2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Site bakima girdi diye disari atildik iyimi:)sanki soyleseler insan gibi cikmayiz hayret bisey..
Bende bacadan girerim ehuehuehu..
Sanirim kujumun ortaliga attiklari terlikleri topluyolardi:))
Ahh kujum ahhh..ozledik datlum nerdesin:)
Site beni tekrar atmadan ben kendimi atiyorum..iyi geceler ...
Bi tankini koyduk site coktu iyimi:))

İyi geceler kızlarr site temizlenmiş galiba ben çok rahat girdim:)
Yerler pırıl pırıl güzel çalışıyo kk:)
Bu gün bizde dışarıdaydık bu gün yemeğimi erkendenyapmıştım öğlen tarık buğra yesn diye ama dıarda yedik yarına kaldı böyle olunca çok mutlu oluyorum:)
Bebişime ayakkabı aldık küçük geliyodu ayakkabıları..bi kaç tanede kıyafet aldık..bi hırka beğendim 78 liratabiki almadım ip alıp kendim yapıcam aynı olmasada benzer:)
Sonrada kahvemizi içtik tavla oynadık ben kazandımm:) geç satte eve döndük yolda uykusu gelen kuzum eve gelince cin gibi oldu:)

Çiçeğim ne güzel bi hafta sonu geçirmişsiniz

Babyim resimleri gördüm hepsi mikemmelll

Meleğim sizde gezmişsiniz mahirime yarasın kadayıflar:)fajita ya baktım çok yummy çok:)

Beykozum fingirdeğim

Minyatür fıstığın çooook güzel maşallah tam bi melek

Artık yatmalıyım sabah erkenden annemle hastaneye gidicez diğer gözü için ameliyat olucak yarın randevu alıcazz
Herkese iyi gecelerrr

Son düzenleme:

sen içini ferah tut inşallah herşey güzel olucak
Mahirimizinde hiç birşeyciği çıkmayacak Allahın izniyle

canım ne güzel yazdın çok teşekkür ederim,aslında benim sütüm çoktu ve oğlum çok düşkündü
artık bilmiyorum nazar mı başka biirşey mi bir anda sütüm kesildi oğlumda istemedi hiç,herkes beni suçladı ben kendimi suçladım günlerce haftalarca ağladım çok zor günlerdi ne yapsam unutamıyorum,o yüzden kanayan yaram hala..
ha Allaha binlerce kez şükürler olsun 10 ay emzirdim daha az emzirenler hatta hiç emziremeyenlerde var aslında yinede şanslıyım ama galiba o dönemi çok kötü atlattığım için hala bilinçaltımda var...

bu arada dikkatimden kaçmadı bol bol geziyorsunuz çok da iyi yapıyorsun ohh sefanız olsun valla
cerenin ilk günü okulda inşallah okuyup güzel bir meslek sahibi olucak akıllı kuzum
resimlerine bakmaya gidiyorum şimdi

TatlıCadı annene acil şifalar Rabbimden inşallah en kısa sürede toparlar

günaydın anne kuşlar ve yavru kuşlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
Rabbim yuvamızdan sağlığı huzuru mutluluğu bereketi eksik etmesin inşallah..
dün annemlere gittik orada komşumuz vardı kızı var daha 5,5 aylık ve emekliyor,kendi başına oturabiliyor
yatar pozisyondayken oturur pozisyona gelebiliyor,eliyle bişeyler kemiriyor (dişi yok daha) o kadar şaşırdım ki
küçücük ama herşeyi yapıyor ayakta tutunca adım adıyormaşallah subhanallah tebareallah
oğluşum dahada bir dillendi sürekli bişeyler anlatıyor konuşuyor tabii biz anlamıyoruz daha
yürüme konusu hala aynıkendi kendine oyunlar yapıyorotururkrn poposuyla kendini kaydırıyor istediği şeyi alıyor
eşim bugün yeni işe başladı hayırlı olur umarım bizim için daha tazminatınıda alamadı bu haftaiçi vereceklermiş umarım doğrudur:26:
neyse hepinizi öpüyorum şimdilik daha sonra uğrarım yine

evet kestirdim canım.. fotosu yok henüz..
kolumu kesemeyeceğim için birlikte gideceğiz yarışmaya

gitsin tabi ne güzel.. ona da değişiklik olur her gun evde sıkılıyodur çocuk..
masraflar için de "naaaapcan mecbuuuuuur"

ne güzel bi gun olmuş. inşallah hasta olmazlar. defnoş sümüklendi yine. arada bir de öksürüyor. şu mevsim geçişlerinden nefret ediyorum..

