yaa benim çok önceden beri sızıyo gibi geliyo sürekli damla damla... bazen daha az bazen daha çok, göğüs pedlerinden alıp kullanmaya başladım bile düşün yani... bu arada lansinoh almıştım pek beğenmedim, bilginiz olsun...
iyi bişey mi acaba doğumdan sonra sütüm çok olucak die sevinsem mi onu merak ediyorum...
bnce sevin. ne güzel işte zaten ne kdr kaldıki şurda doğuma.
bnce sevin. ne güzel işte zaten ne kdr kaldıki şurda doğuma.
anaaa aynı günde doğurcaz galiba cnm :) çok sevindim.
benimde az az suyum gelio ama çaktırmıyorum
şaka maka dewamlı akıntı ama su gibi yapışık değil nedir bilmiyorum bayada oluyo:2:
benim 20 nisan gözüküyo canım şimdilik ama belli olmaz tabi... sen de normal doğum mu bekliyosun?
canım pazartesi benimde öyle oldu doktoruma söyledim kesen delinmiş olabilir dedi su nasıl sızıyorsa mikroplarda yukarı çıkar bu suyuda bebek yutarsa bebegin çigerlerine zarar verir zatüryeli dogar dedi 70 tl verdik test aldık gebelik testiyle simir testi gibi bişe önce kulak cubugu gibi bişeyle alt taraftan örnek aldı sonrada gebelik testi gibi bişeye sürdü 10 dakika bekledik bişey çıkmadı iltahaptır dedi fitil verdi dikat et bence
bilmiyorum ki hep normal diyodum artık korkmaya başladım. sezeryana mı dönsem diye düşünüyorum. pazartesi doktra gtcem bakalım. konşcam tekrar iyice. her gittimde konşuyorum normal karar veriyoruz snraki gittimde bn yne korkuyla sezeryanmı olsa diye gidiyorum :)
korkma yaa ben hiç düşünmüyorum bile, senin ilk doğumun mu olacak? doktorun da normal doğumu destekliyosa ne mutlu sana... ben sezaryen olmayayım diye doktoru değiştirdim... mecbur kalırsam o başka tabi...
sevineyim o zaman :) ewet az kaldı ama benim oğlan gelecekmiş gibi durmuyo hiç, 40 haftayı doldurup da bekleyeceğim gibi geliyo... Hayırlısı olsun artık hepimiz için...
benimde az az suyum gelio ama çaktırmıyorum
şaka maka dewamlı akıntı ama su gibi yapışık değil nedir bilmiyorum bayada oluyo:2:
seninle haftamız ayn sanırım bugün dr çatımın dar olduğunu 20 nisan son günüme kadar bekleyeceğini doğum olmazsa sezeryana alacağını söyledi. bakalım ne olacak. seninki b konuda bişey dedi mi
eet cnm ilk doğumum.
Hamileliğimin başından beri sürekli mantar oluyorum hiç geçmiyor, üstüne bronşit olunca içtiğim antibiyotik daha kötü yaptı ben fitil kullanamıyorum sanırım çok tahriş olmuş o kısımlar, bakalım çatı muayenesi nasıl olacam, kendim bile dokunamazken...canım 4 nisanda pembegreyfurt da doğum yapmış..
kızımız 2900gr
bu arada gelen suysa ihmal etmeyn kızlar benm doktor çok önemli dedi.
geçen hafta ben de şüphelendim dr rahimağzına baktı alttan ve beni öksürttü
o şekilde anlaşılıyomuş.. turnusol kağıdı çok güvenli değil dedi..
ama benm zaten su değilmiş mantardan dolayı oluyomuş sulu akıntı
cnm aynı durum bende de var,normaldehiç olmamıştı akıntım son üç haftadır aynen tarif ettiğin gibi.Bu arada umarım yarın doğururum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?