2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim de ilk doğumum, Allah nasip ederse ben normal doğumu yaşamak istiyorum...
Seninle aynı zamanlarda doğum yapacağız ben de şu an normal düşünüyorum son anda bir sorun çıkmazsa, hepimiz için hayırlısı olsun canım. Benim de ilk doğumum acaba o yüzden mi daha normali düşünüyorum, yaşamadığım bir şey olduğu için acısını ya da avantajını bilemiyorum ama o kadar hareket ediyorum ki, bol bol yürüyorum, inşallah pat diye doğururum diye düşünüyorum bakalım öyle olacak mı

Hayır canım benim tutmuyor, SAT a göre 27 nisan çıkıyor başka sitelerde daha farklı 25 nisan da olabiliyor, doktoruma göre yani ultrasona göre 20 nisan çıkıyor

tutuyo canım ikiside 30 nisan diyo çokta önemli degil bebek ne zaman isterse ozaman gelecek eger normalse dogumun

kızlarrrr listeye kimseyi ekleyemiyorum grafik limitini aşmışız..nolcekk şimdi

Merhaba kk_bayansu.
Ben mayıs annelerinin takip listesi ile ilgileniyorum.Bizimde harf sayısı sınırı yüzünden listemize bi ara devam edilemedi.
Sorunu kazene bildirdiğimde hemen düzenleme yapmıştı.
İstersen ya kazene yada konu moderatörüne bi özel mesaj gönder

iyi akşamlar,
ben mayıs grubundanım 1 cm açılması olupta erken doğum yapan veya bekleyen varmı bu konuda bilgi verebilecek olan ?
şimdiden teşekkürler.

belki de bilmediğimiz için istiyoruz ama ben daha çok anne ve bebek açısından avantajları olduğu için de normal doğum istiyorum... kadın eğer bunu yaşayacak şekilde yaratıldıysa aslında bu daha kolaydır ve mutlaka daha olumlu etkiler anneyi de bebeği de... ben böyle düşünüyorum... tabi mecburen sezaryen olmak da var işin içinde, her zaman işler yolunda gitmeyebiliyo...

Benimde ayni senin gibi iki Gun kayiyor canim niye boyle oluyorsa artik...

bayansu, beni de takip listesine ekler misin... yaş: 24, sat:13 temmuz, bdt:20 nisan, cinsiyet: prens, isim: Muhammed Beşir

arkadaşlar sütümün böle damla damla gelmesi nomal mi ? sıkınca geliyo artık sağmakta göğüslerim ağrıdı. doğal olarakta kızım almıyo alsa bile hemen pes ediyo süt olmadığı için ne yapmalıyım fikri olan var mı ?

benim de doğumum 20 nisan gözüküyor,normal doğum istiyorum ama beklemek çok stresli.ne ağrım var, ne sancım.karnım da aşağı inmemiş daha.o kadar ay dayanıp son hafta sezaryen olsun demekten korkuyorum

Gunaydiiiiinnnnnn
Bugunun erkenciside ben olayim bariii
Dun kontrol vardi doguma iki hafta kaldi ne bi sanci nede bi gelismemiz var. Bu hafta dogsun yaw bebisim dogum Moduna girdim

Gunaydiiiiinnnnnn
Bugunun erkenciside ben olayim bariii
Dun kontrol vardi doguma iki hafta kaldi ne bi sanci nede bi gelismemiz var. Bu hafta dogsun yaw bebisim dogum Moduna girdim

Ama olmazki benden önce günaydın canım benden erkencisin

Lovacım bence pes etme bitki çayları su çok iç bide sitreste sütü çok etkiliyo ne kadar kafana takarsan okadar sütün azalıyo ilk dogumda benimde kızım çok yaramaz ve inattı uykusuzluk yogunluk sitres sütüm çok azdı onuda begenip emmedi bende hemen korktum mamaya başladım şimdi çok pişmanım birazdaha zorlasaydım keşke anne sütü almadıgı için sürekli halendaha çok sık hasta oluyo yanında yardım eden annen filan varsa bırak bebegi uyu dinlen herşeyi kendin yapmaya çalışma benim gibi sonra pişman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…