canımsın acaba mevsim degişikliginden dökülüyo olabilirmi,bana öyle olur..yazdan kışa geçerken ,kıştan yaza geçerken mutlaka saçlarım çok dökülür..sen yinede biraz kestir hem iyi gelir saçınaKizlar saclarim cok dokuluyor hatta bioxin kullanmaya devam etmeme ragmen halbuki cok iyi gelmisti dokulen saclarimi cikartmisti fakat artik etkili olmuyor...bende kisa olcak sekilde sacimi kestiriyim diyorum zaten Mahirde cok cekiyor topladigim halde..iyi olur diye dusunuyorum ne dersiniz...
Amanin o kol gibi listeleri bizde bir iki sene sonra tanis olcaz..cocuklar masraflilar epey.. soyle bir dusundumde bizim evde en cok masrafi galiba oglana yapiyoruz..simdiden bu sekilde birde ikinci gelirse oyy batik desene..
selam fıstıklar ve fıstık ezmeleri
nasılsınız bakalımben fena degilim
okula gittim toplantıya katıldım,cerenin yeni ögretmeniyle sohpet ettim bide cerenin eski ögretmeniyle konuştum kafam karıştı geldimya anlatıyım sizde bana bi akıl verin lütfennnn:26:her zaman ikilemde kalırım ve karar veremem:26:
durum şöyle:cereni bu yıl öglen grubuna yazdırdım yeni ögretmen yeni arkadaşlarsınıfıda 21 kişi..
eski arkadaşlarından kimse yok sınıfında..
bide sabah grubu var ve cerenin geçen yılki ögretmeni o sınıfta,eski arkadaşlarındanda 3 kişi o sınıfta hatta irem su diye bir arkadaşı var en sevdigi arkadaşı sabah grubunda:26:ögretmeni geçen yıl ilk dönem gelmişti sonra çocugu hasta diye okula ara vermişti başka ögretmen devam etmişti,cerende onu pek sevememişti..neyse bu yıl geri dönmüş ögretmen,çok tatlı konuşkan sevecen bir bayan,cerenide çok seviyo hatta sınıfıda 10 kişi..
ceren eski arkadaşlarını istiyo yani benimde kafam karıştı:26:sınıfınımı degiştirsem:26:sabah nasıl uyanıp gidecek,sonra 12 de eve gelecek yemek hazırlamam gerekecek belki sonrada biraz uyuyacak..
eşim öglen grubunda kalmasını istiyo çünkü sabah cereni uyandırmak çok zor,evde ses yapacak çağlayı uyaracak,erken gittigi için üşür diye düşünüyo,belki daha okul ısınmamış olabilirmiş:26:
lütfen fikir verin
ya bide bugün öyle bir şey oldu,okuldan çıktım dudagım seyirmeye başladıhayır gözüm degil dudagımm:))
ilk defa oluyo ve saatlerce sürdüneden oldu açıklamsı ne bilmedigimden joker hakkımı telefondan yana kullanıp bi arkadaşa sordum sagolsun benim için bilimsel bir araştırma yapıp bulmuş anlamı ''şenlik''miş:))
yani okuldan kol gibi listeyi aldıktan sonra ne şenligi anlamadım
bundan bizene demeyinnilerde dudagınız seyirirse neden seyirdigini bilin diye yazdım
Dudak seyirmesini ilk defa senden duydum cnm..hayirdir ins, ben sahsen bir tek goz seyirmesini bilirim onun disinda ne siyirirsa anlamam bile :))
:))bende ilk defa duydum melegim o yüzden paylaşayım dedim:))
acaba strese girdim ya ondan mı oldubelkide balkona ihtiyacım vardı ondanda olabilir
aman kafayı sıyırmayalımda gerisi önemli degil:)
Aaa bak balkon olabilir cnm benimde bir ara ellerimde oluyordu titreme ..Balkonuda birakmak lazim aslinda surda topikce birakma kampanyasimi yapsak...hazir olan varmi bilmiyorum ama ben artik biraksam iyi olur demeye basladim..
