2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün cnm.bnm doktorum da gökalp bey.kontrollerde çok iyi ama doğumda ve sonrasında nasıl davranacağını merak ediyorum.ama hep güzel şeyler duydum..

gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün...

iyi geceler kızlar..
doğum yaptım bende müjdee:119:
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün...
Erkenden vermişsin müjdeyi...
Doğum haberleri geliyo bir bir... Darısı başımıza inşallah hayırlısıyla...

Merhaba, uzun zamandır topici takip ediyorum ancak şifremi unuttuğum için yazamıyordum bugün sonunda şifremi yenileyebildim. Bende nisan annesi olucam inşallah 27 nisan bdt ama artık sabredemiyorum bi an önce gelsin istiyorum. Sanırım doğuranları gördükçe psikolojik olarak etkileniyorum

Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün cnm.bnm doktorum da gökalp bey.kontrollerde çok iyi ama doğumda ve sonrasında nasıl davranacağını merak ediyorum.ama hep güzel şeyler duydum..

merhaba bende gökalp beye gidiyorum. şimdiye kadar memnunum tek sıkıntımız yoğunluk o da herkesin şikayeti. Umarım Doğumumuz kolay olur bi sıkıntı yaşamayız

hepimiz öyleyiz canım, inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlere...

teşekkür ederim canım. ameliyathaneye geldiğinde nasıl olduğumu durumumu sordu. ilgiliydi.ertesi gün sabah ta yanıma gelip biraz muhabbet etti. espriler bile yaptı :)) ağrılarımdan dolayı gülemesem de ..

merhaba bende gökalp beye gidiyorum. şimdiye kadar memnunum tek sıkıntımız yoğunluk o da herkesin şikayeti. Umarım Doğumumuz kolay olur bi sıkıntı yaşamayız

sağlıkla gelsin de kuzucuk beklemek problem değil.inşallah kolay olur canım. epiduralde hiçbir şey hissetmedim. ilk gün biraz ağrın oluyor o da önemli değil bebiş için her şeye değer. dün işitme testimiz vardı şükür iyi çıktı. 6 günlükken göbüşü de düştü kuzumuzun bugün ilk banyo günü :))

Perşembe günü saat 12 de sezeryanla doğuma giricem arkadaşlar. Heyecan,stres,gerilim,sevinç hepsi aynı anda tavan yaptı umarım iyi geçer. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Yapacak olanlarada bol şans :)

selam kızlar giremiyoruz uzun zamandır bebis uyuyunca bende uyuyorum ister istemez.doğum yapanlara geçmiş olsun sağlıkla büyütsünler bebislerini.benim hala sütüm yok açlıktan ağlıyo yavrum mama veriyoruz bakalım inşallah düzelir:26::

canım hayırlı olsun,bebeısın analı babalı buyusun sansı bahtı acık olsun...sutunun gelmesı ıcın caylar var mılupanın yada hıpp ın denedınmı?

canım hayırlı olsun,bebeısın analı babalı buyusun sansı bahtı acık olsun...sutunun gelmesı ıcın caylar var mılupanın yada hıpp ın denedınmı?
Canım sürekli içiyorum sütüm biraz var ama sulu sanırım emiyo ama doymuyo melegim ne yapacağımı şaşırdım

Canım sürekli içiyorum sütüm biraz var ama sulu sanırım emiyo ama doymuyo melegim ne yapacağımı şaşırdım

anladım canım ,tez zamanda gelır ınsallah ve bebısın cok cok emerr,,ama mama verıyorum dıyede uzulme sakın olurmu? kotu bırsey deıl sen elınden gelenı yapıyorsun sonucta ..

