Merhabalar kızlar nasılsınız?valla hepinizi cok ozledım yaaa telefon ıle gorustuklerım var aranızda haberlerınızı alıyorum hepınız ıyısınızdır ınsallahkuzular nasıllar?aslında bebek demeye alıstık ama cocuklar demek lazım herhalde kocaman abla abı oldular artık hele benım okıs tam bır canavar oldu cok akıllı mulayım cocuk gıttı yerıne kuduruk bır cocuk geldı resmen zapdetmek cok guclesıyor
yazın son gunlerını yasıyoruz hava degısımınden hastalananlar varsa Allah sıfa versın benımkı sumuklu oldugecen hafta sonu Şimal le tanıstık sekerım serbetımde tanısmıs oldugum arkadaslarımdan ıyı olmasın hanım hanımcık tahmın ettıgım gıbı bır arkadas cıktı ınsallah tekrar gorusme fırsatımız olur kurban bayramında dıyarbakır a gıdecegım urfayı gormeyı cok ıstıyorum ınsallah kısmet olur Pınar vardı herhalde degılmı urfada kısmet olursa okulundada olsa bı kahvesını ıcmek ısterım bu sıra gorusebıldıgım kım olursa ev tarhanası hedıyem olacak anneannemız dun yaptı okıse ohhhh mıs gıbı bız genel anlamda ıyıyız cok sukur hersey yolunda opuyoruz hepınızı hayırlı geceler
fajitaaaameksika yemegi olduguna göre kesin acılıdır çok severim
yoksa bu fajita bizim fajitamı:)du bir resmine netten bakıyım
hımmm güzel görünüyoiçinde biber var et var et olsun ben herşekilde yerim o yemegi
hııı üşütmüş olabilirsin melegim çünkü bende üşütünce çok agrım olurdu..çorap giymeye başlasak iyi olacak,bende yalınayak geziyorum
hemde evde halı falanda yok:)ortada bi kilim var o kadar:18:çocuklar çoraplı ama 2 haftaya kadar halıları açmam lazım..
çağla bugün beni çok şaşırttıcerenin kalem açacagı vardı 2 parça şeklinde,üst kapagı uzun zamandır kayıptı:)
diger parçası oyuncakların arasındaydı..neyse bugün ceren üst kapagını bulmuş bana gösterdi,çağla elimden aldı gitti
baktım harıl harıl oyuncak sepetini karışırıyo:112:
canım kızım diger parçayı bulmuş getirmiş birleştirmeye çalışıyoçağla daha önce onları bir arada görmemişti
nerden anladı onun kapagı oldugunuçok sevindim maşallah kuzuma
kapagın üstünde kedi var,kediyede hav havvv diyo
kediyle köpegi karıştırıyo olsun yinede aferim ona:))
dimi beykozum yasen bu işe bir el at istersen:)annezeynebi sıkıştır köşeye hemen test yapsın çatlatmasın bizi
hayırlısı olsun ama bence hamileyani 3 hafta diyo kesin hamiledir:))
bu arada dikkatimi çekti ne zaman bir hamilelik şüphesi olsa dannn diye ortaya çıkıyon beykozum
kokusunumu alıyosun:))
ooo beykozum gelmis hosgelmiiiss tatlimmm yapicam yapicam da Omer de hastanedeki kan testinde bile cikmamisti o yuzden bekliyorum bu aralar faaliyetimiz yuksekti ve acikcasi cok cekinmedik olursa amenna diyesizde ne var ne yok Enesim nasillll
3hafta 3gun oldu bacim siyahlaleden sonra ben de sisicem bu gidisle:s eger hamileysem 8haftalik olacak ve du bakiim hesaplayayim... Anammmm saka mi bu Omerle ayni haftada dogacak!!!!!! Anammmm hakkaten son adet tarihim ayniymiisssss!! Aralari 2yas olur ayy bayilirimmm ama cok yorulurummm enemmmm 2.dogumgunu temami simdiden belirlemem lazim ::26:
Yalniz cidden beykozda ostrojen sensoru var nerde bebek yatak muhabbeti var sip diye damliyor
şekersizim dövmen renklenmiş wauvv diyorum çok hoş olmuşbu arada #bugünnegiydin çok hoşuma gitti
3. mübabycim ben aslında takipteyim bazen yazmaya üseniyorum
