2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yok ben şikayet etmedim şakasına yazdım:)tabi ben gidip geziyorum banada gelecekler bi sakınca yok:)
kusura bakmayın cikocugum:)
bende diyorum bu kız nerelerde.aramayıda düşündüm ama bayram oldugu için rahatsız etmek istemedim..
eşin için üzüldüm ama aklına kötü şeyler getirme hatırlarsan benim eşimde aynı şikayetlerden hastaneye gitmişti bende çok korkmuştum aklıma kötü şeyler gelmişti ama çok şükür önemli birşeyi yoktu..
benim eşimde böyledir hastaneye gitmekten hep kaçar,sanırım bütün erkekler böyle.
neyse ikna edip yollamışsın acil şifalar diliyorum cnm..
gönül mirayada kocaman maşallahdemek artık seni tanıyo asıl bundan sonra o kadar hızlı gelişip büyüyecekki yaptıkları sizleri
çok şaşırtacak:)bu günlerin kıymetini bil:)
bizimkiler o hallaeri çoktan geçti hepsi yaramazlık peşinde:)

heh heee, evet yaş olarak bizden büyüksünüz

en büyüğümüz Babyceren hanım, romatizmalarından fırsat bulursa, 34 yaşını 6 ekimde bitirecek inşallah

meleğim34 var ama 34 yaşında değil. ben ve meleğim hanım 18'imizden birkaç gün aldık sadece

beykoz hanım var, 23 yaşında. biangel_kujum hanım ve mutlu_anne hanımların biyolojik yaşlarından ziyade metabolizma yaşları göze çarpıyor. metabolik olarak 17 yaşında ya var ya yoklar zira onların hayatlarını okurken bizim nefesimiz kesiliyor, yetişemiyoruz

Planner hanım var, o da sürekli tatilde olduğundan hep genç kalmış

hejar ve tatlıcadı hanımlar da oğluşları kendilerini hiç yormadıkları ve çok aklı başında uslu çocuklar olduklarından genç kalanlar arasında

yanılmıyorsam 6 ekim senin doğum tarihinve 34 yaşını bitirip 35 olacaksın:))
yalnışım varsa düzeltin ama ben eminim:)
ben daha 29 yaşındayım.yirmili yaşlarımın sonundayım
çok üzgünüm çokhiç bitmesin bu yıl hiçççç
çağlayı yatırıyım geliyorum

Merhaba mayisin guzel anneleri ve onlarin tatli mi tatli bebsileriii

Su an Cesme.ye dogru gidiyoruz ve bilin bakalim az once kiminle bulustuuukk!!!

Sabahin korunde uyanip yola cikmistik ve planimiz tatil donusu Ece kiz ve annesiyle bulusmakti ama yol esimi cok yorunca mola vermek istedi ve hizli bir planla Azraece teyzemizle bulustuk:)
Gerci kendisi bu kadar pratik olmasa zor bulusurduk pirr orda pirr burda pirr Eceye yediriyor pirr oyuncaklari topluyor karinca Z gibiydi masallah:)

Evinde gibi agirladi bizi cok memnun biraz da mahcup olduk Allah bin kere razi olsun ondan ayni buyuklerimiz gibi yedirip icirip yola ugurladi bizi:)

Ece ayni fotograflardaki gibi ama sadece fotograflarda goren herkesten sansliyim cunku fosur fosur pamuk gibi puruzsuz dokunmaya kiyamazsiniz
Oyle de guzel giydirmis ki annesi her goren bir daha bakti ben de kendi kizmmis gibi azicik hava attim

Omercik yol yorgunu haliyle Ecemizin yaninda biraz pacoz kalsa ve Ecenin tum hanim hanimcikligina ilgi alakasina maco erkekler gibi karsilik verse de coook keyifli bir 1saat oldu
Keske daha uzun sure kalabilseydik tadi damagimda kaldi

Unutmadan ilk karsilastigimizda Ece Omerin elini tuttu ve sarildi oyle tatlilardi ki ta ki benim kaba oglum arkasini donup kacana dek

Fotograflar makinamda oldugu icin yukleyemiyorum Azraececim yukleyecektir kendisine tekrar tekrar tesekkur ediyorum oyle canayakin oyle enerjik ve bahar gibi bir halin vardi ki butun yorgunlugum gitti tatile daha guzel baslayamazdik:)
Donuste bahsettigim arkadasta kalmazsak ve sen donmemis olursan tekrar gorusuruz insallah!

