2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hakli olabilirsin cnm ama bende ne biliyim ozeniyorum iste ...birazda sabirsiz insanim galiba ondanda olabilir...halbuki cocuklari kiyaslamak kadar kotu birsey yok ama gelisim basamaklari var uzmanlar tarafindan da belirlenen simdi bunlarida goremediginde insan bir telas aliyor..

bugün izmirin kurtuluş günüymüş izmirli değilim ama kutlamak istedim.bu arada chirico ne zamandır yok merak ettim hem onu hemde orhan cemali

Esinin isi icin hayirli olsun cnm cok sevimdim..hep daim olsun ..

aferin kuzuma..

canım ben defneyle giremedim henüz wc işine.. hep birlikte olsak başlardım ufak ufak ama kreşle konuşmuştum henüz cok kucuk olduğunu söylediler.. e tek başıma da haftasonu çalışsak haftaiçi kreşte kafası karışsın istemiyorum. ama bazen (sürekli peşimde dolandığı için) tuvalete girdiğimde yanıma geliyor. kucağıma çıkmak istiyo ben çiş yaparken tuvalete çiş yapılacağını öğrendi artık sanırım. aslında düşünüyorum klozet adaptörü almayı. hatta bir de ayrıca wc var evde. onun klozet ve lavabosunu ona göre olanlarla değiştirmeyi de düşünüyorum seneye yaza başlarız sanıyorum eğitime.. okuldaki tuvaletler de çocuklar için olduğundan teşvik olur belki..

dogru haklısın canım çocugun kafası karışabilir..seneye yazın bu iş için en uygun zamanaceleye gerek yok..
klozet adaptörünü tavsiye ederim,ceren hiç lazımlıga oturmamıştı..bide şunu duymuştum çocuk lazımlıga alışırsa,klozete oturmayabiliyomuş:26:hatta anaokuluna bu yüzden gönderemeyen birini tanıyorum..çocuk ille lazımlıga yapmak istiyo çünkü ona alışmış..ilk başta kullanılabilir ama sonradan kesinlikle klozete alıştırmak gerek..

çok şükür begen butuno geri gelmiş:)artık herkes beni begenebilir,elinizi korkak alıştırmayın basın:))
bu arada benden başka kimse yok
yarın toplantım var erken yatcamne toplantısımıııııtabikide veli toplantısı
bugün bana gelen arkadaşım beni kandırdı sanırım tekrar öss ye geçecemtabi adı hala öss ise:))
2 yıllık çocuk gelişimi oku dedi:)valla ciddi ciddi düşünüyorum hadi hayırlısı
bu konu hakkında bilgi sahibi insanlardan bilgi bekliyorum:)
ya bide benim işletme girişim var ama çıkışım yok acaba hala ögrencimiyimdir ben:26:
1.sınıfta bıraktım nasıl ögrenecem onu:44:
bilen varmı

bugün izmirin kurtuluş günüymüş izmirli değilim ama kutlamak istedim.bu arada chirico ne zamandır yok merak ettim hem onu hemde orhan cemali

bak şimdi sen yazınca bende merak ettim:26:
gerçi dün yada cumartesi başka topige yazmıştı bişeyler..
bakalım yarında gelmesse arar kulagını çekerim onun

ii geceler kızlar?umarım herkes iyidir?var mı önemli haberler buralarda bakıyım....ben uzn zamandır takip edemiyorum..en son ramazanın son haftası yazmıştım...tatile çıkmadan önce...oğlum tatilde çok sıkıntı yaratmadı ama dönüşte hastalandı...hava değişikliği,üşütme falan,deniz suyu çok soğuktu..bi de dişlerden iştahsızlık...8 dişi vardı...tam sayamadım ama 6 kesin 7,8 de olabilir..azı ve köpek dişleri hepsi birden patlayınca bayağı zor bi yaz tatili geçirdik...yeme düzeni diye birşey kalmadı ...buna da şükür..ve oğlum iki haftadır çok şükür ellerini bırakıyor ve de 5,6 adım atıyor...yürümeye çok hevesli...çok mutlu oluyor...ama daha çoook yolumuz var...bu kadar oldu ya gerisi de galir inşallah...malum seminerler başladı..ben de işe başladım yani okula...3 gün dersim 2 günüm boş,hafta sonuyla 4 gün evdeyim...bebek olunca günümü boşaltmada sıkıntı yaratmadılar..bizden haberler böyle...aklıma gelenler şimdilik bu kadar....neysem grşrz inş....

