Ay akşama bi dolu misafirim war bense burada wolta atıyorum
Acele işler listesi yaptım artık ne yaparım ne eksik kalır bilemem
Bu kafayla unuturum kesin bişeyleri
Allahım utandırma yarabbim
Kızımı akşam alıp 2 saat gezdirme görevini de canım kayınpederim üstlenmiş
Sıkıntı yaptım karnım şişti de ondan bu ablayı koyuverdim:88:
Mesajımı kim alıntı yaparsa bana bildirim geliyo,,size de oluyo mu öyle yoksa bana özel mi:101:
merabalarrr
ya arkadaşlar geçen şuraya birşey yazdım ama bir kişide cevap vermemiş
dedim ki sütüm azaldı oruçtan dolayı..sizinkide azaldımıııııııı
çağla yemek yemiyo memmmmm istiyoo
varmı bi tavsiyeniz dedim
akıl verin dedim
hepinize küstümgidiyorum
bi daha yazmıycam
günaydın kızlar
dün saat 16:00 gibi babam geldi hadi hazırlanın bize gidiyoruz iftarı bizde yapın dedi:))
apar topar hazırlandık gittik tas kebabımıda yapmıştım ama bugün yicez artık
benim oğlan daha yürümüyor adımda atmıyor sadece tutunuyor
annem diyor ki geçen gün dr da dinlemiş benim oğlum gibi bir çocuk varmış beyninde sorun çıkmış
bana diyor ki dr a götürün belki beyninde sorun vardırmoralimizi bozmaya yetti daha öncede dra götürdüğümüzde dr
ayaklarında hiç bir problem yok sadece isteksiz demişti..bütün gece uyumadım gerçekten böyle birşey olabilir mi
zorla insanın kafasına birşey taktıracaklar yani,çok keyifsizim herkes oğluma takmış durumda benim iyi bakamadığımı düşünmekte
takmamaya çalışsamda bir zaman sonra insanın canına tak ediyor..
bu arada oğlum 1 haftadır uyyyyyyyyyyy demeyi öğrenmiş nerden öğrendiyse karadenizlide değiliz ki:)))
konuşuyo konuşuyo uyyyy diyo çok komik ve tatlı oluyor
neyse kızlar şimdi markete gidiyoruz oğlumla gelince geçmişi okurum artık
mutlu annem ne yaptın dünü merak ediyorum doğrusu ama eminim sen halletmişsindir
Canım günaydın,
Evet veda yaklaştı işleri toparlıyorum. Biraz da buruk bir hüzün var.. dile kolay 15 yıl
Onun dışında biliyorsunuz annem memlekete gitti ve Kaan'a bakmak için kayınvalidem geldi Bursadan... Sağolsun çok iyi bakıyor ama bizim kurulu düzenimize uymuyor çoğu zaman.. o da biraz canımı sıkıyor.. Mesela Kaan sütünü uyku öncesi içer.. o ise uykudan kalkınca vermeye çalışıyor.. Etli yemekle yoğurdu bir arada verme dememe rağmen yine aynı şekilde vermeye devam ediyor.. Bu sabah diyor ki.. boşver demir ilacını vermeyelim ben ona sütlü çorba yapacağım... Yok anne olmaz ilacını içecek dedim.. Kaanı fazla doyuruyor.. Akşam 1 kase yemek+1kase yoğurt yedirdi.. ve sonu Kaan 5 dk sonra kustu.. Kusma sebebinin çok yemekten olduğunu da kabul etmiyor .. O zaman benim iyice cinler çıkıyor tepeme.. Bugün regliyim.. asabi ve sinirliyim..
Ayrıca Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. Ama sanırım eşim unuttu sszsabah kutlamadı... 11 temmuzda da nikah kıymıştık onu da unuttu ve hiç hatırlatmadım.. bakalım bugün hatırlayacak mı??
Bugün çok gergin ve stresliyim.. Allah kolaylık versin de gün çabuk bitsin
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm...Nazar değmiş resmen prenseslerineiyi geceler
akşam üstü 2 kaza geçirdikceren kolidorda koşarken duvarı görmemiş burnunu vurmuş
bi baktım kanlar akıyo..eşimi aradım dedim doktoramı gitsek neyse bekleyelim geçmesse giderizde dik kapattık
daha cerenin aglaması kesildi 5 dakika bile geçmeden gümm diye bir sesçağla televizyonluga çıkmış
1 metreden daha yüksek yerden düştü
Allahım elim ayagım boşaldı resmen..aglamaktan nefesi kesildi yüzüne su serptimde nefes aldı çocuk
alnı mosmor ve kafasının arkasını elledi sürekli..çok canı yandı..benimde içim yandı
bi anda başım agrımaya başladı halada agırıyo..