valla iyi olur melegimceren bana hergün diyoki ''annee sigara öldürürrr ben senin ölmeni istemiyorum'':18:
sanırım tv de falan duyuyo:26:
ya benim eşimde içiyo bazen diyorum hadi birlikte bırakalım ama hiç yanaşmıyo..
hadi sen burda bi kampanya başlat birbirimizi gaza getirelim
hatta önce bırakana çeyrek altın takalımeger varsanız ben hemen şuanda bırakacam
çeyregimi isterim
kampanyaya katılacak olan balkoncular:ben,melegim,mutlu,zada,şekersiz,nagiş,,, başka kim vardı:26:
afiyet olsun canım ağız tadıyla yiyin ah şu annelerimiz allah başımızdan eksik etmesin.benimkide yapar sağolsun kışlık domates tarhana turşu.piknikte eğlenmişsiniz havalar bozmadan tadını çıkarın.evet oralarda ağaç yok malasef.sanırım yeni taşındın güle güle otur.çabuk alışırsın sıkıntı yapma zaman çabk geçer.bizde silopide kaldık yeşillik yok piknik yeri yok ve sebze dıarıdan geldiği için pahalı ordada öğlemi bilmiyorum et ucuz ama
amanda amannnn şekersize misafirde gelirmişşşş:))ney kız bişey koymamışın misafirlere
insan bi topkek açar
pilatesin vatana millete hayırlı olsunyap bakalım göbüş gidecekmi işlaa gider gerçi pek fazlalıgın yok ama sıkılaşırsın iyi olur
okula gittim cicimkol gibi bi liste verdiler yada çarşaf gibi:))
bakalım babamız alacak mecburrrr:)
tanııgınız akrabanız kırtasiyeci varsa haber verin emi:)acil lazım..
valla iyi olur melegimceren bana hergün diyoki ''annee sigara öldürürrr ben senin ölmeni istemiyorum'':18:
hatta önce bırakana çeyrek altın takalımeger varsanız ben hemen şuanda bırakacam
çeyregimi isterim
kampanyaya katılacak olan balkoncular:ben,melegim,mutlu,zada,şekersiz,nagiş,,, başka kim vardı:26:
Cnm burdan alip kargo ile Tr ye gondermek aldiklarinin uc kati kadar fiyatta olur ama ben her geldigimde genelde soruyorum istediginiz birsey varmi diye sen istediklerini simdiden listele olmazsa ben sana alip gotururum olurmu...hem sisme yelekleri bende cok sevdim eger gorursem Mahire de alicam ...yalniz buldugun site Amerikadan bu yuzden benimde ordan siparis edip almak pahaliya patlar bende Next cocuk reyonunu cok seviyorum hatta cogu seyimizi ordan aliyoruz indirim sozununde super fiyatlara alabiliyorsun...dedidim gibi ben sana isteklerini biraz gecte olsa alir getiririm tamammi..
çeyregimi isterim
ben döndüm ama evime değil izmire:)) yeni evli çiftimiz canım arkadaşlarımın içine sinmedi 10 saat ece ile tek başıma otobüsle döneyim. balayı yolunda onlara salça olup izmire geldik dün gece. 1 gün izmir kaçamağı yapmış olacağız:)) eskişehir harika ötesi çok güzel geçti ece ve ben çok mutlu olduk. ayrıntılar ve resimler daha sonra öpüyorum sizleri çok çok....
Hic sasirmadim desem cnm..senin herseyin ustunden mekemmel bir sekilde gelecegine adim kadar emindim inan...ne mutlu ki misafirlerin senin gibi cana yakin ve misafirperver bir insani tanimislar...
Kizlar saclarim cok dokuluyor hatta bioxin kullanmaya devam etmeme ragmen halbuki cok iyi gelmisti dokulen saclarimi cikartmisti fakat artik etkili olmuyor...bende kisa olcak sekilde sacimi kestiriyim diyorum zaten Mahirde cok cekiyor topladigim halde..iyi olur diye dusunuyorum ne dersiniz...
