kızlar doktor bana folik asit falan vermedi hatta hiçbir şey vermedi
bugun bi arkadaşımla konuştum o da gebelik düşünüyor 2-3 ay sonra ben şimdiden başladım gittim eczaneye kendim aldım sen de git al doktorun vermesini bekleme diyor
bu ne kadar doğru
ayrıca folikasit niçin kullanılıyor ???
Benim 2. bebeğim ve ilki henüz emiyor, folik asit tekrar kullanmam gerklimi acaba yaa.
Doktora henüz gitmedim o nedenle ne ypacağımı çok iyi bilmyorum.
maden suyu içiyorum ama yemekle ilgili sıkıntım var. napıcamı şaşırdım. ne yiyorsunuz siz? yemek olarak yani. ben peynir zeytin yiyorum sürekli. midem hiçbirşey almıyor. et tavuk görmeye dayanamıyorum. soğan sarmısak zaten mahvediyor. oy nenem.
maden suyu içiyorum ama yemekle ilgili sıkıntım var. napıcamı şaşırdım. ne yiyorsunuz siz? yemek olarak yani. ben peynir zeytin yiyorum sürekli. midem hiçbirşey almıyor. et tavuk görmeye dayanamıyorum. soğan sarmısak zaten mahvediyor. oy nenem.
SLM arkadaşlar bende rabbim nasip ederse eylülde bebeğimi kucağıma alacağım.bendede bulantı yok şimdilik ama yumurtadan okadar tiksindimki bırakın yemeyi adını duydugum zaman bile midem kalkıyor.şuan bile bulandı yazarken o derece tiksindi.. dolaptaki yumurtaları atasım geliyor :)
Bende et sakatat harc herseyyiyorum.. aksine istahim acildi krkuyorum yarim dunya olacagim diye
Gunaydin kizlar dun sogan yedim yemez olaydim butun gece midem yandi uyuyamadim yavvv
Birde kiz dogurdugumu gordum tabirlere baktim tam tersi olur dio erkek cocuk olacakmis bende oyle hissediom ama bakalim hayirlisi
dunden beri gelmemiştim
cok üzüldüm suanda
okuduklarıma inanamıyorum
hersey yolunda giderken birden bukadar üzücü haber üst üste cok geldi bana
dun benimde hafif pembe bi akıntım olmuştu doktoru aradım dinlenin gecmesi gelirsiniz hemen dedi
şükür gecti bidaha olmadı ama diken üstündeyim
bende normalde yüzükoyun yatarken gögüslerimin üstüne yatabilmek için bin takla atarak yatardım. dün akşam yine agrıyolardı ama rahatca yatabildim fena korktum anlatamam..neden daha az agrıyolar diye bütün akşam dua ettim..dünkü haberler bende de kötü etki yaptı.
hayırlısı cnm napalım inş. tez vakitte müjdenle gelirisn bizeüzme kendini sakın herşetde bi hayır vardır
Gunaydin arkadaslar.bugunde kontrolum vardi ve sanirim bende aranizda olamayacagim;((6+4 bugun ve kalp atislarini duyamadik.karindan bakti gozukmedi sonra vajinal bakti.yune gozukmedi.doktor gebeligin iyi gitmedigini soyledi.haftaya yine gidecegim.benim tup bebekti;(((hayirlisini istedim hep demekki hayirlisi buymus;((cok uzgunum ;(((
gunaydın kızlar kimsenin canını sıkmak istemem ama sanırım eylül annesi olamayacağım sanırım az önce doktordan geldim gebelik kesesi düzenli gelişmemiş doktor düşük olacağını söyledi düşük olmassa perşembe yine gel kürtaj yaparım dedi sağlıksız görünüyormuş, kısmet demekki kısmeti yokmuş artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğanın dengesine dur diyemeyiz
şu gebelik takvimini nasıl silebilirim acaba???
Biraz once doktordan geldim. Bhcg 2000 olmasina ragmen vajinal usg den kese gorunmedi. Gorunmedigi gibi bi dr kistik bir suru yapi gordu. Uzum gebeligi olabilir dedi. Icimden bir his hersey yolunda diyor ama eger bu bebek de duserse uzun sure daha bebek yapmam sanirim. Ptesi tekrar gideceğim..
kızlar selam ben,m bugün çok vaktim yok hemen çıkmalıyım bikaç şey okulabildim c.tesi öğle başka bi doktora gittim oda kese haftasına göre bi haftalık küçük ama kesenin şeklinde bişi yok hepsi yuvarlak olacak deil dedi gebelik normal bence bi hafta daha bekleyelim eğer bi haftalık büyümesse ozman sorunludur dedi, bende beklemeye karar verdim c.tesine kadar bakalım hakkımıza hayırlısı şimdi progestanı bıraktım sağlıksızsa zaten düşer diye düşünüyorum hepsinize teşekkürler yarın görüşürüz inş. bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?