günaydın güzel hatuncuklar..
Biz geldik kızımla..
öpüyos her bi yerinizden...
günaydın annelerrrrr.....
günaydın bayanlar
biz erkenciyiz neyse ki çok birikmemiş geçmiş
ben 2 tane dolgu yaptırdım hemde iğne vurulmadan 10 dk sürdü acıya dayandım
diş tedavisi yapılması gerekenler son haftalara griyoruz ihmal etmeyin derim
İgnesiz dolgugünaydın bayanlar
biz erkenciyiz neyse ki çok birikmemiş geçmiş
ben 2 tane dolgu yaptırdım hemde iğne vurulmadan 10 dk sürdü acıya dayandım
diş tedavisi yapılması gerekenler son haftalara griyoruz ihmal etmeyin derim
günaydın kızlar ve bebişler..bunu ben de merak ediyorum gerçekten..
doğurunca geçer mi ki? :)
günaydınlar kızlar....
limangoda ve minimoda avent ürünleri satılıo...minimoy daha ucuz, limangoda daha çok ürün var bilginize...
kızlar ayrıca dün mart annelerine yazılmıştı çalışanlar için aklımızda olsun..topic de bu durumu ilk test edeceklerden biriyim bilgi veririm ama aklımızdada olsun..ayrıca http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/490571-dogum-izni.html#post22376147 şeklinde bi topic açılmış..orayada ekledim..aradığımızda bulabilelim diye...
alıntı..derin83...mart2012 annesi
Kızlar, çalışan anneler için bilgi vermek istedim.
Maaş alabilmemiz için, 32. haftada( 32 hafta dolmadan , yani en geç 31+6ya kadar) sgk anlaşmalı hastaneden iş görememezlik raporu alıp, sgkya gidip işlem açtırmanız gerekiyor.
Özel hastanelerin vermiş olduğu raporlar kabul edilmiyor.
Eğer özele gidiyorsanız ve hastanenizin sgk ile anlaşması yoksa, doktorunuzun size 30 ve 31. Haftalarda vermiş olduğu usg görüntüsü, raporu ve son 4 maaş bordorusu,ne olur ne olmaz diyede evlilik cüzdanınızın fotokipisini yanınıza alın.
bide örtmenler kıskanmasında hemen...
patron çıktı eee o çıkınca bizde çıkabiliriz..18:15 olmadan çıkıcam bugün...
olyyyyyyyyyyyyyy....
8 dakika erken çıkıom...düşünebilyomusnuz 8 dakika
mucikosssss
KIzLar, yardımınıza ihtiyacım var
22+6 yız. Severek evLendik, zamanın geLdiğine karar verdik ve şimdi bir oğLumuz oLacak. Ancak bana hiç karnımda bebek varmış gibi geLmiyor. KontroLLer, öyLesine sağLIk taraması gibi geLiyor, ultrasonda zaten bir şey anLamıyorum. doktor buLuşmaLarında kötü bir şey duyacağım diye endişe ediyorum ama milletin lafını baz aLıyorum. Yani şöyLe; zayıfım, çöp gibi. Ve bebekte oLumsuz bir şey çıkarsa beni suçLayacakLarı için, iyi oLsun diyorum. Bir başka hamile gördüğümde, "Ne güzeL, kaLbinin aLtında bir kaLp daha atıyor." diyen ben neden şimdi bu denLi duygusuzum. OnunLa konuşmaya çaLışıyorum ama kendimi çok yapmacık buLuyorum. HareketLerini hissetmeye başLayınca normaLe dönerim dedim ama şimdi içimde tekmeLer atıyor, bağırsak hareketi gibi geLiyor. İşin biLincinde değiLim sizin anLayacağınız.. Durumun tuhaf yanı, okuL öncesi öğretmeni ve Çocuk Gelişimi Uzmanıyım, yıLLardır anneLere doğumu anLattım, bebeği tanıttım. Ama şimdi bu denLi normal yaşamam çok garibime gidiyor.. ÇOk şükür diyorum, hiç bir sağlık probLemi oLmadan gebe kaLdım, kıymetini biLmeLiyim diyorum. Alah'ım, böyLe düşündüğüm için beni