Gecmis olsun Nagiscim...hepinizin gripzede olmasi fena olmus umarim hemen atlatirsiniz..
Guzel dileklerin icinde ayrica cok tsk ederim can arkadasim benim..
Mutlu annemiz iki gundur gelmiyor topige birseymi oldu kizlar bilen varmi...
AzraEce mizin dogum gunumuymus...ne mutlu guzel annesine ki yuregi kocaman bir kizce dunyaya geitrmis, seni dogurdugu icin ellerinden cok opuyorum teyzemizin ayrica sana nice guzel mutlu yillar dilerim sevdiklerinle hep saglikli ol ins..
Umarim onemli birseyi yoktur Defnosun ins...cok gecmis olsun..baksana topikte bebekler dokulmeye basladi demek mevsim degisiminin verdigi bir durum..
günaydınnnnn herkeseeee günaydınnnnn şekerlerrrrr günaydınnnnn
şekersiz canlıı oldumuu şekerimmm
AZRAECE canım doğum günün kutlu olsunnn, nice mutlu mesut huzur dolu, aşk dolu, sağlık dolu yaşların olsun inşşş
mutlucan bugünde gelmezsen özel medya araçları vasıtasıyla rahatsız edicem seni sanırım ona göreee
defne karen'i 9 a doğru uyutup yerine yatırdım. klasik olarak yaklaşık 1 saat sonra uyandı. ağlıyo ama ağzı ve gçzleri kapalı mmmmmm diye ağlıyo.. biraz su teklif ettim pş pşş yaptım baktım sakinleşmiyor. dolven verdim. omzumda uyudu yavrum... arada da bi pırt yaptı. sonra kendimi yedim acaba gazı mı vardı da ben dolven verdim boşuna diye. ama dişi ağrıdığı öyle belliydi ki.. yok yok dedim sonra rahatlattım kendimi. ve sabaha kadar hiç uyanmadı. sabah da 6.40 da uyandı emzirdim :) dilimi ısırcam çünkü ne zaman uyudu desem ertesi gun kabusa donuyo. (gerçi muhtemelen ilacın etkisiyle uyudu ama olsun)
sabah da kreşe giderken arabada öğretmeninin adını söylettim.. Hanife diyorum anine diyo. :) kreşe girdik.. hadi seslen dedim:
-anineeee diye bağırdı diğer oğretmenler koptu :)
Hanife geldi arkasına saklandı.
-nerde diyoruz
- og (yok) diyo ellerini açıp
hanine ce-ee yaptı arkadan bi gördü onu, allahım görmeniz lazımdı.. kahkahalar, elini ağzına götürüp "ahahhhaaaahhh" diye gülmeler :)
sabah sabah iyi güldük hepimiz
hah şöyle
oldu canım olmaz mı... süpersin
evet ben de taciz edicem bugun onu
off hamlığın acısı yeni çıkıyo. dun nefes alırken bile göğüs kafesimin altı ağrıyodu. bugünkü talihliler ise kollarım... arka kol feci çalışmış demek ki. kolumu kaldırmaya halim yok. bi de bugun de dersim var.. oy anam oyyy.. neyse ara vermek daha kotu. 1-2 hafta sonra alışır vücut sanırım ve umarım
Selam anne ördekler
Selam yavru ördekler
Selam anineeee
Gelemiyorsam bu sizden vazgeçtim demek değildir(kayahan)
Bildiğiniz üzere ekip arkadaşlarımdan çıkartılan oldu,üstüme işler yığıldı kaldı giremedim
Gelemiyorsam bu azraecenin yaşgününü unutacağım anlamına gelmez tabi
İYİKİ DOĞDUN ADAŞIMMM MUTLU YILLAR:118::119::124::124::124:
Doğumgünün kutlu olsun,mutlu ol senelerceDoğumgünün sana bütün istediklerini getirsinnnnn canım
Eceme ve Yaren Nur'uma,burnu akan Defnoşuma ve bütün meleklerimize geçmiş olsun
Dün gece eşim kızım salonda yatmışGünlerdir Mira'yla siyam ikizi gibiyiz akşam eşim halime acıyıp yanımdan almış
gitmişler salondaki açılmaz koltukta uyumuşlarBizde de yine uykusuz geceler hakim bu aralar İştahsızlık da çok fazla,
neredeyse sadece süt içerek günü geçiriyo minnoşum
Planner çok mutlu oldum senin adınaMeleğim sana yazdığım duayı bende sürekli okuyorum Mahirim için,taz zamanda herşey çok güzel olacak inşallah ,benimde saçım aşırı dökülüyor yaw Ceren bence de öğlen grubunda kalsın babycim
İlkim taşınıyor sanırım,yardım lazım mı şekerimNagihan bakıcı meselesiyle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz canım
Veee annezeynomun bebeği doğacak hala test yapmamışsın cicimŞimdi testler başladımı bitmez gerçi,2li 3lü 4lü
Allah gönlünün muradını versinTatlıcadı iyileştin mi?Bİangel nerdesin,AyşeMinel nasıl Hejarım eniştenin yeni
işi hayırlı olsunKöşeminderi de geldi aklıma nasıl acaba?Beykozum içimdeki ses sıradaki bebek haberini senden bekliyor sebebini sorma,hissiyat Ecesuelifin işini tebrik edicektim dimi Edacık da okulun startını vermiştir,yazılı yapar bize bi selam atar Pınardacım,okullar başladı mı senin de canım Ayakkabı işini ne yaptın?
Ay çok şeyler yazıcam ama "akıl akıl gel mutluya takıl" unuttum yine:44:
Ayyy taciz miiii:18:çok severimmutlucummm hoş geldin canımmmmbaktın seni tacize başlıcaz geldinnn dimiiiii iyi yaptınnnn bir gelip pir geliyorsun vallahii maşallah kimseleri atlamamışsınn alkışlar sana cicimmm
uykusuz geceler ve iştasızlıkk, gelsin dişlerrrriyiki süt denen nimet var dimi şekerim zeynoda da durum aynıı işlerin için kolay gelsin canım ya off valla benimde çok işim varda ilham gelmedi halaaaa mira'yı ve senii kocamannn öperimmm
Ayyy taciz miiii:18:çok severimTam yazıyordum şekersiz etti beni Walla sorma canım bu iştahsızlık zor bi durum,
akşam 3 kaşık yoğurt çorbasını zor içti o da kendi içmek istedi 2 kaşık yani döke saçaMira çok inat olmaya başladı kızlar,
herşeyi kendi yapmak istiyor,yemek yemek de buna dahil,yani yese yüreğim gam yemicek ama heryer yemek oluyo..
Tv.ünitesinin çekmecesini açıp yukarı tırmanıyo, dün gece 1sn.de 3 adet biblo kırdıevde kırılan dökülenin hesabı yok,karıştırmasını zaten biliyorsunuz Çok korkuyorum kırılan dökülen bi yerine batacak falan diye,sürekli yanındayız ama saniyede olan oluyo:26:Bende çocuğu öğretmenine şikayet eder gibi anlatıyorum size ama içim çok daralmış vaziyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?