Sagol cnm destegin icin...biliyorum Aras Eymen imizde yurumu daha ama benim en cok takildim ve uzuldum yuruyememesinden cok kulak oldu bu yuzden rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin ins kuzularimiz icin...
Evt benimde bildigim Doga, Aras Eymen ve Mahir var birde benim bransdasim vardi oglunun adi Cagatay belki o baslamistir yurumeye ama uzun zamandir goremiyorum matematik ogretmenimizi...
hejarım sen böyle yazınca çok utanıyorumemzirmedigin için çok üzülmüşsün bende bazen yazıyorum emzirmekten bıktım falan..
keşke herkesin sütü olsa istedigi kadar emzirebiseydi,bazı şeyler malesef elimizde degil..rabbim nasıl uygun görmüşse onu yaşıyoruz lütfen sende sıkma canını belki ogluşunun başka yönden şansı olacaktır..
Allah ona saglıklı uzun ömürler versin,hayırlı,başarılı evlat etsin inşallah..yüzünüzü hep güldürsün
sende ona misler gibi bakıyosun..güzel yürekli insan..
melegim nerdesin canım
kujumda ortalarda yok acaba nasıl oldular iyleştilermi:26:
zada buralara ugramaz oldune yer ne içer merak ediyorum:)
mutlucum okuyosundurnasılsın canım mira nasıl..sen cevap ver ben burdan duyarım empati yaparız:)
şekersizim dövmen renklenmiş wauvv diyorum çok hoş olmuşbu arada #bugünnegiydin çok hoşuma gitti
saçlarını kestirdinmi resim istiyoruz:)defnoşta doğuştan montessori var ben sana söyliyim:)akıllı bıdık
bu arada kolundaki dövme yarışmayamı katılacakkolunla birlikte sende katılacanmı yoksa tek kolunumu yollayacan
başarılar canım,
yarın okullar açılıyooooooceren okula gideceeeeekkkkkkk:))
anaokulları yarın başlıyo ama bir hafta bı-oyunca sadece alıştırma amaçlı günde 1 saat okula gidecez..
ceren çok heycanlı okulunu,arkadaşlarını çok özlemiş,dedigine göre evden yani bizden sıkılmış
bende evde olmasına alışmıştım ama evde sürekli tv ye ve pc ye bakmasındanda bıkmıştım
öglen grubuna yazdırdım 12yle 5 arası..
bu hafta ben götürüp getirecem,haftaya servis tutacaz..
bakalım elimize nasıl bir liste verecekler:18:babamızın çok çalışması lazım:18:
kırtasiyeydi,egitim setiydi derken 400-500 lira gidiyo:18:bide okul aidatı:18:bide servis:18:
geçen yıl yemek şirketiyle anlaşmışlardı yemegi orda yiyordu sanırım bu yıl bize liste verecekler biz hazırlayıp yollayacaz:18:
çocugum okusun ben herşeye razıyımyemek bile yapmayı göze aldım,yeterki okusun
ne kadar vefakar bir anneyim
tamam aglamayın susunnn heryer ıslandı:))duygusallıga gerek yok:)
selam canım canım canıııııımmmm arkadaşlarım
sabah kahvaltıdan sonra havuza gittikçocuklarda bizde çok eglendik ama su biraz soguktu:18:inşallah hastalanmazlar..
çağla ilk suya geçti çıglıgı bastı çünkü dondu çocukneyse sonradan çok alıştı çıkarırken yine çıglıgı bastı:)çıkmak istemedi..
cereni söylememe gerek bile yoko halinden çok memnundu
çok yorulduk yawww
cerenin eski bikinisini çağlaya giydirdimçocugun belinden düşüyodu biraz büyük geldi neyse seneye yenisini alırız artıkın..
başka başkaaa:26:
ha ben durmadan kayacaktan kaydım çok zevkliydi
başkaaaa:26:
yorgunluktan hatırlayamıyorum şimdilik bu kadar
Ohh ne guzel sefaniz olsun canlar..her gununuz mutlu gecsin ins..
