vefakar ve cefakar anne yaparsın en güzel yemekleri okusun yeterki.sıklımıştır özlemiştir ama ne güzel okulunu arkadaşlarını seviyor.yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun şekerim allah utandırmasın :) .bu arada o listeler biraz kabarık onun içinde kolaylıklar diliyorum .
tünaydın canım sanırım herkes hafta sonunun etkisinden çıkamadı.sen platese başladınmı.dövmen süper olmuş bayıldım.vala cesaret ister helal olsun
Selam güzel anneler
Herkese çok güzel haftalar olsun
Mutlu geçen haftasonumuzu herzamanki gibi geride bıraktık,önümüzdeki
haftasonlarına bakıcaz artık
Beykozum hadi hayırlı olsun Enes'e de kocaman maşallah
Bende bu sabah işe gelmeden Mira'yı yıkayayım dedim,tam ıslatacakken "kaka"dedi,hemen aldım duştan wcye oturttum
"bitti bitti" dedi şaka yaptı banaYıkamaktan vazgeçeceğimi sandı herhalde "bittiiiii diyo oturtunca, çok güldük eşimle
Bu arada kızımın burnunda sivilce gibi bişey çıktı,kime göre yediği dokunmuş kimine göre nazarmış,geçmesini bekliyorum sabırla,
inşallah yavrumun canı acımıyordur çünkü baya kötü görünüyor dışardan
Hepinizi çok beğendim veee çok öptüm kızlar
bugun cok mutluyum
enesim lazımlıga öggg yaptııı
baktım kenarda öggg yapma calısmaları için kıvrılmıs bende gel askım otur buna dedim geldi gülerek cıkardım bezini oturdu ve hiç zorluk cıkarmadan yaptı sonra kalktı temizledim cok sevindim
henüz erken oldugunu bildigimden katiyen zorlama yok gülerek yapıyoruz oda mutlu halinden
ya bir b*kun beni bukadar mutlu edecegini bir kabızlıgımda birde bunda anladım
kendimize zor bakarken nurtopu gibi birde kuşumuz olunca ona da bakmaya başladık tabi
cuma gecesi ben yatakodasında minnoşumun küçülenlerini ayıklarken eşimin mutluuuu diye seslenmesiyle
kendimi balkonda buldumbirde baktım kafes kanlar içinde,hayvanın çırpınmasıyla etrafa yayılan kan damlaları ve eşimin yüzündeki "walla ben bişey yapmadım" ifadesiyle ağlamaya başlamam bir oldu kızlar Eşim yemini değiştiriyomuş birden hayvandan kanlar akmaya başlamış tam olarak böyle dedi çok üzüldüm meğer içimden içimden seviyormuşum ben bu kuş hayvanını neyse apar topar gece 12 bu arada verdim eline kuşu veterinere gönderdim,,15dk sonrasında aradım hayvan nasıl dedim, "çok kan kaybetti Apozitif kan gerekiyor Çapaya gidiyorum" diye iğrenç esprisiyle karşılaştım ama içim içimi yiyor tabi bir kuşa bakamadım diye Kuşun nesi var gerçeği söyle dedim Neyse hayvancağız meğer ürkmüş ve dr.un demesi kendine zarar vermişte olabilir ayağı kafesin köşesine falan da sıkışmış olabilir demiş veretiner,evde salın alıştırın çok güzel hayvandır taklitçidir vs. demiş.Şimdi ben o vicdanla c.tesi sabahından beri kuşla bir iletişimdeyim ki sormayın özel kahvaltı bile hazırladım kendisine eşime de bi çemkiriyorum ki ilgilenmediğinde "kuşuna sahip çıkmayı bil" dedim çok şükür şimdi iyi kuşumuz işte buda bizim boncukumuz,, teyzelere merhaba de boncuk
kız tam tersiyukarıya yazacaktım unuttum miraya maşallahdemek banyodan kaytarmak için kakam var diyo
hayırlısı olsun canım.1 yıl çabuk geçer.biz 2 yıl önce geldik silopiden :)eşimin işi için gelin gittim taaaa oraya
halkına alışmakta zorlanabilr.aama esnafı iyidir küçük yer zaten.memur kesimi fazla kış yok arada çamur yağar
öğretmen ilkokul için ise zor olabilir eğitim zayıf çocuklar afacan dil kürtçe hakim yanından geçerken dıgır dıgır konuşlar kalırsan ne diyolar diye zaten oranın yabancısı olduğun 100 km bellidir.temmuz ayında bile kadın erkek uzun kollu gömlek ve olmazsa olmaz poşu ları üzerindedir.ama biraz rahat olmak lazım memur çok gözlüklü mini etekli öğretmenler var ben şaşırmıştım
birde şehre bir koku hakim ilk gün duydum sonra alıştım ağır bi koku.kuyruk yağı fazla tüketiyolar terden çıkıyor sanırım.
