2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben atlamışım onu.. görmemişim yazdığını.. tüh gizli kaçamak yapalım dedik.. Zadanın uyanıklığı sayesinde bütün topiğe yakalandık :))
Canım hele bu akşamı sağ salim, kazasız belasız bi geçirelim de.. iftarı ayarlarız.. haftaya yapalım mesela.. gününü konuşuruz..
Piknik için bişey düşünmedim daha.. ama mekanlara bakalım..

Teşekkürler canım.. 11 Temmuz bizim nikah günümüzde eşşim hatırlamadı.. bende hatırlatmadım.. ama bugünü de hatırlamazsa akşama hiç unutamayacağı şekilde hatırlatacağım..
Telefon no'mu sana özelden yazıyorum canım.. :) Ara bakalım hakkımda kim neler demiş Belki bende sana senşn hakkında konuşulanları söylerim

tam mesajımı bitirip foto ekleyecektim ki, pc error verdi. ben de printsreen yapıp, ekledim bu mesajın kıymetini biliniz zira saat 11 civarı yazılmış ve anca gönderilmiştir
Eki Görüntüle 756519 Eki Görüntüle 756518

bu arada beim işlerim var ayol, oyalamayın beniiiiii

not: kayınvalidenize söyleyinizi ki "anneciğim, biliyorum sen beni teselli etmek için söylüyorsun ama gerçeği söylersen Mira Gönül için daha iyi olur zira doktor da bana da soracaktır, günde ne kadar süt içtiğini."

tam mesajımı bitirip foto ekleyecektim ki, pc error verdi. ben de printsreen yapıp, ekledim bu mesajın kıymetini biliniz zira saat 11 civarı yazılmış ve anca gönderilmiştir

bu arada beim işlerim var ayol, oyalamayın beniiiiii

not: kayınvalidenize söyleyinizi ki "anneciğim, biliyorum sen beni teselli etmek için söylüyorsun ama gerçeği söylersen Mira Gönül için daha iyi olur zira doktor da bana da soracaktır, günde ne kadar süt içtiğini."

Eklentiler

• $Boy Kilo Tablosu.webp
    26 KB · Görüntüleme: 51
  • $Untitled.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 40
demek sen benim mesajlarımı düzgün okumuyosuntamam bazen abuk subuk şeyler yazıyorum ama bazende çok
önemli bilgiler veriyorum(bu bilgileri okuyan varsa paylaşsın,ben hiç göremedimde)
neyse konuya dönelim şekerim(bu arada sana şekerim canişkom falan yazıyorum birileri kıskanıyomuş)
amma dedikodu yaptım
gün içinde uyumak ne mümkün
dogru diyon cigerim..koya Allah senicigerim eşimde tutma diyo ama içim rahat etmiyo..
neyse bakacaz bi çaresine..bulcam bişeler
mesajlarıda şöle yapok canımkudugun mesajın altında ;;+ şöyle bir işaret var onu tıklıyosun sonra diger mesajı okuyosun onuda tıklıyosun işte böyleay iyiki öretmen olmamışım bütün sınıf sınıfta kalırdı
sonrada konuya cevap veri tıkla..orda hepsini görürsün..aralarına sen yazıp yollıcan..
ayy stres oldum anlatamadım kendi kendime gülom cigerim
sen bi başla gerisi gelir herhallll:))
Sende iftara gelebilirsin tabikiZaten sabahtan beri Miraya 2 saat bakıcak birini bulamıyorum,kimse istemiyo kızımı
Gel teyzesi gellll çok sevindim buna
mirayamı bakacambakarım neden bakmıyım ki
seve seve mıncıklıya mıncıklıya sarıla sarıla öpe öpe bakarım şekerim
akşam yemegi sana ait ona karışmam
çok yerim haberin olsundoymassam gene yaparsın bilesin

Bu kadar detaylı bi tablo bulamamıştım çok çok ama çok teşekkür ederim.İçim rahatladı hakkınızı helal edin.Uğraştınız benim ve bebeğim için.

