2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tum yorum yapan yapmayan uzuntumuzu paylasan arkadaslarim cok tesekkur ederim.gercekten burada acimizida tatlimizida paylasiyoruz.gebeligim devam etmesede takip edecegim sizleri.3 tane dondurulmusum var.hayirlisini nasip etsin rabbim.

Çok geçmiş olsun. Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Doktorlar bize normal yoldan çocuk sahibi olmayacağımız söylediğinde yıkılmıştık 6 ay içinde 3 tüp bebek merkezine gittik bunun haricinde başka doktorlarada gittik hepsi aynı şeyi söyledi ama ben şimdi ikinci defa normal yoldan hamile kaldım korkularım endişelerim bu yüzden çok fazla. İlki olmadı inşallah bu hayırlısıyla olur.

Demek istediğim o ki hiç umutsuzluğa kapılma öyle mucizeler yaşanıyor ki. Dualarımda bebek isteyen herkes için dua ediyorum. Allah hayırlısını versin.

iltahap olmasın cnm
tüm bebiş bekleyenler dikkat
akıntınız kokulu ve sarımtıraksa
rahminize batan bir agrı varsa sinsi iltahap olabilir mutlaka dr söyleyin ve idrar testi isteyinn

offfff oku oku bitmedi sadece bir gün girmedi m yaaa bu ne hız
annelik gücü sanırım
ne çok endişemiz paylaşmak istediklerimiz var

Forumu takip ediyorum ama son günlerdeki kayıplar nedeniyle hiçbir şey yazmak içimden gelmiyor.inşallah başka kayp olmaz ve bebeğini kaybeden tüm arkadaşlar ekim annesi olur

cnm gitmez olurmuyum o leke geldiğinde adetimde 8 gün wardı yerleşme kanaması dedi doktor hamile çıktım işte ondan sonra 14ünde gittim alttan muaynede 2 tane kese göründü bi sıkıntı gözükmüyo gibi dedi ikiz muhtemelen ama olmayabilir de dedi... progestan içiyorum öğrendiğimden beri ama lekelenmelere hala dewam her gün korkuyla yaşıyorum inan doktor tedirgin olma diyo ama elde değil allaha emanetiz şuanlık yapacak bişem yok.. doktora gidecem yine salı günü kesenin ne kadar büyüdüğüne bakacak sonra kalp atışı için allah nasip ederse..hakkımızda hayırlısı cnm..mide bulantımda öle yok arada derinden war gibi .

kızlar burdaki hesaba göre 6+3 te gördüğüm bebişim sadece 3,2mm ben netten diğer görüntüleri çok merak edip araştırdım benim gibi meraklı olan varsa örnek olsun diye ekliyorum

Helal olsun o nasıl laf öyle
biz sevinçlerimizide züntülerimizide paylaşıyorus
Rabbim hayırlısını versin
Her daim dualarımız birlikte

Forumu takip ediyorum ama son günlerdeki kayıplar nedeniyle hiçbir şey yazmak içimden gelmiyor.inşallah başka kayp olmaz ve bebeğini kaybeden tüm arkadaşlar ekim annesi olur

desteğiniz dualarınız için çok teşekkürler sevgili hamişlerim..sizi takipetmeye devamedicem ve hamile olunca yine size haber vericem..inşallah bizden sonra aranızdan ayrılan olmaz..beraber 9 ay heyecanlarınızı aksatmadan paylaşmanızı dilerimm..minik mercimeklerinize de sevgiler...

