2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya bide şöyle birşey var sabah grubunda 10 kişi var kışın hastalık falan oluyo,belki 3 kişi sınıfa gelmeyecek kalacaklar 7 kişi..yani çok az olmayacakmı:44:ceren sıkılmayacakmı..kalabalık daha iyi degilmiiiii

canımsın acaba mevsim degişikliginden dökülüyo olabilirmi,bana öyle olur..yazdan kışa geçerken ,kıştan yaza geçerken mutlaka saçlarım çok dökülür..sen yinede biraz kestir hem iyi gelir saçınaama çok kısaltma toplanacak şekilde olsun..çünkü çocuklarla evle ilgileniyoruz ben şahsen evde asla saçımı açmamhiç rahat degil sinir olurum:)ya at kuyrugu yaparım yada tepeye gecekondu gibi bir topuz yaparım,yanlardanda çıkarsa işte böyle oluyonasıl yakışıklımıyım
Amanin o kol gibi listeleri bizde bir iki sene sonra tanis olcaz..cocuklar masraflilar epey.. soyle bir dusundumde bizim evde en cok masrafi galiba oglana yapiyoruz..simdiden bu sekilde birde ikinci gelirse oyy batik desene..

sorma melegim ya,mübarek kolum kadar uzun:))daha adını duymadıgım görmedigim şeyler var listede,
sanırım en masraflı okul anaokuluhamuruydu,makasıydı,kagıtları,boncuk,sim,pastel boya,kalem boya,mum boya,sulu boya gel beni boyaane bu ya:)

ya bide bugün öyle bir şey oldu,okuldan çıktım dudagım seyirmeye başladıhayır gözüm degil dudagımm:))
ilk defa oluyo ve saatlerce sürdüneden oldu açıklamsı ne bilmedigimden joker hakkımı telefondan yana kullanıp bi arkadaşa sordum sagolsun benim için bilimsel bir araştırma yapıp bulmuşanlamı ''şenlik''miş:))
yani okuldan kol gibi listeyi aldıktan sonra ne şenligi anlamadım
bundan bizene demeyinnilerde dudagınız seyirirse neden seyirdigini bilin diye yazdım

Bence oglen grubunda kalsin derim, kisin gitmekte cok zorlanir birde daha cok kucukler o kadar erken kalkmalari bence dogru degil...
Arkadas herzaman edinin cnm Ceren eminimki bu sinifinda da cok iyi arkadasliklar edinecektir sosyal bir cocuk masallah ondan kacmaz gibi geliyor...yakin arkadasi ile baska bir sekildede aradabir gorusebilir ama kanimcaa yeni sinifindan bulacagi arkadaslari zamanla agir basacaktir ve eskileri yavas yavas unutucaktir..

Dudak seyirmesini ilk defa senden duydum cnm..hayirdir ins, ben sahsen bir tek goz seyirmesini bilirim onun disinda ne siyirirsa anlamam bile :))

Dudak seyirmesini ilk defa senden duydum cnm..hayirdir ins, ben sahsen bir tek goz seyirmesini bilirim onun disinda ne siyirirsa anlamam bile :))

:))bende ilk defa duydum melegim o yüzden paylaşayım dedim:))
acaba strese girdim ya ondan mı oldubelkide balkona ihtiyacım vardı ondanda olabilir
aman kafayı sıyırmayalımda gerisi önemli degil:)

:))bende ilk defa duydum melegim o yüzden paylaşayım dedim:))
acaba strese girdim ya ondan mı oldubelkide balkona ihtiyacım vardı ondanda olabilir
aman kafayı sıyırmayalımda gerisi önemli degil:)

Aaa bak balkon olabilir cnm benimde bir ara ellerimde oluyordu titreme ..Balkonuda birakmak lazim aslinda surda topikce birakma kampanyasimi yapsak...hazir olan varmi bilmiyorum ama ben artik biraksam iyi olur demeye basladim..