Eğer bu mesajdan nasıl yapılacağını elif anlarsa alnından öpüyorum onu

Evnin yanında ne var biliyosun dimi,, doymazsan orayamemleketinde hissedersin hemde

tavaylan vur cnm tavayla

kız benden kaçarmı anında yakalarım..gezmek,buluşma,faaliyet dedinmi cımbızla bulup çıkartırım aradan...yapalım tatlım bu sefer biz karsı tarafa gelelım güzel bi yerde iftar yapalım...

piknik olayını ise hiç düşünmedim..gerçi çok fazla yer var..hepimize uygun bir yer buluruz artık şu ramazanı atlatalımda hayrlısıyla...

baby cnm siz hiç istanbula gelmezmisiniz..tatilde ne yapıosunuz bu sene ist gelin cok güzel gezilcek yerler varseni bekleyen kucaklamak için can atan arkadaşların var...

cnm valla cok hassas bir konu...ben gecen sene tutmadım emzirdiğim için ama sadece emiyodu o yüzden sütümü etkilemek istemedim..bu sene emzirmiyorum ama emzirseydim yine tutardım heralde çünkü artık fazlasıyla ek gıda alıyor bi şekilde doyururum diye düşünürdüm...ama yinede çağla ek gıda yemiyor ve emerek karnını doyuruyorsa tutumayadabilirsin..fidyesini verirsin yada sonradan tutarsın cnmm...karar senin...

Evnin yanında ne var biliyosun dimi,, doymazsan orayamemleketinde hissedersin hemde

hem o anladı bi kere
şimdi alıntı yapsında görürsün:18:hadi eliff hadiiibeni utandırmaaa:18:
evinin yanında hatay sofrası varbilmemmi
hesap sana ait dimi şekerim
şimdiden karta para yatırsan iyi olur:)

Mutlu annecim kusura bakma ama memleketlimi yedirmem bak anlamışım işte gayette anlaşılır anlatmış

Kele ciğerim eyyi ki öğrettin bene şunu vallah şaşodun nedicim nasıl cevap vericim deyyi

hem o anladı bi kere
şimdi alıntı yapsında görürsün:18:hadi eliff hadiiibeni utandırmaaa:18:
evinin yanında hatay sofrası varbilmemmi
hesap sana ait dimi şekerim
şimdiden karta para yatırsan iyi olur:)

Benim alt komşum hataylı tanırmısınız bilmem hatice abla
Bane ev hediyesi roll on getirmiştiHani şu kolun altına sürülenlerdenşaşırmayın bende çok şaşırmıştım acaba ter kokum alt kata mı gidiyo dedim ama meğer kardeşi yurt dışından getirmiş çok iyiymiş mişşş mişşş faaa markahakkını yemeyeyim yanında da tütün kolonyasıçok iyi bir kadın ama çok severim her ay aidatı geç veririm hiç ağzını açmaz,,tam hayalimdeki yönetici
pazar günü yine ayın 1indeki aidatı vermeye gittim,,hemen iki lafın arasına aşuru sıkıştırdımben yapınca sana veririm dedi,,bu da zaten benim beklediğim cevaptı
kart senin köpeğin olsun hev hev hev

tavaylan
ah canım ben daha istanbula hiç gitmedim biliyomusunçok merak ediyorum yıllardır eşime diyorum gidelim hep erteliyo..
bu sene daha bir görme istegim var çünkü sizlerde varsınızbu sene olmassa seneye inşallah..

evet çağla ek gıdayı çok zor yiyo hem sıcaklardan hemde dişten dolayı..aslında ben 2-3 ay daha emzirip bıraktırmayı düşünüyorum şu sıcaklar bitsin yaz sonu kescem memeden..
orucu tutmasam içim rahat etmiyo ama böylede çağlaya kıyamıyorum:26:
bi arkadaşımız bi fikir verdi sanırım öyle yapacam..1 gün tutup 1 gün tutmayayım diyorum:26:
bilmem olurmu ki..tutmadıgım günlerinde fidyesini veririrm yada borcum olur kışın tutarım:26:

dün ve bugün resmi olarak oruca başladım ama öncek günlerde de gayriresmi olaraktan tutmuşluğum vardı, önceki bölümlerden hatırlarsınız. sütüm hiç azalmadı dostum iftarda ve iftar sonrası bol sulu şeyler içtim. meyvesuyu, ayran vs. yemeği çok yemiyorum ama hurmayı da ihmal etmiyorum. su-süt-hurma üçlüsünü bir deneyiniz derim :26: nasıl, cevap oldu mu sorunuza

yok, hala "oruç tutmasam mı acep" diyorsanız bilemem

Mutlu annecim kusura bakma ama memleketlimi yedirmem bak anlamışım işte gayette anlaşılır anlatmış

