2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet yaşadığım için tahmin edebiliyorum tuzlu kraker iyi geliyor aslında denedin mi hiç?

Çok çok geçmiş olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, her zaman yanındayız böyle zamanlarda moral çok önemli. Sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun inanıyorum her şey gönlünüzce olacak bak göreceğiz beraber...

mıdem bulandıgı zaman hiç bişey yıyemıyorum kraker bıle bulandırıyo mıdemı

onun hareketlerini hisettikçe onunla ilgili hayaller kurarken insanın ikilemde kalması çok kötü.yani bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra ya benimle kalıcak büyüy
üp gelişicek ya da
alıcaklar bebkte şu an gelişiminde sorun yok ama ileriki haftalar sıkıntı verebilir diyolar su azalırsa hareket edemez gelişemez diyo dr.lar keşke ona hiç alışmasaydım
bebek arabası bile alındı her şeyi.pozitif olmaya çalışıyorum ama 24 saat aklımda canım o kadar yanıyo ki hamileliğimin başından beri hastanelerdeyim zaten 25tane serum aldım
1 hafta yattım hastanede şimdi de bu sorun kalbime bi acı girdi ki 3 gündür çıkmıyo.teşekkür ederim yanımda olan herkese bebişini umarım sağlıkla alırsın kucağına

canım çok geçmiş olsun, gerçekten biz okuyunca bizim bile içimiz acıyo, ama biz hepimiz hamileyiz hamilelerin duası kabul olur hepimiz senin için dua edicez, sende çok dua et çok oku, yasin oku çok çok Allah yardımcın olsun..

dr.lar ki kendi dr.um da bol su iç dinlen diyolar sola yat artabilir diyolar
tıbben kanıtlanmasa da sen yine de iç diyolar ne olur ne olmaz diye her şeyi yapıyorum mesajlarınızı da yanlış anlamıyorum arkadaşlar en iyisini en kötüsünü düşünmek zorundayız allahım diyorum bana bağışla onu koru diyorum durmadan şimdi 2 hafta geçmez bana hastane bahçelerinde eşimle sarılıp hep ağladık nolur allahım diyorum beni bebeğimle sınama
bi dpğsun gözümü ayırmıcam üstünden diyorum

allah yardım etsin çok çok çok sabır diliyorum.neler yaşadığını anlayabiliyorum.allah kimsenin sabrını evladıyla sınamasın.

merhaba size gelişen durumumla lgili bişeyler yazmak istedim cumartesi gününden beri çektiğimiz resmen çile biliyosunuz suyum 22 haftamdayım ona rağmen 8.4 cmmiş 10 uygun lanmış tam 9 hastane gezdik özeli ayrı devleti ayrı kimisi umutlu kimisi umutsuz eşim ben ailelerimiz inanın 3 gündür ağladığımız kaar ağladık allah daha beterini kimseye göstermesin dün detaylı ultrason çekildi çok şükür bbeğin böbreklerinde bişey çıkmadı benden de su gelmedi kimse bulamıyo nedenini drlar en son gittiğim muayehanesinde aldı beni karşısına sağlıksız gebeliktense hiç lmaması daha iyi dedi mantıklı olan bu belki ama bu gebelki şu anolmasqa da ileriki gebelik jhaftalarında sıkıntı çıkarabilir çıkarmayabilir de dedi.şimdi ben uyuyo muyum yiyip içiyomuyum bilmiyorum dinlen dedi.allaha emanet yani.internete bakıyorum bi iyi bi kötü şey okuyorum canım yanıyo ama gözümden artık yaş bile gelemiyo

geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
dualarımız sizinle
canım moralini yüksek tut güzel düşün Rabbime sığın
inşallah güzel olur herşey
canım benım gunaydın :DD:D: vereyim hemen

Sabah kahvaltısı : 10 ile 11 arası yapılacak...
1 bardak süt , 1.5 dilim beyaz peynir, haşlanmış yumurta, salatalık yeşillik biber vs... (istege gore),, kepekli veya çavdar ekmegi 1-2 dilim, 5-6 ad zeytin

