2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize günaydın.oğluma şişme yelek almak istiyordum. facede bi arkadaş var yurtdışından getirttiriyor çok cici şeyler var tabi kalitesi nasıl bilmiyorum.onunla yazışıyorum beğendiğim modeller Children's clothing winter bee male female child thin clip cotton baby vest baby vest child outerwear-inVests & Waistcoats from Apparel & Accessories on Aliexpress.com
Wholesale 2013 new winter children's clothing for boys and girls cartoon monkey striped vest children vest free shipping on Aliexpress.com
inş. elime yüzüme ve cebime bulaştırmadan başarabilirim.
aslında meleğim sen bize ordan satış yapabilirsin ben mesela next te bayılıyorum.hem bebek kıyafetleri hemde dekorasyon ürünlerine.

günaydınnnn herkeseeee

inş herkesler iyidir, kuzular sağlıklı ve neşelidirrrr dün çok yoğundum arada girdim ama yazamadım birtürlüüü

cuma akşamı misafirlerim vardı eşimin kuzeni ve eşi ikiside hakim, kızlarıda hukuk fakültesi kazanmış ist da, yemeğe geldiler bize bir güzel ağırladık yemeklere bayıldılar, zeynoya daha çok bayıldılarr üniversiteli bir ablamız oldu yani bol bol gelip zeynoyu severim artık dedii ayrıca kv mi arayıp (halası oluyor kv) gelinini, güzel kızlarını, anneciğini, evlerini, yemeklerini herşeylerini çok beğendim kuzenimle çok gurur duydum çok güzel bir yuvası var, harika bir gelinin var demiş kv arayıp teşekkür etti bana ne güzel ağırlamışsınız çok memnun kalmışlar böyle böyleee anlattı sizi bende çok mutlu oldum sağol kızım zahmetli oldu ama ellerinize sağlık dedii işte benim için en büyük mükafat bu eşim ve kv çok mutlu oldular, ama iyi yorulduk yani annemle, olsun değdiii işte böyleee bir misafir macerası daha sonlandıı artıkk önümüzee bakalımmm

cumartesi akşamda eşimin arkadaşının düğününe gittik harika manzaralı bir yerdi çok eğlendikk:) pazarda avm avm dolaştık çok yorucuyduu yaniii yine çok yorgunummm inşş haftasonu çabuk gelirrr

zeynonun alttaki kesici dişi çıkıyor tabii kuzumuda mahvediyor, bizide sağlıklı olsunlardaaa bir gün hepsi çıkmış olacak bu dişlerin nasılsa değilmiii

şöyle yavaşşş yavaşş bir geçmişe dönmeye yelteneyim bakalımmm, hepimizeee güzelll bir gün diliyorummmm kapalı ama güzel bir bence, böyle havalarıda seviyorum ben galiba

ne güzel geçmiş çok imrendim :)

benim de dun akşam yemekten sonra misafirlerim vardı. güzel geçti tabii hazırlıksız olduğum için pek bişey ikram edemedim ama muhabbet yetti

benim de dun akşam yemekten sonra misafirlerim vardı. güzel geçti tabii hazırlıksız olduğum için pek bişey ikram edemedim ama muhabbet yetti

aynen canım önemli olan muhabbet ve güler yüz zaten daha siteden iki havuz arkadaşım komşum var onlar gelecek bir gün çaya, sizin terasta süper manzara vardır dimi deyince bende buyrun gelin bir gün demek zorunda kaldım tabiii yokk yokk misafiri severim ben, bir cumartesi çaya davet edicem onları artıkınn mecburrrr yakında yeni bir çay menüsü arayışıyla burda olabilirim yani

süpermiş vallaaa

ohh ne guzel

renklendi ama bi seans daha gidicem

hatta yarışmaya katılacaz bu dövmeyle

yyaaa işte böyle

bennn gördümmmmmmmm gördümmmmmm benn gördümmmm valla renklerine bayıllldımmmmm çok güzel renkler seçmişsin yarışmada favori olursun kesinn, ben böyle çok yeşil sarıı falann çok açık ve cıvıl cıvıl renkleri çok sevmiyorum dövmede oyüzden seninkine bayıldımmmmm o kırmızının tonu süperrrr

ayyy bide saçlarınnn harika olmuş şekerimm valla özendim saçlarımı kestiresim geldi yahuu, güle güle kullan çok yakışmışş nerde gördüğümü merak eden arkadaşlar olursa diye belirteyim sosyal değil özel medya araçlarında gördüm şekerlerrrr

ben döndüm ama evime değil izmire:)) yeni evli çiftimiz canım arkadaşlarımın içine sinmedi 10 saat ece ile tek başıma otobüsle döneyim. balayı yolunda onlara salça olup izmire geldik dün gece. 1 gün izmir kaçamağı yapmış olacağız:)) eskişehir harika ötesi çok güzel geçti ece ve ben çok mutlu olduk. ayrıntılar ve resimler daha sonra öpüyorum sizleri çok çok....

canımsın yaa.. evet renkler benim de cok hoşuma gitti valla.. acaip içime sindi..

saçlarım için de ayrıca teşekkür..

hoş geldin bebeğim.. ne güzel rahat rahat gelmişsiniz. kaçamak yapın bakalım.. ecoş nasıl öpüyorum

Ohoooooo ooo kimse gelmemiş.