selam fıstıklar ve fıstık ezmeleri
nasılsınız bakalımben fena degilim
okula gittim toplantıya katıldım,cerenin yeni ögretmeniyle sohpet ettim bide cerenin eski ögretmeniyle konuştum kafam karıştı geldimya anlatıyım sizde bana bi akıl verin lütfennnn:26:her zaman ikilemde kalırım ve karar veremem:26:
durum şöyle:cereni bu yıl öglen grubuna yazdırdım yeni ögretmen yeni arkadaşlarsınıfıda 21 kişi..
eski arkadaşlarından kimse yok sınıfında..
bide sabah grubu var ve cerenin geçen yılki ögretmeni o sınıfta,eski arkadaşlarındanda 3 kişi o sınıfta hatta irem su diye bir arkadaşı var en sevdigi arkadaşı sabah grubunda:26:ögretmeni geçen yıl ilk dönem gelmişti sonra çocugu hasta diye okula ara vermişti başka ögretmen devam etmişti,cerende onu pek sevememişti..neyse bu yıl geri dönmüş ögretmen,çok tatlı konuşkan sevecen bir bayan,cerenide çok seviyo hatta sınıfıda 10 kişi..
ceren eski arkadaşlarını istiyo yani benimde kafam karıştı:26:sınıfınımı degiştirsem:26:sabah nasıl uyanıp gidecek,sonra 12 de eve gelecek yemek hazırlamam gerekecek belki sonrada biraz uyuyacak..
eşim öglen grubunda kalmasını istiyo çünkü sabah cereni uyandırmak çok zor,evde ses yapacak çağlayı uyaracak,erken gittigi için üşür diye düşünüyo,belki daha okul ısınmamış olabilirmiş:26:
lütfen fikir verin
Bugun gece 4.30 da kalkti oglum daha hava aydinlanmadan kalkan cocukla ne yapabilirsiniz dusunun artik...birde o saate gelene kadar bir cok kez uyanir mizmizlanir..peki ben nasil uyuyorum resmen gozlerim yari acik uyumayi ogrendim..bana bu oglan bakalim daha ne beceriler kazandircak...ama herseeye ragmen seviyorum sipami..hepsinin bahtlari acik olsun hayirli uzun omurleri olsun ins..
Demem o ki ciksam iyi olur, baby cnm sana iyi geceler dilerim anahtari paspasin altina birakmayi unutma kujum gelir belki bu gece..
günaydın cankuşlar
yine bir iş günü.. öff valla çalışmak zorunda olmasak ne güzel olurdu. istediğimiz zaman işe gelir işleri halleder eve dönerdik.. ya da nereye istiyosak. saatler esnek olsaydı. ya da part time olsaydı. ya da çarşambaları da tatil olsaydı.. ya da ya daaaaa... böyle uzar gider bu.. fotoğrafçılık kursuna başvurcaz eşimle.. beni işten çıkarırlarsa yeni doğan fotoğrafçılığı ve parti organizasyon işlerine girmeyi düşünüyorumnerden çıktı demeyin.. Allahtan sonbahar geldi de uzun kollulara geçtik.. kısa kol giymiyim ben bi süre daha.. maazallah...
..
günaydınn herkeseeeee
güzell bir gün diliyorum hepimizeeeeeee
bu harika dileklerine yürekten katıldığımı söyleyerek başlamak isterim cicimmmpilatesin hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşşşş fotoğrafçılık kursunada başlıcakmışsın ohhhh ne güzell bol bol gezip foto çekersin sonrada şekerim keşke böyle fotoculuk işleri falan yapsak bizim işlerden daha zevklidir kesin buarada bende partime bir iş istiyorum çok yaa birgün olurmuki acabaaa:26:
öylemi diyosun melegim:26:sanırım haklısın,sagol canımBence oglen grubunda kalsin derim, kisin gitmekte cok zorlanir birde daha cok kucukler o kadar erken kalkmalari bence dogru degil...
