hayır hayır zeynep..hayır bebem..hmmm
pasta?
börek?
hmmm
bilemedim şimdi bak....
kabul etsem mi acaba?
sanki sopa elimden düşer gibi oldu...
amanınnnnnn
Petuuuuş içine ne girdi yavrum...
işkence çeşitlerini de bilirmiş :))
bu arada menzil girmiyo bu aralar.
ne oldu ki haber var mı?
ev tşıyo olabilir mi??
dilsahh yalnız değilsin canım,ben de öğretmenim,ben de mart başı izne ayrılıcam,okukl açılınca bir 3 hafta falan çalışırım heralde,bu arada ben bu hafta itibariyle nöbetten düştüm,doktorumdan kağıdımı aldım,götürdüm okula,1 sene rahatım,nöbet yok
kızlar şeker yüklemesi sonucum sınırda çıktı sayılır,açlık 79 tokluk 149 çıktı,doktorum ailede şeker hasatalığı var mı dedi,yok dedim,o zaman bence tekrardan şeker yüklemesi yapmaya gerek yok,aşırı çikolata tatlı yeme,dikkat et dedi,ama ille de istersen 2 hafta sonra 75 lik yükleme yapalım dedi,kalsın dedimyüksek çıkma sebebi biraz da fazla aç kalmamdan kaynaklanabilir mi dedim,olabilir dedi.Dün gittiğimde server bozuktu labaratuvara gönderemediler beni bi türlü,sabah 9.45 te ilk kanı vercektim,10:35 te anca hallettiler sorunu,glukozu içtim,1 saat bekledim falan ,ikinci kanı verdiğimde saat 11.40 tı,gece 12 den beri açtım yani,normalde 7 saat açlık gerekiyor,benim neredeyse 11-12 saati buldu,o da etken olabilirmiş,şimdi tatlı olayına dikkat edicem,doktorum problem görmedi şimdilik,fazla kilo da almadığım için sanırım,52 ile başladım,58 kiloyum şu anda.Sizde de şekeri sınırın az üstünde çıkan var mı benim gibi?
Arkadaslar bise sorudan seker testi yaptırdım .aclik92 sekerli suyla 175 çıktı 1saatlik.dortor 100 ml önermeden direk diyetisyene gönderdi.diyete başlatıldı ...tabi bende hizlinkilo alınışa var. Sizce normal mı
Ppp
Arkadaslar bise sorudan seker testi yaptırdım .aclik92 sekerli suyla 175 çıktı 1saatlik.dortor 100 ml önermeden direk diyetisyene gönderdi.diyete başlatıldı ...tabi bende hizlinkilo alınışa var. Sizce normal mı
Ppp
bu hamilelik şekeri sadece hamileliğe özgü birşey mi acaba doğumdan sonra geçiyor mu
hmmm
pasta?
börek?
hmmm
bilemedim şimdi bak....
kabul etsem mi acaba?
sanki sopa elimden düşer gibi oldu...
Kızlarr bi kurabiye yaptım, marmelatlı.Parmaklarınızı yersiniz... Hepsini bitirmemek için zor tutuyorum kendimi, biri beni durdursun :26:
afiyet olsun canım... ben de aşure yaptım ama dr otker
Bnm annem yetişti asureye miş gibi de oldu kazanla yaptı 2 günde bitti2 aydr burda haftaya c tesi gidiyo bakalım ne yapcam o gidince
nisan annişleri
24. haftamızdayız.şimdi kontrolden geldık.bebegım 718 gr olmus 32 cm.sizce nasıl.aynı haftalarda olan varmı yada 24. sızın bebıs nasıldı.gelısımı cok normal dedı doktorumuz cok sukur ama sızınkılerıde merak ettım.
Sağol canım... İyi ki de yapmışım misafirlerim geldi, hem de habersiz hepsi. Bir çift, bir aile dostu karı-koca, bir de annemle komşusu.. Yorulduk baya bi, 3 kere çay demledim bardak yetişmedi artık. :)afiyet olsun canım... ben de aşure yaptım ama dr otker
Oldum olası sevemedim ben de aşureyi. Yapan olunca bir kaşık alır, kaçarım hemenbu sene doğru dürüst aşure yiyemedim bende tarifni aldım netten yapcam eve gidince
KIzLar, yardımınıza ihtiyacım var
22+6 yız. Severek evLendik, zamanın geLdiğine karar verdik ve şimdi bir oğLumuz oLacak. Ancak bana hiç karnımda bebek varmış gibi geLmiyor. KontroLLer, öyLesine sağLIk taraması gibi geLiyor, ultrasonda zaten bir şey anLamıyorum. doktor buLuşmaLarında kötü bir şey duyacağım diye endişe ediyorum ama milletin lafını baz aLıyorum. Yani şöyLe; zayıfım, çöp gibi. Ve bebekte oLumsuz bir şey çıkarsa beni suçLayacakLarı için, iyi oLsun diyorum. Bir başka hamile gördüğümde, "Ne güzeL, kaLbinin aLtında bir kaLp daha atıyor." diyen ben neden şimdi bu denLi duygusuzum. OnunLa konuşmaya çaLışıyorum ama kendimi çok yapmacık buLuyorum. HareketLerini hissetmeye başLayınca normaLe dönerim dedim ama şimdi içimde tekmeLer atıyor, bağırsak hareketi gibi geLiyor. İşin biLincinde değiLim sizin anLayacağınız.. Durumun tuhaf yanı, okuL öncesi öğretmeni ve Çocuk Gelişimi Uzmanıyım, yıLLardır anneLere doğumu anLattım, bebeği tanıttım. Ama şimdi bu denLi normal yaşamam çok garibime gidiyor.. ÇOk şükür diyorum, hiç bir sağlık probLemi oLmadan gebe kaLdım, kıymetini biLmeLiyim diyorum. Alah'ım, böyLe düşündüğüm için beni cezaLandırma onun kaybıyLa diye dua ediyorum. Puf, işin içinden çıkamıyorum. Yavrum, annesiyLe hiç iLetişimi oLmadı diyor, üzülüyorum. OnunLa konuşmanın, annenin ruh haLinin onu ne denLi etkiLediğini de biLiyorum ama geLin bir de bana anLatın.. KoLa, nescafe gibi şeyLerin tüketimini gebeLikte azaLtırım, anneLik içgüdüsü beni dürter diyordum, o da yok. NormaL yaşantımıa devam ediyorum. Ama çok üzgünüm. Hala tık yok bende, aramızda ciddi bir bağ oLmayacak mı diye? Kendimi zorLamak istemiyorum, normaL yoLLa gerçekLeştirmek istediğim doğum oLayına odakLanıyorum; o zaman herşey güzeL oLacak diyorum. Hoş, doğum korkusu da yokOf of, nasıL düzeLip anneLik kavramını tanımLayabiLeceğim? Ne zaman karnımda bir insan yavrusu oLduğunu anLayıp, işin biLincine varacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?