Cnm ilk fırsatta git bence. O kadar güzel bir duygu ki. HEm Allah korusun dış gebelik falan varsa hemen görülür Olabilir mi diye korkacağına için rahat eder. Hem insan bebeğini görünce hamile olduğunu daha iyi anlıyor
Arkadaşlar foruma yeni girebildim ve birbirinden kötü haberleri okudum çok üzüldüm, hanginize cevap yazacağımı şaşırdım inanın
Bilim bence de mutlaka bi doktora daha göster en azından için daha rahat eder.
Hepinize çok geçmiş olsun kızlar, umarım daha kötü haberler almayız
sen geç mi fark ettin yoksa fırsatmı bulamadın çünkü benim sat senden 4 gün sonra fala olması gerek ben saı günü 3. kez gidicem
senin korkuların bende de var bu streste hiç bitmicek herhalde keseyi görsen aman kalp atısını duyarmıyım onu duysan ama kesenin gelişimi bebegin gelişimi vs hep düşüncez galiba 9 ay nasıl gecer bilmem
sağlık ocagında test yaptırdım pozitif çıktı 2 gün sonra hastaneye gittim çok yeni oldugu için sadece betama bakıldı 2 kat artmıstı.sonra keseyi görmek için geçtiğimiz salı özel hastaneye gittim ve minicik keseciğimi gördüm :)
ben devlet hastanesine devam edicem o yüzden devlet hastanesi salı günü bi nevi öylesine gidicem. çünkü özel hastane ultrasonun yanında rapor vermedi.yani ne gördüğünü yazxıyolar ya onu vermedi ama devlet hastanesinde doktorlar onu illla istiyo. o yüzden gidicem 5+6 olucam ozaman kalp atısını duymam da netten arastırdıgıma göre yolk kesesini falan görebilirmisiz
çünkü yolk kesesi kese 1 cm olunca gözükebiliyomuş.
kızlar merhaba bende nasip olursa eylül annesi olacağım benm beta hcg değerlerm tam 2 ye katlamıyor ama yükseliyor pazartei keseyi görmeye gideceğim inşallah ben bugün sol kasığıma dokununca elimle ağrı hissediyorum sizinde dokununca o bölgede hafif ağrılarınız oluyormu yoksa kötü bişey olabilirmi birde dün 1 damla kahverengi akıntı gelmiş bu şekilde beliirtlileri olanlar varmı acaba?
canım aramız bir gün seninle ben 10 ocakta dr gittim ultrasonda göremedi keseyi sonra dayanamadım 13 ocakta özel hastaneye gittim alttan bakarak gördü keseyi 18 ocaktada tekrar devletteki doktora gittim yani dün bebek 5+2 günlük olmuş kese ultrasonda görünüyo ama bebek görünmüyo dedi senin bebek göründümü iki gündür girmedim kk ya baya almış başını gitmiş hepsini okuyamadım beni bi bilgilendirirmisin canım sende durumlar ne
kızlar merhaba bende nasip olursa eylül annesi olacağım benm beta hcg değerlerm tam 2 ye katlamıyor ama yükseliyor pazartei keseyi görmeye gideceğim inşallah ben bugün sol kasığıma dokununca elimle ağrı hissediyorum sizinde dokununca o bölgede hafif ağrılarınız oluyormu yoksa kötü bişey olabilirmi birde dün 1 damla kahverengi akıntı gelmiş bu şekilde beliirtlileri olanlar varmı acaba?
kızlar bide aklıma gelmişken dün muayenede bebeği göremedik ultrasonda ama keseyi gördü dr boyutunada 14mm yazmış acaba kese boyutum normalmi 5+2 haftalık hamileyim hiç bişi demedi 10 gün sonra tekrar gel dedi
yok canım gözükmedi dedigim gibi benimde kese cok küçüktü birde betam 2175 deydi
doktor zaten betanda az bebegi vs görmek için dedi..