Bizde bugun londranin kuzeyine Turklerin cogunlukla yasadigi yere gittik..orada hersey Turk, dukkanlar ve nerdeyse insanlar ehuheu sokakta sanki Turkiyedeymissiniz gibi oluyorsunuz...
Gelelim Mahirin yaptiklarina, gidine kadar pushchair de durmak istemedi surekli insanlara dokunup siritip durdu ben bu kadar friendly bir cocuk gormedim gorende ogluma gulmeden gecemediler :)) elini uzatan insanlara elini uzatip tokalasiyor oglum, nerden ogrendi ise neyse sonuc bol bol well done aldi oglusum..
Peki baska neler yaptik...malum Turk bolgesine bosuna gitmedik yaa..bizim orda Antepliler adinda bir Turk resturanti var orda bir guzel mamalar yedik sonrada enfes kunefe yedik uzerinde de kaymak vardi superdi...ayrica oglum ilk lolitop unu yedi garson abisi vermisti ama hepsini bitirmesine izin vermedim ehueheuehu...Kunefeden de kaymaginin fazlasindan olcak sekilde babasi Verdi yani tatliya doyduk ama bundan sorna uzun sure yok tatli bu kadari epey tutar kanimca :))
Selam canlar,
Kaan'ı uyuttum ve hemen sizlere yazmak için Bilg başına oturdum..
Kısa kısa yazacağım benim sıpa biraz sonra uyanır..
AnneZeynep çook ama çok geçmiş olsun.. okurken inan yüreğim ağızıma geldi.. çok şükür ciddi bir şey yok.. Bu ufaklıklar çok tehlikeliler bir an olsun gözümüzü üstlerinden ayırmamamız gerekiyor..
Ben dün gittim saçımı boyattım :)) Siyaha yakın olan saçımın rengini açtırdım.. şimdi açık kumral oldum.. 15 gün sonra bir boya daha yapılacak ondan sonra tam oturacak inşallah... Ben beğendim ama eşim yadırgadı biraz.. koyu hali daha mı hoştu falan dedi.. ama onunda gözü alışacaktır..
Şekersizim Montessori yöntemi ile ilgili paylaşımlarınızı nerede yapıyorsunuz bende katılmak istiyorum.. Kardeşimin kız arkadaşı (Macardır kendileri ve Londrada oturuyorlar) Montessori Eğitmeni.. Bunun okulunu okumuş yani.. Bizlere fikirler verebilir.. bende sizlerle paylaşırım.. Mesela Kaan'a sürekli tahta oyuncaklar getiriyor.. buda bu yöntemin bir uygulamasıymış.. Neyse çok bilgi sahibi değilim şimdilik ama öğreneceğim ve araştıracağım.. sizlerle de paylaşırım...
Dün bir arkadaşımla karşılaştım.. 2 yaşında bir oğlu var.. Kaanla tam 1 yaş araları var.. Çocuk hala konuşamıyor sadece 3 kelime söylüyor baba, mama ve bir şey dahaydı ama unuttum.. Ben kuafördeyken oraya geldiler ve çocuk kuafördeki dönene pervaneye takıldı öylece bakıyor.. Bende ona bakarken arkadaşım baktığımı farketti ve
Otizm başlangıcı dedi
Doktora götürmüşler ve doktor otizm başlangıcı demiş.. Dönen nesnelere çok bakıyorlarmış.. konuşma zorluğu çekiyorlarmış ve en önemlisi göz temasından kaçınıyorlarmış.. Çok etkilendim.. ben de akşam gelip hemen otizm ile ilgili bişeyler okudum.. Çocuklarımızı gözlemlememiz gerekiyor.. Sizlerle de paylaşmak istedim...