Herkese iyi tatillerrr selamlaaaarr

evet, 6 ekim doğumgünüm ama kutlamayı da kutlanmasını da sevmem onun yerine dikişi sökülmüş çantamın dikilmesi, koltukların yıkamacıya verilmesi veya camları çizilmiş gözülüğüm için yeni bir koruyucu film çekilmesi çok daha makbule geçer

bu arada elbet bir gün siz de 30'lu yaşlara geleceksiniz ve benim kırışıklık kremlerimden artanları kullanmaya başlayacaksınız ben zaten zamanlarda, 40 yaş ve üstü kırışıklık kremlerine "terfi" etmiş olacağım

tünaydınnnn millet bayramı nasıl geçirdiniz umarım herkes şeeker tadında geçirmiştir
biz izmiri talan ettik gezdik bi iki bayram ziyareti sağolsun kocacım bütün yemekleri dışarda yedik :)
bize gelen olmadı aileler uzakta bi tarafımız buruktu ama bunada şükür allahım daha nice bayramları
ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin amin
herkes arife günü şeker çikolata alır biz gittik oğluşuma oda aldık :)
araba yatak 2 kapılı gardolap yatabilirmi bilmiyorum odası boş duruyordu
park yatağın anası ağlamış durumda inip çıkar ama üzerinde zıplarsa düşemesinden korkuyorum
şimdilik park yatağa devam ama ne zamandır istiyorudk büyüdü beşik zamanı geçti büyüyenler hoşuma gitmedi arabaya karar verdik
çilekten alıcaktık ama teslimatı en yakın eylül sonuna yapıyorlar bizde istikbalden aldık gayet güzel aynı paraya geldi bugün gelip ytakıcaklar
sonra sonra silopiden arkadaşım komşum var biz izmire o kıbrısa gitmişti şimdi geliboluya tayinleri çıktı
ailesi izmirde o gelicek görüşmeyeli bir kız bir erkek sıpa oldu onları tanıştıralım artık bu hafta gelicek ohh iyi geldi
kızçesine şort tşört aldım hazırlık ne yapsam kek börek düşğnme aşamasındayım :),
eşim birr hafta izinli denize gidicez inşalllahhh
hhıııı asıl bombayı unuttum ki unutamak ne mümkün
sevgili kayınvalidem görümcem bugün itibariyle izmir yollarındalar
bu saatten sonra ne diyim hakkımızda hayırlısı hoş gelsinler koca izmir hepimize yeter işallahhh puff

sizin adınıza çok sevindim dönüşte de inşallah buluşursunuz

ben de geçen hafta Marmaris'te bir kongre ilanı gördüm. konuşmacıları vs hepsini tanıyorum, hem tatil hem ziyaret (!) hem de kongre olur diyerekten eşime meseleyi sordum. homurdanarak "ha onlar mııı, ben onları tanıyorum. çok içeriksiz çalışmaları var. pöfff öyle boş bir kongreye gitmek anca zaman kaybı olur" diyerek eli boş gönerdi beni odasınan

Babyceren, aziz dostum, siz bu mesajı okuduğunuzda ben çok uzaklarda olacağım

ihraç fazlası ürünlerin satıldığı dükkana gidip, bir pijama alacağım. pijamalarım eskimiş, hiç farketmemişim

sonra, halılara örtü alacağım. polarla yazın iyi olmadığından, ucuzundan birer örtü alayım da her yıl yıkama parası vermek yerine makinaya atayım diyorum :26:

mangal fotolarını bastırmam lazım. yoksa annem bana bastırıyor sürekli

markete aylık alışverişe gidilecek. bez, un, yağ vs vs vs

yeni aldığım saatim bozuk çıktı. değiştireceğimdir

başka başka :44: bunları yapmak için 3 saatim var, koş chihiro koş, yarın yokmuş gibi koş

iyi haftalar herkese bize hafta çok güzel başladı ömerim ve ailesi sayesinde:)) tatlı bir telaşla geçti randevumuz bizim atom karıncalar hiç durmadı sağolsunlar:)) ömerim diğer buluşmalardaki gibi çok cooldu:) damat ferit ne de olsa havasını yesinler:)) annezeynebim de eşide çok sıcakdılar uzun yıllar görüşmeyen iki arkadaşın buluşması gibiydi:)) bu güzel günün hatırası resimlerimiz albümümüzde.

