2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne guzelll iyi hbaerler aoluiyordukk nazar degmesin derken pes pese kotu haberler almaya basladik ve icimi korku kapladi...allahim sizlere sabir versin en kisa zamanda bebisinizi gondersin...cok zor bir durumm...benimde 1 dusugum oldu..icim parcalandi...allahim tez zamanda bebisinizi gonderir insallah...bende bebegimi gordummm kalbi de ne guzel atiyordu yavrumun..allahim bebegimi bana bagislar insallah...saglikli hamilelikler diliyorum herkese

bende aynen senin gibidedim hayırlısını nasip et yarabbim dedim gerçektende öyle önce hayırlısı hadi inşallah stres yapmadan hayırlı haberlerini verirsin bu hafta

Merhaba.Benim SAT 2 aralık, evde 31 aralık günü test yaptım, 2 ocakta kan testine gittim değerim 273 idi. 14 ocakta doktor muayenesine gittik keseyi ve bebeği gördük, kese büyüklüğü 16 mm. ancak kesede minimal bir şekil bozukluğu ve düşük tehlikesi olduğunu söyledi doktor.şimdi bu cuma tekrar gideceğim doktora. Lütfen dua edin her şey iyi olsun arkadaşlar.

Gecmisi de okuyamadim hay Allah bebegi dusen oldu sanirim.Allah saglikla yeni bir gebelik nasip etsin ins (

topicimizin tadı kaçtı çok üzüldüm bende(( benimde 2.5 haftadır lekelenmelerim dewam ediyo bende salı gidecem doktora daha çok korkuyorum artık hakkımız da hayırlısı inş .. kızlar üzülmeyin demicem çok üzülünüyo ama dua edin isyan etmeyin şükredin her işte bi hayır wardır .. allaha emanetiz ..

kızlar yaa öyle üzüldüm ki akşam akşam anlatamam
Rabbim hayırlısını versin inş hepimiz için o her şeyi en iyi bilendir demek ki hayırlısı olan böylesiymiş bol bol dua edelim inş birbirmize
kötü haberleri duyunca insan da kendinden şüphe ediyor
zaten sürekli ağlıyorum moralim bozuluyor şimdi daha çok ağlayacağım sanırım
inş onlar size cennet için şefaatçi olacak

ben de dün doktora gittim
bhcg 378 falan çıktı
bunun iki gün öncesi de 158 çıkmıştı
doktor iyi dedi gebelik var ama haftaya perşembe gel keseye bakacağız dedi
ben de eşimle gitmek istiyorum perşembe değil de cumartesi gideceğim inş
her şeyin hayırlısı olur

seninle tarihimiz aynı bebek kaç mm göründü sende ??

bebeğinden ayrılan arkadaşlar rabbim hayırlısını bilir sizin için dua ediyorum inşallah sağlıklı olacak yeni bebeklerinizi kucağınıza alırsınız rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin

bede bugün dr kontrole gittim 5+1de keseyi görmüştük bugün 6+3 bebeği görebilirim diye gittim doktor çok uğraştı fakat bişe göremedi gözlerim doldu boş kesemi diye sordum ama cevabı duymak istemiyodum nefes bile alamadım tam osırada dr derin bir nefes alıp işte burda dedi kalp atış sesini dinletti o an yaşlar aktı gözümden kesem çok büyük olmasına rağmen bebek 3mm dedi dr çok küçük değilmi dedim gelişimini şuan anlayamayız tam olarak ne zaman tuttuğunu bilmiyoruz ama şuan herşey yolunda dedi içim çok rahatladı inşallah sonuna kadar tamamlayıp sağlıkla kucağımımıza alırız bebeklerimizi

kızlar doktor bana folik asit falan vermedi hatta hiçbir şey vermedi
bugun bi arkadaşımla konuştum o da gebelik düşünüyor 2-3 ay sonra ben şimdiden başladım gittim eczaneye kendim aldım sen de git al doktorun vermesini bekleme diyor
bu ne kadar doğru
ayrıca folikasit niçin kullanılıyor ???

