2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tşkl cevabın için.bende elimden geldiğince taze yemek hazırlıyorum...bazen hazır tahıllı mamalardan da yapıyorum...balık yedirmeye de gayret ediyorum....

ayy balkonlarınızı her gun yıkıyo musunuz yaa. amaaaann ben yetişemiyorum hiç bi işeeeeeeeee
benim de ütüm var dağ gibi. biraz başladım ama nerdeeeee... yetecek kadar yapıp bıraktım. nefret ediyorum ütüden...

beybiiiiiiiiiii; defnoşta da biraz öksürük, bolca sümük ve biraz hırıltı var.. yarına doktor randevusu aldım hem de 16. ayını kutlarız cuma gunu 16 aylık oluyo minnoşum...

Slm fistiklar ve daima fistik kalacaklar!
Reglisiz bir gunun daha sonuna gelmis bulunuyoruz
Galiba teyze olacaksiniz, bilemiyorum, test yapmaya korkuyorum
Oyle iste
Bu kadar

geçmiş olsun kuzulara ya havalar birden değişince sonuç böyle oluyor işte, bizde bir şey yok şuanda çok şükür ama bende korkuyorum hasta olur diye offff offf

Oyle iste
Bu kadar

yaaa şakaa gibisinnn senn amaa cicimmm bizide merakta bırakıyosunn git bi kan aldır yahuu ben şimdiye kadar 5 kez test yapmıştım kesinnn iyi dayanıyorsun hee hadii bakk bekliyoruzzz güzel haberlerii hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşş canımm

hoşbulduk cnm..sağolasın..bizim oğlan pek korkak..tam olarak yürümesine daha var diye düşünüyorum...sağlık olsun...bu kadar oldu ya gerisi de gelir inş...ilk olarak haziranda seminer döneminde başlamıştım işe...burdada bahsetmiştim..eski okulumun müdürünün eşini düşünüyorum diye...başkada seçenek yok zaten...haziranda eve gelip baktı...çok şükür pek sıkıntı olmamıştı...oğlum usluydu o zamanlar...yeme sorunuda yoktu...bizim onu bıraktığımızın farkındada değildi...ama şimdi...bayağı zorluyo...hep peşinde dolanacan...hiçbişey yemiyo..abartmıyorum..ne kahvaltı..ne çorba...yedikleri karpuz,domates,yoğurt,bebe bisküvili süt...onlarıda canı isterse,çok acıkırsa...karpuza bayılıyo...karın doyurmayacak şeyler işte...sabahları arkamızdan ağlıyo,hep dışarda olmak istiyo,uykuyo zor dalıyo....zor bi çocuk oldu anlayacağınız...bakıcıyı kaçırmasa iyi yani..seneye pek iyi başlamadık ama sonrası iyi olur inş...çağlaya ve cerene sizde bi sıkıntı yoktur inş..

cnm benden bahsettiğin gün tesadüfen telden bakmıştım buraya ama yazacak fırsatım olmadı...sıkıntılar devam ediyo buna da şükür...mahirde en kısa sürede yürür inş. cnm..neysem çağatay uyandı..fırsat buldukça uğrarım inş...

herşey iyi dedim ya şom ağzımı açtım sabah ece ateşlendi. birde 5 gündür kabızdı doktora gittik şurup verdi şimdi yattı. sadece calpol veriyorum inşallah iyileşir sabaha

herşey iyi dedim ya şom ağzımı açtım sabah ece ateşlendi. birde 5 gündür kabızdı doktora gittik şurup verdi şimdi yattı. sadece calpol veriyorum inşallah iyileşir sabaha

Gecmis olsun cnm bence senin soylemende sorun yok okuyupta masallah demeyen veya icten bu durumu sindiremiyende suctur..ki aramizda bizim haricimizde cok var girip okuyan yani hersey mumkun,..

