2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benimde sekerim yuksek cikti aclik 99 sekerli siyu ictikten sonra 210 aglamktan gozlerim sustu doktorum diyet verdi ve yuruyus her gun 40 dakika...

Kızlar bende bugün 2. doz tetanoz aşımı oldum yine çok az acıdı aynen birincideki gibi şuan dokununca çok az acıyo yoksa sorun yok
darısı sizlere

kızlar birde bel ve bacak ağrısından bahsedilmiş.cumartesi annem geldi temizlik yaptık o gün sol belimden başlayan tüm bacağımı saran bir ağrı yaşadım ne uzanabiliyorum ne sağıma dönebiliyorm ne oturabiliyorum neden yaaa çok kötü oldum yorulduğumda ve fazla yürüdüğümde hep böyle oluyor

günaydın güzel anneler
hepimize çok güzel bir gün diliyorum
dün bir arkadaşım daha sezeryanla doğum yaptı
son zamanlarda etrafımda cok hamıle arkadasım var hepsınde ayrı heycanlanıyorum
darısı hayrlısıyla bızım basımıza ınsallah:)

hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah. dün bende doğum fotoğrafçılarının fotoğraflarına baktım. çok heyecanlandım ve duygulandım.. insan birde tanıdığı olduğunda olaya şahit olduğunda çok daha fazla etkileniyor. 1 sene önce arkadaşım doğum yapmıştı ozaman bile çok etkilenmiştim ve bir bebeğim olsun istemiştim. şimdi olsa pırt diye bebeğimi çıkartıp kucağıma alasım gelir walla.

herkese günaydın kızlar...babamız bugün iş gezisi için şehir dışına çıktı,kızımla bir hafta boyunca yalnızız...ama kızım babasına sabahleyin güzel bir hoşçakal dedi bol bol tekme attı...bizden haberler bu kadar...isim arayışımız tam gaz devam ediyor umarım bir noktada anlaşırız:))

günaydın canım...dün erken çıktığım için geçmişi ancak okuyabildim...evet ya bizim için kötü oldu defne ismine alışmıştık çünkü,adını söylemiştik aslında ama sanırım onlar duymamışlar...neyse biz de başka arayışlardayız...beren ismi de çok güzel bunu eşime bir söyleyeyim umarım her isme bir kulp bulduğu gibi buna da bulmaz...ada ismi benim favori ismim eşimi ikna etsem ada kesinlikle koyardım...o yüzden ben MİRAY ADA ismini seçtim...gerçekten uyumlu olmuş...eşim alya ismine kesinlikle hayır diyor ya o isimde seçeneğimizden kalktı...ama BEREN çok hoş...eşimin iyi bir zamanında söyleyeyim:))

kızlar gunaydın nasılsınızzzzzzzzzzz ben ıyı olmaya calsııyorum bu seker testınden sonra morılım sıfır duser d-ıyorlar ma ben korkuyorumm bebegıme bırsey olur dıye baska doktora yonlendırdı doktorum dıyet ve 40 dakıkalık yuruyus yapmam lazımmmmmm sekerı kestımmmm agzıma almıyorum dunden berı bebegım ıcın herseyden vazgecerım sadece ıyı olsun yeter benım ıcın:26::26::26::26::26::26:

Günaydın hanımlar.Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, bebek hareketleriyle geçsin...

Dün gece ağla ağla mahfoldum.Sol kasığımdaki ağrı beni perişan etti."Allahım lütfen doğmasın,daha çok küçük, yaşayamaz.." diye dua ederken uyuyakalmışım.Sanırım üşüttüm, kasığımdaki ağrı ondandı.Ya da bir önceki sezeryanın dikişleri ağrıyor artık rahim büyüdükçe.

KK'da gitgide azalıyoruz.Herkes facebook'a daldı.İşin kötüsü üye listemiz de yok olmuş, orada kim kimdir bilmiyorum, bana tat vermedi.Gene ne varsa burada var.

geçmiş olsun şekercim yaa...büyük ihtimalle üşütmüşsündür muğla'da havalar nasıl bilmem ama antep bir sıcak bir soğuk...benim de idrarımı yaparken yanma var sanki acıyor gibi...az az geliyor,sanırım ben de üşüttüm biraz,dikkat etmek lazım...babamızda yok bir hafta gurbetliğin en zor yanı bu olsa gerek,böyle zamanlarda insan eş dost arıyor:2:

geçmiş olsun...benim de şekerim sorunlu çıktı doktor bana da şeker yemeyi kes dedi ama ben dayanamayıp pazar günü tatlı yedim biraz da fazla kaçırmışım sanırım iki gündür kaşıntım var sanki...ben de bir daha ki kontrole kadar tatlı yemeyeceğim gözüm korktu resmen...

canım üzülme, stres, sinir üzülmek bunların hepsi şekeri tetikleyen şeyler. diyetle atlatacaksın inşallah.

geçmiş olsun canım, inşallah aynı durumu tekrar yaşamazsın.

evet ya burası daha güzel sohbetler derli toplu.. diğer tarafta kim kim bende karıştırıyorum kim ne kadarlık hamiş bilmiyoruz bende sevemedim ama sohbet orda döndüğü için takip ediyorum.

Muğla da Antep gibi tatlım.Bir sıcak bir soğuk...Sabahları buz gibi,öğlen oluyor, deli sıcak, akşam oluyor gene serinliyor iyice...Ne giyeceğini, ne yapacağını şaşırıyor insan.1-2 gecedir akşamları otururken ayaklarımın üşüdüğünü hissettim ama kalkıp bi çorap giymedim.Bu kasık ağrılarını gazla birleşen üşütmeye bağlıyorum.Zaten üşütünce gaz çoğalıyor da....
Ama sancı berbattı.Biraz daha sürse veya şiddetlenseydi acile gidelim diyecektim, o derece....
Sen 1 hafta kendini çok iyi koru.Gerçekten de insanın yanında eşi olduğunda hiçbişey yapmasa, bir elini tutsa bile büyük destek...
Yakın bir komşuna rica et, arada beni yoklarmısın diye...Ne olur ne olmaz...Hamileyken çok yalnız kalınmaması taraftarıyım. Düşüverirsin, duşta fenalaşırsın...Allah muhafaza İpekcim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…