Aaa bak balkon olabilir cnm benimde bir ara ellerimde oluyordu titreme ..Balkonuda birakmak lazim aslinda surda topikce birakma kampanyasimi yapsak...hazir olan varmi bilmiyorum ama ben artik biraksam iyi olur demeye basladim..

valla iyi olur melegimceren bana hergün diyoki ''annee sigara öldürürrr ben senin ölmeni istemiyorum'':18:
sanırım tv de falan duyuyo:26:
ya benim eşimde içiyo bazen diyorum hadi birlikte bırakalım ama hiç yanaşmıyo..
hadi sen burda bi kampanya başlat birbirimizi gaza getirelim
hatta önce bırakana çeyrek altın takalımeger varsanız ben hemen şuanda bırakacam
çeyregimi isterim
kampanyaya katılacak olan balkoncular:ben,melegim,mutlu,zada,şekersiz,nagiş,,, başka kim vardı:26:

Bugun gece 4.30 da kalkti oglum daha hava aydinlanmadan kalkan cocukla ne yapabilirsiniz dusunun artik...birde o saate gelene kadar bir cok kez uyanir mizmizlanir..peki ben nasil uyuyorum resmen gozlerim yari acik uyumayi ogrendim..bana bu oglan bakalim daha ne beceriler kazandircak...ama herseeye ragmen seviyorum sipami..hepsinin bahtlari acik olsun hayirli uzun omurleri olsun ins..

Demem o ki ciksam iyi olur, baby cnm sana iyi geceler dilerim anahtari paspasin altina birakmayi unutma kujum gelir belki bu gece..

Off sorma cnm benim oglanda disarda icerken elimdekini istiyor dusun yani...cok zoruma gidiyor bu durum cocuklarimizin simdiden kotu manzaralari olmasin dimi...

Selam canlarim ve kuzulari,kendimi inanilmaz yorgun hissediyorum.Biliyorsunuz ben bir yildir annemle yasiyordum,abimlerde hemen yan dairelerdi vb yani yemek desen annemden abimin esi her ise yardim eder,hafta da bir gunde yardimci vardi ve ben sadece masal ile ilgilenir,kizimla gezer tozardik simdi vallahi pertim cikiyor tek basima annem okul acilma donemi diye yer bulamamis pazartesi binip sali burada olacak ins.Masal hanim gece cok sik kalkiyor,e gunduzte tum ise kostur yoruluyorum iki gundur gecmise bakamadim bugun insallah kizimin ogle uykusunda bakarim heran uyanabilir,uyandi
Neyse mizmizlanana kadar yazim,dun ogle uykusunu sabirsizlikla bekledim ismi yapar azicik dinlenirim diye karsi komsum Allah ragzi olsun hosgeldin icin geldi ve daha kabidan girerken beraber Masal uyandi, cok hafif uykusu,ouyurken ben evde ruh gibi dolaniyorum

Buradapek gezecek yer yok ama havalar cok soguyana kadar hic usenmeden hergun cikariyorum kizimi,her isimi bir yana birakiyorum,susluyor pusluyor soyle bir yarim saat dolaniyoruz iyi geliyor bakalim nezamana kadar cikabilecegiz,simdiden lahana gibi giydiriyorum

Evet canim yaklasik uc hafta oldu tasinali alistim sayilir,kizim benimcanyoldasim zaten onunla zaman su gibi akip geciyor,annecigi de geldimi ohhh.Evet canimya hic agac yok heryerdumduz,sebze pahali,ama et hem uygun hemde cok lezzetli Benim tek skintim soylenene gore hic bitmeyen ve tarifsiz soguk uzun soguk kisin kizim evde ne yapacak,okadar aliskin ki gezmeye,hekes bilir biz kizimla tum kisi disarida gecirdik,parka goturup fiks gittigimiz yerlere sirayla gidedik,masal cok mutlu oluyor gezeken,e burada cikarsak -37 yi goruyorlarmis sim sik yani tabi illaki arada cikaririm ama nakadar sik allah bilir,tek uzuntum bu ama illaki zaman gececek,hekes nasil yasiyorsa bizde yasayacagiz.Opuldun canim