kızlae sizde de cinselliğe karşı bi soğuma daha doğrusu canım istiyor ama tam başlarken de bebeğimi kandırıyor aldatıyormuşum gibi gelip gözlerim dolmaya başlıyor
bu normal mi yaa
eşim de ilgi bekliyor benden

Kızlar allah hepimizin yardımcisi olsun hakkimizda hayırlısı inşallah rabbim evlatlarımızi korusun

okurken bile gözlerim doldu yaaaa
inş hiç sorunla karşılaşmadan hayırlısıyla atlatırız

okurken bile gözlerim doldu yaaaa
inş hiç sorunla karşılaşmadan hayırlısıyla atlatırız

yaa yazdıklarını okudum valla çok duygulandımm ((( bu haftasonuu geçmeeeezzz çünkü ben daha doğum doktoruna bilee gitmediiiiiiiiiiimmm ilk işim haftabaşı gitmek olucak offf inşallah bişi çıkmaz ((

Çok sevindi. Canım arkadaşım rabbim hepimize nasip etsin hu mutlulugu.

folikasit çoooooooook önemli hemen eczaneden folikasit almalısın. folikasit ilaç değil b vitamini tableti. doktoruna sorarsan sana uygun markayı söyleyecektir. bebegin sinir sistemi ilk 3 ayda kabaca oluşuyormuş ve sinir ve beyin için çok çok çok çok önemliymiş. mutlaka ve mutlaka almalısın. aslında gebelik planlanırken başlanıyor alınmaya. ne kadar erken baslarsan bebegin için daha iyi olur. bu konuda tıbbi bir eğitimim yok ama bunlar benim bildiklerim. ben genede doktoruna sormanı tavsiye ederim.

cinsel soguma bende yok hatta ben bebek varken olan cinselligin daha özel oldugunu düşünüyorum. sonucta bebegin senin mutlulugunu hisseder canım o da mutlu olur sen canını sıkma. okudugum bir yazıya göre anne orgazm oldugu zaman bebeginde kalp atışları hızlanıyormuş. hiçbir zararı yok eger düşük tehliken yoksa ve doktorun aksini söylemediyse. kocalarımızda bizim bebeklerimiz onlarda mutlu olmayı hak ediyor. ama illa korkuyorum diyorsan başka yollarla da eşini mutlu etmeyi deneyebilirsin belki sonuçta önemli olan birbirinizi kırmadan mutlu edebilmek.

kızlar bu arada midem çok bulanıyor hiç istifra etmedim ama bu gün eşime üzüldüm adam gibi yemek yiyemiyor benim yüzümden diye kalktım patates yemegi ve pilav yaptım. yaptım ama nasıl yaptım istifra ede ede offfff çok fena bu bulantılar. limon yiyerek geciriyordum bulantımı ama şu an limon denince bile midem kalkıyor. artık portakala sardım portakaldan baska bişey yiyemiyorum. siz neler yiyorsunuz? ne yapacagımı şaşırdım. yardım edin nolur uf

Son düzenleme:

Canim bende portakal suyu ve hergun birtane maden suyu iciyorum istifram yok ama midemde anmalar var on bastirmaya calisiyorm ben sende maden suyunu dene bana iyi geliyor..

Benim 2. bebeğim ve ilki henüz emiyor, folik asit tekrar kullanmam gerklimi acaba yaa.
Doktora henüz gitmedim o nedenle ne ypacağımı çok iyi bilmyorum.

Canim bende portakal suyu ve hergun birtane maden suyu iciyorum istifram yok ama midemde anmalar var on bastirmaya calisiyorm ben sende maden suyunu dene bana iyi geliyor..

maden suyu içiyorum ama yemekle ilgili sıkıntım var. napıcamı şaşırdım. ne yiyorsunuz siz? yemek olarak yani. ben peynir zeytin yiyorum sürekli. midem hiçbirşey almıyor. et tavuk görmeye dayanamıyorum. soğan sarmısak zaten mahvediyor. oy nenem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…