cezaLandırma onun kaybıyLa diye dua ediyorum. Puf, işin içinden çıkamıyorum. Yavrum, annesiyLe hiç iLetişimi oLmadı diyor, üzülüyorum. OnunLa konuşmanın, annenin ruh haLinin onu ne denLi etkiLediğini de biLiyorum ama geLin bir de bana anLatın.. KoLa, nescafe gibi şeyLerin tüketimini gebeLikte azaLtırım, anneLik içgüdüsü beni dürter diyordum, o da yok. NormaL yaşantımıa devam ediyorum. Ama çok üzgünüm. Hala tık yok bende, aramızda ciddi bir bağ oLmayacak mı diye? Kendimi zorLamak istemiyorum, normaL yoLLa gerçekLeştirmek istediğim doğum oLayına odakLanıyorum; o zaman herşey güzeL oLacak diyorum. Hoş, doğum korkusu da yokOf of, nasıL düzeLip anneLik kavramını tanımLayabiLeceğim? Ne zaman karnımda bir insan yavrusu oLduğunu anLayıp, işin biLincine varacağım?
Arkadaslar bise sorudan seker testi yaptırdım .aclik92 sekerli suyla 175 çıktı 1saatlik.dortor 100 ml önermeden direk diyetisyene gönderdi.diyete başlatıldı ...tabi bende hizlinkilo alınışa var. Sizce normal mı
Ppp
bence iyi yapmıs 100 glık bence gereksız benımde 50 grlık yuksek cıktı 100 grlık ıstedı gene sonuc deısmedı diyet verdi ...
KIzLar, yardımınıza ihtiyacım var
22+6 yız. Severek evLendik, zamanın geLdiğine karar verdik ve şimdi bir oğLumuz oLacak. Ancak bana hiç karnımda bebek varmış gibi geLmiyor. KontroLLer, öyLesine sağLIk taraması gibi geLiyor, ultrasonda zaten bir şey anLamıyorum. doktor buLuşmaLarında kötü bir şey duyacağım diye endişe ediyorum ama milletin lafını baz aLıyorum. Yani şöyLe; zayıfım, çöp gibi. Ve bebekte oLumsuz bir şey çıkarsa beni suçLayacakLarı için, iyi oLsun diyorum. Bir başka hamile gördüğümde, "Ne güzeL, kaLbinin aLtında bir kaLp daha atıyor." diyen ben neden şimdi bu denLi duygusuzum. OnunLa konuşmaya çaLışıyorum ama kendimi çok yapmacık buLuyorum. HareketLerini hissetmeye başLayınca normaLe dönerim dedim ama şimdi içimde tekmeLer atıyor, bağırsak hareketi gibi geLiyor. İşin biLincinde değiLim sizin anLayacağınız.. Durumun tuhaf yanı, okuL öncesi öğretmeni ve Çocuk Gelişimi Uzmanıyım, yıLLardır anneLere doğumu anLattım, bebeği tanıttım. Ama şimdi bu denLi normal yaşamam çok garibime gidiyor.. ÇOk şükür diyorum, hiç bir sağlık probLemi oLmadan gebe kaLdım, kıymetini biLmeLiyim diyorum. Alah'ım, böyLe düşündüğüm için beni cezaLandırma onun kaybıyLa diye dua ediyorum. Puf, işin içinden çıkamıyorum. Yavrum, annesiyLe hiç iLetişimi oLmadı diyor, üzülüyorum. OnunLa konuşmanın, annenin ruh haLinin onu ne denLi etkiLediğini de biLiyorum ama geLin bir de bana anLatın.. KoLa, nescafe gibi şeyLerin tüketimini gebeLikte azaLtırım, anneLik içgüdüsü beni dürter diyordum, o da yok. NormaL yaşantımıa devam ediyorum. Ama çok üzgünüm. Hala tık yok bende, aramızda ciddi bir bağ oLmayacak mı diye? Kendimi zorLamak istemiyorum, normaL yoLLa gerçekLeştirmek istediğim doğum oLayına odakLanıyorum; o zaman herşey güzeL oLacak diyorum. Hoş, doğum korkusu da yokOf of, nasıL düzeLip anneLik kavramını tanımLayabiLeceğim? Ne zaman karnımda bir insan yavrusu oLduğunu anLayıp, işin biLincine varacağım?