BABYCEREN,tatlim sana kavanozlar feda olsun,ah yakin olsakta sanada yapsak ( annem yapsa ) Kiz 63 neki 163 bile olsa ancak yeter burada kis bitmiyormus ve kisin sebze karaborsa kivaminda satliyormus ki oda donmus kotu durumda eee eskiden olsa biz daha hazir seyler yerdik yada et tavuk vb. Ama minnosum var artik bol bol zebze yemesi lazim durum boyle olunca ancak iste.Yinede ablam arada bir bizim oranin bereketli topraklarinda meyve sebze gondercek Masalima soyle kasayla,bize yete bir ay. Kizla ya insan bazi seylerin kiymetini bilemiyor simdi dusunuyorumda ohhhh hergun yaz gibi gunesli,sebze corbasina 15 cesit sebze vb.koydugumu bilirim yani bereketli topraklar vb yinede arada ufff keske surda yasak dedigim olurdu,insanoglu nankorrrr:26:

bişey koymadım demedim ki. aşk olsun.. pek bişey çıkaramadım dedim. işte bi kahve yaptım bi de yanında bişeyler.. oldu bitti

kırtasiyeci tanıdığım yok maalesef. defnoşa almıştık biz de o kol gibi listeyi.. kolay gelsin. pamuk eller cebe

çeyrek varsa ben de varım.. şaka şaka.. beni niye koydun kız listeye.. valla ben bırakamam. herseyden önce seviyorum balkona çıkmayı.. evet abarttığım zamanlar olmuyo değil ama onu azaltsam yeter. keyif alıyorum bennnn

günaydın cankuşlar

yine bir iş günü.. öff valla çalışmak zorunda olmasak ne güzel olurdu. istediğimiz zaman işe gelir işleri halleder eve dönerdik.. ya da nereye istiyosak. saatler esnek olsaydı. ya da part time olsaydı. ya da çarşambaları da tatil olsaydı.. ya da ya daaaaa... böyle uzar gider bu.. fotoğrafçılık kursuna başvurcaz eşimle.. beni işten çıkarırlarsa yeni doğan fotoğrafçılığı ve parti organizasyon işlerine girmeyi düşünüyorum nerden çıktı demeyin.. Allahtan sonbahar geldi de uzun kollulara geçtik.. kısa kol giymiyim ben bi süre daha.. maazallah...

çiçekçim sana bi müjde vereyim o zaman. karsta cok güzel bi proje başlayacak sebze meyve ve peynirlerle ilgili. ipekhanımçiftliği karsta girişime başladı. umarım senin derdine de çare olurlar. netten aratıp mail falan at istersen kendisine. sor bakalım...

cerenin öğle grubunda kalması konusunda meleğim gibi düşünüyorum. (yani sabah erken kalkması hariç/çünkü çocuklar her seye bizden daha cabuk adapte oluyolar.. bi kaç gun zorlanır sonra alışır) mutlaka yeni arkadaşlarına öğretmenine uyum sağlayacaktır. şimdi sen onu sabah grubuna alsan; çocukta istediğim zaman sınıfımı okulumu değiştirebilirim gibi bi algı da oluşabilir. sonuçta 1 sene sonra belki de sınıfında hiç tanımadığı insanlar olacak. yani tabi sen bilirsin de şu anki gibi devam etmesi daha iyi.. hem senin için de iyi olur be arkadaşım. çok yoruluyorsun iki çocukla kolay mı.. en azından çağlayla yalnız takılırsınız biraz..

Son düzenleme:

meleğim teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım valla almış kadar oldun.sen al yakışıklı mahirime giydir fotolarını koy inan musab bilal giymiş gibi olur.nasıl olsa boy kilo aynı :)))

sen yeterki bıra şu mereti biz aramızda toplanıp beşi biyerde alıp takarız

günaydınn herkeseeeee

güzell bir gün diliyorum hepimizeeeeeee

canım güzel geçmesine sevindim demekki beğendin eskişehiri bakk bende çok özledimm şimdii uzun süredir gitmiyorummmm:26: resimleri bekliyoruzzzz:)

Hic sasirmadim desem cnm..senin herseyin ustunden mekemmel bir sekilde gelecegine adim kadar emindim inan...ne mutlu ki misafirlerin senin gibi cana yakin ve misafirperver bir insani tanimislar...