hoşgeldin canım,tatilinizin güzel geçmesine sevindim ama kuzucuk hastalanmış geçmiş olsun..
5,6 adım atıyosa 15 güne kalmaz tam yürür canımhadi hayırlı olsunaferim yakışıklıya
sende işe başlamışsın kolay gelsin,ogluna kim bakıyo..

Eee hadi hayirli ola toplantin cnm..gule gule git gel ins.
Oss kalkti valla sen Ygs sinavina girceksin sekerim eger halan degismemisse tabii ben artik burdaki sinavlari biliyorum GCSE ve level A gibi :)) cnm kararina sonuna kadar katiliyorum cok iyi dusunmussun..senin Isletme giris kaydin silinmistir muhtemelen ama habire af cikiyor bir bak bakalim belki afdan yararlanabilirsin..

Unuttum yazmayi begen butonu bende halan gozukmuyor ama uzerine tiklama yerine gelince beliriveriyor cok karizmatik olmus ama begendim ,,,yapana nasil begen basabilirim acep :))

yok melegim ben af falan istemiyorum vazgeçtim,ben 4 yıl okuyana kadar 2 yıl okurum daha iyi..
tabi by fikrimden vazgeçmessem:)eşime söyledim diyo ki''aman sende bi kursa gidecem dersin,bi sertifika alacam dersin,bi öss dersin''moralimi bozduevet çok çabuk fikir degiştiriyorum ne yapıyım
Unuttum yazmayi begen butonu bende halan gozukmuyor ama uzerine tiklama yerine gelince beliriveriyor cok karizmatik olmus ama begendim ,,,yapana nasil begen basabilirim acep :))

bendede öyle melegimüstüne gelince beliriyorşu altına girdigimizde yanan lambalar gibi:)
bende begendim..demek dün gece bizi bu yüzden dişarı attılarflorasanları degiştiriyolardı:)

Daha bir iki gun once senden bahsetmistim kulaklarin cinladimi bransdasim..
Cok zorlu gecmis tatil ama bence dislerin cikmasi iyi olmus simdi sen calimaya basladiginda ciksa idi daha zor olurdu kanimca...
Gecmis olsun Cagatay efemize , adim atmasi guzel bizde halan yuruyemiyoruz ama ins yurucekler kuzular ins...aminnnnn

Bu arada isin kebab olmus cok sevindim inan senin yerine 4 gun evde olman cok yerinde olucak..

Ama gercekten komik bende koptum resmen..eskiden wc ler boyle idi annelerimiz bu sekilde tutuyordu bizleri cok sukur simdi daha kolay isimiz...teknolojinin gozunu seviyim hemi :))

kadının surat ifadesine koptum:)çok kızgın eger çocuk s.çmassa dayak yiyecekmecburrrr s.çacak
bazen bizimde gittigimiz yerlerde böyle wc ler oluyo cereni çogu zaman böyle tutmuşumdur,ama şimdi ayaklarını koyup yapabiliyo alıştı:)
aklıma gelmişken yazıyım:)zamanında cerene tuvalet egitimi veriyodum,ilk 3 gün yer yere yaptısonra çiş demeye başladı,oh dedim kurtuldum ama zaman zaman yine altına yaptıgı oldu..bi yerde okumuştum çocuga kızmayın sevecen yaklaşın korkutmayın falan yazıyodu..dedim tamam kızmıycam ''tamam kızım üzülme bişey olmaz bi daha tuvalete yaparsın'' hep böyle dedim..baktım ben yumuşak oldukça çocuk dahada yapmaya başladıdedim ki''eger bi daha yaparsannnnn seniiii öcülere verecemmmmmm''
bi dahada yapmadıdemek ki bazen çocugu korkutmak işe yarıyo