selammmm

nasılsınız sevgili anne arkadaşlarımmm, biz bu bayramı bayram gibi yaşayamadık ama yazın son tatilini süper geçirdikkk ve yine harika bir tatil sonrasıı işe dönmenin hüznünü yaşıyorummm neyseee neyseee çok işim var zaten hüznümü bile doya doya yaşayamıyorum herkesleriii kocamann öper selamm ederimmm

selam benim en güzel anne arkadaşlarım..
uzunca bir aradır yokum, malum ramazanı hatırlarsanız kv de geçirdim. bayramda da eşimin memleketine gittik.
dün geldik bizimkilere uğradık derkeeennn bugünde birikmiş kirliler valiz boşalt yıka ütüle yerleştir derken........
son durumum aynen böyle...
ama hep aklımdaydınız sizleri çok özledim.. bayramınızı bile kutlayamadım umarım güzel geçirmişsinizdir..
biz biraz kötü girdik bayrama. azra rotavirüsün kıyısından döndü yada resmen rotavirüse yakalandı bilemiyorum. son sahura azranın fışkırarak kusmasıyla uyandık sabaha kadar devam eden kusmalar ardından gelen su gibi ishaller... öyleki her ishalde resmen bacaklarından aktı o kadar fenaydı.. kuzumun feri gitti resmen zayıfladı iştahı kapandı taki bu güne kadar emmek ve su içmek yerine hiç birşey yemedi. 1 çay kaşığı patates haşlamasını bile ağlatarak zor verdim.. bgn ilk kez biriki lokma bişey aldı ve kakamız normale dönmeye başladı.. ve sanırım azra iyileşmeye başladı..
kızımın rahatsızlığından dolayı zor üzgün ama yinede iyi bir bayram geçirdim..
babyceren, mutluanne, azraece,planner,çiçekçiçek, turuncu, nagihan, iklim, şekersizyeşilçay, annezeynep,meleğim, beykoz......
ve diğer arkadaşlarım... kuzularınızı ve sizleri kocaman öpüyorum..
AYRICA BENİ KİMSE MERAK EDİP ÖZLEMİYOR DİYEDE BOZULUYORUM ONA GÖRE

Azramiza cok gecmis olsun cnm, umarim tekrari olmaz...Seni hatirlamiyoruz diye birsey olamaz hepimiz burda bir yurek olduk...emin ol sende hep aklimizdasin en azindan kendi adima soyluyum unutmam imkansiz ...bizde seni ve Azrami opuyoruz

Sizlere bayildim tek kelime ile harikasiniz...ne iyi ettinizde bulustunuz ..

Güzel bir bayram tatilinin ardından evimize geldik. Babaanne sağ olsun hep besteyle ilgilendi biz de eşimle tatilin tadını çıkardık.

BİANGEL KUJUM ayşe minele kocaman aferin demek yürümeye başladı minik kuzu. Ayy ayrıca manine koptum BESLE BÜYÜT DANAYI TANIMASIN ANAYI süpersin yaa

MELEĞİM o süpermanı benim için kokulu kokulu öp olur mu Senin neden tadın yok tatlım umarım önemli bi durum yoktur

AZRAECE_ZEYNEP ne güzel siz de buluştunuz. Güzel de bi buluşma olmuş sevindim sizin adınıza

ELİF_344 canım eşine çok geçmiş olsun umarım ciddi bi şey değildir. Güzel kızını ve seni öpüyorum.

MİNYATUR hoş geldin canım

BAMBUCAN özledim seni canım uzun zamandır yoktun. Azra hastalanmış çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun.Beste de bu aralar çok iştahsız geçici bi durum diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama canım da sıkılmıyo değil. Umarım düzelirler.

