Persembe gunu baslayan kanamalar sonucu dun gebeligim sonlandirildi. Herseyin hayirlisini dilemek lazim.
4 haftalık hamileyim beyaz bir akıntı gelmeye başladı bu normal mi acaba?
iki gündür topikte iyi haberler gelmiyor..bunlardan biri de benim..inşallah bugünden sonra hamişleriniz eksilmez artar canlarım..sizde bizimle üzülüyorsunuz hakkınızı helal edin..
Rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasipetsin inşallah..bizlerden dualarınızı esirgemeyin..sevgiler..
kızlar o akıntı bende de var normaldir o zaman herkeste olduğuna göre :)
benim ara ara rahmime ağırdan bir ağrı giriyor kasılıyor sanki bu normal mi yaşayan var mı ?
doktora perşembe gideceğim inş kese için ama korkmaya başladım her şeyden ürker oldum
annelerimiz doğru düzgün doktor yüzü görmemiş çocuklar hep sağlıklı acaba biz mi abartıyoruz diyorum ama anlayamıyorum
ağrılar normal
rahim büyüdüğü için oluyormuş devam da edecekmiş
ben 7. haftadayım hala yatarken ayağpa kalkınca hafiften adet ağrısı gibi ağrı kasılma oluyor dr um normal dedi
iki gündür topikte iyi haberler gelmiyor..bunlardan biri de benim..inşallah bugünden sonra hamişleriniz eksilmez artar canlarım..sizde bizimle üzülüyorsunuz hakkınızı helal edin..
Rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasipetsin inşallah..bizlerden dualarınızı esirgemeyin..sevgiler..
bebeğinden ayrılan arkadaşlar rabbim hayırlısını bilir sizin için dua ediyorum inşallah sağlıklı olacak yeni bebeklerinizi kucağınıza alırsınız rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin
bede bugün dr kontrole gittim 5+1de keseyi görmüştük bugün 6+3 bebeği görebilirim diye gittim doktor çok uğraştı fakat bişe göremedi gözlerim doldu boş kesemi diye sordum ama cevabı duymak istemiyodum nefes bile alamadım tam osırada dr derin bir nefes alıp işte burda dedi kalp atış sesini dinletti o an yaşlar aktı gözümden kesem çok büyük olmasına rağmen bebek 3mm dedi dr çok küçük değilmi dedim gelişimini şuan anlayamayız tam olarak ne zaman tuttuğunu bilmiyoruz ama şuan herşey yolunda dedi içim çok rahatladı inşallah sonuna kadar tamamlayıp sağlıkla kucağımımıza alırız bebeklerimizi
bu arada kızlaarr ne kadar çok eylül annesi vaaarrrr
siteyi çok takip edemediğim için okuyamadım..çok çok üzüldüm..bu sitede birbrimzle sevndk üzüldk arkadaşım o nası laf..benm de kahverengi lekelenmem oldu ikinci defa..doktor düşük tehlikesi deriz böyle leke olduğunda ama yine de bişe diyemem dedi..ben ilk gebeliğimde kaybettim bebeğimi..o kadr tedirginim ki..seni çok iyi anlıyorum..allahım inşallah hayrlsıyla en güzel zamanda en güzl şeklde nasip etsn hepimize..
canım seninle aynı tarihteyiz.biz 14 ocakta gittik doktora keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık o zaman.bu çarşamba yeniden gelmemizi söyledi.kesede minimal bir şekil bozukluğu var dedi.yine kalp atışı duyamazsak kürtaj öneririm dedi.şimdi çok korkuyorum ya yine kalp atışını duyamazsam diye.ama mecbur gideceğiz.kalp atışını duyamasam da 1 hafta daha beklemek istiyorum.hemen kürtaja gitmeyeceğim.
topicimizin tadı kaçtı çok üzüldüm bende(( benimde 2.5 haftadır lekelenmelerim dewam ediyo bende salı gidecem doktora daha çok korkuyorum artık hakkımız da hayırlısı inş .. kızlar üzülmeyin demicem çok üzülünüyo ama dua edin isyan etmeyin şükredin her işte bi hayır wardır .. allaha emanetiz ..
aynen canım bende 1 haftadır portakal kivi mandalina çubuk dörtlüsüyle besleniyorumfolikasit çoooooooook önemli hemen eczaneden folikasit almalısın. folikasit ilaç değil b vitamini tableti. doktoruna sorarsan sana uygun markayı söyleyecektir. bebegin sinir sistemi ilk 3 ayda kabaca oluşuyormuş ve sinir ve beyin için çok çok çok çok önemliymiş. mutlaka ve mutlaka almalısın. aslında gebelik planlanırken başlanıyor alınmaya. ne kadar erken baslarsan bebegin için daha iyi olur. bu konuda tıbbi bir eğitimim yok ama bunlar benim bildiklerim. ben genede doktoruna sormanı tavsiye ederim.
cinsel soguma bende yok hatta ben bebek varken olan cinselligin daha özel oldugunu düşünüyorum.sonucta bebegin senin mutlulugunu hisseder canım o da mutlu olur sen canını sıkma. okudugum bir yazıya göre anne orgazm oldugu zaman bebeginde kalp atışları hızlanıyormuş. hiçbir zararı yok eger düşük tehliken yoksa ve doktorun aksini söylemediyse. kocalarımızda bizim bebeklerimiz onlarda mutlu olmayı hak ediyor. ama illa korkuyorum diyorsan başka yollarla da eşini mutlu etmeyi deneyebilirsin belki sonuçta önemli olan birbirinizi kırmadan mutlu edebilmek.
kızlar bu arada midem çok bulanıyor hiç istifra etmedim ama bu gün eşime üzüldüm adam gibi yemek yiyemiyor benim yüzümden diye kalktım patates yemegi ve pilav yaptım. yaptım ama nasıl yaptım istifra ede ede offfff çok fena bu bulantılar. limon yiyerek geciriyordum bulantımı ama şu an limon denince bile midem kalkıyor. artık portakala sardım portakaldan baska bişey yiyemiyorum. siz neler yiyorsunuz? ne yapacagımı şaşırdım. yardım edin nolur uf
Tum yorum yapan yapmayan uzuntumuzu paylasan arkadaslarim cok tesekkur ederim.gercekten burada acimizida tatlimizida paylasiyoruz.gebeligim devam etmesede takip edecegim sizleri.3 tane dondurulmusum var.hayirlisini nasip etsin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?