kız bebekler erkenmi doğar ??
Kızlarrr işte an itibariyke 22+3 göbüşüm toplamda 5 kg aldım o da göbüşteee :)
bu arada resim biraz kötü çekildi galiba :)
günaydın güzel anneler
hepimize çok güzel bir gün diliyorum
dün bir arkadaşım daha sezeryanla doğum yaptı
son zamanlarda etrafımda cok hamıle arkadasım var hepsınde ayrı heycanlanıyorum
darısı hayrlısıyla bızım basımıza ınsallah:)
Kötü olmuş tatlım ama kararında haklısın aynı isim ve soyisimle aynı aileden 2 çocuk değişik olur sen daha önce söylemiş olsaydın defne koyacağını belki onların aklına gelmezdi diyeceğim ama belkide biliyorlardı şimdi ne desemkiiiiiii
bende isim bulamadım kızcağızıma halen arayıp duruyoruz gel birlikde arayalım..
Benim ilk kızımın ismi BEREN NAZ ona uygun olmasını istemiyorum yani kafiyeli olmasın genelde beren kullanıyoruz ama berennaz da diyoruz bazen..Şimdi bu yavruyada iki isim koyalım dedik ama 2.isim ek gibi olmalı yani MİRAY ADA,ZEYNEP LAL....3 ay kaldı nerdeyse yavruya isim bulamadık..düşünelim düşünelimmmmmmm....bulalım biran önce çünki önümüzdeki ay hastane süslemeleri için siparişlerimi vericem ağırlaşmadan kendim yapmak istediğim şeyler de var..
Ama sana ALYA yı öneririm güzel isim melek pek hoşuma gitmiyor ama alya güzel..
Günaydın hanımlar.Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, bebek hareketleriyle geçsin...
Dün gece ağla ağla mahfoldum.Sol kasığımdaki ağrı beni perişan etti."Allahım lütfen doğmasın,daha çok küçük, yaşayamaz.." diye dua ederken uyuyakalmışım.Sanırım üşüttüm, kasığımdaki ağrı ondandı.Ya da bir önceki sezeryanın dikişleri ağrıyor artık rahim büyüdükçe.
KK'da gitgide azalıyoruz.Herkes facebook'a daldı.İşin kötüsü üye listemiz de yok olmuş, orada kim kimdir bilmiyorum, bana tat vermedi.Gene ne varsa burada var.
kızlar gunaydın nasılsınızzzzzzzzzzz ben ıyı olmaya calsııyorum bu seker testınden sonra morılım sıfır duser d-ıyorlar ma ben korkuyorumm bebegıme bırsey olur dıyebaska doktora yonlendırdı doktorum dıyet ve 40 dakıkalık yuruyus yapmam lazımmmmmm sekerı kestımmmm agzıma almıyorum dunden berı bebegım ıcın herseyden vazgecerım sadece ıyı olsun yeter benım ıcın:26::26::26::26::26::26:
kızlar gunaydın nasılsınızzzzzzzzzzz ben ıyı olmaya calsııyorum bu seker testınden sonra morılım sıfır duser d-ıyorlar ma ben korkuyorumm bebegıme bırsey olur dıyebaska doktora yonlendırdı doktorum dıyet ve 40 dakıkalık yuruyus yapmam lazımmmmmm sekerı kestımmmm agzıma almıyorum dunden berı bebegım ıcın herseyden vazgecerım sadece ıyı olsun yeter benım ıcın:26::26::26::26::26::26:
Günaydın hanımlar.Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, bebek hareketleriyle geçsin...
Dün gece ağla ağla mahfoldum.Sol kasığımdaki ağrı beni perişan etti."Allahım lütfen doğmasın,daha çok küçük, yaşayamaz.." diye dua ederken uyuyakalmışım.Sanırım üşüttüm, kasığımdaki ağrı ondandı.Ya da bir önceki sezeryanın dikişleri ağrıyor artık rahim büyüdükçe.
KK'da gitgide azalıyoruz.Herkes facebook'a daldı.İşin kötüsü üye listemiz de yok olmuş, orada kim kimdir bilmiyorum, bana tat vermedi.Gene ne varsa burada var.
geçmiş olsun şekercim yaa...büyük ihtimalle üşütmüşsündür muğla'da havalar nasıl bilmem ama antep bir sıcak bir soğuk...benim de idrarımı yaparken yanma var sanki acıyor gibi...az az geliyor,sanırım ben de üşüttüm biraz,dikkat etmek lazım...babamızda yok bir hafta gurbetliğin en zor yanı bu olsa gerek,böyle zamanlarda insan eş dost arıyor:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?