GÖNÜL_2000 kv görümceler geliyomuş Allah kolaylık versin canım

BABYCEREN öptüm bebeğem

Son düzenleme:
selamlar benim kızı yenice yatırabildim. 1-2 gündür çok huzursuuz uyuyor. gece 2 den 3 den sonra nerdeyse saat başı kalkıyor illaki sallamam gerek. zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta. bu gün baktım altan 2 tane köpek dişi çıkıyor onlar yapabilir huzursuzluğunu. daha patlamamış onun için daha uykusuz geceler bizi bekler. 12 tane dişi var bunlar da çıkarsa geriye birşey kalmıyor. geçen hafta dişçiye götürdüm artık başlayalım diye 2,5 yaşına kadar 20 dişi olacak dedi. bizimki bitti nerdeyse tabii bizide bitirdi. b gün biraz dışarı çıktım kızımı babasına bıraktım bu arada ismi elif lorin öğlen yemeğini yedirmiş. geldiğimde gayet güzel oynuyordu. bunu daha sık yapmam lazım. bende biraz korumacı bir tavır bir güvensizlik vardı. eşime bile bırakmıyordum. baktım olmuyor ben kafayı yiyeceğim. bir iki ay sonra kursa başlayacağım haftanın 5 günü babanın da alışması lazım yoksa çok rahatlar bende durmuyor deyip işin içinden çıkıyorlar. bakalım nasıl olacak kurs 6 ay sürecek. bu yıl gitmesem olur ama atık ertelemek istemiyorum. sizlere kızımın fotosunu yüklemek istiyorum ama bir türlü nasıl yapıldığını anlayamadım. öğrenince artık.

azraeceyle zeynep buluşmuş ne güzel etmişsiniz inş bi gün benlede buluşursunuz:)
yalnız 2 fotoyla bizi kandıramassınız daha çok ekleyin daha çokkkkk:)

bambucanım seni merak etmez olurmuyuz ama bayram herkes yogundur diye kimsenin adını yazmak istemdim..azra için çok üzüldüm
siz aşı vurulmuşmuydunuz:26:bizim doktor izin vermemişti rota aşısı yaptırmadık bak bende tırstım şimdi:26:
cerene yaptırmıştım çok şükür bir sorun olmamıştı..sanırım ishaliniz durmuş çok şükür diyelim Allah tan hastanelik olmamışsınız..
çoğu rota virüslü hastaneye yatıyo demekki sizinki çok şükür diyelim başlangıcında hemen düzelmiş cnm..
Allah bi daha yaşatmasın tekrardan geçmiş olsun..

ilkimcim tatiliniz bitmiş evinize dönmüşsünüz,kayınvalidenede kocaman bir alkış gelsinbesteyle ilgilenmiş ne güzel..
benim kayınvalide 2 dakika bakmaz çünkü çağla onu gördügü yerde kaçıyo:))
bu besteyebuda sana

mutlucum senin tatilin bitmedimi dönmedinmi daha:26:mesaj atacamda korkuyom:)annene bile bu kadar hesap vermemişsindir:))
nerdesin kele cigerim yazacam yazamıyommmm

mesaj yazdigin yerde az asagida eklenti ekle diye kisim var ona basiyorsun ve karsina cikan pencereden yukleyebilirsin cnm..
Kizinin huzursuzlugu kesin distendir cnm bizim ege oglanda ayni arka dislerin hepsi kabarmis durumda nerde ise damaklari patlayacak halde ama halan dis yok bekliyoruz bizde...masallah sizde 12 dis varmis bizde daha 8 tane

ya yarın yada bi sonraki gün akşam misafirim gelecek,yemege degil yemekten sonra tatlı yemeye gelecekler:26:
ama ben ne yapacagımı bilmiyorum:44:
gelenler eşimin kuzeni ve kız arkadaşı.kız sırpmış ilk defa görecem,faceden gördüm çok güzel bir bayan
şimdi ben bunlara ne yapsam kafayı yiycem ya:26:çok degişik harika süper ötesi ama basit bir tarife ihtiyacım var:)
mutlum burda olsa hemen degişik birşeyler yazardı
melegim sen ingilteredesin ya varmı sende degişik tarif:26:kraliyet ailesi ne yer ne içer bi anlat fikir olur:))
kujum senin varmı bi fikrin:26:
cikirokkoya zaten sormuyorumbi patates kızartmayı bile bilmiyo
Allahım yardım etdinimiz amin...

Bekle beni anacim ins seneye senleyim...bulusmalar olunca ne guzel oluyor dimi...kaynasip tanismamiz cok guzel umarim bir gun hepimiz birbirimizi gormus oluruz...dunya cok kucuk bence olurmu olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…