oh yiyin yiyin anlatın bizim de canımız çeksin burda.. hıh

melegimcim mahirimizin Allahımın izniyle inş hicbirseyi yoktur varsada tedavisi kolay kısa sürecli bişeydir inş rabbim kötü seylerden korusun herkezi inş
bir anne atasözü derki onlara gelen bize gelsin ...
anne olmak cok zormus gercekten...
sen cok akıllı fedakar eli acık iyi kalpli ve herkezin sahip olmayı isteyecegi en iyi arkadassın melegim seni cok seviyoruz bunu unutma bu günler gecicek mahirim yürüyecek yarın öbür gün annesine kosarak sarılcak

herkeze günaydın bende beğen butonu aktif değil neden acaba.otizm gerçekten özveri isteyen bi durum.bende blogladan ve bir iki filmden (yağmur adam)öğrenmiş ve üzülmüştüm.

bugün öğretmen atamaları belli oldu
eltim şırnak silopiye gidicek kaynımda 2 ay sonra
inşallah hayırlı olur onlar için yer için biraz çekinceler var ama Allahın izniyle
1 yıl su gibi akıp gider
ama biz çok özlicez onları

bugun cok mutluyum

enesim lazımlıga öggg yaptııı
baktım kenarda öggg yapma calısmaları için kıvrılmıs bende gel askım otur buna dedim geldi gülerek cıkardım bezini oturdu ve hiç zorluk cıkarmadan yaptı sonra kalktı temizledim cok sevindim

henüz erken oldugunu bildigimden katiyen zorlama yok gülerek yapıyoruz oda mutlu halinden
ya bir b*kun beni bukadar mutlu edecegini bir kabızlıgımda birde bunda anladım

hayırlısı olsun canım.1 yıl çabuk geçer.biz 2 yıl önce geldik silopiden :)eşimin işi için gelin gittim taaaa oraya
halkına alışmakta zorlanabilr.aama esnafı iyidir küçük yer zaten.memur kesimi fazla kış yok arada çamur yağar
öğretmen ilkokul için ise zor olabilir eğitim zayıf çocuklar afacan dil kürtçe hakim yanından geçerken dıgır dıgır konuşlar kalırsan ne diyolar diye zaten oranın yabancısı olduğun 100 km bellidir.temmuz ayında bile kadın erkek uzun kollu gömlek ve olmazsa olmaz poşu ları üzerindedir.ama biraz rahat olmak lazım memur çok gözlüklü mini etekli öğretmenler var ben şaşırmıştım
birde şehre bir koku hakim ilk gün duydum sonra alıştım ağır bi koku.kuyruk yağı fazla tüketiyolar terden çıkıyor sanırım.
ağardığı herşeyi bulabilir sıkıntı yapmasın hatta biz gelmeden süper bi tatlıcı açıldı dekor ışıklandırma harika öğle bi yer için aşırı lüks lüks
orda künefe yesin koca bir tabakta antep fıstığı verdiler yanında sınırsız.habur sınır kapısı yakın ya sanırım fıstıkta kaçaktı :)