Akşam düğüne gideceğim.. Biraz sonra hazırlanmaya başlayacağım.. Ayrıldığım iş yerimde bir arkadaşımın düğüne esk arkadaşlarımı da göreceğim.. bakalım yeni saçımı beğenecekler miDD
Sizleri çok öptüm
bugün öğretmen atamaları belli oldu
eltim şırnak silopiye gidicek kaynımda 2 ay sonra
inşallah hayırlı olur onlar için yer için biraz çekinceler var ama Allahın izniyle
1 yıl su gibi akıp gider
ama biz çok özlicez onları
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn... herkes nerde ya hu
Evett hafta sonu sessizligi hakim olmus yine. Bugun hava burada bile cok guzeldi esim Masal ve ben piknige gittik,dere kenarinda mangal yaptik,guneslendk bol bol kisa hazirlik yapiyoruz anlayacaginizMasali cimlere oturtuyorum yuzunu asip ayaklarini havaya kaldiriyor cimler ayaklarina degmesin diye,babasina diyorum kizimiz salon bebegi askim bak boyle yerlerde rahat edemiyor Ahh ahh bizim oralarda heyer yemyesil agaclar boy boy, akarsular vb tam piknik alani,burda gittigimiz yerde bir tane agac yoktu,hicbiryerde yok desem yeridir,bizde piknik semsiyesi goturduk
Annecigim bir haftasonra geliyor tam 63 tane kavanoz domates konsevesi yapmis kis icin,salcami,sebzemi alip gelecek.Yarin atamalar yapiliyomus bir gun sonrada ucretliler degelendirilecek,insallah hemen evimin yanindaki okula duserim tabi oncelikle kabul edilirim:18:
selam canım canım canıııııımmmm arkadaşlarım
sabah kahvaltıdan sonra havuza gittikçocuklarda bizde çok eglendik ama su biraz soguktu:18:inşallah hastalanmazlar..
çağla ilk suya geçti çıglıgı bastı çünkü dondu çocukneyse sonradan çok alıştı çıkarırken yine çıglıgı bastı:)çıkmak istemedi..
cereni söylememe gerek bile yoko halinden çok memnundu
çok yorulduk yawww
cerenin eski bikinisini çağlaya giydirdimçocugun belinden düşüyodu biraz büyük geldi neyse seneye yenisini alırız artıkın..
başka başkaaa:26:
ha ben durmadan kayacaktan kaydım çok zevkliydi
başkaaaa:26:
yorgunluktan hatırlayamıyorum şimdilik bu kadar
yarın okullar açılıyooooooceren okula gideceeeeekkkkkkk:))
anaokulları yarın başlıyo ama bir hafta bı-oyunca sadece alıştırma amaçlı günde 1 saat okula gidecez..
ceren çok heycanlı okulunu,arkadaşlarını çok özlemiş,dedigine göre evden yani bizden sıkılmış
bende evde olmasına alışmıştım ama evde sürekli tv ye ve pc ye bakmasındanda bıkmıştım
öglen grubuna yazdırdım 12yle 5 arası..
bu hafta ben götürüp getirecem,haftaya servis tutacaz..
bakalım elimize nasıl bir liste verecekler:18:babamızın çok çalışması lazım:18:
kırtasiyeydi,egitim setiydi derken 400-500 lira gidiyo:18:bide okul aidatı:18:bide servis:18:
geçen yıl yemek şirketiyle anlaşmışlardı yemegi orda yiyordu sanırım bu yıl bize liste verecekler biz hazırlayıp yollayacaz:18:
çocugum okusun ben herşeye razıyımyemek bile yapmayı göze aldım,yeterki okusun
ne kadar vefakar bir anneyim
tamam aglamayın susunnn heryer ıslandı:))duygusallıga gerek yok:)
kuyruk yagımı kokuyolarhayırlısı olsun canım.1 yıl çabuk geçer.biz 2 yıl önce geldik silopiden :)eşimin işi için gelin gittim taaaa oraya
halkına alışmakta zorlanabilr.aama esnafı iyidir küçük yer zaten.memur kesimi fazla kış yok arada çamur yağar
öğretmen ilkokul için ise zor olabilir eğitim zayıf çocuklar afacan dil kürtçe hakim yanından geçerken dıgır dıgır konuşlar kalırsan ne diyolar diye zaten oranın yabancısı olduğun 100 km bellidir.temmuz ayında bile kadın erkek uzun kollu gömlek ve olmazsa olmaz poşu ları üzerindedir.ama biraz rahat olmak lazım memur çok gözlüklü mini etekli öğretmenler var ben şaşırmıştım
birde şehre bir koku hakim ilk gün duydum sonra alıştım ağır bi koku.kuyruk yağı fazla tüketiyolar terden çıkıyor sanırım.