3 saat uyutmadım neyseki kusma ,bilinç kaybı yok..şimdi uyudu daha..
işte böyle
Allah razı olsun meleğimMasallah sana cnmbu kadar zengin menu ile bir ordu doyar gerci ama size gelen beylerde bir ordu gucunde olur keza bu yuzden ins bu vakitleri iyi bir sekilde sorununsuz atlatmissindir cnm..
Ellerine kollarina saglik rabbim Kabul etsin ins..
Canım benim hiç resim çekmez olur muyum çektim tabi ama sofrayı kurma aşamasındaMUTLUM,DÜNKÜ İFTAR MENÜNÜN MASADAKİ O ZENGİN VE GÖZ ALICI,İŞTAH KABARTICI FOTOSUNU ÇEKSEYDİN KEŞKE
Günaydınnn :) döktürmüşsünüz maaşallah
Mutlu sofran süper görünüyo eline emeğine saglık
Elif hoşgeldin
Beybim cok gecmiş olsun
Pek bakamıyorum telefonu elime bile almıyorum desem yeridir
Ev işlerini hallettik cok sukur bi kac gunlugune yazlığa kactık.
Bizim ufaklık suyu cok sevdi cıkmak istemiyo bıdık
Ama tabi biraz ateslendi gecen gece su soğuktu üşüttü sanırım. Şimdi daha iyi.
Şimdilik bu kadar yine gorusuruz mucks hepinize
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,DÜN BÜTÜN GÜN BAŞ AĞRISIYLA KIVRANIYORDUM,İYİ Kİ İFTARA DAVETLİYDİK YOKSA YEMEKLE UĞRAŞAMAZDIM VALLA...SAHURDA GENE TUTTU AĞRI,BEN DE MİNOSETPLAS İÇTİM ŞİMDİ İYİYİM.SÜT SAĞIMI İÇİN UYANDIM.ZATEN 8 DE BİR DAHA UYANICAM,KIZIMIN GÜNE BAŞLAMA SAATİ ÇÜNKÜ..
BEYBİİM ,ÇAĞLAVE CERENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM,RABBİM DAHA BETER BİR KAZA YAŞATMASIN İNŞALLAH.
MUTLUM,DÜNKÜ İFTAR MENÜNÜN MASADAKİ O ZENGİN VE GÖZ ALICI,İŞTAH KABARTICI FOTOSUNU ÇEKSEYDİN KEŞKE
DİLBEREGECİĞİM,MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN CANIM,NİCE SAĞLIKLI VE HUZURLU BİRLİKTELİĞE İNŞALLAH.
CHİRİHOCUĞUM,GÜZEL DÜŞÜNCEN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
ELİF144(?)CÜĞÜM,BEN KIZIMA 4.AYDAYKEN 130-140-CC BAZEN DE SADECE 100 CC VEREBİLİYORDUM.O DA ZORLA.ÇÜNKÜ KIZIM İSTEYEREK HİÇ İÇMEDİ İŞTAHSIZDI VE DE REFLÜSÜ VARDI..BENCE VERDİĞİN MİKTAR GAYET İYİ,SENİN YAPACAĞIN TEK ŞEY SÜT ARTIRICI VE KALİTESİNİ ARTIRICI BESİNLER TÜKETMEK..MESELA SABAH KAHVALTISINDA YUMURTA YEMEYİ İHMAL ETME.BU ARADA HAMİLEYKEN KULLANDIĞIN VİTAMİNİ HALA KULLANABİLİRSİN.SÜTÜN İYİ GELİYOR,BENİM DE O AYLARDA MUTLU GİBİ SAATLİ SAĞARDIM(HALA ÖYLE)VE BESLERDİM HER SAĞIMDA 180-200 CC SÜT OLURDU.ASLINDA KIZIN İŞTAHLIYSA 150 CC VER DERİM.DEĞİLSE ZATEN 120 CC DE GAYET YETERLİ.
Gicir annemiz Elif gelmis biraz gec oldu ama aramiza hosgeldin cnm..Gonul Miramiza rabbimden bol saglikli bebek olmasini diliyorum..Ins anne sutunu bol bol icer ve senin sutunde bol olur...
