,bilinç kaybı yok..şimdi uyudu daha..
işte böyle
eşim aldı biraz gezdirdi keyfi yerine geldi..bütün gün koltuk tepelerinde geziyo hatta masanın üstüne bile çıkıyo
her zaman tetikteyim hatta kaç defa düşerken havada yakaladım ama bi gün böyle olacagını biliyodum
yüksekten ilk düşüşümüzüde yaşadık..
gece sürekli kontrol etcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?