gunaydın kızlar kimsenin canını sıkmak istemem ama sanırım eylül annesi olamayacağım sanırım az önce doktordan geldim gebelik kesesi düzenli gelişmemiş doktor düşük olacağını söyledi düşük olmassa perşembe yine gel kürtaj yaparım dedi sağlıksız görünüyormuş, kısmet demekki kısmeti yokmuş artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğanın dengesine dur diyemeyiz
şu gebelik takvimini nasıl silebilirim acaba???
Persembe gunu baslayan kanamalar sonucu dun gebeligim sonlandirildi. Herseyin hayirlisini dilemek lazim.
Gunaydin arkadaslar.bugunde kontrolum vardi ve sanirim bende aranizda olamayacagim;((6+4 bugun ve kalp atislarini duyamadik.karindan bakti gozukmedi sonra vajinal bakti.yune gozukmedi.doktor gebeligin iyi gitmedigini soyledi.haftaya yine gidecegim.benim tup bebekti;(((hayirlisini istedim hep demekki hayirlisi buymus;((cok uzgunum ;(((
Persembe gunu baslayan kanamalar sonucu dun gebeligim sonlandirildi. Herseyin hayirlisini dilemek lazim.
şu bir gerçek ki aramızdan bazıları sonuna kadar gıdemeyecek. bu bende olabılırım. baska bır ayın annesı olacagız belkıde.
oncekı gebelıgımde bnm de kalp atısı duyulmadıgından kurtaj oldum 7+5 e kadar bekledık olmadı.
ama sımdı duydum bebegımı ama bu da surecek dıye bır garantı yok. ustelık bende pıhtılaşma var ve ıgne kullanıyorum rısk daha fazla.
dıyecegım uzulmeyın hamıle kalabılıyorsunuz ve herkes aynı seyı soyluyor belkı ama yıne kalacaksınız. olana kadar denemeye devam edecegız. allah yardımcınız olsun, hepımızın olsun
şu bir gerçek ki aramızdan bazıları sonuna kadar gıdemeyecek. bu bende olabılırım. baska bır ayın annesı olacagız belkıde.
oncekı gebelıgımde bnm de kalp atısı duyulmadıgından kurtaj oldum 7+5 e kadar bekledık olmadı.
ama sımdı duydum bebegımı ama bu da surecek dıye bır garantı yok. ustelık bende pıhtılaşma var ve ıgne kullanıyorum rısk daha fazla.
dıyecegım uzulmeyın hamıle kalabılıyorsunuz ve herkes aynı seyı soyluyor belkı ama yıne kalacaksınız. olana kadar denemeye devam edecegız. allah yardımcınız olsun, hepımızın olsun
cnım bende iğne kullanıyorum önceki bebeğim öldüğü için aslında pıhtılaşma yok değerler normal ama doktor senden kaynaklı bi rahatsızlık yok bebeğe kan gitmiyo ondan ölüyo o yüzden kan sulandırıcı iğne kullanacağız 9 ay dedi clexane 4000 lik kullanıyorum sen ne kullanıyosun
arkadaşlar yazdıklarını okuyorumda çok üzüldüm yaameğer bnm bilmediğim ne çok şey varmış bnmde ilk hamileliğim henüz doğum doktorunada gitmedim salı günü gidicem inşallah bi sorun yoktur yazılanları okuyunca acaba bende de bi sorun çıkar mı diye düşünmeye başladım
arkadaşlar yazdıklarını okuyorumda çok üzüldüm yaameğer bnm bilmediğim ne çok şey varmış bnmde ilk hamileliğim henüz doğum doktorunada gitmedim salı günü gidicem inşallah bi sorun yoktur yazılanları okuyunca acaba bende de bi sorun çıkar mı diye düşünmeye başladım
sen geç mi fark ettin yoksa fırsatmı bulamadın çünkü benim sat senden 4 gün sonra fala olması gerek ben saı günü 3. kez gidicem
senin korkuların bende de var bu streste hiç bitmicek herhalde keseyi görsen aman kalp atısını duyarmıyım onu duysan ama kesenin gelişimi bebegin gelişimi vs hep düşüncez galiba 9 ay nasıl gecer bilmem
az öncekini sana yazcaktım yanlş yere tıklamışımpeki sen benden sonrasın 3.kez gidicekmişssin daha önce o iki kez gittiğinde neler oldu yani keseciğimi gördün yoksa kalp atışı falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?