2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm ins utandirmamistir ve alninin aki ile cikmissindir...
Banada geliyor bildirim mesaji cnm buda demek yeni system

Cnm sanki ben birseyler yazdim ama buradan mi yoksa baska yerden mi onu hatirlamiyorum...
Caglanin birinci dereceden doyma sekli senin sutun ise bencede tutmamamda fayda olabilir ama bir bakimada sutun yerine bol bol ek gida almasi konusunda bu durumda iyi olabilir fakat ek gida cok yemiyor demissin iste oda bir antikap yani ne desemki en iyisini sen bilesunn cnm...nasil icim rahat ediyorsa oyle yap bence..

Cnm sakin uzme tatli canini inan ayni durumlari bizlerde zaman zaman yasiyoruz ama ne yapalim yurumuyorlar sabretmekten baska caremiz yokki..yani varsa soyle sana diyenlere bulsunlar bir care dimi..

Masallah dile kolay 15 yil... mevlam daha nice guzel yillar nasip etsin ins..evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm, esinin unutmasina cok sasirmadim inan istatistiklerde erkeklerin cogunun unuttugu yonunde bu da bahane degil tabii ama ne yapcaksin iste erkek milleti umarim enistemiz hatirlamistir...yoksa kafa gitti valla :))

Gicir annemiz Elif gelmis biraz gec oldu ama aramiza hosgeldin cnm..Gonul Miramiza rabbimden bol saglikli bebek olmasini diliyorum..Ins anne sutunu bol bol icer ve senin sutunde bol olur...

Hatayda BabyCeren ile bulusmanizi cok buyuk merakla bekliyorum bakalim nasil olucak ben bu yil goremedim bari sizzler gorusunde renk olsun taaa oralardan dimi )

Sut attirma konusunda cok tecrubeli degilim bu yuzden birsey yazamiyorum ama arkadaslar cok guzel onerilerde bulunmus hepsine guveniyor ve katiliyorum

KURUYEMİŞLİ BOL VİTAMİNLİ KAHVALTI (1+)
1-5 çay bardağı süt
1 adet haşlanmış tam yumurta
5 adet fındık
3 adet ceviz
3 adet hurma
5 adet çekirdeksiz güneşte kurutulmuş beyaz üzüm
2 adet güneşte kurutulmuş kayısı veya muz
1 dilim tam buğday unlu ekmek
1 kibrit kutusu büyüklüğünde tuzsuz peynir
Önce sütü biraz sıcak olacak şekilde ısıtıp blender kabına koyun. ardından diğer malzemeleride ekleyerek blenderda bebeğin sevdiği pütürü ayarlayın.
Afiyet olsun...

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,DÜN BÜTÜN GÜN BAŞ AĞRISIYLA KIVRANIYORDUM,İYİ Kİ İFTARA DAVETLİYDİK YOKSA YEMEKLE UĞRAŞAMAZDIM VALLA...SAHURDA GENE TUTTU AĞRI,BEN DE MİNOSETPLAS İÇTİM ŞİMDİ İYİYİM.SÜT SAĞIMI İÇİN UYANDIM.ZATEN 8 DE BİR DAHA UYANICAM,KIZIMIN GÜNE BAŞLAMA SAATİ ÇÜNKÜ..
BEYBİİM ,ÇAĞLA VE CERENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM,RABBİM DAHA BETER BİR KAZA YAŞATMASIN İNŞALLAH.
MUTLUM,DÜNKÜ İFTAR MENÜNÜN MASADAKİ O ZENGİN VE GÖZ ALICI,İŞTAH KABARTICI FOTOSUNU ÇEKSEYDİN KEŞKE
DİLBEREGECİĞİM,MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN CANIM,NİCE SAĞLIKLI VE HUZURLU BİRLİKTELİĞE İNŞALLAH.
CHİRİHOCUĞUM,GÜZEL DÜŞÜNCEN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
ELİF144(?)CÜĞÜM,BEN KIZIMA 4.AYDAYKEN 130-140-CC BAZEN DE SADECE 100 CC VEREBİLİYORDUM.O DA ZORLA.ÇÜNKÜ KIZIM İSTEYEREK HİÇ İÇMEDİ İŞTAHSIZDI VE DE REFLÜSÜ VARDI..BENCE VERDİĞİN MİKTAR GAYET İYİ,SENİN YAPACAĞIN TEK ŞEY SÜT ARTIRICI VE KALİTESİNİ ARTIRICI BESİNLER TÜKETMEK..MESELA SABAH KAHVALTISINDA YUMURTA YEMEYİ İHMAL ETME.BU ARADA HAMİLEYKEN KULLANDIĞIN VİTAMİNİ HALA KULLANABİLİRSİN.SÜTÜN İYİ GELİYOR,BENİM DE O AYLARDA MUTLU GİBİ SAATLİ SAĞARDIM(HALA ÖYLE)VE BESLERDİM HER SAĞIMDA 180-200 CC SÜT OLURDU.ASLINDA KIZIN İŞTAHLIYSA 150 CC VER DERİM.DEĞİLSE ZATEN 120 CC DE GAYET YETERLİ.

