günaydın kızlar umarım iyisinizdir, bekliyorum bir sancı bir damla kan ama gelmiyo, düşecekse kendiliğindne düşse bari diyorum, göğüslerim dünden beri herzamankindne çok ağrımaya başladı vücut doktorun sölediklerinden sonra bebeği sahiplenmeyemi kaktı naptı :)
CAnim InsAllah Oyle olur.Allah yardimcin olsun Insallah bi daha doktora gitdiginde oyle guzel haberlerle donersinki.Allaha emanet Bi gelisme olursa hemen yaz.Allah Buyuktur Allah istemezse hic bi sey olmaz. :*
mrb bbilim ben geçmişi çok takip edemiyorum okulda olduğum için zor oluyo hayırdır bi problemmi var
evet canım benim doktorum kesemin şeklini beğenmedi sağlıklısız gibi görünüyo dedi progestanı bırak perşembeye kadar düşer düşmesse gel kürtaj yapım dedi, c.tesi burda yazdım bunu sonra burdaki arkadaşlar sağolsun başka doktora daha git belki teşhis yanlıştır dediler bende öğle bi doktora daha gittim ona sanki ilk gidiyomuşum gibi gebeyim dedim günüm geçti başka doktora gittimi sölemedim baktı kesen biraz küçük haftasına göre dedi satına göre dedi bu iki nedenden olabilir ya gebelik sağlıksızdır yada döllenmen geç olmuştur dedi peki kesenin şekli dedim şeklinde bişey yok neden sordun dedi dedim böyle böyle ben başka doktora gittim falan ne varsa anlattım öyle şey olmaz dedi kese illa yuvarlakmı olacakki dedi sadece biraz küçük dedi bi hafta daha bekleyelim eğer bi haftada kese büyümesse ozaman sonlandırılır gebelik dedi şuan bunları sölemek için erken dedi. bende bi hafta daha beklicem ama progestanı bıraktım sağlıksızsa zaten düşer die umut ediyorum gidip kürtaja yatmak istemiyorum çünkü doğal yoldan düşmesi daha mantıklı geliyor bana bakalım artık nolcak ne biticek allahıma emanet şimdi benim ufaklık o layık görürde kalsın derse kalır yok o bu bebek olmamalı derse olmaz rabbim sağlıklı evlat versin herkese, benim durumumda olan diğer arkadaşlarda lütfen endişe etmesin her işte bir hayır vardır desinler ve allah şükür etsinler her zaman
öğrendiğimden beri daha 2 kere olduk ben biraz tedirginim de
ama eşimi de ihmal edemem doktoruma sorduğumda bir şey olmaz dedi
her şeyi haftaya anlatacağım sana demişti yani bu perşembe anlatacak ama bir şey olmaz inş yaa
terleme sıcak hissi adetimiz geçti ya ondanmış bir kaç gün içinde toparlanırmışız
bende de geceleri sıcaklıyorum üzerimi açıyorum hep yazık kocacım da uyuyamıyor
bende de mide yanması var
kızlar selam ben,m bugün çok vaktim yok hemen çıkmalıyım bikaç şey okulabildim c.tesi öğle başka bi doktora gittim oda kese haftasına göre bi haftalık küçük ama kesenin şeklinde bişi yok hepsi yuvarlak olacak deil dedi gebelik normal bence bi hafta daha bekleyelim eğer bi haftalık büyümesse ozman sorunludur dedi, bende beklemeye karar verdim c.tesine kadar bakalım hakkımıza hayırlısı şimdi progestanı bıraktım sağlıksızsa zaten düşer diye düşünüyorum hepsinize teşekkürler yarın görüşürüz inş. bye
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim ama progestana devam et bence iyi haberlerini bekliyoruz..
