Seninle aynı zamanlarda doğum yapacağız ben de şu an normal düşünüyorum son anda bir sorun çıkmazsa, hepimiz için hayırlısı olsun canım. Benim de ilk doğumum acaba o yüzden mi daha normali düşünüyorum, yaşamadığım bir şey olduğu için acısını ya da avantajını bilemiyorum ama o kadar hareket ediyorum ki, bol bol yürüyorum, inşallah pat diye doğururum diye düşünüyorum bakalım öyle olacak mıbenim de ilk doğumum, Allah nasip ederse ben normal doğumu yaşamak istiyorum...
Hayır canım benim tutmuyor, SAT a göre 27 nisan çıkıyor başka sitelerde daha farklı 25 nisan da olabiliyor, doktoruma göre yani ultrasona göre 20 nisan çıkıyorarkadaşlar çok mühim bir şey sorucam son adet tarihime göre nettki hesaplayıcılar muhtemel doğum tarihimi 7 nisan olarak hesaplıyor,doktorum da 9 nisan diyor.sizin netteki hesaplayıcılarla doktorunuzun verdiği tarih tutuyor mu?
arkadaşlar çok mühim bir şey sorucam son adet tarihime göre nettki hesaplayıcılar muhtemel doğum tarihimi 7 nisan olarak hesaplıyor,doktorum da 9 nisan diyor.sizin netteki hesaplayıcılarla doktorunuzun verdiği tarih tutuyor mu?
kızlarrrr listeye kimseyi ekleyemiyorum grafik limitini aşmışız..nolcekk şimdi
tutuyo canım ikiside 30 nisan diyo çokta önemli degil bebek ne zaman isterse ozaman gelecek eger normalse dogumun
Seninle aynı zamanlarda doğum yapacağız ben de şu an normal düşünüyorum son anda bir sorun çıkmazsa, hepimiz için hayırlısı olsun canım. Benim de ilk doğumum acaba o yüzden mi daha normali düşünüyorum, yaşamadığım bir şey olduğu için acısını ya da avantajını bilemiyorum ama o kadar hareket ediyorum ki, bol bol yürüyorum, inşallah pat diye doğururum diye düşünüyorum bakalım öyle olacak mı
arkadaşlar çok mühim bir şey sorucam son adet tarihime göre nettki hesaplayıcılar muhtemel doğum tarihimi 7 nisan olarak hesaplıyor,doktorum da 9 nisan diyor.sizin netteki hesaplayıcılarla doktorunuzun verdiği tarih tutuyor mu?
Gunaydiiiiinnnnnn
Bugunun erkenciside ben olayim bariii
Dun kontrol vardi doguma iki hafta kaldi ne bi sanci nede bi gelismemiz var. Bu hafta dogsun yaw bebisim dogum Moduna girdim
Ama olmazki benden öncegünaydın canım benden erkencisin
Hehe bugunluk idare et5 Ten beri yatakta kivranip duruyorum.. Gunumuz guzel hayirli olur insallah...
amin canım bugünde dogurmasam iyi olacakdogum gününe davetli kızım onu götürmem lazım
arkadaşlar sütümün böle damla damla gelmesi nomal mi ? sıkınca geliyo artık sağmakta göğüslerim ağrıdı. doğal olarakta kızım almıyo alsa bile hemen pes ediyo süt olmadığı için ne yapmalıyım fikri olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?