ARA OGUN : 12: 30 ile 13:00 arası yapılacak
3 adet kuru kayısı , 3 ad ceviz

ÖĞLE YEMEĞİ 14:30
1 kase herhangi bir corba
haşlanmış et veya ızgara et veya herhangi bir sebze yemegi 6 yemek kaşıgı kadar.. bol yeşil salata yanında az zeytin yagı ile bol limonlu

ARA OGUN 16:00
1 porsiyon meyve

ARA OGUN 18:00
1 kase meyveli yogurt veya sade yogurt

AKŞAM YEMEGİ 20:00
8 yemek kasıgı sebze yemegi veya et ızgara, et haşlama veya balık tercih edilebilir ... 2 adet tam bugday ekmegi veya cavdar

Ara ogun :21:30
1 bardak sıcak suya tarcınlı su ( ben toz tarcın kullanmıyorum rulo tarcın koyuyorum biraz ozu cıkana kadar beklıyorum sonra ıcıyorum....

Gece yatarken bir bardak ılık sut veya soguk.... ( istege gore )

Not: ogle ve aksam ogunlerı yer degıstırebılır :D:D:D

bu benim normal beslenmem :)
sadece tarçınlı su içmiyorum
tarçının bir özelliği şeker isteğini bastırması
tatlı çukulata steyenler elmayı rendeleyip azıcık tarçın atıp karıştırıp yiyebilirler

akşam yemek yedikten sonra karnım şişiyor meyve bile yiyemiyorum
çay zaten içmem arada bir belki
onunda yanında hiç bişey yemem
elma yemek iyi geliyor sindirimi kolaylaştırıyor
gündüz süt içmediğimden gece süt içiyorum yatmadan o kadar

derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı
bu bende yok nedense
tatlı çukulata isteğim sıfır
sadece geçen canım istedi o kadar

Bir kere daha anladım kii diyet işi bana göre degil
iradeliyim ama kurallara gelemiyorum sanırım
su kadar su bu kadar bu bana göre degil yaa
neyse surda kaldı 4 ay ben yemeye devam ediyim sonra vericem nasılsa Allahın izniyle :1:
hem hani bu listede cayın yanına cekirdek patlamıs mısır bisküvi kek çikolata
cıks cıks cıks...
ama sen devam et kiloda vermişsin süper ötesi süper yani

:)
ne diyim sana
kek çukulata haaaaa
kiloyu verirsin emin ol 6 ay 1 sene içinde
ama önemli olan ne biliyomusun
senin doğum sonrasında kendinin iyi hissetmen
çünkü nerdeyse her kadın doğum sonrasında deprosyon geçiriyor
ben 15 kilo almıştım
hastaneden çıktığımda 4 ü gitmişti
ilk 10 gün neyse zaten evdesiniz hep yatıyosunuz falan
20 gün falan olmuştu baktım ki giyecek bişeyim yok
alış veriş yapayım dedim
ama üstüme olan bişey bulamadım
öyle canım sıkıldı ki
o ruh haliyle insan neler düşünüyor
ııı kötü günnlerdi
ben kilolarımdan dolayı eşimin benimle ilgilenmediğini hatta beni aldattığını vs neler düşünmedim ki
akşama kadar da evdesin işe de gitmiyosun
bir bebek bir sen
net yok
köydesin
sonra ben bunu vereceğim dedim 6 aylıktım sanırım hepsini vermiştim
kendime güvenim gelmişti
zayıflamıştım ya artık kocamda beni seviyodu
bana göreee

o yüzden kiloya karşı antipatim var
ilk 1 yılda
ekstra 11 daha verdim yani toplamda 26 kilo :)
emzirmeyi bırakınca geri alıyosun o ayrıııı
hamileykende emzirirkende bebeiğime şifa olsun onu beslesin bana et olmasın diye beslenmiştim :)

$Hekimler_binary_98[2].webp

nasıllll?? ben beğendim walla temiz yüzlü yakışıklı..genç de..evlide yan gözle bakmaz bana...yani bence gideri var...

slm,fıstıklarr:16:

