- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Annem yanıma gelince havalar da güzel olunca her gün dışarı çıkıp çınarı gezdiriyoruz bu gün de evde oturalım dedik. Ama çınar evde rahat bırakmıyor aynı ahsen gibi ilgi istiyor ve huzursuzluk yapıyor ne sorunu var anlamıyorum dün akşam emerken birden bırakıp ağlama krizine tutuldu 1 saate yakın ağladı, hani gazlı olduğu dönemlerde alışkındım bu haline ama gece aniden yapmasına anlam veremedim. Annemin bile gelmesiyle huyu değişti halbuki kadıncağız hiç karışmıyor düzenini bozma diyor ama çınar sanırım diş çıkarma belirtilerinden huzursuz. Önce aylarca gaz sıkıntısı şimdide diş çıkarma sıkıntısı Allah beterinden korusun ama ben de çok yorgunum sırtım, belim, boynum başım sürekli ağrıyor kendimi hep yorgun, halsiz bezgin hissediyorum, bazen sıkıntımdan oğluma sinirlendiğim oluyor. Umuyorum ki şu uyku durumumuz düzene girer daha çok uyumaya başlar ve kendi kendini oyalar. Dışarıda maşallah bir akıllı süt dökmüş kedi gibi saatlerce dışarıda kalsak hareket bile etmiyor pusetinde ama eve gelince değişiyor, keşke yaz yeni başlıyor olsa da her gün dışarıda gezdirsem, yaz boyu pek çıkaramadım gaz sıkıntısı yüzünden. Bütün bebekler mi böyle acaba bu dönemde yoksa ben mi beceremiyorum anlamadım
annenin gelmesine çok sevindim canım tek çıkmak büyük bir problem annen yanındayken keyfini çıkart gezmenin iyi eglenceler size çınarda ne yapsın anneaneyi bulmuşken biraz şımarmış valla gündüz cekiliyo nazları ama gece artık cinet geciriyoruz ne yapalım gececek inşallah bu günler