2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim sıkma canını.Çarşamba günü kahverengi akıntım var diye bende gittim doktora aynısını bana dedi salıya kadar kalp atışını duymassak alıcam dedi. Sonra ben 2 ayrı doktora daha gittim en son gittiğim doktor ise bebeğin daha 6 haftalık olduğunu ve gelişimde böyle şeyler olabileceğini söyledi. Anlattım doktorumun salı günü alacağını vs. bana dediği aynen şu idi;' o daha hücre gelişecektir acele etmeye gerek yok senden yoğun kanamayla birlikte parça düşmedikten sonra telaş etme sadece dinlen bol bol ve stres yapma aldırma da çocuğu 10 gün bekleyelim kesen sağlam sonuçta kalp atışlarını ozaman duyarız dedi. bebek kese içinde görünüyor 10,2 mm sadece biraz küçük ama büyüyecektir.' bende şimdi hangisine inanacağımı bilmiyorum ama doktor 10 günden birşey olmaz sana da bir zararı olmaz bekle acele etme dediği için bekliyeceğim. Rabbim tabiki hayırlısını biliyordur vardır bir hikmeti. kendi doktorum son adet günümden hesap yapıyor onlara göre 7+6 bugün ama insan kendini bilir ben hep bunun daha küçük olduğunu düşünüyordum ki son doktorda benimle aynı tarihi verdi. hayır anlamadığım şu arkadaş ben zaten 1 hafta regli olurken neden o hamilelik haftası sayılır ki? Şimdi düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı için dua ediyorum sende öyle yap İnş en kısa zamanda sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza :)

Ya Arkadaslar cok uzulerek okudum yaaaa.Allahim hepimize hayilisini nasib Et.inaninki ne diyecegimi bilmiyorum.Allah Yardimcimiz olsun.

HERŞEYİN HAYIRLISI ARKADAŞLAR ALLAHIM İÇİNİZE FERAHLIK VERSİN YOLUNDA GİTMEYEN BİRŞEYLER VARSA BİLİN Kİ BEBİŞLERİN SAGLIGIYLA İLGİLİ SORUNLAR VARDIR.hAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI.

Bu ne ya hepimize aynı şeyleri diyorlar. Hayırlısı olsun ama erken karar verme bekle bakalım biraz

şu bir gerçek ki aramızdan bazıları sonuna kadar gıdemeyecek. bu bende olabılırım. baska bır ayın annesı olacagız belkıde.
oncekı gebelıgımde bnm de kalp atısı duyulmadıgından kurtaj oldum 7+5 e kadar bekledık olmadı.
ama sımdı duydum bebegımı ama bu da surecek dıye bır garantı yok. ustelık bende pıhtılaşma var ve ıgne kullanıyorum rısk daha fazla.
dıyecegım uzulmeyın hamıle kalabılıyorsunuz ve herkes aynı seyı soyluyor belkı ama yıne kalacaksınız. olana kadar denemeye devam edecegız. allah yardımcınız olsun, hepımızın olsun

arkadaşlarım üzücü haberler okuyorum inanın çok üzülüyorum. bebegiyle, eşleriyle sıkıntısı olan kardeslerim Allahtan sabır diliyorum hepinize mevlam herseyin hayırlısını versin demekten baska birsey gelmiyor elimden en yakın zamanda yüzleriniz tekrar gülsün inşallah.

doğru söylüyosun ben keseyi görene kadar ömrümden ömür gitti..annem bana neden stres yapıyosun diye kızıyodu. dıs gebelikten tek tüpü kaaybetmiş biri olarak nasıl korkmayayım ki.. ya yine dıs gebelik gecirirsem ya diger tüpümde kaybolursa diye cok korkuyodum..Allahın gücüne gitmesin ama Allahım ömrü yoksa yasıcak nolur dıs gebeilk olmasın diye cok dua ettim.

