2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Dogum gunun kutlu olsun fistigim. Allah sana uzun ve hayirli omurlerr versin. Guzel gunler gorursunuz insallah esin ve ecosla. Yeni yasin yeni guzellikler getirson sana cok öpüyorum

Dokulen saclarimi kurutuyumda yatiyim oglumun nobeti baslar ve benimde onla basliyor...Iyi geceler sekerler hep mutlu kalin ..aklima bir ara haberlede bir bayan vardi hava durumunu sunuyordu...hava nasil olursa olsun sizin havaniz guzel olsun diyordu..bende aynen ne olursa olsun havaniz guzel olsun...

Sagol melegim geldi mi geliyor iste Allahtan. Sabir....

Bu arada benim de saclar çok dokuluyor mevsim degisikligi mi acaba. Yeni de kestirdm. Yada dedigin gibi b vitamini eksikligi mi bu gidisle kel kalmaktan korkuyorum. Tutam tutam geliyor cunku

Bende yatayim bari. Sarj da bitiyor. Yalniz misafirler de cogalmis.

Heyyy bu gece ben kapatiyorum topigi anahtari da sakliyorum bulamazsiniz ki

Umarim onemli birseyi yoktur Defnosun ins...cok gecmis olsun..baksana topikte bebekler dokulmeye basladi demek mevsim degisiminin verdigi bir durum..

Ya aslında ilerlemedi ama önlem amaclı götürcem işte. Bu arada bulabilirsem göz için de randevu almayı düşünüyorum.
Beybim melegim nagihan tesekkurler
Nagiş size de gecmiş olsun.

Azraecemin guzel annesi canım arkadasım çok mutlu sevgi saglık ve aşk dolu bi ömrün olsun kuzunla eşinle birlikte. Öpüyorum çok

Haydi sabah gorusuruz

Mucks

bebeğimcerenim, meleğim, nagişim, yeşilçayım benden uzaklarda olup, hiç görüşemediğim ama gönlümde kocaman apayrı yerleri olan güzel arkadaşlarım çok ama çok sağolun

defne karen'i 9 a doğru uyutup yerine yatırdım. klasik olarak yaklaşık 1 saat sonra uyandı. ağlıyo ama ağzı ve gçzleri kapalı mmmmmm diye ağlıyo.. biraz su teklif ettim pş pşş yaptım baktım sakinleşmiyor. dolven verdim. omzumda uyudu yavrum... arada da bi pırt yaptı. sonra kendimi yedim acaba gazı mı vardı da ben dolven verdim boşuna diye. ama dişi ağrıdığı öyle belliydi ki.. yok yok dedim sonra rahatlattım kendimi. ve sabaha kadar hiç uyanmadı. sabah da 6.40 da uyandı emzirdim :) dilimi ısırcam çünkü ne zaman uyudu desem ertesi gun kabusa donuyo. (gerçi muhtemelen ilacın etkisiyle uyudu ama olsun)

sabah da kreşe giderken arabada öğretmeninin adını söylettim.. Hanife diyorum anine diyo. :) kreşe girdik.. hadi seslen dedim:
-anineeee diye bağırdı diğer oğretmenler koptu :)

Hanife geldi arkasına saklandı.
-nerde diyoruz
- og (yok) diyo ellerini açıp

hanine ce-ee yaptı arkadan bi gördü onu, allahım görmeniz lazımdı.. kahkahalar, elini ağzına götürüp "ahahhhaaaahhh" diye gülmeler :)

sabah sabah iyi güldük hepimiz

Son düzenleme:
günaydınnnnn herkeseeee günaydınnnnn şekerlerrrrr günaydınnnnn

şekersiz canlıı oldumuu şekerimmm

AZRAECE canım doğum günün kutlu olsunnn, nice mutlu mesut huzur dolu, aşk dolu, sağlık dolu yaşların olsun inşşş

mutlucan bugünde gelmezsen özel medya araçları vasıtasıyla rahatsız edicem seni sanırım ona göreee

hah şöyle
oldu canım olmaz mı... süpersin

evet ben de taciz edicem bugun onu

off hamlığın acısı yeni çıkıyo. dun nefes alırken bile göğüs kafesimin altı ağrıyodu. bugünkü talihliler ise kollarım... arka kol feci çalışmış demek ki. kolumu kaldırmaya halim yok. bi de bugun de dersim var.. oy anam oyyy.. neyse ara vermek daha kotu. 1-2 hafta sonra alışır vücut sanırım ve umarım

canım benim yaa diştendir o diştendirrrr anine öğretmenini çok seviyor demekki ne güzel, gülmesini hayal ettimde çok güzeller ya hep böyle mutlu etsinler bizi inşş

alışır canım ya evet bukadar hamlaman iyi çalıştığına işaret yarın aynı tablo bendede olabilir dün reglim bitti buakşam soluğu havuzda alıyoruz eşimle ona ne oluyosaa iştee beni beklediii

Amin canım. Evet öğretmenini çok seviyo. Hele 1 aylık izinden dönünce daha iyi anladık sevdiğini.

