hayırlısı cnm napalım inş. tez vakitte müjdenle gelirisn bizekızlar sevgili hamişler selam..pazar günü bir heyecanla gelmiştim topiğe..idrar test pozitif bhcg 20 çıkmıştı..eylül annesi olacaktım bende..ama malesef bhcg yeterli artışı sağlamadı..bu gün muayeneye gittim..şu an kesin sonuç belli değil ama ya kimyasal gebelik ya da dış gebelik yaşıyorum..pazar tekrar bhcg yaptırıcam değer düşüyorsa regl bekliycem..ama artıyorsa araştırmalar başlayacak dış gebelik için..
hepinize sevgiler..sağsağlim kuzucuklarınızı kucağınıza alırsınız inşallahh.daha çok erken ama şimdiden hayırlı doğumlar..
bide ben sabaha kadar hiç uyuyamıyorum,sabahta aynen
kızımda sizin gibiydim full uyku modunda
benim gibi uykusuz kalan varsa nolur yazsın
bilimm btanem hayırlısı olsun.benimde dün şıp diye bulantılarım filan hepsi gitti
teyzemde benimde öyle oldu ama bebek ölmüştü dedi pazaretsi dr gidicem bende
sakat veya saglıklısız gebeliklerivücüt sonlandırıyor
şükürler olsun ki
hakkımızda hayırlısı
benimde içime gitti gibi geliyor
bende gögüs agrısı ve dolgunlugundan baska hiç bişi olmadı
Bende ayniyim canim..Gece uyuyamiyorum,donup duruyorum yatagin icinde..Sabahta uyanamiyorum..hatta uyanmiyorum..Oda yetmezmis gibi is yerinde bildigin kafayi masya koyup uyuyorum..15-20 dk uyuyprum ama oyle derin dalmis oluyorum ki anlatama...sanki saatlerce uyumusum gibi..:))
bana sadece folic asit verdilerKizlar Selam,
Bende ilk doktora gittigimde keseyi gorememistim..Hatta degerim dusuk oldugu icin doktor olumsuz seyler soylemisti..
Sonra TR'den ayrilip yasadigim ulkeye geldim..Burda bugun doktor keseyi gordu..Hemde normal ultrasonda..Yani vajinal falan bakmadi..
Ama bana 3-4 haftalik henuz dedi..Hic de olumsuz birsey soylemedi..Bebek burda gelisecek dedi..3 hafta sonra kalp atislarini dinleyabiliriz dedi..
Benim sat 13 Aralik..Ben gec dollenme oldugunu dusunuyorum ..
Bakalim..
Benim sormak istedigim,TR'deki doktor birsuru ilac verdi..Normal bir gebelikse bunlari kullanacaksin dedi..Ben suan sadece folikasit kullaniyorum..Bugun kan teseti sonuclarimida alip ultrason fotosuyla TR'deki doktoruma gondercem..
Siz bu verilen ilaclari kullaniyor musunuz?
Allah Allah hiç normal degiliz bence güçsüz kalıyoruz
zaten hamilelik zor uyku kendine getiriyor
4 günden beri ilk defa bu gece uyumuşum nasıl mutluyum bunun için
Bende dün kalp atışını duymaya gittim bebeğimin birinin kalp atışını duyduk ama diğerini duyamadık kalp atışı duyulan 6+2 günlük duyulmayan 5+2 günlük inşallah 15 gün sonra diğerinin kalp atışınıda duyabilirim.
canım ben sabah 1 gece yatarken 2 alıyorum doktorum öle söledi .. istersen vajinalda koyabiliyosun .. yan etkilerinden dolayı ..doktora gidemiyosan arayabilirsen ara canım ona sor ama yinede..kızlar nasılsınız ben progesteron kullanıyorum tedbir amaçlı doktorum günde 3 tane verdi sabah öğle akşam ama bana açıkçası çok ağır geldi başımı kaldıramıyorum onun yerine yerine gece yatarken 2 tane yutsan en azından uykuda olcam propeküstünde de yazıyor yani 3 tane yerine 2 tane yutcam bir zararı olur mu haftaya gittiğimde doktora söylerim olur mu acaba
Bende dün kalp atışını duymaya gittim bebeğimin birinin kalp atışını duyduk ama diğerini duyamadık kalp atışı duyulan 6+2 günlük duyulmayan 5+2 günlük inşallah 15 gün sonra diğerinin kalp atışınıda duyabilirim.
Gunaydin arkadaslar.bugunde kontrolum vardi ve sanirim bende aranizda olamayacagim;((6+4 bugun ve kalp atislarini duyamadik.karindan bakti gozukmedi sonra vajinal bakti.yune gozukmedi.doktor gebeligin iyi gitmedigini soyledi.haftaya yine gidecegim.benim tup bebekti;(((hayirlisini istedim hep demekki hayirlisi buymus;((cok uzgunum ;(((
Gunaydin arkadaslar.bugunde kontrolum vardi ve sanirim bende aranizda olamayacagim;((6+4 bugun ve kalp atislarini duyamadik.karindan bakti gozukmedi sonra vajinal bakti.yune gozukmedi.doktor gebeligin iyi gitmedigini soyledi.haftaya yine gidecegim.benim tup bebekti;(((hayirlisini istedim hep demekki hayirlisi buymus;((cok uzgunum ;(((
kızlar nasılsınız ben progesteron kullanıyorum tedbir amaçlı doktorum günde 3 tane verdi sabah öğle akşam ama bana açıkçası çok ağır geldi başımı kaldıramıyorum onun yerine yerine gece yatarken 2 tane yutsan en azından uykuda olcam propeküstünde de yazıyor yani 3 tane yerine 2 tane yutcam bir zararı olur mu haftaya gittiğimde doktora söylerim olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?