ve gercekten ne zaman birinin günü gecse karsıma cıkıyor birde acabamı diye günlerce testt yapmayarak gecen günler yokmu meraktan zorla ben gidip işetcem
eeee sen 3ü ne zaman yapcan bacımmm
güldürdünüz beni canım neden bende anlamadım bişey dürtüyor beni bakıyorum fanfirifinfonlar
o degilde babycim senin odandaki aynaya dokunma üsten tozunu al demedimmi görüntüm gitti göremiyorum gül yüzünü
benim ufodakini bozdum artık göremezsin ekşınlarımızı
ne iyi yapmışsınız son güneşli günlerin tadını çıkarmak lazımEvett hafta sonu sessizligi hakim olmus yine. Bugun hava burada bile cok guzeldi esim Masal ve ben piknige gittik,dere kenarinda mangal yaptik,guneslendk bol bol kisa hazirlik yapiyoruz anlayacaginizMasali cimlere oturtuyorum yuzunu asip ayaklarini havaya kaldiriyor cimler ayaklarina degmesin diye,babasina diyorum kizimiz salon bebegi askim bak boyle yerlerde rahat edemiyor Ahh ahh bizim oralarda heyer yemyesil agaclar boy boy, akarsular vb tam piknik alani,burda gittigimiz yerde bir tane agac yoktu,hicbiryerde yok desem yeridir,bizde piknik semsiyesi goturduk
Annecigim bir haftasonra geliyor tam 63 tane kavanoz domates konsevesi yapmis kis icin,salcami,sebzemi alip gelecek.Yarin atamalar yapiliyomus bir gun sonrada ucretliler degelendirilecek,insallah hemen evimin yanindaki okula duserim tabi oncelikle kabul edilirim:18:
çok acılı olsun melegimFajitanin harcinin burdan getiricem ne kadar acili istersen onu aliriz ...cok acilisida var ortasida var ...tavukla yapiliyor cnm ama tadi cok guzel oluyor tavuk sanki baska birsey oluveriyor :))
:) evet canım. Hala tamamlanmadı ama çok sevdim ben de. Üstelik yarışmaya girecek japon stili kategorisinde :)
Bugun ne giydim yapmıyorum uzun zaman oldu :) begenmene sevindim :)
Bugun evi temizleyip toparlayıp kuafore gideyim diyodum. Saclarımı kestircem inşalllah.
Dilbercim dur link veriyim ben sana
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ayis-annelerinin-montessori-uygulamalari.html
Cok sevindim bi montessori eğitmeni tanıdığının olmasına. Kafamıza takılan soruları sorabiliriz ne guzel olur
Kızlar cuma akşamı (defnenin şu an gittiği kreş bu yıl montessori sınıfı açıyor) bir avm de örnek sınıf yapmışlar. Biliyordum ama o gun aklımda yoktu girmek. Standı görünce daldık içeri. Defne materyallerle öyle ilgilendi ki öğretmenler bile şaşırdı. Normalde montessori okulu 3-6 yas öğrencileri alıyor. Ama defnoş öyle guzel konsantre oluyor ki hiç sıkılmadan çalıştı. Neyse yazıcam detayları müsait bi zamanda.
selam canım canım canıııııımmmm arkadaşlarım
sabah kahvaltıdan sonra havuza gittikçocuklarda bizde çok eglendik ama su biraz soguktu:18:inşallah hastalanmazlar..
çağla ilk suya geçti çıglıgı bastı çünkü dondu çocukneyse sonradan çok alıştı çıkarırken yine çıglıgı bastı:)çıkmak istemedi..
cereni söylememe gerek bile yoko halinden çok memnundu
çok yorulduk yawww
cerenin eski bikinisini çağlaya giydirdimçocugun belinden düşüyodu biraz büyük geldi neyse seneye yenisini alırız artıkın..
başka başkaaa:26:
ha ben durmadan kayacaktan kaydım çok zevkliydi
başkaaaa:26:
yorgunluktan hatırlayamıyorum şimdilik bu kadar
Ohh ne guzel sefaniz olsun canlar..her gununuz mutlu gecsin ins..
