çağla sabahtan şimdiye kadar aç gezdidaha yeni yemek yedi
ne olacak böyle bilemiyorum çok canım sıkılıyo..öglen yemegi ve akşam yemegini bi şekilde oyalarak yediriyorum hatta meyvesinide yiyo ama kahvaltı yapmıyo
agzını bile açmıyo:26:
pöffffffff
bu arada apekmek(kesin yalnış yazdım)sormuş cevap vereyim:)ben kızıma hergün taze taze yemek yapıyorun..
her yemeginde kıyma var,genelde etli sebze bazende kurubaklagillerden oluşan çorba yapıyorum..
mesela bugün,kıyma,bamya,patates,domates,pirinçli bir yemek yedi..
akşamda yemekte ne varsa yanına yogurtla yediriyorum..
Slm fistiklar ve daima fistik kalacaklar!
Reglisiz bir gunun daha sonuna gelmis bulunuyoruz
Galiba teyze olacaksiniz, bilemiyorum, test yapmaya korkuyorum
Oyle iste
Bu kadar
selam dünyanın en tatlı,en şeker,en şeker topagı arkadaşlarımnasılsınız
neden kimse girip iki kelime yazmamış
çağla nezle olduburnu akıyo minnoşun demiştim ya havuzda su çok soguktu sanırım ondan oldu
inşallah sadece basit bir nezledir ve bi kaç güne geçer,ilerlemesinden korkuyorum
ben pazara gittim geldimçağlayı yatırdım yemek yaptım
ütü yapmam lazımbalkon yıkamam lazım akşam yemegi isyannnnnnnnnnn isyaaaaaaannnnn (halil sezai )
ayy balkonlarınızı her gun yıkıyo musunuz yaa. amaaaann ben yetişemiyorum hiç bi işeeeeeeeee
benim de ütüm var dağ gibi. biraz başladım ama nerdeeeee... yetecek kadar yapıp bıraktım. nefret ediyorum ütüden...
beybiiiiiiiiiii; defnoşta da biraz öksürük, bolca sümük ve biraz hırıltı var.. yarına doktor randevusu aldım hem de 16. ayını kutlarızcuma gunu 16 aylık oluyo minnoşum...
Oyle iste
Bu kadar
hoşgeldin canım,tatilinizin güzel geçmesine sevindim ama kuzucuk hastalanmış geçmiş olsun..
5,6 adım atıyosa 15 güne kalmaz tam yürür canımhadi hayırlı olsun aferim yakışıklıya
sende işe başlamışsın kolay gelsin,ogluna kim bakıyo..
Daha bir iki gun once senden bahsetmistim kulaklarin cinladimi bransdasim..
Cok zorlu gecmis tatil ama bence dislerin cikmasi iyi olmus simdi sen calimaya basladiginda ciksa idi daha zor olurdu kanimca...
Gecmis olsun Cagatay efemize , adim atmasi guzel bizde halan yuruyemiyoruz ama ins yurucekler kuzular ins...aminnnnn
Bu arada isin kebab olmus cok sevindim inan senin yerine 4 gun evde olman cok yerinde olucak..
herşey iyi dedim ya şom ağzımı açtım sabah ece ateşlendi. birde 5 gündür kabızdı doktora gittik şurup verdi şimdi yattı. sadece calpol veriyorum inşallah iyileşir sabaha
selam dünyanın en tatlı,en şeker,en şeker topagı arkadaşlarımnasılsınız
neden kimse girip iki kelime yazmamış
çağla nezle olduburnu akıyo minnoşun demiştim ya havuzda su çok soguktu sanırım ondan oldu
inşallah sadece basit bir nezledir ve bi kaç güne geçer,ilerlemesinden korkuyorum
ben pazara gittim geldimçağlayı yatırdım yemek yaptım
ütü yapmam lazımbalkon yıkamam lazım akşam yemegi isyannnnnnnnnnn isyaaaaaaannnnn (halil sezai )
Basim cok fena agiriyouzandigim yerden yaziyorum..telefondan:)
Azraececim gecmis olsun ece ateslenmis ins sabaha bir seyi kalmaz cnm...
Sekersizim defnosa gecmis olsun demek nezlesi ilerledidoktordan sonra haber ver ins onemli bir seyi yoktur cnm..
Ecesuelif canim benim kizimda cok istahsiz zorla yediriyorum malesefins bu gunler cabuk gecer stres oluyorum..
Annezeyno hala test yapmadinmi nasil sabredebiliyosun..bence kesin hamilesin hadi hayirli olsun cnm:))
Melegim seni yalniz birakacam affet:))basim cok fena...
Iyi geceler
ayy balkonlarınızı her gun yıkıyo musunuz yaa. amaaaann ben yetişemiyorum hiç bi işeeeeeeeee
benim de ütüm var dağ gibi. biraz başladım ama nerdeeeee... yetecek kadar yapıp bıraktım. nefret ediyorum ütüden...
beybiiiiiiiiiii; defnoşta da biraz öksürük, bolca sümük ve biraz hırıltı var.. yarına doktor randevusu aldım hem de 16. ayını kutlarızcuma gunu 16 aylık oluyo minnoşum...
bioxini bırakma yinede canım ya belki mevsimseldir dökülme, kestirmek iyi fikir ama sağlık katar, yinede biraz toplanacak kadar kestir bencede canımm kolaylık olur sıkıldığın zamann
4.30 damıııofff offf meleğimm valla bu emeklerini karşılığını kat kat alacaksın canım benimm, kaçta yatıyordu akşamları mahircik, kesin söymeişsindir ama kaçırmış olabilirim hayır çok erken yatıyor diyemi erken uyanıyor dicem ama alışkanlık olmuş sanırım uyku alışkanlığı bu şekilde, inşş dahada değişirde birazdaha uyumaya başlar canımmm
Oyle iste
Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?