çok sağol inşallah bi tanecik bebeğini alırsın kucağına.önerin iöçin sağol denicem.inşallah o arkadaş gibi sağlıkla alıcam bebeğimi kucağıma.yanımda oldunuz çok sağolun

tatlım okudum yazdıklarını çook üzüldüm senin ve bebeğin için..bir arkadaşımında suyu azalıyordu her doktora gittiğide bi problem çıkıyordu ama bu ay inşallah doğum yapacak..üzme kendini dualarmız seninle:54::54:

geçte olsa gelebildim ama her an gıdebılırım
banyo yıkamam lazım :52:
ya mu magnezyum nasıl kötü bişidir içmek istemıyorum hiçte yuvarlıyorum şu kemık ağrılarından öturu
çocugu sallarken öluyorum remsne kalça keıklerımde batmaya başladı oturamıyorum :27:

geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
dualarımız sizinle
canım moralini yüksek tut güzel düşün Rabbime sığın
inşallah güzel olur herşey

bu benim normal beslenmem :)
sadece tarçınlı su içmiyorum
tarçının bir özelliği şeker isteğini bastırması
tatlı çukulata steyenler elmayı rendeleyip azıcık tarçın atıp karıştırıp yiyebilirler

akşam yemek yedikten sonra karnım şişiyor meyve bile yiyemiyorum
çay zaten içmem arada bir belki
onunda yanında hiç bişey yemem
elma yemek iyi geliyor sindirimi kolaylaştırıyor
gündüz süt içmediğimden gece süt içiyorum yatmadan o kadar

derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı
bu bende yok nedense
tatlı çukulata isteğim sıfır
sadece geçen canım istedi o kadar

:)
ne diyim sana
kek çukulata haaaaa
kiloyu verirsin emin ol 6 ay 1 sene içinde
ama önemli olan ne biliyomusun
senin doğum sonrasında kendinin iyi hissetmen
çünkü nerdeyse her kadın doğum sonrasında deprosyon geçiriyor
ben 15 kilo almıştım
hastaneden çıktığımda 4 ü gitmişti
ilk 10 gün neyse zaten evdesiniz hep yatıyosunuz falan
20 gün falan olmuştu baktım ki giyecek bişeyim yok
alış veriş yapayım dedim
ama üstüme olan bişey bulamadım
öyle canım sıkıldı ki
o ruh haliyle insan neler düşünüyor
ııı kötü günnlerdi
ben kilolarımdan dolayı eşimin benimle ilgilenmediğini hatta beni aldattığını vs neler düşünmedim ki
akşama kadar da evdesin işe de gitmiyosun
bir bebek bir sen
net yok
köydesin
sonra ben bunu vereceğim dedim 6 aylıktım sanırım hepsini vermiştim
kendime güvenim gelmişti
zayıflamıştım ya artık kocamda beni seviyodu
bana göreee

o yüzden kiloya karşı antipatim var
ilk 1 yılda
ekstra 11 daha verdim yani toplamda 26 kilo :)
emzirmeyi bırakınca geri alıyosun o ayrıııı
hamileykende emzirirkende bebeiğime şifa olsun onu beslesin bana et olmasın diye beslenmiştim :)

canım lütfen senden rica ediyorum
bu azmini doğumdan sonra bize hatırlat olur mu....
benim de bu azimle evlenirkenki kiloma dönmeyi istiyorum
58 kilo ile evlendim ben yaaaa :26::26::26:
şu an 88im :14::14::14::14::14:

hmmm :23: :23::23::23::23:

ben eşime böle bi teklifle gidemezdim sanırsam :52:

walla eşime attım resmi..temizyüzlü yakışıklı genç tavsiye felan almadım netten okumadım hakkında bişi ne dersin didim..bencede yakışıklı ve sportif görünyo gidelim diosan ok didi:27::27::27:
ne kaa genişiz maşallah..biz bizim kızın 16 sında sevgilisiyle el sıkışırız kesinnnnn:1::1::1:

walla eşime attım resmi..temizyüzlü yakışıklı genç tavsiye felan almadım netten okumadım hakkında bişi ne dersin didim..bencede yakışıklı ve sportif görünyo gidelim diosan ok didi:27::27::27:
ne kaa genişiz maşallah..biz bizim kızın 16 sında sevgilisiyle el sıkışırız kesinnnnn:1::1::1:

benim eşimde çok kıskançtır felan ama geçen gun dıyorum ona kadına amelıyat olmam hayatım
guvenmıyorum dedim :D tamam nasıl ıstıyosan öle olsun dedi nasıl olsa alttan bişi yok ya kestırıyon dedi:26::52::52::52:

primadan aradıılar benimde hediyem 27 aralıktan sonra elimde olcakmıss :))

