2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

öyle canım yapacaz mecburrrr:)
iyi dileklerin içinde çok mersi canım

yukarıya yazacaktım unuttum miraya maşallahdemek banyodan kaytarmak için kakam var diyo
enesede kocaman maşallahçok akıllılar bizi yormıycaklar inşallah
biz okula gittik geldik çok yoruldumben normalde 2 çocukla tek başıma bakkala bile gitmem:)okulda biraz uzuk yürüdük..
ceren yeni ögretmeniyle tanıştı,yeni arkadaşlarını gördü..ama eski arkadaşlarından hiç kimse yoktu ceren çok üzüldü
sanırım çogu ilkokula başladı çünkü onlar cerenden 1 yaş büyüktü..
neyse yinede çok sevindi,umarım hemen alışır kaynaşırlar..
çağlada bir o sınıfa bir bu sınıfa derken ortalıgı yıktı döktü:)çok hoşuna gitti heryer oyuncak dolu
küçük totosunu sandalyeye koymasını bir görseydiniz çok tatlıydısandalye biraz yüksek diye tototsunu havaya kaldırarak geri geri gidip oturdusonrada bana güldü:86:
okulda benim ilkokul arkadaşımla karşılaştık yıllardır birbirimizi görmemiştikikimizinde kızı aynı sınıftatesadüfe bak:)
okul çıkışı aldım bize getirdim onlarıkahve içtik eski günleri konuştuk güldük:86:
çok iyi oldu
ay daha yazacak şey var ama bi balkon yapmam lazımbaşıma vurdu:)

tünaydın canım sanırım herkes hafta sonunun etkisinden çıkamadı.sen platese başladınmı.dövmen süper olmuş bayıldım.vala cesaret ister helal olsun

bazı aksilikler oldu. bu hafta baslıcam canım.. (inşallah yarın)
bi de boyalı halini gör.. süper oldu süper

bak sen şakacı miraya..
sivilcesi için de geçmiş olsun. umarım çabucak gecer

maşallah enes e.. o da tuvalet eğitimine hazır olanlardan demek ki.. umarım devamı gelir

ayy ödüm koptu.. iyi bari iyileşmiş..

yukarıya yazacaktım unuttum miraya maşallahdemek banyodan kaytarmak için kakam var diyo
kız tam tersikakasına oturtunca banyo yapmıcak sandı minnoşum bitti bitti diyo yıkanmak için
benim için de bi balkon yap:)

şekersizim walla sorma içim gitti çok ağladım ama şükür sadece ayağı kanamış

canımm ilk önce cevap yazdığın için çok çok teşekkür ederim
benim kız kardeşim yok,eltimi kız kardeşim gibi severim o da beni
oranın kültürüne alışığız biz öyle ki Bingöl yazar memleket yerimiz
kürtçede biliriz eltim kapalı zaten ve lise öğretmeni
kültüre aşina olduğu için zorluk çekeceğini sanmıyorum ama biraz terör meselesi korkutuyor
inşallah iyi olucak onlar için herşey,bizde onları ziyarete gideriz artık
söylediklerini teker teker yazıcam eltime içime su serptin çok teşekkürler canım Allah razı olsun

Güzel annişler merhaba...benim bu cadı kızım fırsat vermiyor ki nete gireyim..büyüdükçe yaramazlıkları da artıyor..bu aralar tv kumandası ve telefonlarımızın peşinde.bulduğu an yere fırlatıyor..dağılmayınca yerden alıp tekrar atıyor..kumandayı teli saklıyorum,sonrada nereye koymuştum diye arıyorum:)

Bazen kızıma ne yemek yapacağımı şaşırıyorum size de oluyor mu? her gün farklı şeyler yapmak istiyorum.sonra aklıma yemek gelmiyor.kendimize yaptığımız yemeklerden veriyorum ama 2 günlük yemek yapıyorum genelde 2.gün aynı yemeği vermek istemeyince sıkıntı..amann anne olmak işte...yemeği isteyerek yese bariii...

rica ederim canım benim ilk gurbet yerim silopi ayrı bi yeri var yanlızlık dışında hiç sıkıntı çekmedim çok şükür.terör olayı eskisi kadar kalmadı.zaten mitig yada belli kutlamaları var bazı günler.o günler haber veriliyor okullar ya tatil yada erken bırakıyor.gerekli önlem alınıyor dışarı çıkmazsan problem yok onlar yürüyüş kutlama yapıp dağılıyor.1 yıl kısa ama ev önemli nerde kalıcak bilmiyorum lojman felan ? mümkünse parti binasından uzak ve memur ağırlı kesimden ev bulsun belli olmuyor gece aşka gelip taşlama yapıyorlar korka bilir tekrar
hayırlısı canım hıı eltine söyle sana oralardan gümüş takı vb hediyelik getirmeyi unutmasın mardinden tabiki :) güzel yerler kültür gelenek yemek hepsi farklı gezip görmek lazım