Bizde bugun londranin kuzeyine Turklerin cogunlukla yasadigi yere gittik..orada hersey Turk, dukkanlar ve nerdeyse insanlar ehuheu sokakta sanki Turkiyedeymissiniz gibi oluyorsunuz...
Gelelim Mahirin yaptiklarina, gidine kadar pushchair de durmak istemedi surekli insanlara dokunup siritip durdu ben bu kadar friendly bir cocuk gormedim gorende ogluma gulmeden gecemediler :)) elini uzatan insanlara elini uzatip tokalasiyor oglum, nerden ogrendi ise neyse sonuc bol bol well done aldi oglusum..
Peki baska neler yaptik...malum Turk bolgesine bosuna gitmedik yaa..bizim orda Antepliler adinda bir Turk resturanti var orda bir guzel mamalar yedik sonrada enfes kunefe yedik uzerinde de kaymak vardi superdi...ayrica oglum ilk lolitop unu yedi garson abisi vermisti ama hepsini bitirmesine izin vermedim ehueheuehu...Kunefeden de kaymaginin fazlasindan olcak sekilde babasi Verdi yani tatliya doyduk ama bundan sorna uzun sure yok tatli bu kadari epey tutar kanimca :))
yav ben niye kimsenin fotolarını göremiyorum. cahilmiyim ne
sizinde sefanız olsun melegimmmmmne güzel bir gün geçirmişsiniz
mahirin pushchair(o ne kız) de durmaması normal bizimkide pushchair(o ne kız) de durmuyokız ben bile onda durmam çocuk nasıl dursun:)))şaka şaka biliyom kız bebe arabası
mahir anlamış kanı çekmiş türklerin bölgesinde oldugunu ondan herkese selam vermiş maşallah akıllı bıdıga
well done(ne demekse) almasıda iyi olmuş,ilerde lazım olur
künefede yemişiniz yarasın melegimben her yedigimde rsim çekiyim size göstereyim diyorum ama bi yeriniz şişmesin diye vazgeçiyom:)acaba ordaki künefe nasıldı..
bende kaymaklı severimcanım çekti
İyi geceler demeye geldim gece kuşlarımaa
1 sepet çamaşır var katlanıcak onları katlayıp mışıl mışıl uyuycam çok uykum var yoruldum galiba bu gün
Ya da yarın tarık buğrayla beraber katlayalım seviyo minnoşum çamaşırlarla uğraşmayı pijamalarını bacaklarına,üst kıyafetlerini kafasına geçirmeye çalışıyo çoraplarınıda ayaklarının üzerine koyuyo bende oturup izliyorum
Oyuncakları hiç oylamıyo bu sıpayı en çok dikkatini çeken şey müzik,su,çamaşır
Bu gün çay karıştıma sesine bile ellerini kıvırıp oynadı çok oynak
Ablamında komşusunun oğlu askere gidiyomuş ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı ioldu giden kişiyi tanıdığımdan değil aklıma oğlum geldi annelik işteo zamana kadar askerlik kaç ay olur ya da olurmu hiç düşünemedim daha yeni yeni düşünmeye başladım o anda aklım gezmeye gitmiş
Meleğim dikkat et kendine canımcım üşüttün demek ki çok zordur o sancıda eskiden çok sancılı geçerdi benimde ayaklarını sıcak tut sıcacık uyu.,benim uykum varya senide yatırıyorumfajika neyse canım istedi acılı dedin ya bayılırım acıya bi bakim yatmadan yoksa uyuyamam:)
Mahir içinde içini ferah tut canım inş bi şey çıkmaz kuzumdan..yürüycek bebekim az kaldı
Hepinizi öptümm iyi gecelerr
biraz resim ekledimsadece 5413464 tane:))
yine bişeyle dalga geçerseniz bi daha foto moto koymayacambelki moto koyarım ama fotoyu kesin koymayacam
30 saniye sonra kaldıracam hadi çabuk olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?