Canım hiç heveslenme bence. bana da 16 aralıkta gelecek dediler bak ayın 20si geldi hala yok :((

petunyaPet canıımmmm
Allah sabır versin gebeliğiminn basından beri tek duamdır
bana benzesin babasına benzemesin die
çünkü eşim annesine benziyo ve ona benzerse bebik yani babasına
kaynanam hiç demicek aynı babası, aynııı babannesi dicekk :14:
bu ne demek biliyosun antidepresan ilaçlara baslama nedeni benim için
sana öyle gelmiştir yaa yanii inşallah sana öyle gelmiştir..
bu arada bende 2 ameliyat gecirdim bu zmana kadar ikisinide şifada oldum
guzel ve ilgili bi hastane ama
acıbadem hastaneleri daha kalite die biliyorum ben..

menziiiiiiiiiiiiil ben de çok tırsıyorum.. valla ben de başlarım hapa :)) dua edelim birbirimize annelerine benzesin kuzular :)

Eki Görüntüle 310541

nasıllll?? ben beğendim walla temiz yüzlü yakışıklı..genç de..evlide yan gözle bakmaz bana...yani bence gideri var...

valla ben çok beğendim :)) bence ayrı topik açalım en yakışıklı kimin doktoru topiği:)) ben de arayayım fotosunu var mı bakalım..

merhaba size gelişen durumumla lgili bişeyler yazmak istedim cumartesi gününden beri çektiğimiz resmen çile biliyosunuz suyum 22 haftamdayım ona rağmen 8.4 cmmiş 10 uygun lanmış tam 9 hastane gezdik özeli ayrı devleti ayrı kimisi umutlu kimisi umutsuz eşim ben ailelerimiz inanın 3 gündür ağladığımız kaar ağladık allah daha beterini kimseye göstermesin dün detaylı ultrason çekildi çok şükür bbeğin böbreklerinde bişey çıkmadı benden de su gelmedi kimse bulamıyo nedenini drlar en son gittiğim muayehanesinde aldı beni karşısına sağlıksız gebeliktense hiç lmaması daha iyi dedi mantıklı olan bu belki ama bu gebelki şu anolmasqa da ileriki gebelik jhaftalarında sıkıntı çıkarabilir çıkarmayabilir de dedi.şimdi ben uyuyo muyum yiyip içiyomuyum bilmiyorum dinlen dedi.allaha emanet yani.internete bakıyorum bi iyi bi kötü şey okuyorum canım yanıyo ama gözümden artık yaş bile gelemiyo

bitanem Allahım yardımcın olsun ama sen içini ferah tut bak bebeğimiz iyiyimiş şuan ondan bi sıkıntı yok çok şükür..
Allahım çok büyük canım sen bol bol dua et hatta hergün yasin okuyabiliyosan oku canım inanki çok rahatlatıyo..hiçbişey olmıcak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inş..

Eki Görüntüle 310541

aman tanrım ay parçasıı şuna bak çok sevimli:1::1:
öldüm adamın tipine kadın doğumcu gibi değilde kaymakamın yiğeni gibi:1:
sırıtışa bak:52:

Eki Görüntüle 310554
gyn.op.dr.Hamza Bahat
canım doktorum yaaaa:16:

hohoyyyy haydar dümene benziyo:52::52:

hayyy allam yaa..allah verince bol bol vermiyince hiç vermiyo:1::1:
bizimkide ne zaman kontrole gitsem farklı bi doktora(mesela aile hekimimiz çok genç)sorar..önce cinsiyet,sonra yaş,sonrada yakışıklımı die:1::1:

Back
X