Merhaba Güzel Anneler
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Ben bugün ilk defa besteyi bıraktım bakıcıyla, giderken uyuyodu beni görmedi.
Sonra bakıcıyı görünce biraz mızmızlanmış oda oda gezip anne demiş beni aramış.
Ben de okula gidine kadar ağladım bu arada. Sonra susmuş kuzucuğum çok fazla problem olmamış ama benim içimde fırtınalar koptu diyebilirim. Sulu göz oldum çıktım çocuğum olduktan sonra. Kadına 1 de gelirim demiştim, halbuki 11 de çıkacaktım okuldan sonra geldim kapı dinledim. Bi problem yoktu biraz dinledikten sonra kapıyı çaldım, kucağında kuzumla geldi bakıcı teyze.(Bakıcıya müdürden izin aldım dedim) Beni görünce yüzünde güller açtı prensesimin kafasını omzuma koydu öptü durdu beni. Annelik tarifi mümkün olmayan bi duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada cuma günü taşınıyoruz bir de onun telaşıyla uğraşıyorum inşallah hayırlısıyla atlatırım şu zamanları

aferin benim akıllı bıdığıma..
yapacak bişey yok ilkimcim. ne kadar zaman geçerse geçsin aynı hisleri yaşayacaksın, yaşıyoruz..

ev için de ayrıca kolay gelsin

Kiyamam ya size ..okurken ben bile duygulandim valla kaldi senin duygulanmamam mumkunmu....cnm ins zamanla ikinizde alisirsiniz umarim bakicinizda iyi cikar kuzuma cok iyi bakar...butun iyi dileklerim sizinle olucak bilesin..

Gecmis olsun boncumuza masallah gercekten cok guzel bir kus...bizimde bir zamanlar Yakut adinda muhabbet kusumuz vardi ..cok cana yakin hayvandi hep bizimle idi hic kafesine kapatmadik.. biz yemek yerken gelir oda bizden otlanirdi cok sekerdi gercekten eve canlilik katiyor...omurleri cok cok uzun olmuyor malasef bizimki 7 sene yasadi oluncede aglamaktan hepimiz harap olmustur resmen evin bir ferdi gibi olmustu...alisinca cok seviyorsunuz eminim sizde de oyle olucaktir...umarim baska kazalar atlatmaz boncuk..

ahh pardon canımyalnış anlamışım
senin içinde balkon yaptım:)evde oldu 4 balkon:)nasıl temizliycem bunları bilemiyorum

az önce çağla yine çömeldi ki kokuda çıkmıştı ne yaptıgını anladınız:)
dedim ki ''aşkımmmmmm verene kurbanbundan sonra kaka tuvalete yapılacak''
baktım wc ye yürümeye başladıoturtmam için bana tutundu..zaten yapacagını bezine yapmış hiç altını açmadan öyle oturttum:)
baktım yine ıkınıyosonra peçeteyi gösterdi aldık sildik:)
sanırım çağlaya yavaştan başlatmam lazım ama dedimya bende ''üşenmişlik sendromu''var
çok üşeniyorum:)

üşenme işte. ne güzel çocuk söylüyor, istekli...

Masallah Enes pasamiza...ins boyle devam eder cnm...Enes sanki bu konuda kolay kivarama girecek gibi bence sen devam et gule oynaya yaptirmaya...

Bizde oglum yurusun oyle baslayalikm diyoruz hatta hafta sonu kenef alicaktik ama dedim hele bir yurumeye baslasin sonra alirim ...yurumeyen cocuk nasil oturup kalkcak ve gidip gelcek dimi...

çağla sabahtan şimdiye kadar aç gezdidaha yeni yemek yedi
ne olacak böyle bilemiyorum çok canım sıkılıyo..öglen yemegi ve akşam yemegini bi şekilde oyalarak yediriyorum hatta meyvesinide yiyo ama kahvaltı yapmıyo
agzını bile açmıyo:26:
pöffffffff
bu arada apekmek(kesin yalnış yazdım)sormuş cevap vereyim:)ben kızıma hergün taze taze yemek yapıyorun..
her yemeginde kıyma var,genelde etli sebze bazende kurubaklagillerden oluşan çorba yapıyorum..
mesela bugün,kıyma,bamya,patates,domates,pirinçli bir yemek yedi..
akşamda yemekte ne varsa yanına yogurtla yediriyorum..

Masallah Caglama..ben bu konuda cok burukum yaa...simdi benim oglan neden boyle hep geriden geliyor gelisim konusunda diyecem ama sanki sonrasini duyar gibiyim her cocugun gelisimi farkli, tabikide ama ne bilem bende isterem banana yaaa...

üşenme işte. ne güzel çocuk söylüyor, istekli...

yok canım söylemiyo ama wc ye götürdügümde itiraz etmiyo
oraya ne yapılacagını çok iyi biliyo:)
üstüne düşüpte korkutmak istemiyorum yavaş yavaş alışsın acelemiz yok..
az önce gelen arkadaşın küçük çocugu 2 buçuk yaşında ve hala bezleniyodu..
çocuk asla kabul etmiyomuşaglayıp duruyomuş..bezsiz yapamıyo..
neden böyle olmuş bilemiycem belkide korkmuştur:26:bende bundan çekiniyorum canım..
defnoş ne alemde:)yapıyomu wc ye..

Masallah Caglama..ben bu konuda cok burukum yaa...simdi benim oglan neden boyle hep geriden geliyor gelisim konusunda diyecem ama sanki sonrasini duyar gibiyim her cocugun gelisimi farkli, tabikide ama ne bilem bende isterem banana yaaa...

geriden gitmekle alakası yok canım,mesela ceren 2 yaşına kadar wc ye bile girmedi.bi anda ögrendi..
normalide 2 yaş zaten..şimdi çağla bir kaç defa wc ye gitti diye ögrendi demek degil ki..
dedigin gibi her çocuk farklı:)mahirim şu an belki başka şeylere merak salmıştır annesi

Canimsin canim...bu yazdiklarina ve guzel dusuncelerine oyle cok sey yazmak isterdimki ama nutkum tutuldu inan beni cok mutlu ettim...senden gani gani allah razi olsun..bende size cok ama cok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…