Tum yorum yapan yapmayan uzuntumuzu paylasan arkadaslarim cok tesekkur ederim.gercekten burada acimizida tatlimizida paylasiyoruz.gebeligim devam etmesede takip edecegim sizleri.3 tane dondurulmusum var.hayirlisini nasip etsin rabbim.
kızlar o akıntı bende de var normaldir o zaman herkeste olduğuna göre :)
benim ara ara rahmime ağırdan bir ağrı giriyor kasılıyor sanki bu normal mi yaşayan var mı ?
doktora perşembe gideceğim inş kese için ama korkmaya başladım her şeyden ürker oldum
annelerimiz doğru düzgün doktor yüzü görmemiş çocuklar hep sağlıklı acaba biz mi abartıyoruz diyorum ama anlayamıyorum
canım nasıl 2.5 haftadır devam ediyor
hiç mi gitmedin merak ettim
bende pazaretesi hemileligimi ögrendim o günden beri devam ediyor
yani bir haftadır kahverengi leke geliyor
ama bulantılarım hafiften yine başladı
ama çok hafif
yarın dr bende gidicem
Canım arkadaşım hakkımiz varsa helal olsun dilerim allahtan geç vakitte müjdenle gel
Rabbim kalbi bir olanın duasini kabul eder inşallah hepimizin yardımcisı olsun evlatlarımizi hayırlısi ile kucağımiza almayı nasip etsin ...AMIN
Helal olsun o nasıl laf öyle
biz sevinçlerimizide züntülerimizide paylaşıyorus
Rabbim hayırlısını versin
Her daim dualarımız birlikte
siteyi çok takip edemediğim için okuyamadım..çok çok üzüldüm..bu sitede birbrimzle sevndk üzüldk arkadaşım o nası laf..benm de kahverengi lekelenmem oldu ikinci defa..doktor düşük tehlikesi deriz böyle leke olduğunda ama yine de bişe diyemem dedi..ben ilk gebeliğimde kaybettim bebeğimi..o kadr tedirginim ki..seni çok iyi anlıyorum..allahım inşallah hayrlsıyla en güzel zamanda en güzl şeklde nasip etsn hepimize..
Maşallah diyelim allah daha da artırsın inş tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu...
Gebeliği sonlandırılan arkadaşlar kalbim sizinle rabbim tekrar güzel haberler almanızı nasip etsin inş..Ben de daha kalp atışını duymadım inş bi sorunum olmaz...
Üzülmeyin bence belki de sonlanmasa engelli olacaktı, ben 2 ay zihin engelliler öğretmenliği yaptım o çocuklara bakması o kadar zor ki anneler için; sürekli gözünün önün de tutması gerekiyor annenin hayatı ona endeksleniyor rabbim böyle sağlıksız çocuklar da verebilir o yüzden sabredip hayırlısını dilemek gerek...
Bu sözü çok seviyorum: MEVLA GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER....
Forumu takip ediyorum ama son günlerdeki kayıplar nedeniyle hiçbir şey yazmak içimden gelmiyor.inşallah başka kayp olmaz ve bebeğini kaybeden tüm arkadaşlar ekim annesi olur
İyi akşamlar herkese
Kızlar benim bulantılarım 1 haftadır var. hergün mutlaka en az bir defa çıkartıyorum. İnşallah daha fazla çoğalmaz diye dua ediyorum. Benimki daha çok akşamları rahatsız ediyor. Normalde sabahları olması lazım.
benimde sadece aksamlari basimi kaldiramiyorum bir kac gundur nasil bir yorgunluk anlatamam,
bulanti yokda sabahlari midemde yanma oluyor onu nasil gecirebilirim yaane yiyebilirim ki?
aynı şeyi ben de düşündüm biliyomusun
en cok da conquerror a üzüldüm allah sabır versin inşallah kendiliğinden hamile kalsın diğer ay
ben 6+4 deyim bulantım yok sizin nasıl
kızlar selam ben,m bugün çok vaktim yok hemen çıkmalıyım bikaç şey okulabildim c.tesi öğle başka bi doktora gittim oda kese haftasına göre bi haftalık küçük ama kesenin şeklinde bişi yok hepsi yuvarlak olacak deil dedi gebelik normal bence bi hafta daha bekleyelim eğer bi haftalık büyümesse ozman sorunludur dedi, bende beklemeye karar verdim c.tesine kadar bakalım hakkımıza hayırlısı şimdi progestanı bıraktım sağlıksızsa zaten düşer diye düşünüyorum hepsinize teşekkürler yarın görüşürüz inş. bye
inşallah herşey yolunda olur ve duyarsın kalp atışını canım. 8. haftada bile duyulabilir diyolar ama işte hemen duymak hemen görmek istiyoruz
bencede 8 haftaya kadar beklemek gerek..ben kalp atısını duyana kadar kayınvalideme söylemesem bebegi diye düşünüyodum doktor arkadasım ooo onu beklersen bebek 2 aylık olcak 8 haftada da duyarsın demişti. insallah hepimiz duyarız
Eki Görüntüle 611064 kızlar burdaki hesaba göre 6+3 te gördüğüm bebişim sadece 3,2mm ben netten diğer görüntüleri çok merak edip araştırdım benim gibi meraklı olan varsa örnek olsun diye ekliyorum
bencede söyleme ben facede yazmıştım gebe olduğumu keşkede yazmasaydım :) kayınvaldeciğim face yazdın ondan nazar değdi ded bana bide laf yedim iyimi sanki ben bebek gitsin diye özellikle yazdım hey allahım herkesin azı torba değil işte bence söleme
risin canım allah tamına erdirsin burda yolk görünüyormu? yada bebek ben pek anlamıyorumda ondan sordum
hepinize ii akşamlarbende eylül annesi olucam inş Allah ım nasip ederse 6+4 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?