bursada yaşayan arkadaşlar,bu mekan da nere ola?lütfen benim yerime de gidiverin,harika bir manzarası varmış...şanslısınız gerçekten..

Abdullah İbni Abbas radıyallahu anhümâ’dan nakledildiğine göre şöyle demiştir: Bir gün Hz. Peygamber’in terkisinde bulunuyordum.

Bana: “Yavrucuğum, sana bazı kaideler öğreteyim” dedi ve şöyle buyurdu: “Allah’ın buyruklarını gözet ki, Allah da seni gözetip korusun. Allah’ın (rızâsını) her işte önde tut, Allah’ı önünde bulursun. Bir şey isteyeceksen Allah’tan iste. Yardım dileyeceksen, Allah’tan dile! Ve bil ki, bütün bir ümmet toplanıp sana fayda temin etmeye çalışsalar, ancak Allah’ın senin için takdir ettiği faydayı temin edebilirler. Yine eğer bütün ümmet, sana zarar vermeye kalksalar, ancak Allah’ın senin hakkında takdir ettiği zararı verebilirler. Çünkü artık kaderi yazan kalem yazmaz olmuş, yazıları değişmeyecek şekilde kesinleşmiştir. (Bundan sonra takdirde herhangi bir değişiklik söz konusu değildir.), *Tirmizî, Kıyâmet 59

"Ey Rabbimiz! Bizi sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibadet usullerimizi göster, tevbemizi kabul et; zira, tevbeleri çokça kabul eden, çok merhametli olan ancak sensin." (Bakara:128).

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm...Nazar değmiş resmen prenseslerineAllah beterinden korusun,,inşallah hepiniz iyisinizdir
şimdi?
Masallah sana cnm bu kadar zengin menu ile bir ordu doyar gerci ama size gelen beylerde bir ordu gucunde olur keza bu yuzden ins bu vakitleri iyi bir sekilde sorununsuz atlatmissindir cnm..
Ellerine kollarina saglik rabbim Kabul etsin ins..
Allah razı olsun meleğimÇok şükür yolunda gitti herşey,,ama çok yoruldum,tek başıma servis yaptım ya bide o çok yordu,
neyseki bitti gitti,,Allah gelenlerden de razı olsun,ramazanın bereketi+misafirin bereketi olunca herşey oldu bitti maşallah

MUTLUM,DÜNKÜ İFTAR MENÜNÜN MASADAKİ O ZENGİN VE GÖZ ALICI,İŞTAH KABARTICI FOTOSUNU ÇEKSEYDİN KEŞKE
Canım benim hiç resim çekmez olur muyum çektim tabi ama sofrayı kurma aşamasındaDaha komposto kaşarlı mantar vs. eklendi süslendi iyice,,çok şükür herşey yetti kızlar10 erkek oldukları için yendi hemen hepsi,,zaten yensin diye yapılmıyor muAkşam 12 de gittiler,,kocişte sağolsun yardım etti toparlamamaLimonatamı da beğendilerGazlı içeceğe karşıyım ramazanda