ağardığı herşeyi bulabilir sıkıntı yapmasın hatta biz gelmeden süper bi tatlıcı açıldı dekor ışıklandırma harika öğle bi yer için aşırı lüks lüks
orda künefe yesin koca bir tabakta antep fıstığı verdiler yanında sınırsız.habur sınır kapısı yakın ya sanırım fıstıkta kaçaktı :)
rica ederim canım benim ilk gurbet yerim silopi ayrı bi yeri var yanlızlık dışında hiç sıkıntı çekmedim çok şükür.terör olayı eskisi kadar kalmadı.zaten mitig yada belli kutlamaları var bazı günler.o günler haber veriliyor okullar ya tatil yada erken bırakıyor.gerekli önlem alınıyor dışarı çıkmazsan problem yok onlar yürüyüş kutlama yapıp dağılıyor.1 yıl kısa ama ev önemli nerde kalıcak bilmiyorum lojman felan ? mümkünse parti binasından uzak ve memur ağırlı kesimden ev bulsun belli olmuyor gece aşka gelip taşlama yapıyorlar korka bilir tekrarcanımm ilk önce cevap yazdığın için çok çok teşekkür ederim
benim kız kardeşim yok,eltimi kız kardeşim gibi severim o da beni
oranın kültürüne alışığız biz öyle ki Bingöl yazar memleket yerimiz
kürtçede bilirizeltim kapalı zaten ve lise öğretmeni
kültüre aşina olduğu için zorluk çekeceğini sanmıyorum ama biraz terör meselesi korkutuyor
inşallah iyi olucak onlar için herşey,bizde onları ziyarete gideriz artık
söylediklerini teker teker yazıcam eltime içime su serptin çok teşekkürler canım Allah razı olsun
Merhaba Güzel Anneler
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Ben bugün ilk defa besteyi bıraktım bakıcıyla, giderken uyuyodu beni görmedi.
Sonra bakıcıyı görünce biraz mızmızlanmış oda oda gezip anne demiş beni aramış.
Ben de okula gidine kadar ağladım bu arada. Sonra susmuş kuzucuğum çok fazla problem olmamış ama benim içimde fırtınalar koptu diyebilirim. Sulu göz oldum çıktım çocuğum olduktan sonra. Kadına 1 de gelirim demiştim, halbuki 11 de çıkacaktım okuldan sonra geldim kapı dinledim. Bi problem yoktu biraz dinledikten sonra kapıyı çaldım, kucağında kuzumla geldi bakıcı teyze.(Bakıcıya müdürden izin aldım dedim) Beni görünce yüzünde güller açtı prensesimin kafasını omzuma koydu öptü durdu beni. Annelik tarifi mümkün olmayan bi duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada cuma günü taşınıyoruz bir de onun telaşıyla uğraşıyorum inşallah hayırlısıyla atlatırım şu zamanları
Merhaba Güzel Anneler
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Ben bugün ilk defa besteyi bıraktım bakıcıyla, giderken uyuyodu beni görmedi.
Sonra bakıcıyı görünce biraz mızmızlanmış oda oda gezip anne demiş beni aramış.