Oyle ama bak simdi bende sana birsey diyim kizmasin kimse ok...simdi dayak cennetten cikma derler ben hep duymusumdur..bazen inanmiyor degilim ama kuzuma kiyip dayak atamam tabii suan.. ilerisi icin birsey diyemem garantisi yok yani :))kaba yerlerine baktim sozle uslanmiyor o zaman gelir bes kardesler...

günaydın topiğin en güzel anneleri...nasılsınız bakalımmm..

ben çok felaket yorucu bir hafta sonu geçirdim...altı üstü iki odayı yer değiştirdik ama ne bel kaldı ne kol...yorgunluk üst seviyedeydi...dün de o yorgunluk geçmeden bütün gün dışarda görevdeydim.ayaklarıma kara sular hatta çamurlar indi...dün de çocukların odası geldi montaj yapılmışşş...çokk güzel oldu akşam silip kıyafetleri yerleştirdik şeymanurla...yaa valla mutluluktan uçuyor, Feyzanur bile o odaya hiç girmezdi şimdi ordan çıkmıyor herşeyi tek tek inceliyor...şimdilik favori yeri kitaplığın altındaki boşluğa çıkıp oturuyor...bakalım benim kızlara özellikle de Şeymanur a düzenli olmayı öğretebilecek miyim...çok dağınığız da...

ha bide feyanur grip oldu dün bütün gece uyutmadı burnu tıkanıyor sürekli..otribebe aspiratör almam akşam giderken unutmadan.çooookkk yorgun ve uykusuzum..ve gene bugün dışarda olucam yumurta denetimimiz var pazarda...kızlar bundan sonra öle tek tek yumurta almak yasak..yumurtalar paketli etiketli ve üzerinde son kullanım tarihi yazan yumurtalar olacak...bi de artık yumurtalar buzdolabında satılması lazım 5-12 derece arasında..market bakkal-pazar farketmiyor ...

eee bide geçmişe bakim ne var ne yok...

ahh canım yaa ilk işe başlarken ki hallerim geldi aklıma...biz de aynı şeyleri yaşadık ama şuan ben de <feyzanur da gayet alıştık..hiç merak etme canım sen de alışacaksın Beste cikte..ooo yaşınmak zor iş ben iki oda değiştirdim şaftım kaydı allah kolaylık versin...
aferin benim çağlama yaaa çok akılı çok annesi mşllh kuzuma...hemen o sendromdan çıkıyorsun baybim bak çocuk eğitime hazır ...
ooo o günlerde gelecek meleğim hatta o günler gelince şimdiki üğzüldüklerin aklına gelecek boş yere üzülmüşüm diceksin ...
Masallah Caglama..ben bu konuda cok burukum yaa...simdi benim oglan neden boyle hep geriden geliyor gelisim konusunda diyecem ama sanki sonrasini duyar gibiyim her cocugun gelisimi farkli, tabikide ama ne bilem bende isterem banana yaaa...

evet canım hepimiz aynıyız anneyiz sonuçta seni çok iyi anlıyorum bak Feyzanur da daha yeni başladı yürümeye..dişlerimiz altta iki tanecik sadece uçları gözüküyor ve kilomuz çok geri...işte napacaannnn hepsi farklı meleğim...sağlıklı olsunlarda hepsi sırayla gelecek hiç üzme kendini ne kulak ne yürüme bişeyciği kalmayacak mahirimizin...bak göreceksin...
evet evet çok haklısın canım ..çocuğa eğitime başlayınca aynı düzenin devam etmesi gerekiyor yoksa verilen eğitimin hiçbir hükmü kalmıyor...ben şeymanur da yaşamıştım bu problemi kesinlikle çok doğru düşünüyorsun canım...

evet evet karar ver 4-2 herneyse sevdiğin bir bölümü oku canım...ama tam olarak karar ver ve sonuna kadar uygula...vazgeçmek yarıda bırakmak olmaz bak ömürden gidiyor...benim kardeşimin bir arkadaşı var kız üç çocukla üniversiteye başladı ilahiyat okuyor çocuklarına da kayınvaldesi bakıyor balla isteyince oluyor baybim darısı başına inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…