2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba kızlar, ptesi gününe kadar sürpriz yapmazsa kızımı Allah'ın izniyle 16 Nisan ptesi günü kucağıma alacağım, zorunlu sezaryenle.
Şimdiden çoook heyecanlıyım

herkese selam..Doğum yapanları gördükçe heyecandan ölüyorum :)) Rabbim geride kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin..benimde yarın kontrollüm var, bakalım ne diyecek? belki sezeryan için gün verir..artık bunalmaya başladım, bazen olsun diyorum bazende gününü beklesin kendi gelsin istiyorum..bakalım yarın belki belli olur, sancılarım falanda geçti, normale döndüm :))

hayırlısı cnm hepimiz için hayrlısı. Hayırlısıyla bebğimizi kucağımıza alsak sağlığımız sıhatimiz yernde olsn herşey düzene gircek. işalla. Allah bize sağlık verdimi herşey yoluna girer. Doğum yaklaştıkça strese giriyoruz kasıyoruz kendmizi. bnmde az kaldı günüm bir an önce gelse artıkk..

Selam kizlar,
Benim sat 16 nisanda doluyor ama dun gece nisanim geldi. Sonrasinda belimde sancilar hissetmeye basladim. 11 gibi doktordaydim acilma falan yok dedi nst de baya sancim cikti. Ne zaman dogururum bilmiyorum. Sanci baya zormus uyutmuyo oturtmuyo Allah hepimizin yardimcisi olsun.
5 dk bi sancim oluyo ama 15 sn suruyo. Sizce ne zaman dogururum? Suyum daha gelmedi. Bu arada su torbasi sanciyi hafifletiyor.

Allah yardımcın olsun, sancıların baya sıklaşmış ama suyunun gelmesini beklemeni mi söyledi doktor? Bildiğim kadarıyla patlatıyolar ama...

[INDENT[/INDENT]
2 gun sonra gel dedi! Acilma yokmus!

canım allah yardımcın olsun sancıların zamanı iyi anladığım kadarıyla ama açılma olmadan doğum olmaz, açılmayı hastanede sürekli kontrol etmiyorlar mı böyle olunca, gerçi bu gün evine gittiğim arkadaş bir hafta sancı çektm ama belimden değil karnımın altından giriyordu en son 4 cm açıklıkla hasaneye gittim hemen doğurdum dedi, inşallh iyi hberlerini alırız canım özele mi gittin devlet hastanesine mi?

iyi geceler kızlar..
doğum yaptım bende müjdee:119:
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz

ay canım çok sevindim neden bilmiyorum ama geçmişi okurken içime öle bişey geldi doğdu galiba dedim ve ileerledim sayfalarda doğmuş bebişin.
Allah uzun hayırlı ömürler versin inş sağlıcakla büyür kızın.
darısı hepimizin başına inşallah

Merhaba kızlar, ptesi gününe kadar sürpriz yapmazsa kızımı Allah'ın izniyle 16 Nisan ptesi günü kucağıma alacağım, zorunlu sezaryenle.

Hadi hayirlisi canim benden once kavuscan sanirim bebisine bizimde yarin kontrol var bakalim Dr ne diycek ins acilma felan vardir artik gelsin bebegimiizzzz...

Ben de 16 Nisan'da epidural sezaryen ile bebeğime kavuşacağım, gün yaklaştıkça korkuyla karışık heyecan artıyor

iyi geceler kızlar..
doğum yaptım bende müjdee:119:
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz

Canim hayirli ugurlu olsun.allah anali babali buyutsn ins..bende diyorm bu kiz nerelerde dogurdumu acaba..dogum hikayeni bekliyorz mutlaka...

bende 16 nisani bekliyodum ama pazartesi doktorum bebegin suyu azalmis o kadar bekleyemeyiz dedi .... yarin sabah 8de spinal anasteziyle dogum yapicam heyecan ve korkyu bir arada hissediyorum
su anda dualarinizi bekliyorum allah hepimizin yardimcisi olsun

Canm nisan vs geldimi peki eger dogurmadiysan:)sabah yazmissinda mesaji..merak ettimde

bugün dr kontrolüm vardı benimde dr suyunun ve bebeğin iyi olduğunu söyledi doğum pozisyonunuda almış her an beklicez acaba aniden gelirmi hiç beklemediğim anda
kilosununda maşallahı var dedi 3200 olmuş boyuda 50 cm olmuş bile bizim küçük hanımefendinin :)
hareketlerininde maşallahı var gayet güzel yani yakında gelirmi acaba :44:
ahsenim kaç gündür yokmuş yoksa doğum falanmı oldu :)

Son düzenleme:
Hadi hayirlisi canim benden once kavuscan sanirim bebisine bizimde yarin kontrol var bakalim Dr ne diycek ins acilma felan vardir artik gelsin bebegimiizzzz...

Hadi bakalım, umarım iyi şeyler duyarsın ben bugün de suyumda da azalma olduğunu öğrenince sezaryen olacaksın deyince moralim bozuldu ama bebişim için en iyisi neyse o olsun dedim. bu arada hala epidural mi genel anestezi mi karar veremedim :26:

iyi akşamlar kızlar:)

doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum:) meleklerinizle beraber çooook mutlu olun inşallah.. bebişlerinize bol bol sütler gelsin, güsel güsel emsinler...

Dün temizlik yaptırdım bugün yağmur yağdı, balkonlar, camlar kirlendi, sağlık olsun..
tüm işler bitti die bugün de ağdacıya gittim, bikini bölgesini de göbeğimi, göğüslerimi bile yarım yarım aldırabildim, ak olmasa da pak oldu derler bizde, öyle oldu işte, çok korkudum, suyum falan patlar mı die şükür şimdilik bişey yok:)
yarın doktor kontrolüm var, bakalım ne dicek!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…