Selam güzel anneler
Herkese çok güzel haftalar olsun
Mutlu geçen haftasonumuzu herzamanki gibi geride bıraktık,önümüzdeki
haftasonlarına bakıcaz artık
Beykozum hadi hayırlı olsun Enes'e de kocaman maşallah
Bende bu sabah işe gelmeden Mira'yı yıkayayım dedim,tam ıslatacakken "kaka"dedi,hemen aldım duştan wcye oturttum
"bitti bitti" dedi şaka yaptı banaYıkamaktan vazgeçeceğimi sandı herhalde "bittiiiii diyo oturtunca, çok güldük eşimle
Bu arada kızımın burnunda sivilce gibi bişey çıktı,kime göre yediği dokunmuş kimine göre nazarmış,geçmesini bekliyorum sabırla,
inşallah yavrumun canı acımıyordur çünkü baya kötü görünüyor dışardan
Hepinizi çok beğendim veee çok öptüm kızlar

afiyet olsun canım ağız tadıyla yiyin ah şu annelerimiz allah başımızdan eksik etmesin.benimkide yapar sağolsun kışlık domates tarhana turşu.piknikte eğlenmişsiniz havalar bozmadan tadını çıkarın.evet oralarda ağaç yok malasef.sanırım yeni taşındın güle güle otur.çabuk alışırsın sıkıntı yapma zaman çabk geçer.bizde silopide kaldık yeşillik yok piknik yeri yok ve sebze dıarıdan geldiği için pahalı ordada öğlemi bilmiyorum et ucuz ama

ohh sefanız olsun .eğlenmişsinizdir..sanırım artık havuz sezonunu kapanışını yaptınız.seneye allah kerim .birde ben ay önce hazırlıklar tamam denize gitcez yazmıştım.biz hala gitcez kısmetse izmirde açılış yapamadık biz açıp aynı gün kapıcaz sanırım :) birde eşim izmirde eylülde deniz suyu sıcak olur diye bakıcaz sıcak olmazsa gözlerinden öpücem onu öğle dedim.neyse atladım daldan dala

kendimize zor bakarken nurtopu gibi birde kuşumuz olunca ona da bakmaya başladık tabi
cuma gecesi ben yatakodasında minnoşumun küçülenlerini ayıklarken eşimin mutluuuu diye seslenmesiyle
kendimi balkonda buldumbirde baktım kafes kanlar içinde,hayvanın çırpınmasıyla etrafa yayılan kan damlaları ve eşimin yüzündeki "walla ben bişey yapmadım" ifadesiyle ağlamaya başlamam bir oldu kızlar Eşim yemini değiştiriyomuş birden hayvandan kanlar akmaya başlamış tam olarak böyle dediçok üzüldüm meğer içimden içimden seviyormuşum ben bu kuş hayvanınıneyse apar topar gece 12 bu arada verdim eline kuşu veterinere gönderdim,,15dk sonrasında aradım hayvan nasıl dedim, "çok kan kaybetti Apozitif kan gerekiyor Çapaya gidiyorum" diye iğrenç esprisiyle karşılaştım ama içim içimi yiyor tabi bir kuşa bakamadım diyeKuşun nesi var gerçeği söyle dedimNeyse hayvancağız meğer ürkmüş ve dr.un demesi kendine zarar vermişte olabilir ayağı kafesin köşesine falan da sıkışmış olabilir demiş veretiner,evde salın alıştırın çok güzel hayvandır taklitçidir vs. demiş.Şimdi ben o vicdanla c.tesi sabahından beri kuşla bir iletişimdeyim ki sormayınözel kahvaltı bile hazırladım kendisineeşime de bi çemkiriyorum ki ilgilenmediğinde"kuşuna sahip çıkmayı bil" dedimçok şükür şimdi iyi kuşumuzişte buda bizim boncukumuz,, teyzelere merhaba de boncuk

Son düzenleme:

vefakar ve cefakar anne yaparsın en güzel yemekleri okusun yeterki.sıklımıştır özlemiştir ama ne güzel okulunu arkadaşlarını seviyor.yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun şekerim allah utandırmasın :) .bu arada o listeler biraz kabarık onun içinde kolaylıklar diliyorum .

kuyruk yagımı kokuyolarilahi çok güldüm:))
bende çok çikolata yiyorum

anammm boncukuya bak sen çok tatlıymışboncukuya çok geçmiş olsun annesi:)
yazık ya neden kendine zarar verdi acaba:26:yoksa mira rahat vermedimi hayvanada,hayvan kendine kamikazemi yaptı:))
eşinede söyledigin''kuşuna sahip çık''çok hoştu canım
tabi canım kuşuna sahip çıksın yazık hayvana
öptüm şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…