Nezamandır yazmıyorum. İnşAllah iyisinizdir!!!
Petuş Yağmura aldığın şeylere bayıldııım! Sağ salim kücagına alasan geydiresen, kullanırsız İnşAllah!!!Banyo için kova fln takım olarakmı aldın?
Her ay kontrolumuza gediyoruz, haftaya 7 ayımız doluyor, bu güne kadar aldığım kilo 7 .Bebek gelişimi gayet normal maşallah! :) Şeker yüklememizi de yaptıık, önce 86 , yüklemeden sonra 84. yani şekerim normadan düşük çıktı, nasıl olduysa..
Bir bu günlerde idrarda infeksiyon gözüktü, kaşıntım oldu. Çok yerde okudum, bu normal haldi, imunited düştüyünden mantar oluyor. Varmı böyle problemi olan?? Sirkeli suyla sürsem geçer diye yazıyorlar..Doktoramı gedim yine?
Sizlerin öv adetlerinizi pek bilmiyorum, ordan burdan duyduğum kadar, bebek doğduğunda bebek şekeri veriyorlarmış, kapı süsü fln asıyorlarmış.Bizim burda eşimin kimi kimsesi yok bana yardım ede bilecek..
Bazı şeker örnekleri aldım, hepsini kendi ellerimle yapmayı düşünüyorum, bebeyim benim ilk, her şeye zahmetimi katmayı istiyorum. 2 tane battaniyesini ördüm, yazmasını, 2 yelek, patik fln.bir gün paylaşıcam sizle İnşAllah!!! Her şeyi ilk defa yaptım, zor ama kızıma canım kurban olsunEh işte.. annelik hissi güzel bir şey...
Kendinize iyi bakın! Öptüm hepiniziiiiii
günaydınlar kızlar....
limangoda ve minimoda avent ürünleri satılıo...minimoy daha ucuz, limangoda daha çok ürün var bilginize...
kızlar ayrıca dün mart annelerine yazılmıştı çalışanlar için aklımızda olsun..topic de bu durumu ilk test edeceklerden biriyim bilgi veririm ama aklımızdada olsun..ayrıca http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/490571-dogum-izni.html#post22376147 şeklinde bi topic açılmış..orayada ekledim..aradığımızda bulabilelim diye...
alıntı..derin83...mart2012 annesi
Kızlar, çalışan anneler için bilgi vermek istedim.
Maaş alabilmemiz için, 32. haftada( 32 hafta dolmadan , yani en geç 31+6’ya kadar) sgk anlaşmalı hastaneden iş görememezlik raporu alıp, sgkya gidip işlem açtırmanız gerekiyor.
Özel hastanelerin vermiş olduğu raporlar kabul edilmiyor.
Eğer özele gidiyorsanız ve hastanenizin sgk ile anlaşması yoksa, doktorunuzun size 30 ve 31. Haftalarda vermiş olduğu usg görüntüsü, raporu ve son 4 maaş bordorusu,ne olur ne olmaz diyede evlilik cüzdanınızın fotokipisini yanınıza alın.
Arkadaşlar korkulacak bir şey araştırdığım kadarıyla diyete gönderdiğine göre beslenme konusunda dikkat etmeniz gerekecektir. Bu arada hızlı kilo alışı vs. sorması ayıp kaç kilo aldığınız ki? Konuştuklarımızdan hareketle çok aldığınızı sanmıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?