Ben de okula gidine kadar ağladım bu arada. Sonra susmuş kuzucuğum çok fazla problem olmamış ama benim içimde fırtınalar koptu diyebilirim. Sulu göz oldum çıktım çocuğum olduktan sonra. Kadına 1 de gelirim demiştim, halbuki 11 de çıkacaktım okuldan sonra geldim kapı dinledim. Bi problem yoktu biraz dinledikten sonra kapıyı çaldım, kucağında kuzumla geldi bakıcı teyze.(Bakıcıya müdürden izin aldım dedim) Beni görünce yüzünde güller açtı prensesimin kafasını omzuma koydu öptü durdu beni. Annelik tarifi mümkün olmayan bi duygu, Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada cuma günü taşınıyoruz bir de onun telaşıyla uğraşıyorum inşallah hayırlısıyla atlatırım şu zamanları
kendimize zor bakarken nurtopu gibi birde kuşumuz olunca ona da bakmaya başladık tabi
cuma gecesi ben yatakodasında minnoşumun küçülenlerini ayıklarken eşimin mutluuuu diye seslenmesiyle
kendimi balkonda buldumbirde baktım kafes kanlar içinde,hayvanın çırpınmasıyla etrafa yayılan kan damlaları ve eşimin yüzündeki "walla ben bişey yapmadım" ifadesiyle ağlamaya başlamam bir oldu kızlar Eşim yemini değiştiriyomuş birden hayvandan kanlar akmaya başlamış tam olarak böyle dedi çok üzüldüm meğer içimden içimden seviyormuşum ben bu kuş hayvanını neyse apar topar gece 12 bu arada verdim eline kuşu veterinere gönderdim,,15dk sonrasında aradım hayvan nasıl dedim, "çok kan kaybetti Apozitif kan gerekiyor Çapaya gidiyorum" diye iğrenç esprisiyle karşılaştım ama içim içimi yiyor tabi bir kuşa bakamadım diye Kuşun nesi var gerçeği söyle dedim Neyse hayvancağız meğer ürkmüş ve dr.un demesi kendine zarar vermişte olabilir ayağı kafesin köşesine falan da sıkışmış olabilir demiş veretiner,evde salın alıştırın çok güzel hayvandır taklitçidir vs. demiş.Şimdi ben o vicdanla c.tesi sabahından beri kuşla bir iletişimdeyim ki sormayın özel kahvaltı bile hazırladım kendisine eşime de bi çemkiriyorum ki ilgilenmediğinde "kuşuna sahip çıkmayı bil" dedim çok şükür şimdi iyi kuşumuz işte buda bizim boncukumuz,, teyzelere merhaba de boncuk
Eki Görüntüle 798284 Eki Görüntüle 798284
kız tam tersikakasına oturtunca banyo yapmıcak sandı minnoşum bitti bitti diyo yıkanmak için
benim için de bi balkon yap:)
şekersizim walla sorma içim gitti çok ağladım ama şükür sadece ayağı kanamış
az önce çağla yine çömeldi ki kokuda çıkmıştı ne yaptıgını anladınız:)
dedim ki ''aşkımmmmmm verene kurbanbundan sonra kaka tuvalete yapılacak''
baktım wc ye yürümeye başladıoturtmam için bana tutundu..zaten yapacagını bezine yapmış hiç altını açmadan öyle oturttum:)
baktım yine ıkınıyosonra peçeteyi gösterdi aldık sildik:)
sanırım çağlaya yavaştan başlatmam lazım ama dedimya bende ''üşenmişlik sendromu''var
çok üşeniyorum:)
bugun cok mutluyum
enesim lazımlıga öggg yaptııı
baktım kenarda öggg yapma calısmaları için kıvrılmıs bende gel askım otur buna dedim geldi gülerek cıkardım bezini oturdu ve hiç zorluk cıkarmadan yaptı sonra kalktı temizledim cok sevindim
henüz erken oldugunu bildigimden katiyen zorlama yok gülerek yapıyoruz oda mutlu halinden
ya bir b*kun beni bukadar mutlu edecegini bir kabızlıgımda birde bunda anladım
az önce çağla yine çömeldi ki kokuda çıkmıştı ne yaptıgını anladınız:)
dedim ki ''aşkımmmmmm verene kurbanbundan sonra kaka tuvalete yapılacak''
baktım wc ye yürümeye başladıoturtmam için bana tutundu..zaten yapacagını bezine yapmış hiç altını açmadan öyle oturttum:)
baktım yine ıkınıyosonra peçeteyi gösterdi aldık sildik:)
sanırım çağlaya yavaştan başlatmam lazım ama dedimya bende ''üşenmişlik sendromu''var
çok üşeniyorum:)
üşenme işte. ne güzel çocuk söylüyor, istekli...
Masallah Caglama..ben bu konuda cok burukum yaa...simdi benim oglan neden boyle hep geriden geliyor gelisim konusunda diyecem ama sanki sonrasini duyar gibiyim her cocugun gelisimi farkli, tabikide ama ne bilem bende isterem banana yaaa...
melegimcim mahirimizin Allahımın izniyle inş hicbirseyi yoktur varsada tedavisi kolay kısa sürecli bişeydir inş rabbim kötü seylerden korusun herkezi inş
bir anne atasözü derki onlara gelen bize gelsin ...
anne olmak cok zormus gercekten...
sen cok akıllı fedakar eli acık iyi kalpli ve herkezin sahip olmayı isteyecegi en iyi arkadassın melegim seni cok seviyoruz bunu unutma bu günler gecicek mahirim yürüyecek yarın öbür gün annesine kosarak sarılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?