bugün dr kontrolüm vardı benimde dr suyunun ve bebeğin iyi olduğunu söyledi doğum pozisyonunuda almış her an beklicez acaba aniden gelirmi hiç beklemediğim anda
kilosununda maşallahı var dedi 3200 olmuş boyuda 50 cm olmuş bile bizim küçük hanımefendinin :)
hareketlerininde maşallahı var gayet güzel yani yakında gelirmi acaba :44:
ahsenim kaç gündür yokmuş yoksa doğum falanmı oldu :)
Hadi bakalım, umarım iyi şeyler duyarsın ben bugün de suyumda da azalma olduğunu öğrenince sezaryen olacaksın deyince moralim bozuldu ama bebişim için en iyisi neyse o olsun dedim. bu arada hala epidural mi genel anestezi mi karar veremedim :26:
Günaydınnn :)
dün dr artık yerine yerleşmiş deyince sanki her an gelecekmiş gibi hissetmeye başladım
yoksa daha çoooookk varmış gelmesine gibi geliyordu hep
dün gece çok saçma sapan uyudum eşim hasta olmuş terledimi ateşi yükseldimi diye bakarken adam gibi uyuyamadım,bide her baktığımda ateşide vardı terliydide
normal zamanda bile hasta olunca kıyamıyorum şimdi böyle hamileyken kalkması yapması daha zor geldi aman iyi olsunda yeterki ben herşeye razıyım
günaydınn kızlar... kimseler yok bu sabah...
günaydııın...yarın sabah 8.30da sezaryene giriyorum kızlar.bebeğimi göreceğim.çok heyecanlıyımç..hala inanamıyorum:))
günaydııın...yarın sabah 8.30da sezaryene giriyorum kızlar.bebeğimi göreceğim.çok heyecanlıyımç..hala inanamıyorum:))
Merhaba kızlar, ptesi gününe kadar sürpriz yapmazsa kızımı Allah'ın izniyle 16 Nisan ptesi günü kucağıma alacağım, zorunlu sezaryenle.
Şimdiden çoook heyecanlıyım
günaydın canım, biz en son gittiğimizde bebek kanala inmemişti, şimdi cuma günü kontrolümüz var bakalaım ne diyecek doktor, sen kanala indiğine dair bi şeyler hissediyo musun? bu arada eşine çok geçmiş olsun
günaydın bende hala bebeğimle tek parçayım :))
ben de hala öyleyimm ama az kaldı inşAllah...
[INDENT[/INDENT]
2 gun sonra gel dedi! Acilma yokmus!
kızlar yarın kontrol için doktor çağırmıştı beni ama kontrolü bir gün erteleyip yarın camları sildirsem diyorum, nasıl olur... istanbulda havalar karışık bu aralar yarın yağmayacakmış, aradan çıksın istiyorum, ben doğuma gitmeden...
kendini daha iyi hissedeceksen doktorunada uyacaksa ne farkeder ki canım, bu arada seninle günümz aynı sayılır benim sat göre doğum tarihim 21 nisan bakalım bebişler hangi tarihlere uyacak:))
doktorum çok yoğun olduğu için bu hafta randevusuz gidicem, nstye gir gel dedi, onun için pek farkedeceğini sanmıyorum... ama hava bugünkü gibi olursa temizlik de pek mümkün değill off, son günlere kalması kötü oldu neyse bakıcaz bi çaresine...
bekliyoruz canım hayırlısıyla gelsinler de... seninkinin cinsiyeti ne? benimki erkek, gününü dolduracak gibi duruyo...
ben ankaradayım burda havalr o kadar kötü değil gerçi annemle kalıyorum ben çok şanslıyım o bakımdan:)) sana kolay gelsin cnaım, bizim bebişde erkek gününü doldurcak gibi paşamız çok rahat, ben 32. haftaya ücretli izne haftasına göre erken ayrılmış oldum, ultrasyona göre bir hafta önde gidiyor bizim beyimiz çünkü:) şimdi 21 nisana kadar geldi geldi yoksa suni sancı alamk zorundayım:\ paşam kendiliğinden gelir inşalalh
maşallah bebeğinin gelişimi iyi demek ki canım, benimki genelde ultrason haftasıyla uyumlu gidiyordu, son hafta biraz geride kalmış ultrason cihazına göre ama dr bişey demedi üç kilo olmuştu zaten... inşallah suni sancı almadan hayırlısıyla doğurursun canım...
amin canım bebeğin geleceği tarihi kendi belirlemesi en güzeli , inşallah müdahele olmaz zaten suni sancı işe yarmazsa sezaryan olucak ben de çok korkuyorum sezaryandan, hakkımızda hayırlısı artık inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize:)
Merhaba, sizin de ayaklarınızda ödem oluştu mu ben 3-4 haftadır ödem sorunu yaşıyorum. Tuzu kestim bide bol su içiyorum günde 3-4 lt. Bide sağlık ocağındaki hemşire yeşil çay içmemi söyledi ödem attırır dedi. acaba yeşil çay olumsuz bi etki yapar mı diye korkuyorum her gün içemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?