salı günü bende kalbi değil ama bebegi görmeyi umut ediyorum valla bugun özel hastaneye randevu alabilseydim bugun bile gidicek bu kadar olumsuzluktan sonra...birde senin sat kaçtı? benim 12 aralıktı
bak şimdi beni stres kapladı ben salı gittim 4 mm di. günde 1-2 mm büyüyomuş. benimkisi ozaman cok mu küçük
Benim de ilk ultrason vajinal di kese 5.8 mm yazıyıo 10 gün önce gittimbebeği görme umutuylagöremedim ama doktor keseyi karnımdan gördü ve13. mmendişelendim normal demişti kesenin büyümesi iyimiş bakalım pazartesi görçekmiyiz bebeği:26: inşallah hayırlısi artık biraz keyfim kaçtı arkadaşlarimi okuyunca
Arkadaslar merhaba oncelikle..
Benim SAT 13 Aralikti..10 ocakta hamile oldugumu ogrendim ama Beta HCG degerim 153.6 idi..Doktor keseyi goremedi..
Gec dollenme olmus olabilir dedi ki iliski tarihlerime gore muhakkak oyle olmus olmasi lazim..29 aralik tutmus olmali cunku oncesinde esimle kusmustuk :)))
Ama canimi sikan,keseyi goremedi,gec dollenmeyi soyledi fakat ardindan da anormal olabilir dedi..bu degerle dis gebelik olma ihtimali yok dedi ama kimyasal olabilir dedi.Beta HCG yi 2 gun arayla kontrol etcem eger kati kadar artis varsa normaldir dedi..
Neyse ben yurt disinda yasiyorum..10 ocak aksami Turkiye'den ayrildim..
12 ocakta hastaneye gittim kan verdim ama sonucumu ancak 19 ocak ta alabilicem..burda hemen vermiyorlarmis
ben her ihtimale karsi 14 ocakta yine gittim ..Elimde 2 kan degeri olsun diye..
15 ocak tarihinde de ultrasondan gorunur dusuncesiyle gittim ama burdaki doktor da goremedi..daha yok dedi rahime dusmemis birsey..Korkma dedi daha cok cok yeni ..19 ocakta gel bakalim dedi..goruruz dedi..
Simdi korkuyorum..
Hesaplara gore 19 Ocakta 5+2 gunluk olcak bebisim..Siz gorunur mu?Bu haftalarda goren yada buna benzer durumlar yasayanlar var mi?
Birde midemde muthis bir eksime var..geceleri uyamiyorum ve gun icerinde surekli uyku halindeyim..sizde de var mi?
sağlık ocagında test yaptırdım pozitif çıktı 2 gün sonra hastaneye gittim çok yeni oldugu için sadece betama bakıldı 2 kat artmıstı.sonra keseyi görmek için geçtiğimiz salı özel hastaneye gittim ve minicik keseciğimi gördüm :)
ben devlet hastanesine devam edicem o yüzden devlet hastanesi salı günü bi nevi öylesine gidicem. çünkü özel hastane ultrasonun yanında rapor vermedi.yani ne gördüğünü yazxıyolar ya onu vermedi ama devlet hastanesinde doktorlar onu illla istiyo. o yüzden gidicem 5+6 olucam ozaman kalp atısını duymam da netten arastırdıgıma göre yolk kesesini falan görebilirmisiz
çünkü yolk kesesi kese 1 cm olunca gözükebiliyomuş.
Benim de ilk ultrason vajinal di kese 5.8 mm yazıyıo 10 gün önce gittimbebeği görme umutuylagöremedim ama doktor keseyi karnımdan gördü ve13. mmendişelendim normal demişti kesenin büyümesi iyimiş bakalım pazartesi görçekmiyiz bebeği:26: inşallah hayırlısi artık biraz keyfim kaçtı arkadaşlarimi okuyunca
canım sen bebeğin kaç günlükken kese 13mm di benimde 14 mm çıktı 5+2 yken kafam karıştı kese herkeste farklı boyutta oluyo evet ama ilk aylar birbirine yakın oluyo dimi
siz hepiniz benden öndesiniz
yazdıklarınızı okuyunca çok hevesleniyorum hemen doktora gideyim istiyorum :)
geriden gelmek de kotü oldu acccık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?