Biz calpol kullanmiyoruz ondan daha iyi olduguna kanaat getirdigim nurofen kullaniyoruz artik olurda sende sonuca alamazsan bir dene ok..

Basim cok fena agiriyouzandigim yerden yaziyorum..telefondan:)
Azraececim gecmis olsun ece ateslenmis ins sabaha bir seyi kalmaz cnm...
Sekersizim defnosa gecmis olsun demek nezlesi ilerledidoktordan sonra haber ver ins onemli bir seyi yoktur cnm..
Ecesuelif canim benim kizimda cok istahsiz zorla yediriyorum malesefins bu gunler cabuk gecer stres oluyorum..
Annezeyno hala test yapmadinmi nasil sabredebiliyosun..bence kesin hamilesin hadi hayirli olsun cnm:))
Melegim seni yalniz birakacam affet:))basim cok fena...
Iyi geceler

Cnm cok gecmis olsun dedigin gibi havuzda usumus olabilir...umarim hemen gecer..ihlamur bize cok iyi geliyor balla da harika olur denemissindir bekli ama aklima baska birsey gelmiyor ama bize nurefon bu aralar cok iyi geliyor ,okruge birebir..

Gecmis olsun cnm..ne oldu ki sende sifayi kaptin yoksa...Cagla nasil oldu duzelme varmi..

Umarim onemli birseyi yoktur Defnosun ins...cok gecmis olsun..baksana topikte bebekler dokulmeye basladi demek mevsim degisiminin verdigi bir durum..

Basim agirsa bile bazi seyleri unutmam mumkun degil:)azraece canim arkadasim iyiki seni tanidim,dogum gunun kutlu olsun :119::119:nice yillara,saglikla,huzurla insallah..
Fistik ecenin fistik annesi:)
Opuldun

Bioxin kullanmaya devam ediyorum mecburen suan icin baska caremde yok cnm, daha evvel hic mevsim degisikliginden saclarim dokulmedi bekli vucudum B vitaminine ihtiyaci vardir bilemiyorum bende cnm sorun ne ..

Oglum 9 gibi uyur ama surekli uyanir..gece 12 den sonra saydirmaya baslar...gecte yatsa kalkiyor erkende yatsa kalkiyor dogdugundan beri oyle..ama su siralar distenmidir bilmiyorum cok fena ..

Soyle bir gireyim dedim. Uykuya gecmeden once. Malun evde benden baska ayakta kimse kalmadi.

Neyse azraece ecosuma gecmis olsun iyilesir hemen insallah.

Melegim mahirime isitme testi yapilacakmi sikma canini goreceksin birsey cikmayacak. Su yurume olayinda da seni cok iyi anliyorum yaren nurun da neredeyse bir qydir yurume olayi basladi. Baslayana kadar bende ne zaman deyip duruyotdum ve endiseni cok iyi anliyorum. Ama Rabbim ol demeden olmuyor. Umarim mahir de doga da aras eymen de en kisa zamanda yuruyecektir. Caninizi sikmayin nolur. Kosup size sarilacaklari gunler de yakin insallah.

Bunun disinda sumuklu olan caglama da defne karenime de tarik bugrama da ayse minelime de ve unuttugum varsa affola gecmis olsun. Gecen gunlerde mira da ateslenmisti sanirim.
Bu mevsim degisiklikleri malesef bir anda felegimizi sasirttiriyor.

Yaren nur ben ve esimde grip olduk. Ben ki cok agir gecirdim h.sinum berbatti. Bana muhtac kizim da oldugundan cok sikintiliydim anlatamam kendime bakamadm. Isyanlardaydim. Ilac kullanıyorum şimdi daha iyiyim. Tatlicadim ve kujum size de cok gecmis olsun.

Ana iyi olmayinca bebekler de iyi olmuyor o yuzden kendimize cok iyi bakmaliyiz.

