2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın bayanlar
biz erkenciyiz neyse ki çok birikmemiş geçmiş
ben 2 tane dolgu yaptırdım hemde iğne vurulmadan 10 dk sürdü acıya dayandım
diş tedavisi yapılması gerekenler son haftalara griyoruz ihmal etmeyin derim

günaydın güzel hatuncuklar..
Biz geldik kızımla..
öpüyos her bi yerinizden...

günaydın annelerrrrr.....

günaydınnn kızlarrr...

İgnesiz dolgubuyuk cesaret.. tebrik ediyorum seni kadiscigim

günaydınlar kızlar....
limangoda ve minimoda avent ürünleri satılıo...minimoy daha ucuz, limangoda daha çok ürün var bilginize...

kızlar ayrıca dün mart annelerine yazılmıştı çalışanlar için aklımızda olsun..topic de bu durumu ilk test edeceklerden biriyim bilgi veririm ama aklımızdada olsun..ayrıca http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/490571-dogum-izni.html#post22376147 şeklinde bi topic açılmış..orayada ekledim..aradığımızda bulabilelim diye...
alıntı..derin83...mart2012 annesi
Kızlar, çalışan anneler için bilgi vermek istedim.
Maaş alabilmemiz için, 32. haftada( 32 hafta dolmadan , yani en geç 31+6’ya kadar) sgk anlaşmalı hastaneden iş görememezlik raporu alıp, sgkya gidip işlem açtırmanız gerekiyor.
Özel hastanelerin vermiş olduğu raporlar kabul edilmiyor.
Eğer özele gidiyorsanız ve hastanenizin sgk ile anlaşması yoksa, doktorunuzun size 30 ve 31. Haftalarda vermiş olduğu usg görüntüsü, raporu ve son 4 maaş bordorusu,ne olur ne olmaz diyede evlilik cüzdanınızın fotokipisini yanınıza alın.

bunu ben de merak ediyorum gerçekten..
doğurunca geçer mi ki? :)
günaydın kızlar ve bebişler..
hamilelikte olan bir şeker. doğumdan sonra geçiyor. ama sanırım 6 ay sonra yada 1 sene sonra her ihtimale karşı tekrar kontrol ediliyor.

Çok iyi olmuş canım bunu yazdığın.
Teşekkürler...

anlamaya çalışıyorum seni..
açıkçası duyguların benim duygularımın yanından geçip gidiyor...
çünkü ben bebeğimi çok uzun süre bekledim
ve çok gözyaşı döktüm
her ay adet tarihim geldiğinde olduğumu gördüğümdeki hayal kırıklığı inanılmazdı
şu an onun için ölebilirim...

ama bu beni iyi seni kötü yapmaz ki...
insan psikolojisi çok tuhaf, heran değişik bişey hissedip te kendine şaşırabiliyorsun...
bence doğunca onun cennet kokusunu içine çekince değişirsin...

bence iyi yapmıs 100 glık bence gereksız benımde 50 grlık yuksek cıktı 100 grlık ıstedı gene sonuc deısmedı diyet verdi ...

Arkadaşlar korkulacak bir şey araştırdığım kadarıyla diyete gönderdiğine göre beslenme konusunda dikkat etmeniz gerekecektir. Bu arada hızlı kilo alışı vs. sorması ayıp kaç kilo aldığınız ki? Konuştuklarımızdan hareketle çok aldığınızı sanmıyorum :44:

Nezamandır yazmıyorum. İnşAllah iyisinizdir!!!
Petuş Yağmura aldığın şeylere bayıldııım! Sağ salim kücagına alasan geydiresen, kullanırsız İnşAllah!!! Banyo için kova fln takım olarakmı aldın?

Her ay kontrolumuza gediyoruz, haftaya 7 ayımız doluyor, bu güne kadar aldığım kilo 7 .Bebek gelişimi gayet normal maşallah! :) Şeker yüklememizi de yaptıık, önce 86 , yüklemeden sonra 84. yani şekerim normadan düşük çıktı, nasıl olduysa..

Bir bu günlerde idrarda infeksiyon gözüktü, kaşıntım oldu. Çok yerde okudum, bu normal haldi, imunited düştüyünden mantar oluyor. Varmı böyle problemi olan?? Sirkeli suyla sürsem geçer diye yazıyorlar..Doktoramı gedim yine?