Herkese güzel günler annecikcikler
İstanbul avrupa yakasından bildiriyorumBugün hava az bulutlu
Ohhh böyle havalarda daha rahat oruç tutuluyor
Bebişimi bakıcının evine bıraktım bugünİşten çık,kızı al eve dön iftar hazırla
veee bunları yoğun istanbul trafiğinde yap
Biran önce akşam olmasını temenni ediyorumHatta yarın olsun

Azraece belin nasıl oldu canım

Herkesi çok öptüm

Günaydınnn :) döktürmüşsünüz maaşallah

Mutlu sofran süper görünüyo eline emeğine saglık
Elif hoşgeldin
Beybim cok gecmiş olsun

Pek bakamıyorum telefonu elime bile almıyorum desem yeridir
Ev işlerini hallettik cok sukur bi kac gunlugune yazlığa kactık.
Bizim ufaklık suyu cok sevdi cıkmak istemiyo bıdık
Ama tabi biraz ateslendi gecen gece su soğuktu üşüttü sanırım. Şimdi daha iyi.

Şimdilik bu kadar yine gorusuruz mucks hepinize

Şekersizim iyi tatiller canımTaşındın mı tamamen,,güle güle otur yeni evinde
Sen bana gelince sana daha güzelini hazırlıcam şekerimÖzletme kendini arada ses ver
Defnoşa geçmiş olsun

Pınarda canım benim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için nasılsın öncelikle özledim sizi bu uzun arada ama artık hep buralarda olucam inşallah.Bebeğimin dün 4. ay aşısı vardı.2 sanıyordum ama 3 cm uzamış ve 500 gr almış.Kendince doyduğunda fazlasını kabul etmiyor ben yokkende çok içmiyormuş ne olacak bilmiyorum çok üzülüyorum .Bunun dışında sütümün kalitesini nasıl arttırabilirim fikriniz var mı?

Meleğim merhaba nasılsın çok özledim hepinizi ayrı ayrı.Babycerenimle en kısa zamnada boy boy fotolar aracılığıyla karşınızda olcaz bizi bekleyin anacım

Maşallah Maşallah diyorum sana mutlu annem nasıl yaptın bunların hepsini birarada hem çalışan hemde çocuklu bi kadın olarak helal olsun sana eline emeğine sağlık herşey harika görünüyor.Eminim eşin seninle gurur duyuyordur.

Şekersizzzz çok özledim sizi hoşbuldum.Minik kuzuya çok geçmiş olsun.Hemencik iyi olsun inşallah.

babycerenim canım çok çok geçmiş olsun .Bildiğin nazar değmiş kuzucuklarına,Rabbim esirgesin onları bi daha göstermesin size bu tür olaylardan canım benim senide onlarıda öpüyom gözlerinizden. Bu arada diyorum ki büyük buluşma için ramazanın bitmesini beklemesek mi bi hafta sonu iftarda bizde buluşsak olma mı yani?

kızlar nihayet yazabiliyorum size. belim yine çok kötü olunca eşim izin aldı işten. hep yatacaksın deyip nete girmemi yasakladı hatta bir ara vınnı sakladı ancak duşa wc girince sizi okuyup çıktım. bugün fizik tedaviye başladım. bende kansızlık çıkınca dün eceye de baktırtalım dedim ve kansız olduğunu öğrendim çok üzüldüm her anne gibi. herkes bana kilosu iyi diyordu ben ece iştahsız dediğimde biliyorum kilosu iyide yemiyor çocuk işte doktor sebebi kansızlıktır dedi ve şurup verdi ferro zinc diye nette bulamadım pek fazla bilgi bu şurupla ilgili sabah verdim eceye yarım saat sonra kustu bizimde var üzerimizde bir şeyler ya Rabbim beterinden korusun. neşe ablam buradayken mutfağın koca pimapen kapısı 3 yerinden kırılıp koptu Allahtan neşe ablam tuttu yoksa çocukların üzerine düşecekti regl oldum bugün eşim yok ağrımda var bugün bitmez bana

harika bir sofra canım,çok hamaratsın gerçekten..merak ettim eşinin arkadaşlarının eşleri buna karşılık neler yapacak acaba

canım ece için santafer demir ilacını öneririm doktorumuz vermişti,içinde paraben yok demişti.bu arada eşin neden pc kullanmanı yasakladı ki:26:beybiye şikayet edeyim de görsüninşallah daha iyi olursun fizik tedaviyle.