Cnm sen düşsün diye mi progestanı bıraktın
Bence bırakma ya tutunmaya calışıyorsa
Neden bu destekten mahrum bırakasın ki
Zaten düşeceği varsa her sekilde düşer
günaydın kızlar umarım iyisinizdir, bekliyorum bir sancı bir damla kan ama gelmiyo, düşecekse kendiliğindne düşse bari diyorum, göğüslerim dünden beri herzamankindne çok ağrımaya başladı vücut doktorun sölediklerinden sonra bebeği sahiplenmeyemi kaktı naptı :)
evet canım benim doktorum kesemin şeklini beğenmedi sağlıklısız gibi görünüyo dedi progestanı bırak perşembeye kadar düşer düşmesse gel kürtaj yapım dedi, c.tesi burda yazdım bunu sonra burdaki arkadaşlar sağolsun başka doktora daha git belki teşhis yanlıştır dediler bende öğle bi doktora daha gittim ona sanki ilk gidiyomuşum gibi gebeyim dedim günüm geçti başka doktora gittimi sölemedim baktı kesen biraz küçük haftasına göre dedi satına göre dedi bu iki nedenden olabilir ya gebelik sağlıksızdır yada döllenmen geç olmuştur dedi peki kesenin şekli dedim şeklinde bişey yok neden sordun dedi dedim böyle böyle ben başka doktora gittim falan ne varsa anlattım öyle şey olmaz dedi kese illa yuvarlakmı olacakki dedi sadece biraz küçük dedi bi hafta daha bekleyelim eğer bi haftada kese büyümesse ozaman sonlandırılır gebelik dedi şuan bunları sölemek için erken dedi. bende bi hafta daha beklicem ama progestanı bıraktım sağlıksızsa zaten düşer die umut ediyorum gidip kürtaja yatmak istemiyorum çünkü doğal yoldan düşmesi daha mantıklı geliyor bana bakalım artık nolcak ne biticek allahıma emanet şimdi benim ufaklık o layık görürde kalsın derse kalır yok o bu bebek olmamalı derse olmaz rabbim sağlıklı evlat versin herkese, benim durumumda olan diğer arkadaşlarda lütfen endişe etmesin her işte bir hayır vardır desinler ve allah şükür etsinler her zaman
kızlar en azından böyle vicdanım daha rahat çünkü kendime şunu diyebilirim demekki sağlıksızmış ama öbdür türlü aklımda hep bi acaba olacak acaba sağlıklımıydı diye? zaten bırakalı 3 gün oldu tık yok ne bir sancı ne bir damla kan ne bir leke
canım bende bi düşük yaptım ve şimdiki doktoruma söylediğimde dua et düşmüş yoksa şimdi bi sağlıklı bi sağlıksız çocuğun olucaktı o yüzden sağlıklıysa seninle kalıcaktır umarım herşey yolunda gider hiç bi sorun yaşamadan çocuğunu kucağına alırsın.Hatta sana şöyle bişey söyleyeyim benim bi arkadaşım hamile olduğunu 2.aya yakınke öğrendi doktora gitti kalp atışları yok olması lazımdı bi hafta bekle sonra gel yine duyulmazsa alıcaz demişti.Bende bi hafta dolunca başka doktora gitmesini söyledim o doktorda duyamadı ama biraz daha bekleyelim dedi ve bi hafta sonra kalpa atışları duyuldu önceki doktora gitseydi bebeği almış olucaktı çok şükür gayet sağlıklı ve 5 aylık hamile anlıyıcağın içini ferah tut allahtan hayırlısını iste
Ben C.tesi günü gittim dr.a Ultrasonla baktı ve ilk tepki bunlar ne böyle dedi 4'er cm çapında birbirine yapışık 8 rakamı gibi düşünün 2 tane nur topu gibi kistim varmış sol tarafımda
Onlara rağmen kesemizi gördük şükür kalp atışlarımızı hem gördük hem de duyduk. İnşallah devam eder kistleri takip edicez dedi dr. büyüyecekler mi diye .
Progestan, kan sulandırıcı iğne, vitamin, folik asit derken bir sürü ilacım olduHepimizin hakkında hyırlısı olsun inşallah.
Bu arada bu iğneyi kullanan var mı? Göbekten kendimiz de yapabiliyormuşuz nasıl oluyor ben hastanede kolda yaptırdım dün ama 1 ay boyunca hastaneye gitmek zor evde kendim yapıyım diyorum.
Ben C.tesi günü gittim dr.a Ultrasonla baktı ve ilk tepki bunlar ne böyle dedi 4'er cm çapında birbirine yapışık 8 rakamı gibi düşünün 2 tane nur topu gibi kistim varmış sol tarafımda
Onlara rağmen kesemizi gördük şükür kalp atışlarımızı hem gördük hem de duyduk. İnşallah devam eder kistleri takip edicez dedi dr. büyüyecekler mi diye .
Progestan, kan sulandırıcı iğne, vitamin, folik asit derken bir sürü ilacım olduHepimizin hakkında hyırlısı olsun inşallah.
Bu arada bu iğneyi kullanan var mı? Göbekten kendimiz de yapabiliyormuşuz nasıl oluyor ben hastanede kolda yaptırdım dün ama 1 ay boyunca hastaneye gitmek zor evde kendim yapıyım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?