canım benimmm sagolll meleğimmmm annem olmasa zor üstesinde gelirimde ama olsun önemli olan iyi niyetimiz dimii amaaa

bioxini bırakma yinede canım ya belki mevsimseldir dökülme, kestirmek iyi fikir ama sağlık katar, yinede biraz toplanacak kadar kestir bencede canımm kolaylık olur sıkıldığın zamann

benimde kafam çok karıştı ama öğretmeni ve arkadaşlarının olduğu sınıf olması noktasında değil sabahçımı öğlencimi olsun diye kafam karıştı çünkü ben çocukların hep akşam en erken satte yatıp sabahta erken kalkmalarından yanayım hayatları boyunca bu alışkanlığın çok faydasını görecekler çünkü, ve sabah kalkmakta zorlanan çocuklar için sonraki okul süreci özellikle sabahları kalkmak zorunda olduklarında zorlayıcı oluyor diye düşünüyorum ama diğer taraftan çağla henüz küçük ve cerenin öğleden akşamakadar okulda olması sizi biraz rahatlatır hem işlerini rahat yaparsın hem çağlayada daha çok vakit ayırırsın gibi geliyor ve bence ceren yeni öğretmenine de arkadaşlarınada çabucak alışır ki böylesi değişikliklere uyum sağlaması ve yeniliğe açık olması bağlamında dahada akılcı ama yinede dediğim gibi ben çocukların sabah erkenci olmasını disiplin sağlamaları noktasında daha yararlı görüyorum görüldüğü üzere benimde kafam çok karışıkmış yahuuu

4.30 damııı offf offf meleğimm valla bu emeklerini karşılığını kat kat alacaksın canım benimm, kaçta yatıyordu akşamları mahircik, kesin söymeişsindir ama kaçırmış olabilirim hayır çok erken yatıyor diyemi erken uyanıyor dicem ama alışkanlık olmuş sanırım uyku alışkanlığı bu şekilde, inşş dahada değişirde birazdaha uyumaya başlar canımmm

bu harika dileklerine yürekten katıldığımı söyleyerek başlamak isterim cicimmm pilatesin hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşşşş fotoğrafçılık kursunada başlıcakmışsın ohhhh ne güzell bol bol gezip foto çekersin sonrada şekerim keşke böyle fotoculuk işleri falan yapsak bizim işlerden daha zevklidir kesin buarada bende partime bir iş istiyorum çok yaa birgün olurmuki acabaaa:26:

aah ah çalışan annelerin kanayan yarası

amin canım sen de başla havuza ya da pilatese falan. çok iyi geldi valla. acıdıkça mutlu oldum. :)

fotoğrafçılık hep içimdeydi ama bi türlü kısmet olmamıştı. başvuru yapmak için fırsat bulabilirsem gidicez inşallah...

öylemi diyosun melegim:26:sanırım haklısın,sagol canım
ah canım kavanoz almış kadar oldum sagolasın:)siz afiyetle tüketin inşallah..
havalar güzel bolcana gezin.şahsen ben -35 derecede dişarıya çıkamazdım:18:çok üşürüm ben donarım:18:
hem burası o kadar soguk bile olmasa kışın yine çıkmak zor oluyo yani pek fark yok aramızda:)

valla listeye girdin çıkmak yokeger çıkarsan hepimize çeyrek alacan:)
şaka bi yana bende balkonu çok seviyorumama amaaa amaaaaa
öylemi diyosun canım:26:haklısın valla 2 çocuk çok zor benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var:))
ki ceren kolay arkadaşlık kurabilen bir çocuk,hemen alışacaktırsagol canım
canımsın yatamam kabul ne zaman alıyosunuz 5i bir yerdeyi

öylemi diyosun canım:)sende benim gibi kararsız kalmışsın:26:valla ben hala kararsızım ama kızların dedigi gibi ögle grubu agır bastı şuanda:26:evet eski ögretmenide dedi sabah erken kalkmayı ögrenmeli diye ama belki henüz bunun için erken olabilir dimi:)
seneye sabahçı yapsamayy şu avea reklamındaki fasulye gibi hissediyorum kendimihep ikilemde kalıyorum:))
bakalım neye karar verecem:26:
fikirleriniz benim için çok degerlidirhepinize çok teşekkür ediyorumdaha çok fikir bekliyorum

selam dünyanın en tatlı,en şeker,en şeker topagı arkadaşlarımnasılsınız
neden kimse girip iki kelime yazmamış
çağla nezle olduburnu akıyo minnoşundemiştim ya havuzda su çok soguktu sanırım ondan oldu
inşallah sadece basit bir nezledir ve bi kaç güne geçer,ilerlemesinden korkuyorum
ben pazara gittim geldimçağlayı yatırdım yemek yaptım
ütü yapmam lazımbalkon yıkamam lazımakşam yemegiisyannnnnnnnnnnisyaaaaaaannnnn(halil sezai)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…