allah hepimizin bebekleriini korusun..eylül değilse ekim olmadı kasım annesi olucaz insallah

cnım bende iğne kullanıyorum önceki bebeğim öldüğü için aslında pıhtılaşma yok değerler normal ama doktor senden kaynaklı bi rahatsızlık yok bebeğe kan gitmiyo ondan ölüyo o yüzden kan sulandırıcı iğne kullanacağız 9 ay dedi clexane 4000 lik kullanıyorum sen ne kullanıyosun

BEn de aynısını kullanıyorum bır de coraspırın hergun.
bendekı de cok cıddı bır pıhtılaşma degıl ama daha once bır kaybım oldıugu ıcın onlem amaclı kullanıyorum.

arkadaşlar yazdıklarını okuyorumda çok üzüldüm yaa meğer bnm bilmediğim ne çok şey varmış bnmde ilk hamileliğim henüz doğum doktorunada gitmedim salı günü gidicem inşallah bi sorun yoktur yazılanları okuyunca acaba bende de bi sorun çıkar mı diye düşünmeye başladım

sen geç mi fark ettin yoksa fırsatmı bulamadın çünkü benim sat senden 4 gün sonra fala olması gerek ben saı günü 3. kez gidicem
senin korkuların bende de var bu streste hiç bitmicek herhalde keseyi görsen aman kalp atısını duyarmıyım onu duysan ama kesenin gelişimi bebegin gelişimi vs hep düşüncez galiba 9 ay nasıl gecer bilmem

yok adetm gecer gecmez farkettmde sağlık ocağına gittim ordakilerde doğum doktoruna git falan demediler randevum var 13 şubatta ama o zamana kadar nasıl duruyim ben salı günü ilk işim gidicem doğum doktoruna.. bide hiçbişii bilmiyorum ilk hamileliğim bu konuda çok çaylaağım anlaşılan artık buradan takip ediyorum bu işten anlayanları neler yapmışlar nerelere gitmişler diye

az öncekini sana yazcaktım yanlş yere tıklamışım peki sen benden sonrasın 3.kez gidicekmişssin daha önce o iki kez gittiğinde neler oldu yani keseciğimi gördün yoksa kalp atışı falan mı

arkadaşlar resmen şoka girdim bir günde bu kadar kötü haber hiç beklemiyordum
herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok malesef
allah sabır versin
ben ikinci hamileliğimde düşük yaptığımı anladığım anda allahım sana çok şükür dedim
çünkü 3-5 aylıkken düşük yapanlar var
mesela annem 9 aylık doğum yapmış ama bebek ölü doğmuş
beterin beteri var
inşallah önümüzdeki aylarda yine güzel haberler alırsınız

Arkadaşlar foruma yeni girebildim ve birbirinden kötü haberleri okudum çok üzüldüm, hanginize cevap yazacağımı şaşırdım inanın
Bilim bence de mutlaka bi doktora daha göster en azından için daha rahat eder.
Hepinize çok geçmiş olsun kızlar, umarım daha kötü haberler almayız

az öncekini sana yazcaktım yanlş yere tıklamışım peki sen benden sonrasın 3.kez gidicekmişssin daha önce o iki kez gittiğinde neler oldu yani keseciğimi gördün yoksa kalp atışı falan mı

sağlık ocagında test yaptırdım pozitif çıktı 2 gün sonra hastaneye gittim çok yeni oldugu için sadece betama bakıldı 2 kat artmıstı.sonra keseyi görmek için geçtiğimiz salı özel hastaneye gittim ve minicik keseciğimi gördüm :)
ben devlet hastanesine devam edicem o yüzden devlet hastanesi salı günü bi nevi öylesine gidicem. çünkü özel hastane ultrasonun yanında rapor vermedi.yani ne gördüğünü yazxıyolar ya onu vermedi ama devlet hastanesinde doktorlar onu illla istiyo. o yüzden gidicem 5+6 olucam ozaman kalp atısını duymam da netten arastırdıgıma göre yolk kesesini falan görebilirmisiz
çünkü yolk kesesi kese 1 cm olunca gözükebiliyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…