Sizlerin öv adetlerinizi pek bilmiyorum, ordan burdan duyduğum kadar, bebek doğduğunda bebek şekeri veriyorlarmış, kapı süsü fln asıyorlarmış.Bizim burda eşimin kimi kimsesi yok bana yardım ede bilecek..
Bazı şeker örnekleri aldım, hepsini kendi ellerimle yapmayı düşünüyorum, bebeyim benim ilk, her şeye zahmetimi katmayı istiyorum. 2 tane battaniyesini ördüm, yazmasını, 2 yelek, patik fln.bir gün paylaşıcam sizle İnşAllah!!! Her şeyi ilk defa yaptım, zor ama kızıma canım kurban olsun Eh işte.. annelik hissi güzel bir şey...

Kendinize iyi bakın! Öptüm hepiniziiiiii

Canım benim şu anda onunla yeterince ilgilenemediğini düşünüyor ve bundan üzüntü duyuyor olman bile aslında ona ne kadar değer verdiğini gösterir. Onu bu kadar sevmesen bu kadar kaybetme korkusu yaşamazsın emin ol...İlk hamileliğimiz çoğumuzun. ilk başlarda ben de sanki bebek yokmuş gibiydim bir çok arkadaşımız yaşadı bu durumu. Bu dönemde hormonlarımız daha farklı düşünmediğimiz şeyleri düşünüyoruz dolayısı ile senin kapılmayacağın düşüncelere şu anda kapılmış olman da normal. Bak ilerde tekrar açar topiğe eski yazdıklarımıza bakar bol bol güleriz :). Zamana bırak emin ol bebeğin senin gibi annesi olduğu için hem çok mutlu hem çok şanslı... Zayıf ya da kilolu olmak bebeğin sağlıksız olacağı anlamına gelmez ki kaldı ki çok şükür anlattığın kadarıyla her şey yolunda. Yolunda gitmeyen bir durum olduğunda hiç merak etme doktorlar çat çat söylüyor. Doğan cüceloğlunun çok sevdiğim bir sözü vardır "mış gibi yaşamak" der. Şu ne düşünür bu ne düşünür diye yaşarız bir bakarız sadece insanlar için yaşamışız kendimizi dinlememişiz bile der çok da doğru söyler. Emin ol çevrende kötü niyetli insanlar varsa muhakkak bir kulp bulacaklardır. Kapa kulaklarını yüce yaradan seni anneliğe layık görmüş sen de kendini layık gör miniğine ve ona sımsıkı sarıl... Bazen sadece dinlemek, okşamak bile en güzel iletişim yoludur. Konuşamıyorsan baskı yapma kendine bu sende aksine neden olabilir. Sen de farklı iletişim yolları bulabilirsin eğer direkt konuşmayı yapamıyorsan merak etme kucağına aldığında, kokusunu duyduğunda bol bol konuşacak zamanınız olacak oğlunuzla... Şimdi kendine yepyeni bir sayfa aç, zor olarak nitelendirdiğin zamanın tıpkı yaşadığımız diğer zorluklar gibi geçeceğiniz unutma... Sevgiler...

çok tatlısın ya..
inş. canım aldığımız herşeyi kuzularımıza güzel günlerde sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip olur..canım o kova, kuvet ayrı ayrıda satılyo..istersen tek tek alıosun istersen hepsini biribine uyumlu alıp takımda yapabilirsin...
o kaışıntı içinde benim başıma gelmedi ama peçeteyi sirkeli suyla ıslatıp öyle silince kukunu işe yarıomuş..ben test etmedim ama hiç:)
şeker konusuna gelince bunuda herkes farklı uyguluo canım..ben şöyle yapcam...sepetime doldurcam 30-40 tane şekeri hastaneye götürcem..hastanede oda kapıma süsümüde ascam...doğum sonrası yanıma arkadaşlarım gelir, bizimde burda akrabamız yok ama bolca arkadaşımız var şükür...yanıma gelenlere vercem...sonra hasteneden çıkcaz, sepetimi eve getircem...yine doldurcam şekerlerimi içine evime gelenlere verrim anı olsun die...kimi mevlüt yapıo sadece o zmn verio vs. ama ben mevlüt yapabilirmiyim bilmom o nedenle böyle yapcam...hastenede kullandığım kapı süsünüde doğumdan sonra bebeğin odasının kapısına asarsın.
annelik işte en güzel bişi insan elinden ne gelirse yapmaya çalışyo

Sağol petuşum.

Bu arada kayısı mıdır biber turşusu mu inanılmaz işe yaradı. Bu kadar işe yarayacağını tahmin etmemiştim... Teşekkürler bunun için de ayrıca bitanesin

günaydın kızlar...
biz bugün pek iyi değiliz.sanırım grip olucam...hapşırık falan çok fenayım...

günaydın herkese...

bugün kendimi çok keyfsiz çok ağlamaklı hissediyorum nedense.........................

Korkulacak bir şey yok demek istedim hızlı yazmaktan kelimeyi boş geçmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…