2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım şu an iş, patronu vs. kafana takıp moralini bozma lütfen.Sadece bebeğine odaklan, gerisi önemli değil. İnşallah sağlıkla dünyaya gelecek. Bir dahaki kontrolün ne zaman ? Bir de olumlu konuşan dr a git,olumlu düşünelim ki herşey iyi olsun Allah'ın izniyle...

aaaa canim ben senin 2ci doktora gitdiyini okumamisim ama Cok sukur kotu bir sey soylememis.
Insallah gec mayalanmisdir,1 haftaya kesed buyuuuur,Bebisde boyur Inanki Oyle kalpten istiyorumki Allahim sen duy sesimiziiiiii. :13:

Doktorum bana 2 ay yasakladi Esim delirdi bende dedimki Eeeeee bebek beklemek o kadar kolaymi sandiiiiiin? :106:
bendede akinti yok ama sol kasigimda zaman zaman agri oliyor.

Cnm zaten kan degerlerı de cok belirleyici degıl
Keselerı görürsün umarım ikiz mi istiyorsun
Allah gönlüne göre versin

kese görmeye perşembe gideceğiz inş
biz hep ikiz diye dalga geçerdik birbirimizle eşim de öyle istiyordu
tek bebeğin doğumundan çok korkan ben de ikiz istiyordum ne hikmetse
eşim dün ne yani şimdi ikiz olma ihtimali yok mu kaçırdık mı tühh falan dedi de ben de merak ettim bakalım perşembeye kadar dayanalım yapacak bir şey yok
sağlıklı hayırlı olsunlar da inş tek çift kız erkek farketmez

Doktorum bana 2 ay yasakladi Esim delirdi bende dedimki Eeeeee bebek beklemek o kadar kolaymi sandiiiiiin? :106:

inşallah öyle bir şey demez doktor eşim sabreder de ya ben
zor 2 ay ama napalım önceden koca mı vardı dimi bebekleri için sabredilir

canım benim yeni okudum yazdıklarını. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ama seni çook karamsar gördüm.
iyi düşün iyi olsun inşallah..

canımmm o iğnelerden bende kullanıyorum suan göbekten kendim yapıyorum. göbek deliğinden iki parmak aşağı sağa veya sola yapabilirsin.
göbüş biraz büyüyünce bacağa geçerim Rabbim nasip kısmet ederse inşallah..

kız biz kızımdada 9 ay yapmamıştık bundada iki ay olduk hemen hemen tık yok.
doktorda olmasın zaten demişti.
laf aramızdada kzıımdada doğumdan taaaa 5 ay sonra olmustu

Tum yorum yapan yapmayan uzuntumuzu paylasan arkadaslarim cok tesekkur ederim.gercekten burada acimizida tatlimizida paylasiyoruz.gebeligim devam etmesede takip edecegim sizleri.3 tane dondurulmusum var.hayirlisini nasip etsin rabbim.

Çok üzüldüm ama en azından dondurulmuşun varmış inşallah onlar tutunur sana işte birde tüp bebekle olunca kaybetmesi daha acı oluyo çeken bilir sadece arkadaşım

canım bize 3 ay yasakladı dr. yani ilk 3 ay agrı iyi bişey degil sor sen dr una
kasıklara girer,vajinayada 9. ayda dogum yaklaştıkça olmuştu bende
dikkat et dinlen bence

Evet başak burcu olsunlar bende iyi anlaşırım başaklarla bakalım nasip kısmet :)
Ay demek oğluşun abi oluyor bence çok ideal bir zaman 2.çocuk için bende arayı fazla açmayı düşünmüyorum inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

canım bize 3 ay yasakladı dr. yani ilk 3 ay agrı iyi bişey degil sor sen dr una
kasıklara girer,vajinayada 9. ayda dogum yaklaştıkça olmuştu bende
dikkat et dinlen bence

yaaa
dinlenemiyorum malesef çalışıyorum ama olsun yine de masabaşı rahatım biraz
inş bir şey olmaz yaa
doktoruma soracağım bakalım gidince

kiz sen ne yapmissin olyleeeeeeee. yazik adamaaaaaa kim bilir neler cekmis bende cok merak ediyorum neden yasakliyorlar
Bebege bi zarari dokunuyor her halde.:78:

tatlım snle daha evel konuşmuştuk doktorla ilgili
naptın kendine bi doktor ayarladınmı
merak ettim?
canım benimle mi konuştun inan hatırlamıyorum ama sanırım ben değilim. çünkü dr'um belli zaten. oğlumda gittiğim dr. a gidiyorum tekrar:)
Evet canim ola bilir cok dusunuyoruz.
Ben taa onceden ilk erkek sonra kiz istiyodum icimden erkek geciyo ama galiba Kiz simdi kendimi kiza alistiriyorum Allah Hayirli,Saglikli evlat nasib etsin once Ilk gelsinde...
amiin canım inşallah. hayırlısı ile gelsinler.
canım boşver net hesabını,döllenmen geç olmuştur belkide. ultrasonda ne görünüyorsa odur diye düşünüyorum. ayrıca çıkan her sorunu kafana bu kadar dert edip oraya yoğunlaşma herşeyin hayırlısı Allah tan deyip geçiver. daha ilerki aylarda ne testler yaptıracaksın belki ozaman da birşeyler dicek dr. ama Allah ın izniyle hiçbirşey çıkmıcaktır. gönlünü ferah tut derim arkadaşım.
amin canım çok sağol. herşeyin hayırlısı diyelim. kimin ne olacağı belli olmuyor işte. bakalım bizler ne yapacağız.Rabbim hepimize hayırlısı ile sağlıklı bir evlat nasip etsin dilerim. kendine dikkat et olurmu .
canım arkadaşım herşey Allah tan. verende o, alanda o. olacağın önüne kimse geçemiyor malesef. ama yine de bir önlem daha al derim. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin dilerim. ama başka bir dr.a daha görünme olayına bende evet diyorum açıkçası.

Dr. bizede yasakladı ilişkiyi 2 haftadır yok
zor bir durum ama alışmak lazım bence allah korusun bişi olursa kendini suçlu hissetmek var sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…