Ayrica azi dislerimiz ishalle huzursuzlukla uykusuzlukla kafa atesiyle griple birlikte sonunda tesrif etti. Gece bicak kesmis gibi gozu kapali aglamalar deli gibi yatmalar kendini oradan oraya atmalar aksilikler uykiya dalamamalar sanirim simdilik sona erdi. On gundur boyleydi asagi yukari. Pazartesi pazar ishal gecti hatta zorlanmadan kaynakli kan bile geldi sabahon 5:30unda esimi hastaneye kaka tahliline yolladim
Cok sukur enfeksiyon gorulmedi ama ishal kurutucu ilac antibiyotik vermis dr. Almadim kullanmadim. Patates muz ekmek yagsiz peynir pirinc lapasi ve yogurt yedirdik. Kv tuz ve sekerli su vermis iyi geliyormus sanırım geldi de cunku ishal kurutucu maflor da da bu icerik var. Biz dogal olani yaptik.

Bogazim basim ağrıyor burn u m bir akıyor bir tikaniyor. 5 gundur boyle. Ama bugun daha iyi ve huzurluyum cunk kizimin keyfi cok yerinde. Ik demeden uykuya daldi. Bugun cok mutluydu ne sebeklikler yapti cok mutluyum. Kizim geri geldi:))ah bu disler.

Bu arada ilkimcim eviniz hayirli olsn cnm.gule gule oturun ins. Allah guzel gonlune gore vrrdi bak gordun mu? Beste ins bakiciya alisir. Bizim surec de p.tesi baslayacak. Ah ahhhh...

Turuncu cnm sizin eviniz de hayirli olsun.

Bu arada mentossori topigindeki bebis fotolariniza bayildm. Hepsi ayri ayri cok tatlilar. Allah omurlerin i uzun ve mutlu kilsin ins. Canlarimizin parcalari.

Bu arada annezeynep bomba haberini bekle iyoruz hepimiz.

Hepimize yeni gelen mevsim ve mevsimlerde başarılar. :)) onumuz sene grip asisi olmayi dusunuyoruz ailecek.
Kisi hic sevmiyorum. Rumuz subat cocugu hahhah

Ay kulagim tikandi biliyor musunuz ey grip sen nelere kadirsin:2:

Guldugume bakmayin bu ityi halim.hafta sonu nefretci sirin gibiydim:2:

Kizimin iyi halini gorunce rahatladim biraz. O rahat olunca b be nde rahatim.

Neyse ordan burdan kafaniZ karisti degol mi
Kistik fibrozist diye bir hastalik duyan var mi? Neyse bosverin vazcaydi..

En kisa zqmanda daha genisce yazacagim gunler geri gelir ins.

O kadar hasta olmama ragmen rapor alip yatmadim. Hatta eve de is getirmeye basladm. Sanirim siyirdim ben.

Ben de memir olmak istiyorumama ya...

Imla hatasi varsa kusura bakmayın.

Hepinizi cok öpüyorum kendinize de findiklariniza da iyi bakin.Allaha emanet canlarim.

Unuttularim nolur kusura bakmayın.

Rumuz: gripzede

Oyle iste
Bu kadar

Gizz valla adami sen meraktan oldurursun,,yap hadi bir tane testte bizde bilelim teyze mi oluyoruz dimi :))
Test var gonderiyimmi

Gecmis olsun Nagiscim...hepinizin gripzede olmasi fena olmus umarim hemen atlatirsiniz..
Guzel dileklerin icinde ayrica cok tsk ederim can arkadasim benim..

Mutlu annemiz iki gundur gelmiyor topige birseymi oldu kizlar bilen varmi...

AzraEce mizin dogum gunumuymus...ne mutlu guzel annesine ki yuregi kocaman bir kizce dunyaya geitrmis, seni dogurdugu icin ellerinden cok opuyorum teyzemizin ayrica sana nice guzel mutlu yillar dilerim sevdiklerinle hep saglikli ol ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…