Hatayda BabyCeren ile bulusmanizi cok buyuk merakla bekliyorum bakalim nasil olucak ben bu yil goremedim bari sizzler gorusunde renk olsun taaa oralardan dimi)
Sut attirma konusunda cok tecrubeli degilim bu yuzden birsey yazamiyorum ama arkadaslar cok guzel onerilerde bulunmus hepsine guveniyor ve katiliyorum
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm...Nazar değmiş resmen prenseslerineAllah beterinden korusun,,inşallah hepiniz iyisinizdir
şimdi?
Allah razı olsun meleğimÇok şükür yolunda gitti herşey,,ama çok yoruldum,tek başıma servis yaptım ya bide o çok yordu,
neyseki bitti gitti,,Allah gelenlerden de razı olsun,ramazanın bereketi+misafirin bereketi olunca herşey oldu bitti maşallah
Canım benim hiç resim çekmez olur muyum çektim tabi ama sofrayı kurma aşamasındaDaha komposto kaşarlı mantar vs. eklendi süslendi iyice,,çok şükür herşey yetti kızlar 10 erkek oldukları için yendi hemen hepsi,,zaten yensin diye yapılmıyor mu Akşam 12 de gittiler,,kocişte sağolsun yardım etti toparlamama Limonatamı da beğendiler Gazlı içeceğe karşıyım ramazanda
Eki Görüntüle 757368 Eki Görüntüle 757369 Eki Görüntüle 757370
Günaydınnn :) döktürmüşsünüz maaşallah
Mutlu sofran süper görünüyo eline emeğine saglık
Elif hoşgeldin
Beybim cok gecmiş olsun
Pek bakamıyorum telefonu elime bile almıyorum desem yeridir
Ev işlerini hallettik cok sukur bi kac gunlugune yazlığa kactık.
Bizim ufaklık suyu cok sevdi cıkmak istemiyo bıdık
Ama tabi biraz ateslendi gecen gece su soğuktu üşüttü sanırım. Şimdi daha iyi.
Şimdilik bu kadar yine gorusuruz mucks hepinize
iyi geceler
akşam üstü 2 kaza geçirdikceren kolidorda koşarken duvarı görmemiş burnunu vurmuş
bi baktım kanlar akıyo..eşimi aradım dedim doktoramı gitsek neyse bekleyelim geçmesse giderizde dik kapattık
daha cerenin aglaması kesildi 5 dakika bile geçmeden gümm diye bir sesçağla televizyonluga çıkmış
1 metreden daha yüksek yerden düştü
Allahım elim ayagım boşaldı resmen..aglamaktan nefesi kesildi yüzüne su serptimde nefes aldı çocuk
alnı mosmor ve kafasının arkasını elledi sürekli..çok canı yandı..benimde içim yandı
bi anda başım agrımaya başladı halada agırıyo..
3 saat uyutmadım neyseki kusma ,bilinç kaybı yok..şimdi uyudu daha..
işte böyle
eşim aldı biraz gezdirdi keyfi yerine geldi..bütün gün koltuk tepelerinde geziyo hatta masanın üstüne bile çıkıyo
her zaman tetikteyim hatta kaç defa düşerken havada yakaladım ama bi gün böyle olacagını biliyodum
yüksekten ilk düşüşümüzüde yaşadık..
gece sürekli kontrol etcem..
harika bir sofra canım,çok hamaratsın gerçektencanım geçmiş olsun çok üzüldüm...nazar değmiş resmen prenseslerineallah beterinden korusun,,inşallah hepiniz iyisinizdir
şimdi?