Seni yalnız bırakmak istememiş işte boşver :) hep bahane hep bahane bu erkekler :)

Selam anne ördekler
Selam yavru ördekler
Selam anineeee
Gelemiyorsam bu sizden vazgeçtim demek değildir(kayahan)
Bildiğiniz üzere ekip arkadaşlarımdan çıkartılan oldu,üstüme işler yığıldı kaldı giremedim
Gelemiyorsam bu azraecenin yaşgününü unutacağım anlamına gelmez tabi
İYİKİ DOĞDUN ADAŞIMMMMUTLU YILLAR:118::119::124::124::124:
Doğumgünün kutlu olsun,mutlu ol senelerceDoğumgünün sana bütün istediklerini getirsinnnnn canım
Eceme ve Yaren Nur'uma,burnu akan Defnoşuma ve bütün meleklerimize geçmiş olsun
Dün gece eşim kızım salonda yatmışGünlerdir Mira'yla siyam ikizi gibiyiz akşam eşim halime acıyıp yanımdan almış
gitmişler salondaki açılmaz koltukta uyumuşlarBizde de yine uykusuz geceler hakim bu aralarİştahsızlık da çok fazla,
neredeyse sadece süt içerek günü geçiriyo minnoşum
Planner çok mutlu oldum senin adınaMeleğim sana yazdığım duayı bende sürekli okuyorum Mahirim için,taz zamanda herşey çok güzel olacak inşallah,benimde saçım aşırı dökülüyor yawCeren bence de öğlen grubunda kalsın babycim
İlkim taşınıyor sanırım,yardım lazım mı şekerimNagihan bakıcı meselesiyle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz canım
Veee annezeynomun bebeği doğacak hala test yapmamışsın cicimŞimdi testler başladımı bitmez gerçi,2li 3lü 4lü
Allah gönlünün muradını versinTatlıcadı iyileştin mi?Bİangel nerdesin,AyşeMinel nasılHejarım eniştenin yeni
işi hayırlı olsunKöşeminderi de geldi aklıma nasıl acaba?Beykozum içimdeki ses sıradaki bebek haberini senden bekliyor sebebini sorma,hissiyatEcesuelifin işini tebrik edicektim dimiEdacık da okulun startını vermiştir,yazılı yapar bize bi selam atarPınardacım,okullar başladı mı senin de canımAyakkabı işini ne yaptın?
Ay çok şeyler yazıcam ama "akıl akıl gel mutluya takıl" unuttum yine:44:

mutlucummm hoş geldin canımmmm baktın seni tacize başlıcaz geldinnn dimiiiii iyi yaptınnnn bir gelip pir geliyorsun vallahii maşallah kimseleri atlamamışsınn alkışlar sana cicimmm

uykusuz geceler ve iştasızlıkk, gelsin dişlerrrr iyiki süt denen nimet var dimi şekerim zeynoda da durum aynıı işlerin için kolay gelsin canım ya off valla benimde çok işim varda ilham gelmedi halaaaa mira'yı ve senii kocamannn öperimmm

valla helal olsun nasıl aklında tutuyosun bu kadar seyi.. maaşallah..

Son düzenleme:
Ayyy taciz miiii:18:çok severimTam yazıyordum şekersiz etti beniWalla sorma canım bu iştahsızlık zor bi durum,
akşam 3 kaşık yoğurt çorbasını zor içti o da kendi içmek istedi 2 kaşık yani döke saçaMira çok inat olmaya başladı kızlar,
herşeyi kendi yapmak istiyor,yemek yemek de buna dahil,yani yese yüreğim gam yemicek ama heryer yemek oluyo..
Tv.ünitesinin çekmecesini açıp yukarı tırmanıyo, dün gece 1sn.de 3 adet biblo kırdıevde kırılan dökülenin hesabı yok,karıştırmasını zaten biliyorsunuz Çok korkuyorum kırılan dökülen bi yerine batacak falan diye,sürekli yanındayız ama saniyede olan oluyo:26:Bende çocuğu öğretmenine şikayet eder gibi anlatıyorum size ama içim çok daralmış vaziyette

azraece hanım, iyiki doğdunuz ailenizle beraber sağlıklı, mutlu hayırlı ve tercihen uzun (Azra'nın mürüvvetini görmek anlamında) bir ömrünüz olsun

daha çok yazacaktım amma çok acelem var, öpüldünüz efem

Son düzenleme:

canım iştah bizdede aynı sadece meyve ve süte yanaşıyor istekli halde diğerlerini iki kaşık demek hala kırılacaklar var sizin evde bizde kırıla kırıla bitti kalanlarıda kaldırdım artık evde biblo, şamdan vb. hiçbir süs olayı kalmadı minimalist takılıyoruz dediğin gibi kırması problem değilde biyerini acıtıp kanatcak sonra yan annesi yan tırmanma olayıda süpermiş çekmeceyi açıp basamakmı yapıyor kendinee akıllı bıdıkkk zeynoda beşiğine tırmanıyor ya küçük bir dağcı gibi çok komik annanesi bu ne ya erkek çocuğuu gibi kızın var diyorrr napcazz bu şımarıklarla cicim bu böylee gider diyim sanaa hanım hanımcıkkk olsalar ya yokkk illa biyerlere tırmanıp kıracak dökeceklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…