5+3 canım zaten tam 13 değil 13.7 falan olmalı herkeste farklidir eminim bakalım önemli olan hu hafta benim için ama çok düşüp stres yapmıcam çünkü daha ilk evde testi yaptım rabbim hayırlısı neyse o olsun dedim net çift cizgiyi gördüm çünkü ben hiç beklemiyordum hamile olmayı rabbim verdi inşallah devamı gelir hayırlısi
ne guzelll iyi hbaerler aoluiyordukk nazar degmesin derken pes pese kotu haberler almaya basladik ve icimi korku kapladi...allahim sizlere sabir versin en kisa zamanda bebisinizi gondersin...cok zor bir durumm...benimde 1 dusugum oldu..icim parcalandi...allahim tez zamanda bebisinizi gonderir insallah...bende bebegimi gordummm kalbi de ne guzel atiyordu yavrumun..allahim bebegimi bana bagislar insallah...saglikli hamilelikler diliyorum herkese
Günaydın kızlar
Sabah doktora gittim
Bakinsak baktı
Görüntü belirir belirmez kese ve içindeki bebeği gördüm
Hatta icinde yanan sonen kalbinide gördüm
Daha sonra dinletti kalp atışını. Sesinide duyduk kalbin
6+3 dü bugun
6+2 ile uyumlu çıktı
Cok guzel dedi
12. Haftaya kadar kromozom bozukluğu hakkında bilgi veremiyoruz dedi
Öyle iste
Darısı sizin basiniza
bebeğinden ayrılan arkadaşlar rabbim hayırlısını bilir sizin için dua ediyorum inşallah sağlıklı olacak yeni bebeklerinizi kucağınıza alırsınız rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin
bede bugün dr kontrole gittim 5+1de keseyi görmüştük bugün 6+3 bebeği görebilirim diye gittim doktor çok uğraştı fakat bişe göremedi gözlerim doldu boş kesemi diye sordum ama cevabı duymak istemiyodum nefes bile alamadım tam osırada dr derin bir nefes alıp işte burda dedi kalp atış sesini dinletti o an yaşlar aktı gözümden kesem çok büyük olmasına rağmen bebek 3mm dedi dr çok küçük değilmi dedim gelişimini şuan anlayamayız tam olarak ne zaman tuttuğunu bilmiyoruz ama şuan herşey yolunda dedi içim çok rahatladı inşallah sonuna kadar tamamlayıp sağlıkla kucağımımıza alırız bebeklerimizi
okurken bile gözlerim doldu yaaaa
inş hiç sorunla karşılaşmadan hayırlısıyla atlatırız
bebeğinden ayrılan arkadaşlar rabbim hayırlısını bilir sizin için dua ediyorum inşallah sağlıklı olacak yeni bebeklerinizi kucağınıza alırsınız rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin
bede bugün dr kontrole gittim 5+1de keseyi görmüştük bugün 6+3 bebeği görebilirim diye gittim doktor çok uğraştı fakat bişe göremedi gözlerim doldu boş kesemi diye sordum ama cevabı duymak istemiyodum nefes bile alamadım tam osırada dr derin bir nefes alıp işte burda dedi kalp atış sesini dinletti o an yaşlar aktı gözümden kesem çok büyük olmasına rağmen bebek 3mm dedi dr çok küçük değilmi dedim gelişimini şuan anlayamayız tam olarak ne zaman tuttuğunu bilmiyoruz ama şuan herşey yolunda dedi içim çok rahatladı inşallah sonuna kadar tamamlayıp sağlıkla kucağımımıza alırız bebeklerimizi
kızlar bide aklıma gelmişken dün muayenede bebeği göremedik ultrasonda ama keseyi gördü dr boyutunada 14mm yazmış acaba kese boyutum normalmi 5+2 haftalık hamileyim hiç bişi demedi 10 gün sonra tekrar gel dedi
kızlar doktor bana folik asit falan vermedi hatta hiçbir şey vermedi
bugun bi arkadaşımla konuştum o da gebelik düşünüyor 2-3 ay sonra ben şimdiden başladım gittim eczaneye kendim aldım sen de git al doktorun vermesini bekleme diyor
bu ne kadar doğru
ayrıca folikasit niçin kullanılıyor ???
kızlae sizde de cinselliğe karşı bi soğuma daha doğrusu canım istiyor ama tam başlarken de bebeğimi kandırıyor aldatıyormuşum gibi gelip gözlerim dolmaya başlıyor
bu normal mi yaa
eşim de ilgi bekliyor benden
folikasit çoooooooook önemli hemen eczaneden folikasit almalısın. folikasit ilaç değil b vitamini tableti. doktoruna sorarsan sana uygun markayı söyleyecektir. bebegin sinir sistemi ilk 3 ayda kabaca oluşuyormuş ve sinir ve beyin için çok çok çok çok önemliymiş. mutlaka ve mutlaka almalısın. aslında gebelik planlanırken başlanıyor alınmaya. ne kadar erken baslarsan bebegin için daha iyi olur. bu konuda tıbbi bir eğitimim yok ama bunlar benim bildiklerim. ben genede doktoruna sormanı tavsiye ederim.
cinsel soguma bende yok hatta ben bebek varken olan cinselligin daha özel oldugunu düşünüyorum.sonucta bebegin senin mutlulugunu hisseder canım o da mutlu olur sen canını sıkma. okudugum bir yazıya göre anne orgazm oldugu zaman bebeginde kalp atışları hızlanıyormuş. hiçbir zararı yok eger düşük tehliken yoksa ve doktorun aksini söylemediyse. kocalarımızda bizim bebeklerimiz onlarda mutlu olmayı hak ediyor. ama illa korkuyorum diyorsan başka yollarla da eşini mutlu etmeyi deneyebilirsin belki sonuçta önemli olan birbirinizi kırmadan mutlu edebilmek.
kızlar bu arada midem çok bulanıyor hiç istifra etmedim ama bu gün eşime üzüldüm adam gibi yemek yiyemiyor benim yüzümden diye kalktım patates yemegi ve pilav yaptım. yaptım ama nasıl yaptım istifra ede ede offfff çok fena bu bulantılar. limon yiyerek geciriyordum bulantımı ama şu an limon denince bile midem kalkıyor. artık portakala sardım portakaldan baska bişey yiyemiyorum. siz neler yiyorsunuz? ne yapacagımı şaşırdım. yardım edin nolur uf
Canim bende portakal suyu ve hergun birtane maden suyu iciyorum istifram yok ama midemde anmalar var on bastirmaya calisiyorm ben sende maden suyunu dene bana iyi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?