2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hayırlı olsun öncelikle Allah tamamına erdirsin..adet günün geçtimi?eğer çok geçmediyse değerin normal..iki gün sonra aynı yerde tekrar yaptır cnm artış iki katı civarına çıkmalı..zaten artık düzenliyse sorun yoktur..sen şimdi içini ferah tut..

adetim geçdi 18inde olmam lazımdı 2 gündür kahverengi aKINtım var yarın dr a gidicem inşallah sorun yokdur. biz 2 yıldır korunmuyoruz olmuyodu geçen ay rahim filmi çekdirdim dr filmden sonra olur mart a kadar bekleyelim olmazsa nisanda aşılama yaparız demişdi. inşallah sroun olmaz çok istiyoruz kızımızın kardeşi olmasını

tukino senin 2. bebegin sanırım ne güzel bizde tecrübelisin.

Aslında sat'ıma göre dogum tarihim bu ama dr.18 agustostan sonra bebegi bekleriz dedi :))

Öyle mi o zaman benimkide öyle. Başak burcu olsun istiyorum ben başak burcuyum 22 ağustosu geçersem başak olabilecek. Hayırlısı olsun güzel ve sağlıklı doğum olsun da gerisi önemli değil gerçi. Benim ikinci çocuğum evet. Oğlum 1,5 yaşında daha çok küçük abi oluo inşallah :)

Ins. Bebisiniz sizinledir.. yanliz bende 2009ekim annesiyim cikaramadim sizi ..

Merhaba,
kahverengi akıntı kırmızıya dönmediği sürece problem değil. İlk bebeğimde benim 4 ay hep kanamam vardı. Hiçbişey olmadı sağlıkla doğurdum inşallah sende de problem olmaz. Bir progestan kullanırsın kanama durur inşallah. Benim bir arkadaşımda 5 yıldır çocuk istiodu olmadı rahim filmi çektirdiği ay hamile kalmıştı.

kızımda böyle şeyler yaşamadığım için tedirginlik oldu. her gebelik farklı diye boşuna demiyolar sanırım

risin canım allah tamına erdirsin burda yolk görünüyormu? yada bebek ben pek anlamıyorumda ondan sordum

yaa çok güzel bi duygudaa amaaa arkadaşlar bebek bunu neresinde kese felan hiç anlamıyorum bu resimleri kapkara bi resim bulanık bi şekilde :)):) neresinde anlayamadım bakınca :)))
resmin üstüne tıklayın büyüyünce bidaha bakın içinde iki tane + + arasında bebek var okadar küçük ki haklısınız anlaşılmıyo bile

Canlarım ciğerlerimm günaydınlaaarrrr
hayırlı haftalarımız olsun inşallah inşallah.

5 günlük tatilin ardından iş yerindeyim yine (

çarşamba günü kaontrolümüz vardı 7+2 olması gerekirken 7+0 çıktı doktorum önemli değil desede endişelenmeden edemiyo insan işte.

Kalp atışlarımızıda hem gördük hem duyduk
rabbim'e milyonlarca kez şükürler olsun..

Ee sizlerde ne var ne yok bakalım umarım herkeslerde herbişeycikler yolundadır yramaz bi durum yoktur kimsede..

Hadi bn kaçam işler birikmiş .

Her birinizi tek tek kocaman kocaman öptümm...

Günaydın güzel bir hafta olsun

kötü haberler varmış
herşeyin hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden

Herkese günaydın ve iyi haftalar

Herşeyin yolunda gittiği, güzel haberlerin paylaşıldığı bir hafta olur umarım

günaydın kızlar umarım iyisinizdir, bekliyorum bir sancı bir damla kan ama gelmiyo, düşecekse kendiliğindne düşse bari diyorum, göğüslerim dünden beri herzamankindne çok ağrımaya başladı vücut doktorun sölediklerinden sonra bebeği sahiplenmeyemi kaktı naptı :)

Rabbim ne isterse o olur
bakarsın eylül gelmiş ve bebeğini kucağına almışsın :)

Gunaydin kizlar bende isteyim bitse de eve gitsem hehehhe
Yarin da kalp atisi icin gitcem doktora olumlu olur hersey insallahhh

iltahap olmasın cnm
tüm bebiş bekleyenler dikkat
akıntınız kokulu ve sarımtıraksa
rahminize batan bir agrı varsa sinsi iltahap olabilir mutlaka dr söyleyin ve idrar testi isteyinn

hayır cnm akıntım bembeyaz koku falan da hissetmedim hiç günde 1-2 defa falan giriyor zaten vaji den ağrı
dün ayaktaydım ütü yapıyordum biraz fazla ayakta kaldım herhalde ondan olabilir mi?
bir de ilişkiye daha adım atar atmaz ön hazırlık yaparken bile vaji den ağrı giriyor kasılıyor sanki niye ki acaba
bebişim beni kıskanıp baba annemden uzak mı dur diyor acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…