ağardığı herşeyi bulabilir sıkıntı yapmasın hatta biz gelmeden süper bi tatlıcı açıldı dekor ışıklandırma harika öğle bi yer için aşırı lüks lüks
orda künefe yesin koca bir tabakta antep fıstığı verdiler yanında sınırsız.habur sınır kapısı yakın ya sanırım fıstıkta kaçaktı :)
Selam güzel anneler
Herkese çok güzel haftalar olsun
Mutlu geçen haftasonumuzu herzamanki gibi geride bıraktık,önümüzdeki
haftasonlarına bakıcaz artık
Beykozum hadi hayırlı olsun Enes'e de kocaman maşallah
Bende bu sabah işe gelmeden Mira'yı yıkayayım dedim,tam ıslatacakken "kaka"dedi,hemen aldım duştan wcye oturttum
"bitti bitti" dedi şaka yaptı banaYıkamaktan vazgeçeceğimi sandı herhalde "bittiiiii diyo oturtunca, çok güldük eşimle
Bu arada kızımın burnunda sivilce gibi bişey çıktı,kime göre yediği dokunmuş kimine göre nazarmış,geçmesini bekliyorum sabırla,
inşallah yavrumun canı acımıyordur çünkü baya kötü görünüyor dışardan
Hepinizi çok beğendim veee çok öptüm kızlar
kendimize zor bakarken nurtopu gibi birde kuşumuz olunca ona da bakmaya başladık tabi
cuma gecesi ben yatakodasında minnoşumun küçülenlerini ayıklarken eşimin mutluuuu diye seslenmesiyle
kendimi balkonda buldumbirde baktım kafes kanlar içinde,hayvanın çırpınmasıyla etrafa yayılan kan damlaları ve eşimin yüzündeki "walla ben bişey yapmadım" ifadesiyle ağlamaya başlamam bir oldu kızlar Eşim yemini değiştiriyomuş birden hayvandan kanlar akmaya başlamış tam olarak böyle dedi çok üzüldüm meğer içimden içimden seviyormuşum ben bu kuş hayvanını neyse apar topar gece 12 bu arada verdim eline kuşu veterinere gönderdim,,15dk sonrasında aradım hayvan nasıl dedim, "çok kan kaybetti Apozitif kan gerekiyor Çapaya gidiyorum" diye iğrenç esprisiyle karşılaştım ama içim içimi yiyor tabi bir kuşa bakamadım diye Kuşun nesi var gerçeği söyle dedim Neyse hayvancağız meğer ürkmüş ve dr.un demesi kendine zarar vermişte olabilir ayağı kafesin köşesine falan da sıkışmış olabilir demiş veretiner,evde salın alıştırın çok güzel hayvandır taklitçidir vs. demiş.Şimdi ben o vicdanla c.tesi sabahından beri kuşla bir iletişimdeyim ki sormayın özel kahvaltı bile hazırladım kendisine eşime de bi çemkiriyorum ki ilgilenmediğinde "kuşuna sahip çıkmayı bil" dedim çok şükür şimdi iyi kuşumuz işte buda bizim boncukumuz,, teyzelere merhaba de boncuk
Eki Görüntüle 798284 Eki Görüntüle 798284
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?