2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 2. bebeğim ve ilki henüz emiyor, folik asit tekrar kullanmam gerklimi acaba yaa.
Doktora henüz gitmedim o nedenle ne ypacağımı çok iyi bilmyorum.

hepinize günaydın güzel annelerim
hamilelik öncesi dr gittiğimde folik asidi sadece hamileler kullanmaz her insanın ihtiyacı vardır b gubu vitaminleridir bunlar ve vücutta depolanmazlar günlük alınmaları gerekir dedi. hatta hafıza sorunuyla dr giden her arkadaşıma dr b gurubu vitaminlerden vermişti yinede drnize sorun ama sonuçta bu ilaç değil her insanın kullanabileceği bir vitamin. bu arada karnabahar brokoli portakal suyu ve bulgurda bol miktarda folik asid var tablet yanında bunlarlada takviye yapabilirsiniz hatta nerdeydi hatırlayamıyorum bir ülkede hamilelere folik asid vermeyip bulgur öneriyolardı nette okumuştum ben folbiol kullanıyorum gidip kendinizde alabilirsiniz fiyatıda çok uygun yazdırmaya bile gerek yok

Kiyamam yaww :18: bende bulantı yok ama bende et tavuk yemiyorum içim bi garip oluyor görünce ben genelde çorba sakata yiyor en rahat o oluo

SLM arkadaşlar bende rabbim nasip ederse eylülde bebeğimi kucağıma alacağım.bendede bulantı yok şimdilik ama yumurtadan okadar tiksindimki bırakın yemeyi adını duydugum zaman bile midem kalkıyor.şuan bile bulandı yazarken o derece tiksindi.. dolaptaki yumurtaları atasım geliyor :)

Gunaydin kizlar dun sogan yedim yemez olaydim butun gece midem yandi uyuyamadim yavvv
Birde kiz dogurdugumu gordum tabirlere baktim tam tersi olur dio erkek cocuk olacakmis bende oyle hissediom ama bakalim hayirlisi

Bende et sakatat harc herseyyiyorum.. aksine istahim acildi krkuyorum yarim dunya olacagim diye

Bende et sakatat harc herseyyiyorum.. aksine istahim acildi krkuyorum yarim dunya olacagim diye

Oy maşallah canım ye tabi ben normalde kırmızı et yemiyorum tavuk yerdim ama şimdi içimalmıyor artık ama doğrusu benimde istahım açıldı

dunden beri gelmemiştim
cok üzüldüm suanda
okuduklarıma inanamıyorum
hersey yolunda giderken birden bukadar üzücü haber üst üste cok geldi bana
dun benimde hafif pembe bi akıntım olmuştu doktoru aradım dinlenin gecmesi gelirsiniz hemen dedi
şükür gecti bidaha olmadı ama diken üstündeyim

Gunaydin kizlar dun sogan yedim yemez olaydim butun gece midem yandi uyuyamadim yavvv
Birde kiz dogurdugumu gordum tabirlere baktim tam tersi olur dio erkek cocuk olacakmis bende oyle hissediom ama bakalim hayirlisi

Mrb bende 2012 Eylül annesiyim ve tatlımı tatlı bir kızım var rüyanı duyunca kendimgeldim aklıma yanlız ben hep kız görüyordum daha belli olmadan cinsiyeti ve gercekten kızım oldu hayırlısı olsun insaallah Allahım tamamına erdirsin hayırlı hamislik diliyorum hepinizee

bende normalde yüzükoyun yatarken gögüslerimin üstüne yatabilmek için bin takla atarak yatardım. dün akşam yine agrıyolardı ama rahatca yatabildim fena korktum anlatamam..neden daha az agrıyolar diye bütün akşam dua ettim..dünkü haberler bende de kötü etki yaptı.

aynı şeyi ben de düşündüm biliyomusun

en cok da conquerror a üzüldüm allah sabır versin inşallah kendiliğinden hamile kalsın diğer ay

ben 6+4 deyim bulantım yok sizin nasıl

canım gerçekten hayırllısı..ne desek boş üzülmüyoruz desek yalan..ben de 5. haftadayım ama sanırım bu ara düşük yapacağım..kimyasal gebelik sanırım ama benimkinin süresi biraz uzun oldu reglim8 gün geçti..ne diyelim ben de dış gebelik olacağına böyle olsun diyorum..sonuçta bebişlerimiz sağlıksız demekki..sen yine de bekle belki haftaya görünür..Allahtan ümit kesilmez.cnm..Allah yardımcın olsun

ahh cnm napalım inşallah bizde ekimm kasımm aralıkk ama 2013 annesi oluruz yine inşallah..sanırım benimki de düşecek..bugün pembe akıntım var..zaten düşmezse dış gebelik Allah korusun..
Allahtan gelene tevekkül edip sabredicezbebişlerimiz elbet birgün bize tutunacak cnm..inşallah seninki de kendiliğinden düşer..Allah yardımcımız olsun

Kızlar bende de yok bulantı çok nadir ara ara oluyor

Olacaga care yok malesef kötüyü düşünmeyelim

Bebeklerini kaybeden arkadasların en yakın zamanda güzel haberlerle gelmelerini diliyorum

kızlar selam ben,m bugün çok vaktim yok hemen çıkmalıyım bikaç şey okulabildim c.tesi öğle başka bi doktora gittim oda kese haftasına göre bi haftalık küçük ama kesenin şeklinde bişi yok hepsi yuvarlak olacak deil dedi gebelik normal bence bi hafta daha bekleyelim eğer bi haftalık büyümesse ozman sorunludur dedi, bende beklemeye karar verdim c.tesine kadar bakalım hakkımıza hayırlısı şimdi progestanı bıraktım sağlıksızsa zaten düşer diye düşünüyorum hepsinize teşekkürler yarın görüşürüz inş. bye

içindekihisse güven cnm..inşallah yolundadır herşey..ptesi güzel haberlerle gelirsin inşallah..
kendini üzme ne olur..elbet biraz ara verirsin ama hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbim...

Cnm neden bıraktın progestan belki bebegın iyi durumda ve o destege ihtiyacı vardır
Kacıncı haftadasın normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…