2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iki gündür topikte iyi haberler gelmiyor..bunlardan biri de benim..inşallah bugünden sonra hamişleriniz eksilmez artar canlarım..sizde bizimle üzülüyorsunuz hakkınızı helal edin..
Rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasipetsin inşallah..bizlerden dualarınızı esirgemeyin..sevgiler..

kızlar o akıntı bende de var normaldir o zaman herkeste olduğuna göre :)
benim ara ara rahmime ağırdan bir ağrı giriyor kasılıyor sanki bu normal mi yaşayan var mı ?
doktora perşembe gideceğim inş kese için ama korkmaya başladım her şeyden ürker oldum
annelerimiz doğru düzgün doktor yüzü görmemiş çocuklar hep sağlıklı acaba biz mi abartıyoruz diyorum ama anlayamıyorum

Canım arkadaşım hakkımiz varsa helal olsun dilerim allahtan geç vakitte müjdenle gel
Rabbim kalbi bir olanın duasini kabul eder inşallah hepimizin yardımcisı olsun evlatlarımizi hayırlısi ile kucağımiza almayı nasip etsin ...AMIN

ağrılar normal
rahim büyüdüğü için oluyormuş devam da edecekmiş
ben 7. haftadayım hala yatarken ayağpa kalkınca hafiften adet ağrısı gibi ağrı kasılma oluyor dr um normal dedi

ağrılar normal
rahim büyüdüğü için oluyormuş devam da edecekmiş
ben 7. haftadayım hala yatarken ayağpa kalkınca hafiften adet ağrısı gibi ağrı kasılma oluyor dr um normal dedi

tam bende bu konuyu sorcaktım benden önce davrananlar olmuş aynen arkadaşlar kasıklarıma ara ara adet sancısı gibi sancı giriyo. gögüslerimde çok hassas doktor banada normal demişti. bide bana kansızlık var dedi kan hapı verdi birde folik asit verdi arkadaşlar aranızda bunları kullanan var mı ? doktor bana folik asiti 3 aay kullanacaksın dedi bebeği hastalıklardan koruyomuş ama bazılarıda zararlı diyo anlamadım gitti yaa..

Helal olsun o nasıl laf öyle
biz sevinçlerimizide züntülerimizide paylaşıyorus
Rabbim hayırlısını versin
Her daim dualarımız birlikte

canım seninle aynı tarihteyiz.biz 14 ocakta gittik doktora keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık o zaman.bu çarşamba yeniden gelmemizi söyledi.kesede minimal bir şekil bozukluğu var dedi.yine kalp atışı duyamazsak kürtaj öneririm dedi.şimdi çok korkuyorum ya yine kalp atışını duyamazsam diye.ama mecbur gideceğiz.kalp atışını duyamasam da 1 hafta daha beklemek istiyorum.hemen kürtaja gitmeyeceğim.

siteyi çok takip edemediğim için okuyamadım..çok çok üzüldüm..bu sitede birbrimzle sevndk üzüldk arkadaşım o nası laf..benm de kahverengi lekelenmem oldu ikinci defa..doktor düşük tehlikesi deriz böyle leke olduğunda ama yine de bişe diyemem dedi..ben ilk gebeliğimde kaybettim bebeğimi..o kadr tedirginim ki..seni çok iyi anlıyorum..allahım inşallah hayrlsıyla en güzel zamanda en güzl şeklde nasip etsn hepimize..

bu arada kızlaarr ne kadar çok eylül annesi vaaarrrr

Maşallah diyelim allah daha da artırsın inş tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu...

Gebeliği sonlandırılan arkadaşlar kalbim sizinle rabbim tekrar güzel haberler almanızı nasip etsin inş..Ben de daha kalp atışını duymadım inş bi sorunum olmaz...
Üzülmeyin bence belki de sonlanmasa engelli olacaktı, ben 2 ay zihin engelliler öğretmenliği yaptım o çocuklara bakması o kadar zor ki anneler için; sürekli gözünün önün de tutması gerekiyor annenin hayatı ona endeksleniyor rabbim böyle sağlıksız çocuklar da verebilir o yüzden sabredip hayırlısını dilemek gerek...
Bu sözü çok seviyorum: MEVLA GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER....

hIC CANINI SIKMA kARDESIM, BENim 2 ay boyunca kanamam oldu, doktora her gittigimde normal yerlesme kanamasi dediler, bebege bakiyorlardi her sey yolundaydi.
her kanama dusuk degil , kafana takma, tabiki dikkatli olmakta fayda var, cok dua etmeli..
Rabbim hayirla kucagina versin..

inşallah herşey yolunda olur ve duyarsın kalp atışını canım. 8. haftada bile duyulabilir diyolar ama işte hemen duymak hemen görmek istiyoruz

canım nasıl 2.5 haftadır devam ediyor
hiç mi gitmedin merak ettim
bende pazaretesi hemileligimi ögrendim o günden beri devam ediyor
yani bir haftadır kahverengi leke geliyor
ama bulantılarım hafiften yine başladı
ama çok hafif
yarın dr bende gidicem

Tum yorum yapan yapmayan uzuntumuzu paylasan arkadaslarim cok tesekkur ederim.gercekten burada acimizida tatlimizida paylasiyoruz.gebeligim devam etmesede takip edecegim sizleri.3 tane dondurulmusum var.hayirlisini nasip etsin rabbim.

iyi akşamlar herkese. bebeğini kaybeden arkadaşlar geçmiş olsun. İnşallah hayırlı, sağlıklı hamilelik haberlerinizi duyarız en kısa zamanda.

ben fazla girip yazamıyorum ama mutlaka bakmaya çalışıyorum güzel haberlerinizle bende umutlanıyorum biraz daha, çarşamba günü inşallah bende bebeğimi görüp kalp atışlarını duyarım ve buraya yazarım bu güzel haberleri.

aynen canım bende 1 haftadır portakal kivi mandalina çubuk dörtlüsüyle besleniyorum
2 gündür teyzemdeydim sagolsun çeşit çeşit yaptı ama sacede tatına bakabildim
yemek yiyemiyorum
ama dışarda balık yemek süper oluyo

birde ben cinsellikten inanılmaz sogudum eşim bile kokuyo bana
herşey burnuma felaket kokuyor
dr 3 ay yasak diyince ekmegime yag sürüldü

Tum yorum yapan yapmayan uzuntumuzu paylasan arkadaslarim cok tesekkur ederim.gercekten burada acimizida tatlimizida paylasiyoruz.gebeligim devam etmesede takip edecegim sizleri.3 tane dondurulmusum var.hayirlisini nasip etsin rabbim.

gebeliğin daha sonlanmış değil inşallah da sonlamayacak
ama dondurulmuşun olması çok güzel
benimkide tüp bebek ve dondurulmuşum kalmadı
allah hayırlısını versin diyorum hep
güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…