2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ooo gozlerime inanamiyorum, nerdesin cnm yaa bir tasindin sonar hic gelmez oldun,..ozledik valla , hem Okis neler yapiyor sen nasil oldun sik sik gelsende konussaydik...Sekerim Serbetimle tanismaniza cok sevimdim o nasil cnm onuda goremmiyoruz aramizda keske gelseydiniz eskisi gibi kadroyu tamamlayip muhabbetin dibini vursaydik ne iyi olurdu..

Pinarla mutlaka tanismalisin cok seker ve cana yakin bir anne umarim firsatiniz olur cnm...

Fajitanin harcinin burdan getiricem ne kadar acili istersen onu aliriz ...cok acilisida var ortasida var ...tavukla yapiliyor cnm ama tadi cok guzel oluyor tavuk sanki baska birsey oluveriyor :))

Bizim orda cok guzel seylerde ozellikle annelerin cocuklarini cok begendiginde dilini isir derler ki nazar degdirmesin diye sende isir cnm ..masallah yaptigi sey gercekten cok guzel..aferin bidigima...

İyi geceler demeye geldim gece kuşlarımaa
1 sepet çamaşır var katlanıcak onları katlayıp mışıl mışıl uyuycam çok uykum var yoruldum galiba bu gün
Ya da yarın tarık buğrayla beraber katlayalım seviyo minnoşum çamaşırlarla uğraşmayı pijamalarını bacaklarına,üst kıyafetlerini kafasına geçirmeye çalışıyo çoraplarınıda ayaklarının üzerine koyuyo bende oturup izliyorum
Oyuncakları hiç oylamıyo bu sıpayı en çok dikkatini çeken şey müzik,su,çamaşır
Bu gün çay karıştıma sesine bile ellerini kıvırıp oynadı çok oynak

Ablamında komşusunun oğlu askere gidiyomuş ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı ioldu giden kişiyi tanıdığımdan değil aklıma oğlum geldi annelik işteo zamana kadar askerlik kaç ay olur ya da olurmu hiç düşünemedim daha yeni yeni düşünmeye başladım o anda aklım gezmeye gitmiş

Meleğim dikkat et kendine canımcım üşüttün demek ki çok zordur o sancıda eskiden çok sancılı geçerdi benimde ayaklarını sıcak tut sıcacık uyu.,benim uykum varya senide yatırıyorumfajika neyse canım istedi acılı dedin ya bayılırım acıyabi bakim yatmadan yoksa uyuyamam:)
Mahir içinde içini ferah tut canım inş bi şey çıkmaz kuzumdan..yürüycek bebekim az kaldı

Hepinizi öptümm iyi gecelerr

babycim ben aslında takipteyim bazen yazmaya üseniyorum
ve gercekten ne zaman birinin günü gecse karsıma cıkıyor birde acabamı diye günlerce testt yapmayarak gecen günler yokmu meraktan zorla ben gidip işetcem
eeee sen 3ü ne zaman yapcan bacımmm

güldürdünüz beni canım neden bende anlamadım bişey dürtüyor beni bakıyorum fanfirifinfonlar
o degilde babycim senin odandaki aynaya dokunma üsten tozunu al demedimmi görüntüm gitti göremiyorum gül yüzünü
benim ufodakini bozdum artık göremezsin ekşınlarımızı

şekersizim dövmen renklenmiş wauvv diyorum çok hoş olmuşbu arada #bugünnegiydinçok hoşuma gitti

:) evet canım. Hala tamamlanmadı ama çok sevdim ben de. Üstelik yarışmaya girecek japon stili kategorisinde :)
Bugun ne giydim yapmıyorum uzun zaman oldu :) begenmene sevindim :)

Bugun evi temizleyip toparlayıp kuafore gideyim diyodum. Saclarımı kestircem inşalllah.

Dilbercim dur link veriyim ben sana
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ayis-annelerinin-montessori-uygulamalari.html

Cok sevindim bi montessori eğitmeni tanıdığının olmasına. Kafamıza takılan soruları sorabiliriz ne guzel olur

Kızlar cuma akşamı (defnenin şu an gittiği kreş bu yıl montessori sınıfı açıyor) bir avm de örnek sınıf yapmışlar. Biliyordum ama o gun aklımda yoktu girmek. Standı görünce daldık içeri. Defne materyallerle öyle ilgilendi ki öğretmenler bile şaşırdı. Normalde montessori okulu 3-6 yas öğrencileri alıyor. Ama defnoş öyle guzel konsantre oluyor ki hiç sıkılmadan çalıştı. Neyse yazıcam detayları müsait bi zamanda.

