gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel geçmiş çok imrendim :)
benim de dun akşam yemekten sonra misafirlerim vardı. güzel geçtitabii hazırlıksız olduğum için pek bişey ikram edemedim ama muhabbet yetti
aynen canım önemli olan muhabbet ve güler yüz zatendaha siteden iki havuz arkadaşım komşum var onlar gelecek bir gün çaya, sizin terasta süper manzara vardır dimi deyince bende buyrun gelin bir gün demek zorunda kaldım tabiii yokk yokk misafiri severim ben, bir cumartesi çaya davet edicem onları artıkınn mecburrrr yakında yeni bir çay menüsü arayışıyla burda olabilirim yani
süpermiş vallaaa
ohh ne guzel
dövmen renklendimi cicim resim falan koymadın dimii bakk kaçırmayayım sonraaa watsuptan taciz etmek zorunda kalırım seniii
renklendi ama bi seans daha gidicem
hatta yarışmaya katılacaz bu dövmeyle
yyaaa işte böyle
bennn gördümmmmmmmm gördümmmmmm benn gördümmmmvalla renklerine bayıllldımmmmm çok güzel renkler seçmişsin yarışmada favori olursun kesinn, ben böyle çok yeşil sarıı falann çok açık ve cıvıl cıvıl renkleri çok sevmiyorum dövmede oyüzden seninkine bayıldımmmmm o kırmızının tonu süperrrr
ayyy bide saçlarınnn harika olmuş şekerimm valla özendim saçlarımı kestiresim geldi yahuu, güle güle kullan çok yakışmışşnerde gördüğümü merak eden arkadaşlar olursa diye belirteyim sosyal değil özel medya araçlarında gördüm şekerlerrrr
ben döndüm ama evime değil izmire:)) yeni evli çiftimiz canım arkadaşlarımın içine sinmedi 10 saat ece ile tek başıma otobüsle döneyim. balayı yolunda onlara salça olup izmire geldik dün gece. 1 gün izmir kaçamağı yapmış olacağız:)) eskişehir harika ötesi çok güzel geçti ece ve ben çok mutlu olduk. ayrıntılar ve resimler daha sonra öpüyorum sizleri çok çok....
kızlar hepinize günaydın.oğluma şişme yelek almak istiyordum. facede bi arkadaş var yurtdışından getirttiriyor çok cici şeyler var tabi kalitesi nasıl bilmiyorum.onunla yazışıyorum beğendiğim modeller Children's clothing winter bee male female child thin clip cotton baby vest baby vest child outerwear-inVests & Waistcoats from Apparel & Accessories on Aliexpress.com
Wholesale 2013 new winter children's clothing for boys and girls cartoon monkey striped vest children vest free shipping on Aliexpress.com
inş. elime yüzüme ve cebime bulaştırmadan başarabilirim.
aslında meleğim sen bize ordan satış yapabilirsin ben mesela next te bayılıyorum.hem bebek kıyafetleri hemde dekorasyon ürünlerine.
ben döndüm ama evime değil izmire:)) yeni evli çiftimiz canım arkadaşlarımın içine sinmedi 10 saat ece ile tek başıma otobüsle döneyim. balayı yolunda onlara salça olup izmire geldik dün gece. 1 gün izmir kaçamağı yapmış olacağız:)) eskişehir harika ötesi çok güzel geçti ece ve ben çok mutlu olduk. ayrıntılar ve resimler daha sonra öpüyorum sizleri çok çok....
günaydınnnn herkeseeee
inş herkesler iyidir, kuzular sağlıklı ve neşelidirrrrdün çok yoğundum arada girdim ama yazamadım birtürlüüü
cuma akşamı misafirlerim vardı eşimin kuzeni ve eşi ikiside hakim, kızlarıda hukuk fakültesi kazanmış ist da, yemeğe geldiler bize bir güzel ağırladık yemeklere bayıldılar, zeynoya daha çok bayıldılarrüniversiteli bir ablamız oldu yani bol bol gelip zeynoyu severim artık dedii ayrıca kv mi arayıp (halası oluyor kv) gelinini, güzel kızlarını, anneciğini, evlerini, yemeklerini herşeylerini çok beğendim kuzenimle çok gurur duydum çok güzel bir yuvası var, harika bir gelinin var demiş kv arayıp teşekkür etti bana ne güzel ağırlamışsınız çok memnun kalmışlar böyle böyleee anlattı sizi bende çok mutlu oldum sağol kızım zahmetli oldu ama ellerinize sağlık dedii işte benim için en büyük mükafat bu eşim ve kv çok mutlu oldular, ama iyi yorulduk yani annemle, olsun değdiii işte böyleee bir misafir macerası daha sonlandıı artıkk önümüzee bakalımmm
cumartesi akşamda eşimin arkadaşının düğününe gittik harika manzaralı bir yerdi çok eğlendikk:) pazarda avm avm dolaştık çok yorucuyduuyaniii yine çok yorgunummm inşş haftasonu çabuk gelirrr
zeynonun alttaki kesici dişi çıkıyor tabii kuzumuda mahvediyor, bizidesağlıklı olsunlardaaa bir gün hepsi çıkmış olacak bu dişlerin nasılsa değilmiii
şöyle yavaşşş yavaşş bir geçmişe dönmeye yelteneyim bakalımmm, hepimizeee güzelll bir gün diliyorummmmkapalı ama güzel bir bence, böyle havalarıda seviyorum ben galiba
evet verdigin örnegin benzerlerini çok duydum canım..ayrıca destegin içinde çok teşekkür ederimevet evet karar ver 4-2 herneyse sevdiğin bir bölümü oku canım...ama tam olarak karar ver ve sonuna kadar uygula...vazgeçmek yarıda bırakmak olmaz bak ömürden gidiyor...benim kardeşimin bir arkadaşı var kız üç çocukla üniversiteye başladı ilahiyat okuyor çocuklarına da kayınvaldesi bakıyor balla isteyince oluyor baybim darısı başına inş...
amanda amannnn şekersize misafirde gelirmişşşş:))ney kız bişey koymamışın misafirlerene güzel geçmiş çok imrendim :)
benim de dun akşam yemekten sonra misafirlerim vardı. güzel geçtitabii hazırlıksız olduğum için pek bişey ikram edemedim ama muhabbet yetti
hoşgeldin canımmm çok özledikben döndüm ama evime değil izmire:)) yeni evli çiftimiz canım arkadaşlarımın içine sinmedi 10 saat ece ile tek başıma otobüsle döneyim. balayı yolunda onlara salça olup izmire geldik dün gece. 1 gün izmir kaçamağı yapmış olacağız:)) eskişehir harika ötesi çok güzel geçti ece ve ben çok mutlu olduk. ayrıntılar ve resimler daha sonra öpüyorum sizleri çok çok....
Ohoooooo ooo kimse gelmemiş.
Bu akşam pilatese baslamış bulunmaktayım. Ucu ucuna yetiştiğim için ölçü almadı. Bi sonraki ders basında alıcak. Hadi bakalım umarım verimli gecer.
Beybi cerenin okul nasıl gidiyo var mı sıkıntı? Kırtasiye listesini verdiler mi?
evet ya bugün girip yazmak kısmet olmadı,kimsede gelmemiş:26:
pilatesin vatana millete hayırlı olsunyap bakalım göbüş gidecekmi işlaa gider gerçi pek fazlalıgın yok ama sıkılaşırsın iyi olur
okula gittim cicimkol gibi bi liste verdiler yada çarşaf gibi:))
bakalım babamız alacak mecburrrr:)
tanııgınız akrabanız kırtasiyeci varsa haber verin emi:)acil lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?