selam güzel anneler...bebekle uğraşmaktan insanın gözü birşey görmüyormuş gerçekten..ben sipinal sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdiğimi söylemiştim iri bebek olacak diye diye 2 hafta erken doğumu seçtim gerçktende 4,120 gram normalde zorlardı ve daha iki hafta var enaz 4,500 bekliyordu doktor kilosundan dolayı sezeryanı seçtim korkudan.hem planlı hemde ani bir karardı benim için..sipinal sezeryandan memnun olduğumu sonrası -nın zor oldugunu söylemiştim nedenini merak edenler için söyle söyleyim sonuçta uyuşukluk geçtikten sonraa olay başlıyorr ameliyata girerken korkudan kendimi kastım sonuçta kasılmış halde girdim çıktım doğumdan..uyuşukluk geçmeye başladığında inanılmaz ağrılar başlıyıorr acıdan kıvrandım vücudum açuılmaya başladığında..hele yataktan ilk kalkarken ilk yürüttüklerinde otururken kalkarken ilk tuvalete çıktıgınızda acı tavan yapıyor tabi birde gaz çıkarmaya çalışması var yani sonrası epeyce zorladı benii belkide acı eşiğimin düşük olmasındandır diyorum ama acıya dayanıklı olsanda o acılar çok zorluyor insanı..birde şöyle birşey yaşadım göbeğim doğum sonrası bebek var gibi atmaya başladı resmen kıpırdanıyordu kendini toplayıp yerine yerleşiyor dedi ebe ama sancı çekiyordum ebe eliye güya uterus masajı yapayımda kolay yerleşssin dedi ama ALLAHIM DİYE çığlık attığımı hatırlıyorum öldüm öldüm oo bastırdıkça karnıma eline ayagına kapandım resmen acıdan o beni öldürdü anlayacagınız..bebeğin doğumunu görmek o anları yaşamak çok güzell sadece 20 dakkada herşey tamam ama dediğim gibi sonrası insanı zorlyor.tabi herşeyin zorluğu var ama acıdan beebğe konsantre olamamak çok kötü habire ağrı kesici iğne isteyip durdum bebeğimle ilgilenebileyim diye... sütüm bugün 4, gün olmasına rağmen yeni yeni geliyor mama verdik bebeğe sezeryan sonrası geç gelemsi normalmiiş ama bebek bundan anlamıyor tabiki aç oluyor kuzular...
tabi acılar geçtikçe herşey unutuluyor bebeğin kokusu o annelik duygusu acıyı siliyor hergün bir sonrakiden daha iyi oluyor...söyle bir durum daha var bu kadar acıya yine sipinal sezeryan yaparmıydım evet yapardım çünkü o anları yaşamak çok güzeldi normal doğumla büyük bir bebek doğurmaya kalkasam alt taraf parçalanırdı ve beni acil sezeryanja alıp dahada stres yaptırırlardı ....allaha şükürler olsunki sağlıkla kucagıma aldım darısı bekleyen arkadaşların başına anne olmak çok zor ama çokda güzell..rabbim bekleyenleri kurtarsın inşallahh

merhaba ben de ocak annesiyim hayırlı olsun bebeğin.. ocak annelerinin süt için yaptıkları ve olumlu sonuç aldıkları bazı şeyleri yazayım dedim biraz bile artış sağlarsa sütünde ne mutlu bana.
-ayva suyu.. ayvaları büyük büyük doğruyorsun az bir suda azcık kaynatıp içiyorsun. bunun sütü bariz arttırdığı konusunda bütün ocak anneleri hemfikiriz.
-maya.. yaş mayadan biraz yutup su içebilirsin ya da hazır hapları varmış.. ben denemedim ama kızlar kesinlikle faydalı olduğunu söylüyor.
-süt arttırıcı çaylar ve hoşafların da faydası oluyor.
-immu malt denemişti arkadaşlar faydalı olduğunu söylediler.
amaa kesinlikle sütünü artıracak en önemli şey sağmak bol bol sağmak ilk gün hayal kırıklığı olur belki ama inan sonra gerçekten çok faydası oluyor ve bol su tüketimi tabi
allah analı babalı büyütsün miniğini tekrardan hayırlı olsun bol bol da sütün olsun inş..

herkese selam..Doğum yapanları gördükçe heyecandan ölüyorum :)) Rabbim geride kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin..benimde yarın kontrollüm var, bakalım ne diyecek? belki sezeryan için gün verir..artık bunalmaya başladım, bazen olsun diyorum bazende gününü beklesin kendi gelsin istiyorum..bakalım yarın belki belli olur, sancılarım falanda geçti, normale döndüm :))

herkese selam..Doğum yapanları gördükçe heyecandan ölüyorum :)) Rabbim geride kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin..benimde yarın kontrollüm var, bakalım ne diyecek? belki sezeryan için gün verir..artık bunalmaya başladım, bazen olsun diyorum bazende gününü beklesin kendi gelsin istiyorum..bakalım yarın belki belli olur, sancılarım falanda geçti, normale döndüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…