Kele ciğerim eyyi ki öğrettin bene şunu vallah şaşodun nedicim nasıl cevap vericim deyyi
canımsın yavallahi beni çok mutlu ettin:)mutluyuda mutsuz ettin
tebrik ediyorum başarılarımızın devamını diliyorum:)
roll on muhemde faaaakız daha ne istiyosunbiz kokuya çok hassasızdır:)
sanırım kokundan rahatsız olmuşlar:)))
komşuna selamımı söyle aşürün etini az koymasın:)
vaşür yapıp vermesse kapısına şu notu yaz koy:bezzeka yalaya çehreni:)))
çağla uyandı

Ben çok şaşaırdım irkildim afalladım yapmasınanası dedim nası yani dedimalnını getir elifçim
aferdersiniz alından öpüşünce orucum bozulurmukibu
Tebrik koydum sana elifcanbabyceren bile anlamadı sen anladın
Kağıda bile baka baka zor yazarım ben bunu delüü suratını yalarım mı demekkibueee o zaman bezzeka ne demek
Çağlacığımı öptüm

canım enişteye daha cok diret bu sene muhakkak gidelim de..cok önemli de..inş kandırırsın inş..

kuzum madem 2-3 ay sonra bıraktırıcam memeden ozmn bence simdiden alıssın yemek yemeye..

Ay akşama bi dolu misafirim war bense burada wolta atıyorum
Acele işler listesi yaptım artık ne yaparım ne eksik kalır bilemem
Bu kafayla unuturum kesin bişeyleri
Allahım utandırma yarabbim
Kızımı akşam alıp 2 saat gezdirme görevini de canım kayınpederim üstlenmiş
Sıkıntı yaptım karnım şişti de ondan bu ablayı koyuverdim:88:
Mesajımı kim alıntı yaparsa bana bildirim geliyo,,size de oluyo mu öyle yoksa bana özel mi:101:

Mutlu annecim bezzaka yalaya çehreni demek sümüklü böcek yalasın yüzünü demek
Bu arada alından öpmek orucu bozmaz sen istedin ya benim için şereff

iyi geceler
akşam üstü 2 kaza geçirdikceren kolidorda koşarken duvarı görmemiş burnunu vurmuş
bi baktım kanlar akıyo..eşimi aradım dedim doktoramı gitsek neyse bekleyelim geçmesse giderizde dik kapattık
daha cerenin aglaması kesildi 5 dakika bile geçmeden gümm diye bir sesçağla televizyonluga çıkmış
1 metreden daha yüksek yerden düştü
Allahım elim ayagım boşaldı resmen..aglamaktan nefesi kesildi yüzüne su serptimde nefes aldı çocuk
alnı mosmor ve kafasının arkasını elledi sürekli..çok canı yandı..benimde içim yandı
bi anda başım agrımaya başladı halada agırıyo..
3 saat uyutmadım neyseki kusma ,bilinç kaybı yok..şimdi uyudu daha..
işte böyle
eşim aldı biraz gezdirdi keyfi yerine geldi..bütün gün koltuk tepelerinde geziyo hatta masanın üstüne bile çıkıyo
her zaman tetikteyim hatta kaç defa düşerken havada yakaladım ama bi gün böyle olacagını biliyodum
yüksekten ilk düşüşümüzüde yaşadık..
gece sürekli kontrol etcem..

Masallah sana cnm bu kadar zengin menu ile bir ordu doyar gerci ama size gelen beylerde bir ordu gucunde olur keza bu yuzden ins bu vakitleri iyi bir sekilde sorununsuz atlatmissindir cnm..
Ellerine kollarina saglik rabbim Kabul etsin ins..

Cnm cok gecmis olsun cok uzuldum kuzulara nazarmi degdi acaba bol bol oku annesi guzellerime goz aliyor demek..
Benim oglanda babasi oyalanirken ben iftar aciyordum o sirada yatagimiza bir guzel kustu hersey batmasi bir yana beni aldi bir telas acaba usuttumu diye simdi uyuttum koydum yerine ins haslanmamistir...butun gun taslarin uzerinde yuvarlanip duruyor bizimki yurumeyi daha bilmiyor ama koltuk yatak sepha ne varsa tirmaniyor ve cambaz gibi hareketlerde buluyor yani isimiz cok zor rabbim hepimize sabir ve kazasiz gunler nasip etsin ins...en cokta boyundan buyuk yataktan poposunu ters verip asagiya bir inisi var yuh diyesin geliyor bu kadar cesareti varda bu cocugun neden yuremeye yeltenmez anlamadim gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…