uff sana geçmiş olsun cicimDinlen bol bol,iyileş biran önceKapı olayı gerçekten kötüymüş Allahtan kimseye bişey olmamış:18:Sen yine de hem kendin için hem Ece için doğal yollara da devam et kansızlık için,,şükür ki geçici bir durum,
Rabbim dermansız dert vermesin
harika bir sofra canım,çok hamaratsın gerçekten..merak ettim eşinin arkadaşlarının eşleri buna karşılık neler yapacak acaba
Sağol canım benimHerkesin sofrası bu mübarek ayda kendine göre şenlenir elbet,,yalnız dün gece konuşurlarken duydum, biri cuma gecesi sahura davet ettiÇakal karlos

Bugün başım çok tuttu kızlaroruç başıma vurdu da denebilir

Çocuğunuzla doğru iletişim kurmanın 8 yolu

Çocuğunuzla doğru iletişim kurmanın 8 yolu Zaman zaman çocuğunuz ile iletişim kurarken ya da onun için en doğru kararları alırken zorlanıyor musunuz?

İyi dinleyin

Çocuğunuzu çok iyi dinleyin. Söylediği her bir kelimeye önem verin. Dinliyormuş gibi yapmaktan kaçının. Eğer ki işiniz varsa, yorgunsanız çocuğunuza bunu anlatın.

Göz teması kurun

Çocuğunuzla konuşurken göz teması kurun. Böylece kendisini önemli hisseder. Konuşma sırasında çocuğunuza sarılarak, kucağınıza alarak sizinle konuşurken daha rahat olmasını sağlayabilirsiniz. Kesinlikle çocuğunuza yukarıdan konuşmayın. Bu durum sizin onun üzerinde bir güç olduğunuzu düşündürebilir ve çocuğunuz söyleyeceği şeylerde çekinir.

Koyduğunuz kuralları uygulayın

Bir şeyi yapsın diye geçici kurallar koymayın. Bir kural koyuyorsanız onu sürekli uygulayın. Sizi sağladığınız tutarlılık sayesinde çocuğunuzda doğru davranış yerleşecektir, oturacaktır.

Rutin aktiviteler yapın

Çocuk için annenin yeri ayrıdır, babanın yeri ayrıdır. Bu nedenle birbirinizin rollerini çalmayın, ben daha fazla vakit geçirim demeyin. Çocuklar sadece annesini ya da babasını değil ikisini birden yanında ister. Her akşam birlikte bir şeyler yapacağınızı bilmek çocuğunuzu hem mutlu eder hem de ilişkinizi rahatlatır.

Sabırlı olun

Çocuğunuzla ilişki kurarken karşınızdakinin bir çocuk olduğunu unutmayın, sakin olun. Mutlu bir çocuk ancak mutlu bir anne-babanın varlığıyla yetişir.

Azarlamayın

Çocuğunuz yanlış bir davranış sergilediğinde çocuğunuzu azarlamayın. O durum içerisindeki önce olumlu davranışlarını söyleyin. Daha sonra olumsuz davranışlarını nedenleriyle birlikte anlatın, açıklayın.

Sorumluluk verin

Çocuğunuza gün içerisinde ufak tefek de olsa sorumluluklar verin. Yerine getirmiş olduğu her bir sorumluluk için zaman zaman teşekkür edin.

Onu sevdiğinizi söyleyin

Çocuğunuza onu sevdiğinizi söyleyin. Sevgiyle yetişen çocuk hayattaki zorluklar karşısında daha güçlü olur.

Gecmis olsun cnm umarim migremin yoktur bazen oructan dolayi benimde tutuyor bugun hele susuzluktan oldum resmen az disari cikardim oglumu eve geldigimde hasatim cikmisti yaw kizlar burda sicaklik 32 derece biri bana cok fena saka yapiyor :)) gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…