Evett hafta sonu sessizligi hakim olmus yine. Bugun hava burada bile cok guzeldi esim Masal ve ben piknige gittik,dere kenarinda mangal yaptik,guneslendk bol bol kisa hazirlik yapiyoruz anlayacaginiz Masali cimlere oturtuyorum yuzunu asip ayaklarini havaya kaldiriyor cimler ayaklarina degmesin diye,babasina diyorum kizimiz salon bebegi askim bak boyle yerlerde rahat edemiyor Ahh ahh bizim oralarda heyer yemyesil agaclar boy boy, akarsular vb tam piknik alani,burda gittigimiz yerde bir tane agac yoktu,hicbiryerde yok desem yeridir,bizde piknik semsiyesi goturduk

Annecigim bir haftasonra geliyor tam 63 tane kavanoz domates konsevesi yapmis kis icin,salcami,sebzemi alip gelecek.Yarin atamalar yapiliyomus bir gun sonrada ucretliler degelendirilecek,insallah hemen evimin yanindaki okula duserim tabi oncelikle kabul edilirim:18:

3. müsanırım hiç yapmıycam:))
aynamda kocaman ha:)tamda yatagı görüyo:)sen işini biliyosun beykozum
ufoyu boz sorun degil ben tavana lambanın oraya kamera yerleştirdim herşey daha nett
ne iyi yapmışsınız son güneşli günlerin tadını çıkarmak lazımbolcana d vitamini depolayalım bebeişlerimize
canım 63 kavanoz domatesi ne yapacanya ne diycem sana ev adresimi veriyim sende kalsın,seneye 2. yaş dogumgünlerinde bana çıkarsan diye:))olurmu canım..yok kavanoz falan istemiyorum gerçekten
Fajitanin harcinin burdan getiricem ne kadar acili istersen onu aliriz ...cok acilisida var ortasida var ...tavukla yapiliyor cnm ama tadi cok guzel oluyor tavuk sanki baska birsey oluveriyor :))
çok acılı olsun melegimacıyı severim

saçlarını kestirdinmi resim istiyoruz:)defnoşta doğuştan montessori var ben sana söyliyim:)akıllı bıdık
bu arada kolundaki dövme yarışmayamı katılacakkolunla birlikte sende katılacanmı yoksa tek kolunumu yollayacan
başarılar canım,

selam canım canım canıııııımmmm arkadaşlarım
sabah kahvaltıdan sonra havuza gittikçocuklarda bizde çok eglendikama su biraz soguktu:18:inşallah hastalanmazlar..
çağla ilk suya geçti çıglıgı bastı çünkü dondu çocukneyse sonradan çok alıştı çıkarırken yine çıglıgı bastı:)çıkmak istemedi..
cereni söylememe gerek bile yoko halinden çok memnundu
çok yorulduk yawww
cerenin eski bikinisini çağlaya giydirdimçocugun belinden düşüyodubiraz büyük geldineyse seneye yenisini alırız artıkın..
başka başkaaa:26:
ha ben durmadan kayacaktan kaydım çok zevkliydi
başkaaaa:26:
yorgunluktan hatırlayamıyorum şimdilik bu kadar

biraz resim ekledimsadece 5413464 tane:))
yine bişeyle dalga geçerseniz bi daha foto moto koymayacambelki moto koyarım ama fotoyu kesin koymayacam
30 saniye sonra kaldıracam hadi çabuk olun

yarın okullar açılıyooooooceren okula gideceeeeekkkkkkk:))
anaokulları yarın başlıyo ama bir hafta bı-oyunca sadece alıştırma amaçlı günde 1 saat okula gidecez..
ceren çok heycanlı okulunu,arkadaşlarını çok özlemiş,dedigine göre evden yani bizden sıkılmış
bende evde olmasına alışmıştım ama evde sürekli tv ye ve pc ye bakmasındanda bıkmıştım
öglen grubuna yazdırdım 12yle 5 arası..
bu hafta ben götürüp getirecem,haftaya servis tutacaz..
bakalım elimize nasıl bir liste verecekler:18:babamızın çok çalışması lazım:18:
kırtasiyeydi,egitim setiydi derken 400-500 lira gidiyo:18:bide okul aidatı:18:bide servis:18:
geçen yıl yemek şirketiyle anlaşmışlardı yemegi orda yiyordu sanırım bu yıl bize liste verecekler biz hazırlayıp yollayacaz:18:
çocugum okusun ben herşeye razıyımyemek bile yapmayı göze aldım,yeterki okusun
ne kadar vefakar bir anneyim
tamam aglamayın susunnn heryer ıslandı:))duygusallıga gerek yok:)

