2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Inş canım yaw bende çok üzüldüm valla pazartesi bende gitcem arkadaşlarka aynı tarihteydik :26::26: rabbim büyüktur artık hayırlısi diyorum inşallah hepimiz için hayırlısi:26:

canım aramız bir gün seninle ben 10 ocakta dr gittim ultrasonda göremedi keseyi sonra dayanamadım 13 ocakta özel hastaneye gittim alttan bakarak gördü keseyi 18 ocaktada tekrar devletteki doktora gittim yani dün bebek 5+2 günlük olmuş kese ultrasonda görünüyo ama bebek görünmüyo dedi senin bebek göründümü iki gündür girmedim kk ya baya almış başını gitmiş hepsini okuyamadım beni bi bilgilendirirmisin canım sende durumlar ne

kızlar merhaba bende nasip olursa eylül annesi olacağım benm beta hcg değerlerm tam 2 ye katlamıyor ama yükseliyor pazartei keseyi görmeye gideceğim inşallah ben bugün sol kasığıma dokununca elimle ağrı hissediyorum sizinde dokununca o bölgede hafif ağrılarınız oluyormu yoksa kötü bişey olabilirmi birde dün 1 damla kahverengi akıntı gelmiş bu şekilde beliirtlileri olanlar varmı acaba?

sendeki belirtiler normal canım burda çok kişide duydum bende olmadı ama olan çok o kahve rengi akıntıda bebeğin rahime yerleştiği sıra olan bişiymiş diye biliyorum hiç korkma hayırlısı olsun hakkında

bgn çok üzücü haberler aldık ya.moralim sıfır...rabbim herkes hakkında hayırlısını versin kızlar belki böylesi daha hayırlısıdır rabbim daha iyisini vereceği için nasip etmemiştir,güçlü olmaya çalışın ne olur rabbim sabrınızı versin...dualarım sizinle...

yok canım gözükmedi dedigim gibi benimde kese cok küçüktü birde betam 2175 deydi
doktor zaten betanda az bebegi vs görmek için dedi..

salı günü bende kalbi değil ama bebegi görmeyi umut ediyorum valla bugun özel hastaneye randevu alabilseydim bugun bile gidicek bu kadar olumsuzluktan sonra...birde senin sat kaçtı? benim 12 aralıktı

kızlar bide aklıma gelmişken dün muayenede bebeği göremedik ultrasonda ama keseyi gördü dr boyutunada 14mm yazmış acaba kese boyutum normalmi 5+2 haftalık hamileyim hiç bişi demedi 10 gün sonra tekrar gel dedi

Son düzenleme:

kahverengi leke bendede olmuştu yerleşme kanamasıdır muhtemelen ama yine de dr. git bence...ben her ihtimale karşı progestan kullanıyorum

bak şimdi beni stres kapladı ben salı gittim 4 mm di. günde 1-2 mm büyüyomuş. benimkisi ozaman cok mu küçük

canım benimde sat 12 12 2012 doğumlarmı farklı benim betama bakmadı dr kesenin boyutunu söyledi dün 14mm dedi bebek görünmüyo 10 gün sonra tekrar gel dedi bu devlet hastanesi özele bende daha gitmedim geçen hafta kese için gitmiştim hem devletten hem özelden takiplerimi yapıcam ben bakalım aynı şeyleri söyliyceklermimeraktan ölüyorum bebeğimi hayırlısıyla görsem sonra kalbini duysam sonra hareketlerine baksam bide kucaguıma alsam yeter bana :)))

bak şimdi beni stres kapladı ben salı gittim 4 mm di. günde 1-2 mm büyüyomuş. benimkisi ozaman cok mu küçük

hayır canım benden bi gün küçük bu bir ikincisi salı 4 mm ise hergün 2 artsa çarş 6 perş 8 cuma 10 bugünde 12 olur benimde bugün 14 olur demekki seninle benim aynı ilerliyo

Benim de ilk ultrason vajinal di kese 5.8 mm yazıyıo 10 gün önce gittimbebeği görme umutuylagöremedim ama doktor keseyi karnımdan gördü ve13. mm endişelendim normal demişti kesenin büyümesi iyimiş bakalım pazartesi görçekmiyiz bebeği:26: inşallah hayırlısi artık biraz keyfim kaçtı arkadaşlarimi okuyunca

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun hakkında ben iki gündür giremedim foruma çokmu kötü haber aldınız şöyle bi bakıyım dedim ama sayfa sayfa olmuş

canım benim sat 12 aralık bende 10 ocakta gitmiştim dr benim kesemide görememişti ama betam 868 çıkmıştı benim betaya aldanma herkes şok oldu ikiz gebelik bile olabilir dediler çok yüksek çıkmıştı sanırım senin normal sonra özele gittim 13 ocakta alttan muayene ile görmüştü dünde 5+2 olmuştu bebişim ultrasonla gördük 14 mm kese boyutunu söyledi bebek görünmedi ama

teşkkür ederm cnm bnm :)) öğrendiğim iyi oldu :)bu konularda çok acemiyim.. o yüzden korkuyorum yanlış bişi yaparsam diye. şimdi merak ettiğim bnm kesem gözükürmü acaba salıyı iple çekiyorum yaa...

canım sen bebeğin kaç günlükken kese 13mm di benimde 14 mm çıktı 5+2 yken kafam karıştı kese herkeste farklı boyutta oluyo evet ama ilk aylar birbirine yakın oluyo dimi

canım sen bebeğin kaç günlükken kese 13mm di benimde 14 mm çıktı 5+2 yken kafam karıştı kese herkeste farklı boyutta oluyo evet ama ilk aylar birbirine yakın oluyo dimi

5+3 canım zaten tam 13 değil 13.7 falan olmalı herkeste farklidir eminim bakalım önemli olan hu hafta benim için ama çok düşüp stres yapmıcam çünkü daha ilk evde testi yaptım rabbim hayırlısı neyse o olsun dedim net çift cizgiyi gördüm çünkü ben hiç beklemiyordum hamile olmayı rabbim verdi inşallah devamı gelir hayırlısi

Kızlar

Merhaba ben de Allah kısmet ederse eylül annesi adayıyım

Sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

siz hepiniz benden öndesiniz
yazdıklarınızı okuyunca çok hevesleniyorum hemen doktora gideyim istiyorum :)
geriden gelmek de kotü oldu acccık :))

Yazini gordum de buraya yazayim bari:)
Cnm ben dha once de yazdim ama sanirim okumadin yada yeni geldin.bnm ikinci bebegim ve ondaykende iliski nerdeyse sikti .dr. Da ztn korkma sikinti olmaz demisti .iliskiyi sorun etme ama dr.una danis dusuk tehlikesi olana 3 ay yasak derler genelde sadece
Kasmayin kizlar kndinizi ,mutlu olun gebelik de mutlu gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…