herkese selam..Doğum yapanları gördükçe heyecandan ölüyorum :)) Rabbim geride kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin..benimde yarın kontrollüm var, bakalım ne diyecek? belki sezeryan için gün verir..artık bunalmaya başladım, bazen olsun diyorum bazende gününü beklesin kendi gelsin istiyorum..bakalım yarın belki belli olur, sancılarım falanda geçti, normale döndüm :))
Selam kizlar,
Benim sat 16 nisanda doluyor ama dun gece nisanim geldi. Sonrasinda belimde sancilar hissetmeye basladim. 11 gibi doktordaydim acilma falan yok dedi nst de baya sancim cikti. Ne zaman dogururum bilmiyorum. Sanci baya zormus uyutmuyo oturtmuyo Allah hepimizin yardimcisi olsun.
5 dk bi sancim oluyo ama 15 sn suruyo. Sizce ne zaman dogururum? Suyum daha gelmedi. Bu arada su torbasi sanciyi hafifletiyor.
2 gun sonra gel dedi! Acilma yokmus!Allah yardımcın olsun, sancıların baya sıklaşmış ama suyunun gelmesini beklemeni mi söyledi doktor? Bildiğim kadarıyla patlatıyolar ama...
[INDENT[/INDENT]
2 gun sonra gel dedi! Acilma yokmus!
iyi geceler kızlar..
doğum yaptım bende müjdee:119:
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz
Merhaba kızlar, ptesi gününe kadar sürpriz yapmazsa kızımı Allah'ın izniyle 16 Nisan ptesi günü kucağıma alacağım, zorunlu sezaryenle.
Şimdiden çoook heyecanlıyım
Merhaba kızlar, ptesi gününe kadar sürpriz yapmazsa kızımı Allah'ın izniyle 16 Nisan ptesi günü kucağıma alacağım, zorunlu sezaryenle.
Şimdiden çoook heyecanlıyım
iyi geceler kızlar..
doğum yaptım bende müjdee:119:
bu sabah saat 12:15'te 3330g ve 50cm boyunda epidural normal doğumla dünyaya geldi ezgi'miz
benim de dün akşamdan beri ağrı sızılarım düzensiz devam ediyor. Gece 1-2 kez uyandım. sabah da 6 dan beri ayaktayım. Adet sancısı gibi ama artık bacaklarıma ve belime de buruyor. Sıklığını kontrol ediyorum... Ve aynı zamanda ağrı geldiğinde kusacak gibi oluyorumyatamıyorum süreekli dik durmam gerekiyor... yatınca çok ağrıyor...
Hadi hayirlisi canim benden once kavuscan sanirim bebisinebizimde yarin kontrol var bakalim Dr ne diycek ins acilma felan vardir artik gelsin bebegimiizzzz...
Canm nisan vs geldimi peki eger dogurmadiysan:)sabah yazmissinda mesaji..merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?