2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı cnm napalım inş. tez vakitte müjdenle gelirisn bize üzme kendini sakın herşetde bi hayır vardır

Son düzenleme:
Merhaba kizlar oncelikle hepinizi tebrik ederim v esag salim bebislerinizi kucaginiza almanizi ddilerim.Birlikte bu uzun yolculukta yuruyucez insallah sonuna kadar sevincimizi sorularimizi bolusucez ...benim sat 17 aralik tahmini dogum 24 eylule denk geliyor ama sezeryan olucagim icin erken yapacklar,ilk bebegim de 1eylul fogumlu :)

bilimm btanem hayırlısı olsun.benimde dün şıp diye bulantılarım filan hepsi gitti
teyzemde benimde öyle oldu ama bebek ölmüştü dedi pazaretsi dr gidicem bende
sakat veya saglıklısız gebeliklerivücüt sonlandırıyor
şükürler olsun ki
hakkımızda hayırlısı
benimde içime gitti gibi geliyor

bide ben sabaha kadar hiç uyuyamıyorum,sabahta aynen
kızımda sizin gibiydim full uyku modunda
benim gibi uykusuz kalan varsa nolur yazsın

Bende ayniyim canim..Gece uyuyamiyorum,donup duruyorum yatagin icinde..Sabahta uyanamiyorum..hatta uyanmiyorum..Oda yetmezmis gibi is yerinde bildigin kafayi masya koyup uyuyorum..15-20 dk uyuyprum ama oyle derin dalmis oluyorum ki anlatama...sanki saatlerce uyumusum gibi..:))

bende gögüs agrısı ve dolgunlugundan baska hiç bişi olmadı

bende gögüs agrısı ve dolgunlugundan baska hiç bişi olmadı

canım bu çok normal benim de ilkinde hiç bişeyim yoktu
ama bunda inanılmaz bulantı tokluk hissi halsizlik pazartesi den beri yatıyordum dün pat diye hepsi gitti
gögüslerim duruyor ama hala sızlıyo ve dolgun
kahverengi leke geliyordu bide
teyzemde aynısını yaşadım bebek öldü deyince
pazartesi gidicem bakalım

Allah Allah hiç normal degiliz bence güçsüz kalıyoruz
zaten hamilelik zor uyku kendine getiriyor
4 günden beri ilk defa bu gece uyumuşum nasıl mutluyum bunun için

bana sadece folic asit verdiler
başka bi ilac verilmedi canım
Allah Allah hiç normal degiliz bence güçsüz kalıyoruz
zaten hamilelik zor uyku kendine getiriyor
4 günden beri ilk defa bu gece uyumuşum nasıl mutluyum bunun için

bendede gece uykusuzluğu oluyo
ama 3-4 gecede bir sızıyorum
artık bunye kaldıramıyomu noluyo bilmiyorum:26:

kızlar nasılsınız ben progesteron kullanıyorum tedbir amaçlı doktorum günde 3 tane verdi sabah öğle akşam ama bana açıkçası çok ağır geldi başımı kaldıramıyorum onun yerine yerine gece yatarken 2 tane yutsan en azından uykuda olcam propeküstünde de yazıyor yani 3 tane yerine 2 tane yutcam bir zararı olur mu haftaya gittiğimde doktora söylerim olur mu acaba

Bende dün kalp atışını duymaya gittim bebeğimin birinin kalp atışını duyduk ama diğerini duyamadık kalp atışı duyulan 6+2 günlük duyulmayan 5+2 günlük inşallah 15 gün sonra diğerinin kalp atışınıda duyabilirim.

bende salı gidicem doktora ozaman 5+6 olucam acaba kalp atısı duyarmıyım?

Bugün doktora gittik kalp atışını duyduk ben daha büyük sanıyordum 6+3 çıktı. Sat tam hatırlamıyorum o yüzden olabilir. Darısı bekleyenlerin başına.

canım ben sabah 1 gece yatarken 2 alıyorum doktorum öle söledi .. istersen vajinalda koyabiliyosun .. yan etkilerinden dolayı ..doktora gidemiyosan arayabilirsen ara canım ona sor ama yinede..

canımm hayırlısıya diğerinide duyacaksın allahın izniyle.. biliyosun bende de 2 kese gözüktü bende salı giderim diyorum lekelenmeler dewam ne durumdalar öle merak ediyorumki sonumuz hayrolsun inş.. içimde bi korku war bi başka hisler çok allak bullakım .. inş rabbim gönlümüze göre hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı ewlatlar nasip eder ..

Gunaydin arkadaslar.bugunde kontrolum vardi ve sanirim bende aranizda olamayacagim;((6+4 bugun ve kalp atislarini duyamadik.karindan bakti gozukmedi sonra vajinal bakti.yune gozukmedi.doktor gebeligin iyi gitmedigini soyledi.haftaya yine gidecegim.benim tup bebekti;(((hayirlisini istedim hep demekki hayirlisi buymus;((cok uzgunum ;(((

hemen umutsuzluğa kapılma canım rabbim büyüktür ..belki nazlanıyodur.. 7-8 haftalarda da duyulan war ..allah yardımcın olsun cnm

daha bekle 8 haftada da duyan var bence bozma moralini

canım bende 3 tane kullanıyorum günde
1 tanesini sabah 2 tanesini akşam
o yüzden gece uykularımda düzeldi nerdeyse deliksiz uyuyorum diyebilirim
doktoruna danışıp uygunsa o şekilde kullan bence

Biraz once doktordan geldim. Bhcg 2000 olmasina ragmen vajinal usg den kese gorunmedi. Gorunmedigi gibi bi dr kistik bir suru yapi gordu. Uzum gebeligi olabilir dedi. Icimden bir his hersey yolunda diyor ama eger bu bebek de duserse uzun sure daha bebek yapmam sanirim. Ptesi tekrar gideceğim..

kızlar dün doktora gittim son adet tarhine göre tam 6+0 dedi vajinal bakalım canlı mı değil mi görelm dedi vajinal baktı bebeğin canlı kalp atışını henüz duyamıyoruz ama canlı hareketlerinden anlıyoruz dedi bi sorun yok dedi aksi bir durum olsa söylerdi dimi hem canlı olmasa adet tarihimle aynı gtmez sanırım dimi usg de de 6+0 tahmini doğum 13 eylül çıktı gerileme olurdu sanırım bi aksilik olsa doktor sorun var derdi dimi akşam arkadaşım aradı başka doktora gitseydin ya e hayırlısı olsun bilmemne dedi içime kurt düşürdü baykuş gibi düşünüyorum akşamdan beri

off yaaa hiç ii şeyler okumadım canım arkadaşlaım bbilim senn ( benide korku kapladı şimdii çok üzüldüm canım arkadaşalrım yaaa rabbim hayırslı nese onu verisn bende p.tesi gitcem artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…