Ohh ne guzel sefaniz olsun canlar..her gununuz mutlu gecsin ins..
Bizde bugun londranin kuzeyine Turklerin cogunlukla yasadigi yere gittik..orada hersey Turk, dukkanlar ve nerdeyse insanlar ehuheu sokakta sanki Turkiyedeymissiniz gibi oluyorsunuz...
Gelelim Mahirin yaptiklarina, gidine kadar pushchair de durmak istemedi surekli insanlara dokunup siritip durdu ben bu kadar friendly bir cocuk gormedim gorende ogluma gulmeden gecemediler :)) elini uzatan insanlara elini uzatip tokalasiyor oglum, nerden ogrendi ise neyse sonuc bol bol well done aldi oglusum..
Peki baska neler yaptik...malum Turk bolgesine bosuna gitmedik yaa..bizim orda Antepliler adinda bir Turk resturanti var orda bir guzel mamalar yedik sonrada enfes kunefe yedik uzerinde de kaymak vardi superdi...ayrica oglum ilk lolitop unu yedi garson abisi vermisti ama hepsini bitirmesine izin vermedim ehueheuehu...Kunefeden de kaymaginin fazlasindan olcak sekilde babasi Verdi yani tatliya doyduk ama bundan sorna uzun sure yok tatli bu kadari epey tutar kanimca :))

sizinde sefanız olsun melegimmmmmne güzel bir gün geçirmişsiniz
mahirin pushchair(o ne kız) de durmaması normal bizimkide pushchair(o ne kız) de durmuyokız ben bile onda durmam çocuk nasıl dursun:)))şaka şaka biliyom kız bebe arabası
mahir anlamış kanı çekmiş türklerin bölgesinde oldugunu ondan herkese selam vermiş maşallah akıllı bıdıga
well done(ne demekse) almasıda iyi olmuş,ilerde lazım olur
künefede yemişiniz yarasın melegimben her yedigimde rsim çekiyim size göstereyim diyorum ama bi yeriniz şişmesin diye vazgeçiyom:)acaba ordaki künefe nasıldı..
bende kaymaklı severimcanım çekti

Site bakima girdi diye giremedim hay allah simdi sirasimiydi yaw..ne guzel muhabbet edecektik..

Simdi ben bazi kelimeleri bakiyorum hangisi kisa ve kolay geliyor yaziveriyorum yani biraz otomatige baglanmis gibi elim kayiyor ama zaten senden kacmaz ki bunlar sekerim sen cin gibisin masallah hemen kapiveriyorsun ..

Burdaki Kunefe cok enfesti ...yummy yummy ( biliyorsun iste yorma beni yaw ) :)))

Bende valla ne gorsem aglar oluyorum bu annelik hormonu baska birsey hatta annem hep aci bir sey gorse aglardi yada gozleri sulanirdi derdimki anne ne diye agliyorsun burda ne varki simdi diye o zaman genctik kafamiz basmiyordu ama simdi cok iyi basiyor...

Sagol guzel dileklerin icin tatlisesim..patiklerimi giydin arttik...ins yuruyecek Mahirimde dualarinizi onemle bekleriz efemm...
Fajitaya baktinmi guzelmiymis..yummy dimi

biraz resim ekledimsadece 5413464 tane:))
yine bişeyle dalga geçerseniz bi daha foto moto koymayacambelki moto koyarım ama fotoyu kesin koymayacam
30 saniye sonra kaldıracam hadi çabuk olun

Resimlere baktim ve sen kizlar bir harikaydiniz..opuldunuz bol bol sekerler..kim tarafindan tabiiiki ben ve hadi birde mahir tarafindan olsun ...Mahir daha kucuk yasi tutuyormu Cnm yoksa opmesin kizarsan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…