İyi akşamlar herkese
Kızlar benim bulantılarım 1 haftadır var. hergün mutlaka en az bir defa çıkartıyorum. İnşallah daha fazla çoğalmaz diye dua ediyorum. Benimki daha çok akşamları rahatsız ediyor. Normalde sabahları olması lazım.

benimde sadece aksamlari basimi kaldiramiyorum bir kac gundur nasil bir yorgunluk anlatamam,
bulanti yokda sabahlari midemde yanma oluyor onu nasil gecirebilirim yaa ne yiyebilirim ki?

benimde sadece aksamlari basimi kaldiramiyorum bir kac gundur nasil bir yorgunluk anlatamam,
bulanti yokda sabahlari midemde yanma oluyor onu nasil gecirebilirim yaa ne yiyebilirim ki?

benim sabahları genelde baş ağrısı ve mide ağrısı şeklinde ama hafif. Yağsız şeylerle idare edersen aralarda daha kolay olur. ben patates haşlaması, yoğurt, yağsız çorbayla idare ediyorum bu tür durumlarda.

aynı şeyi ben de düşündüm biliyomusun

en cok da conquerror a üzüldüm allah sabır versin inşallah kendiliğinden hamile kalsın diğer ay

ben 6+4 deyim bulantım yok sizin nasıl

bende 5+4 üm ve bende de gögüs agrısı ve dolgunluğundan baska bişey yok

canım bencede baska doktorlara gitmekte hayır var..senin için beklemek cok zor olucak ama insallah insallalhhh cok cok güzel haberler alıcaz bundan sonra hepimiz için

bilimm bitanem çok geçmiş olsun
aynen seninde dedigin gibi teknoloji başımıza bela oluyor bazen
daha çok erken ben çok üzülmem sanırım ilk ayda sonlanırsa
sakat ve hasta bebekler düşüyormuş çünki ilk 3 ay
ama dedigim gibi çok erken daha
bende gitmeye korkuyorum inan ki
kahverengiler son gaz devam

ilkinde olmayan herşey bunda var
HAYIRLISI HAKKIMIZDA CANIM HEPİMİZİN

öncelikle herkese teşekkürler siz olmasanız başka doktora gitmeye karar verebilirmiyim bilmiyorum iyiki varsınız, bebeğini kaybeden diğer arkadaşlar allah hepimize hayırlısını versin, bebeği karnında sağlıkla büyüyen anne adaylarıda inş. sorunsuzca alırsınız kucağınıza bebelerinize allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

ayrıca henüz ne kanamam var ne sancım heran bir kanama bekliyorum ama gelmiyor :) ne tuhaf bir duygu hayırlısı diyorum ama bebeğe daha çok umutlanıyorum bu defa bakalım bekleyip görmekten başka elden bişeycik gelmez moralim iyi çok şükür

inşallah herşey yolunda olur ve duyarsın kalp atışını canım. 8. haftada bile duyulabilir diyolar ama işte hemen duymak hemen görmek istiyoruz

bencede 8 haftaya kadar beklemek gerek..ben kalp atısını duyana kadar kayınvalideme söylemesem bebegi diye düşünüyodum doktor arkadasım ooo onu beklersen bebek 2 aylık olcak 8 haftada da duyarsın demişti. insallah hepimiz duyarız

bencede söyleme ben facede yazmıştım gebe olduğumu keşkede yazmasaydım :) kayınvaldeciğim face yazdın ondan nazar değdi ded bana bide laf yedim iyimi sanki ben bebek gitsin diye özellikle yazdım hey allahım herkesin azı torba değil işte bence söleme

söyledim ama artık çünkü söylemesem bak bak gelin değil mi söylemedi derler diye korktum.. cünkü agızları masallah cok calısıyo ben dıs gebelik gecirdim ertesi gün hapı içtiğim için olmuş dedi doktor onuda eşimin dırdırına içmiştim. dıs gebelik oldu kaynanam senin hamileliğin zor geççek herhalde dedi :) bende senin salak oğlun hap iç bilemem ne yap demezse geçmez dedim

azcık konu değişikliği oldu ama :)

risin canım allah tamına erdirsin burda yolk görünüyormu? yada bebek ben pek anlamıyorumda ondan sordum

yaa çok güzel bi duygudaa amaaa arkadaşlar bebek bunu neresinde kese felan hiç anlamıyorum bu resimleri kapkara bi resim bulanık bi şekilde :)):) neresinde anlayamadım bakınca :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…