2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar benim uykum geldi neticede beta hcg hala yüksek sanırım rahimde hala duruyo kese uykum geliyo duramıcam gidip yatıyorum iyi geceler herkese sizde yormayın kendinizi

Hoşbulduk cnmmm..topiği görünce geldim hemen..Aaaaaaaaaaaaaaa aynı gün müyüüüüüüüüzzzzzzzne güzel tesadüfe bak yaaanası geçiyo cnm ağrı sızı bişiy var mı?

yaaa çok şükür bişi yok şimdilik ya ara ara kasıklarıma ağrılar giriyo adet ağrısı gibi ama doktor normal dedi :) bende tek sorun henüz hiç doğum doktoruna gitmedim ilk işimiz eşimle yarın erkenden gidip bebeğimize bakıcaz inşallah herşey yolundadıır bide bnm ilk hamileliğim pek bişide bilmiyorum uuf

Hoşbulduk cnmmm..topiği görünce geldim hemen..Aaaaaaaaaaaaaaa aynı gün müyüüüüüüüüzzzzzzzne güzel tesadüfe bak yaaanası geçiyo cnm ağrı sızı bişiy var mı?

bu arada seninkini sormayı unuttum cnm senin hamişlik nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallaahh

kızlar bu evlilik çizelgesini nereden alıp koyuyorsunuz? hangi siteden ben bulamadım da :26:

Aacnm yeni mi öğrendin o zaman sen hamiş olduğunu bu zamana kadar doktora gitmediysen şaşırdım:26:Korkma inş herşey yolunda gider..benim ilk hamileliğim 6 haftalıkken düşükle sonlandı malesef o yüzden biraz tedirginim bişiy olursa diye ama öyle düşünmemeye çalışıyorum haftaya randevumuz var kalp atışını duyabilirsem rahatlarım belkibenim göğüslerim acıyo bide bende özellikle geceleri çok şiddetli karın ağrısı oluyodu korktum bayaaa ama doktor normal dedi şimdi ağrılarım azaldı şükür bakalım..

merhaba kızlar,
Geceleri uyuyamıyorum yatınca kalbim çarpıo nedense ya.. ilk hamileliğimde bu haftalarda derin derin uyurdum. uyuyamayan var mı benim gibi

5 gün oldu öğreneli işte bugünde 6+4üm bende 6 haftalıkmış öğrendiğimde ne kanamam var ne de şiddetli ağrılarım var çok şükür sadece kasıklarım kasılıyo bu da rahim büyüyouş onun içinmiş sağlık ocağındaki aile hekikimim öyle dedi yani tüm kontrolleri yaptılar bana sağlık ocağında 2 hafta sonrada hastaneye gitmek isterseniz gidersiniz keseciği görmek için dediler işte.. bizde yarın hemen gidicez.. gögüslerde sızı bende de var ya dolgunluk ve acıma var onlarda tabi hamileliğe kendini hazırlıyo sütlenecekler ya

merhaba kızlar,
Geceleri uyuyamıyorum yatınca kalbim çarpıo nedense ya.. ilk hamileliğimde bu haftalarda derin derin uyurdum. uyuyamayan var mı benim gibi

Yok cnm uyku sorunu olmuyo bende ama normal sanırım bu tür şeyler içini ferah tut

Hıııı ok cnm inş hepimiz için herşey güzel ilerlersenin sat ne zaman..?

merhaba kızlar,
geceleri uyuyamıyorum yatınca kalbim çarpıo nedense ya.. Ilk hamileliğimde bu haftalarda derin derin uyurdum. Uyuyamayan var mı benim gibi

kızlar bende geceleri hiç rahat uyuyamıyorum özellikle belim agrıyor.sırt üstü kesinlikle yatamıyorum ya sağıma yada soluma dönüp uyumaya çalışıyorum.

kızlar bende geceleri hiç rahat uyuyamıyorum özellikle belim agrıyor.sırt üstü kesinlikle yatamıyorum ya sağıma yada soluma dönüp uyumaya çalışıyorum.

Merhaba,
Seninle aynı doğuracağımız tarih. Acaba bu haftalarda böle mi olurdu hatırlamıyorumki genelde son aylarda uyku problemi çekmiştim.

Merhaba,
Seninle aynı doğuracağımız tarih. Acaba bu haftalarda böle mi olurdu hatırlamıyorumki genelde son aylarda uyku problemi çekmiştim.

tukino senin 2. bebegin sanırım ne güzel bizde tecrübelisin.

Aslında sat'ıma göre dogum tarihim bu ama dr.18 agustostan sonra bebegi bekleriz dedi :))

merhaba arkadaşlar
çok taze 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu cumadan beri kahverengi akıntım vardı gittim bugün test yaptırdım. 67.9 çıkdı son adet tarihim 20 aralık nasipse hayırlısıyla 2. bebeğim olucak kızım var 3.5 yaşında abla olucak çitlenbiğim. ama aklım karışık açıkçası sat a göre değer biraz düşükmü sanki birde hala kahverengi akıntım var neden olabilir ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamışdım üstelik 3 gün geçikmesine rağmen idrar testi çoooook silik çıkdı yok gibi. yarın randevum var dr tamam sen oldun diyene kadar da içim rahat etmiycek sanırım. inşallah sorun olmaz burda beraber güzel şeyler paylaşırız. 2009 ekim annelerinden çok güzel arkadaşlıklarımız dostluklarımız var burda da güzel günlerimzi olur inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…