Allah razı olsun meleğimçok şükür yolunda gitti herşey,,ama çok yoruldum,tek başıma servis yaptım ya bide o çok yordu,
neyseki bitti gitti,,allah gelenlerden de razı olsun,ramazanın bereketi+misafirin bereketi olunca herşey oldu bitti maşallah
Canım benim hiç resim çekmez olur muyum çektim tabi ama sofrayı kurma aşamasındadaha komposto kaşarlı mantar vs. Eklendi süslendi iyice,,çok şükür herşey yetti kızlar 10 erkek oldukları için yendi hemen hepsi,,zaten yensin diye yapılmıyor mu akşam 12 de gittiler,,kocişte sağolsun yardım etti toparlamama limonatamı da beğendiler gazlı içeceğe karşıyım ramazanda
Eki Görüntüle 757368 Eki Görüntüle 757369 Eki Görüntüle 757370
kızlar nihayet yazabiliyorum size. Belim yine çok kötü olunca eşim izin aldı işten. Hep yatacaksın deyip nete girmemi yasakladı hatta bir ara vınnı sakladıancak duşa wc girince sizi okuyup çıktım. Bugün fizik tedaviye başladım. Bende kansızlık çıkınca dün eceye de baktırtalım dedim ve kansız olduğunu öğrendim çok üzüldüm her anne gibi. Herkes bana kilosu iyi diyordu ben ece iştahsız dediğimde biliyorum kilosu iyide yemiyor çocuk işte doktor sebebi kansızlıktır dedi ve şurup verdi ferro zinc diye nette bulamadım pek fazla bilgi bu şurupla ilgili sabah verdim eceye yarım saat sonra kustu bizimde var üzerimizde bir şeyler ya rabbim beterinden korusun. Neşe ablam buradayken mutfağın koca pimapen kapısı 3 yerinden kırılıp koptu allahtan neşe ablam tuttu yoksa çocukların üzerine düşecekti regl oldum bugün eşim yok ağrımda var bugün bitmez bana
uff sana geçmiş olsun cicimkızlar nihayet yazabiliyorum size. belim yine çok kötü olunca eşim izin aldı işten. hep yatacaksın deyip nete girmemi yasakladı hatta bir ara vınnı sakladıancak duşa wc girince sizi okuyup çıktım. bugün fizik tedaviye başladım. bende kansızlık çıkınca dün eceye de baktırtalım dedim ve kansız olduğunu öğrendim çok üzüldüm her anne gibi. herkes bana kilosu iyi diyordu ben ece iştahsız dediğimde biliyorum kilosu iyide yemiyor çocuk işte doktor sebebi kansızlıktır dedi ve şurup verdi ferro zinc diye nette bulamadım pek fazla bilgi bu şurupla ilgili sabah verdim eceye yarım saat sonra kustu bizimde var üzerimizde bir şeyler ya Rabbim beterinden korusun. neşe ablam buradayken mutfağın koca pimapen kapısı 3 yerinden kırılıp koptu Allahtan neşe ablam tuttu yoksa çocukların üzerine düşecekti regl oldum bugün eşim yok ağrımda var bugün bitmez bana
Sağol canım benimharika bir sofra canım,çok hamaratsın gerçekten..merak ettim eşinin arkadaşlarının eşleri buna karşılık neler yapacak acaba
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,DÜN BÜTÜN GÜN BAŞ AĞRISIYLA KIVRANIYORDUM,İYİ Kİ İFTARA DAVETLİYDİK YOKSA YEMEKLE UĞRAŞAMAZDIM VALLA...SAHURDA GENE TUTTU AĞRI,BEN DE MİNOSETPLAS İÇTİM ŞİMDİ İYİYİM.SÜT SAĞIMI İÇİN UYANDIM.ZATEN 8 DE BİR DAHA UYANICAM,KIZIMIN GÜNE BAŞLAMA SAATİ ÇÜNKÜ..
BEYBİİM ,ÇAĞLAVE CERENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM,RABBİM DAHA BETER BİR KAZA YAŞATMASIN İNŞALLAH.
MUTLUM,DÜNKÜ İFTAR MENÜNÜN MASADAKİ O ZENGİN VE GÖZ ALICI,İŞTAH KABARTICI FOTOSUNU ÇEKSEYDİN KEŞKE
DİLBEREGECİĞİM,MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN CANIM,NİCE SAĞLIKLI VE HUZURLU BİRLİKTELİĞE İNŞALLAH.
CHİRİHOCUĞUM,GÜZEL DÜŞÜNCEN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
ELİF144(?)CÜĞÜM,BEN KIZIMA 4.AYDAYKEN 130-140-CC BAZEN DE SADECE 100 CC VEREBİLİYORDUM.O DA ZORLA.ÇÜNKÜ KIZIM İSTEYEREK HİÇ İÇMEDİ İŞTAHSIZDI VE DE REFLÜSÜ VARDI..BENCE VERDİĞİN MİKTAR GAYET İYİ,SENİN YAPACAĞIN TEK ŞEY SÜT ARTIRICI VE KALİTESİNİ ARTIRICI BESİNLER TÜKETMEK..MESELA SABAH KAHVALTISINDA YUMURTA YEMEYİ İHMAL ETME.BU ARADA HAMİLEYKEN KULLANDIĞIN VİTAMİNİ HALA KULLANABİLİRSİN.SÜTÜN İYİ GELİYOR,BENİM DE O AYLARDA MUTLU GİBİ SAATLİ SAĞARDIM(HALA ÖYLE)VE BESLERDİM HER SAĞIMDA 180-200 CC SÜT OLURDU.ASLINDA KIZIN İŞTAHLIYSA 150 CC VER DERİM.DEĞİLSE ZATEN 120 CC DE GAYET YETERLİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?