Bu akşam pilatese baslamış bulunmaktayım. Ucu ucuna yetiştiğim için ölçü almadı. Bi sonraki ders basında alıcak. Hadi bakalım umarım verimli gecer.

Beybi cerenin okul nasıl gidiyo var mı sıkıntı? Kırtasiye listesini verdiler mi?

Cnm burdan alip kargo ile Tr ye gondermek aldiklarinin uc kati kadar fiyatta olur ama ben her geldigimde genelde soruyorum istediginiz birsey varmi diye sen istediklerini simdiden listele olmazsa ben sana alip gotururum olurmu...hem sisme yelekleri bende cok sevdim eger gorursem Mahire de alicam ...yalniz buldugun site Amerikadan bu yuzden benimde ordan siparis edip almak pahaliya patlar bende Next cocuk reyonunu cok seviyorum hatta cogu seyimizi ordan aliyoruz indirim sozununde super fiyatlara alabiliyorsun...dedidim gibi ben sana isteklerini biraz gecte olsa alir getiririm tamammi..

Ohh ne guzel etmissin valla iyi gelmistir bu kacamak dimi )
Eskisehir guzeldir benimde bir kac kez gitmisligim vardir..bir zamanlar ozel biri icin oralari kesfettim ama sonra oyle iste bitti gitti...

Hic sasirmadim desem cnm..senin herseyin ustunden mekemmel bir sekilde gelecegine adim kadar emindim inan...ne mutlu ki misafirlerin senin gibi cana yakin ve misafirperver bir insani tanimislar...

Dunden bugune kadar sadece bir sayfacik mi ilerlemis...ama ama bu yapilirmi..nerdesiniz mayis anneleri...

evet verdigin örnegin benzerlerini çok duydum canım..ayrıca destegin içinde çok teşekkür ederim
bakalım eger fikrim degişmesse:)uygulamaya çalışacam

amanda amannnn şekersize misafirde gelirmişşşş:))ney kız bişey koymamışın misafirlere
insan bi topkek açar
hoşgeldin canımmm çok özledikhem seni hem ecoşu
demek yeni evli çifte salça oldun haaferim senden de bu beklenirdi zateniyi etmişsin :)
resimleri ve ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyoruz

evet ya bugün girip yazmak kısmet olmadı,kimsede gelmemiş:26:
pilatesin vatana millete hayırlı olsunyap bakalım göbüş gidecekmiişlaa gider gerçi pek fazlalıgın yok ama sıkılaşırsın iyi olur
okula gittim cicimkol gibi bi liste verdileryada çarşaf gibi:))
bakalım babamız alacak mecburrrr:)
tanııgınız akrabanız kırtasiyeci varsa haber verin emi:)acil lazım..

Kizlar saclarim cok dokuluyor hatta bioxin kullanmaya devam etmeme ragmen halbuki cok iyi gelmisti dokulen saclarimi cikartmisti fakat artik etkili olmuyor...bende kisa olcak sekilde sacimi kestiriyim diyorum zaten Mahirde cok cekiyor topladigim halde..iyi olur diye dusunuyorum ne dersiniz...

Amanin o kol gibi listeleri bizde bir iki sene sonra tanis olcaz..cocuklar masraflilar epey.. soyle bir dusundumde bizim evde en cok masrafi galiba oglana yapiyoruz..simdiden bu sekilde birde ikinci gelirse oyy batik desene..

selam fıstıklar ve fıstık ezmeleri
nasılsınız bakalımben fena degilim
okula gittim toplantıya katıldım,cerenin yeni ögretmeniyle sohpet ettim bide cerenin eski ögretmeniyle konuştum kafam karıştı geldimya anlatıyım sizde bana bi akıl verin lütfennnn:26:her zaman ikilemde kalırım ve karar veremem:26:
durum şöyle:cereni bu yıl öglen grubuna yazdırdım yeni ögretmen yeni arkadaşlarsınıfıda 21 kişi..
eski arkadaşlarından kimse yok sınıfında..
bide sabah grubu var ve cerenin geçen yılki ögretmeni o sınıfta,eski arkadaşlarındanda 3 kişi o sınıfta hatta irem su diye bir arkadaşı var en sevdigi arkadaşı sabah grubunda:26:ögretmeni geçen yıl ilk dönem gelmişti sonra çocugu hasta diye okula ara vermişti başka ögretmen devam etmişti,cerende onu pek sevememişti..neyse bu yıl geri dönmüş ögretmen,çok tatlı konuşkan sevecen bir bayan,cerenide çok seviyo hatta sınıfıda 10 kişi..
ceren eski arkadaşlarını istiyo yani benimde kafam karıştı:26:sınıfınımı degiştirsem:26:sabah nasıl uyanıp gidecek,sonra 12 de eve gelecek yemek hazırlamam gerekecek belki sonrada biraz uyuyacak..
eşim öglen grubunda kalmasını istiyo çünkü sabah cereni uyandırmak çok zor,evde ses yapacak çağlayı uyaracak,erken gittigi için üşür diye düşünüyo,belki daha okul ısınmamış olabilirmiş:26:
lütfen fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…