Arkadas herzaman edinin cnm Ceren eminimki bu sinifinda da cok iyi arkadasliklar edinecektir sosyal bir cocuk masallah ondan kacmaz gibi geliyor...yakin arkadasi ile baska bir sekildede aradabir gorusebilir ama kanimcaa yeni sinifindan bulacagi arkadaslari zamanla agir basacaktir ve eskileri yavas yavas unutucaktir..
ah canım kavanoz almış kadar oldum sagolasın:)siz afiyetle tüketin inşallah..BABYCEREN,tatlim sana kavanozlar feda olsun,ah yakin olsakta sanada yapsak ( annem yapsa) Kiz 63 neki 163 bile olsa ancak yeter burada kis bitmiyormus ve kisin sebze karaborsa kivaminda satliyormus ki oda donmus kotu durumda eee eskiden olsa biz daha hazir seyler yerdik yada et tavuk vb. Ama minnosum var artik bol bol zebze yemesi lazim durum boyle olunca ancak iste.Yinede ablam arada bir bizim oranin bereketli topraklarinda meyve sebze gondercek Masalima soyle kasayla,bize yete bir ay. Kizla ya insan bazi seylerin kiymetini bilemiyor simdi dusunuyorumda ohhhh hergun yaz gibi gunesli,sebze corbasina 15 cesit sebze vb.koydugumu bilirim yani bereketli topraklar vb yinede arada ufff keske surda yasak dedigim olurdu,insanoglu nankorrrr:26:
valla listeye girdin çıkmak yokbişey koymadım demedim ki. aşk olsun.. pek bişey çıkaramadım dedim. işte bi kahve yaptım bi de yanında bişeyler.. oldu bitti
kırtasiyeci tanıdığım yok maalesef. defnoşa almıştık biz de o kol gibi listeyi.. kolay gelsin. pamuk eller cebe
çeyrek varsa ben de varım.. şaka şaka.. beni niye koydun kız listeye.. valla ben bırakamam. herseyden önce seviyorum balkona çıkmayı.. evet abarttığım zamanlar olmuyo değil ama onu azaltsam yeter. keyif alıyorum bennnn
öylemi diyosun canım:26:haklısın valla 2 çocuk çok zor benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var:))günaydın cankuşlar
cerenin öğle grubunda kalması konusunda meleğim gibi düşünüyorum. (yani sabah erken kalkması hariç/çünkü çocuklar her seye bizden daha cabuk adapte oluyolar.. bi kaç gun zorlanır sonra alışır) mutlaka yeni arkadaşlarına öğretmenine uyum sağlayacaktır. şimdi sen onu sabah grubuna alsan; çocukta istediğim zaman sınıfımı okulumu değiştirebilirim gibi bi algı da oluşabilir. sonuçta 1 sene sonra belki de sınıfında hiç tanımadığı insanlar olacak. yani tabi sen bilirsin de şu anki gibi devam etmesi daha iyi.. hem senin için de iyi olur be arkadaşım. çok yoruluyorsun iki çocukla kolay mı.. en azından çağlayla yalnız takılırsınız biraz..
canımsın yameleğim teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım valla almış kadar oldun.sen al yakışıklı mahirime giydir fotolarını koy inan musab bilal giymiş gibi olur.nasıl olsa boy kilo aynı :)))
sen yeterki bıra şu mereti biz aramızda toplanıp beşi biyerde alıp takarız
günaydınn herkeseeeee
benimde kafam çok karıştı ama öğretmeni ve arkadaşlarının olduğu sınıf olması noktasında değil sabahçımı öğlencimi olsun diye kafam karıştı çünkü ben çocukların hep akşam en erken satte yatıp sabahta erken kalkmalarından yanayım hayatları boyunca bu alışkanlığın çok faydasını görecekler çünkü, ve sabah kalkmakta zorlanan çocuklar için sonraki okul süreci özellikle sabahları kalkmak zorunda olduklarında zorlayıcı oluyor diye düşünüyorum ama diğer taraftan çağla henüz küçük ve cerenin öğleden akşamakadar okulda olması sizi biraz rahatlatır hem işlerini rahat yaparsın hem çağlayada daha çok vakit ayırırsın gibi geliyor ve bence ceren yeni öğretmenine de arkadaşlarınada çabucak alışır ki böylesi değişikliklere uyum sağlaması ve yeniliğe açık olması bağlamında dahada akılcı ama yinede dediğim gibi ben çocukların sabah erkenci olmasını disiplin sağlamaları noktasında daha yararlı görüyorumgörüldüğü üzere benimde kafam çok karışıkmış yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?