merhaba arkadaşlar
çok taze 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu cumadan beri kahverengi akıntım vardı gittim bugün test yaptırdım. 67.9 çıkdı son adet tarihim 20 aralık nasipse hayırlısıyla 2. bebeğim olucak kızım var 3.5 yaşında abla olucak çitlenbiğim. ama aklım karışık açıkçası sat a göre değer biraz düşükmü sanki birde hala kahverengi akıntım var neden olabilir ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamışdım üstelik 3 gün geçikmesine rağmen idrar testi çoooook silik çıkdı yok gibi. yarın randevum var dr tamam sen oldun diyene kadar da içim rahat etmiycek sanırım. inşallah sorun olmaz burda beraber güzel şeyler paylaşırız. 2009 ekim annelerinden çok güzel arkadaşlıklarımız dostluklarımız var burda da güzel günlerimzi olur inşalah
tukino senin 2. bebegin sanırım ne güzel bizde tecrübelisin.
Aslında sat'ıma göre dogum tarihim bu ama dr.18 agustostan sonra bebegi bekleriz dedi :))
aynen cnm 2. çok iyidi bunda bende aynıyım
merhaba arkadaşlar
çok taze 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu cumadan beri kahverengi akıntım vardı gittim bugün test yaptırdım. 67.9 çıkdı son adet tarihim 20 aralık nasipse hayırlısıyla 2. bebeğim olucak kızım var 3.5 yaşında abla olucak çitlenbiğim. ama aklım karışık açıkçası sat a göre değer biraz düşükmü sanki birde hala kahverengi akıntım var neden olabilir ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamışdım üstelik 3 gün geçikmesine rağmen idrar testi çoooook silik çıkdı yok gibi. yarın randevum var dr tamam sen oldun diyene kadar da içim rahat etmiycek sanırım. inşallah sorun olmaz burda beraber güzel şeyler paylaşırız. 2009 ekim annelerinden çok güzel arkadaşlıklarımız dostluklarımız var burda da güzel günlerimzi olur inşalah
adetim geçdi 18inde olmam lazımdı 2 gündür kahverengi aKINtım var yarın dr a gidicem inşallah sorun yokdur. biz 2 yıldır korunmuyoruz olmuyodu geçen ay rahim filmi çekdirdim dr filmden sonra olur mart a kadar bekleyelim olmazsa nisanda aşılama yaparız demişdi. inşallah sroun olmaz çok istiyoruz kızımızın kardeşi olmasını
Senin 3. çocuğun mu olacak? süpersinn
yok canım ya 1. yazacaktım yanlış olmuş
:))) tamam o zaman yani ikinci çocuğun bu. 1. kaç yaşında
Ins. Bebisiniz sizinledir.. yanliz bende 2009ekim annesiyim cikaramadim sizi ..
Merhaba,
kahverengi akıntı kırmızıya dönmediği sürece problem değil. İlk bebeğimde benim 4 ay hep kanamam vardı. Hiçbişey olmadı sağlıkla doğurdum inşallah sende de problem olmaz. Bir progestan kullanırsın kanama durur inşallah. Benim bir arkadaşımda 5 yıldır çocuk istiodu olmadı rahim filmi çektirdiği ay hamile kalmıştı.
risin canım allah tamına erdirsin burda yolk görünüyormu? yada bebek ben pek anlamıyorumda ondan sordum
resmin üstüne tıklayın büyüyünce bidaha bakın içinde iki tane + + arasında bebek varyaa çok güzel bi duygudaa amaaa arkadaşlar bebek bunu neresinde kese felanhiç anlamıyorum bu resimleri kapkara bi resim bulanık bi şekilde :)):) neresinde anlayamadım bakınca :)))
günaydın kızlar umarım iyisinizdir, bekliyorum bir sancı bir damla kan ama gelmiyo, düşecekse kendiliğindne düşse bari diyorum, göğüslerim dünden beri herzamankindne çok ağrımaya başladı vücut doktorun sölediklerinden sonra bebeği sahiplenmeyemi kaktı naptı :)
iltahap olmasın cnm
tüm bebiş bekleyenler dikkat
akıntınız kokulu ve sarımtıraksa
rahminize batan bir agrı varsa sinsi iltahap olabilir mutlaka dr söyleyin ve idrar testi isteyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?