bthcg geçen çarşamba 153
2 gün sonra yani cuma 378 çıktı
ikiz gebelik olma ihtimali yok değil mi?
canım teşekkürler forumda yazan herkese teşekkrüler, canım o arkadaşın forumdamı deneyimlerini paylaşmak isterrim
allah bu patronumu nasıl biliyorsa öyle yapsın nefret ettirdi beni iş yerimden sanki her an açığımı arıyor pislik adam oturup ağlıcam şimdi ya çekim gidim diye uğraşıyo sanki moral bozmaya birebir, ne zor bayan olup çalışmak böyle bi durumda böyle şeyler yaşamak
Adetın kac gun gectı canım ?
Benım adet gununde 700 cıvarıydı ikizlerime hamileyim kısmet olursa
evet canım benim doktorum kesemin şeklini beğenmedi sağlıklısız gibi görünüyo dedi progestanı bırak perşembeye kadar düşer düşmesse gel kürtaj yapım dedi, c.tesi burda yazdım bunu sonra burdaki arkadaşlar sağolsun başka doktora daha git belki teşhis yanlıştır dediler bende öğle bi doktora daha gittim ona sanki ilk gidiyomuşum gibi gebeyim dedim günüm geçti başka doktora gittimi sölemedim baktı kesen biraz küçük haftasına göre dedi satına göre dedi bu iki nedenden olabilir ya gebelik sağlıksızdır yada döllenmen geç olmuştur dedi peki kesenin şekli dedim şeklinde bişey yok neden sordun dedi dedim böyle böyle ben başka doktora gittim falan ne varsa anlattım öyle şey olmaz dedi kese illa yuvarlakmı olacakki dedi sadece biraz küçük dedi bi hafta daha bekleyelim eğer bi haftada kese büyümesse ozaman sonlandırılır gebelik dedi şuan bunları sölemek için erken dedi. bende bi hafta daha beklicem ama progestanı bıraktım sağlıksızsa zaten düşer die umut ediyorum gidip kürtaja yatmak istemiyorum çünkü doğal yoldan düşmesi daha mantıklı geliyor bana bakalım artık nolcak ne biticek allahıma emanet şimdi benim ufaklık o layık görürde kalsın derse kalır yok o bu bebek olmamalı derse olmaz rabbim sağlıklı evlat versin herkese, benim durumumda olan diğer arkadaşlarda lütfen endişe etmesin her işte bir hayır vardır desinler ve allah şükür etsinler her zaman
ilk testimi yani 153 olanı adetimden 2 gün önce yaptırdım
358 olan da adet günümdü
Kızlar
Sizler eşlerinizle birlikte oluyor musunuz
Bana dr yasak dedi ben soyleyınceye kadar uzak duracaksınız dedi.
Bi de bende akıntı filan yok biraz mide yanması ve terleme var
Sürekli bir korku içindeyim ilk bebeğimi kaybetmiş olmanın verdiği tedirginlik de var
Bir de öksürüğüm var(
Cnm zaten kan degerlerı de cok belirleyici degıl
Keselerı görürsün umarım ikiz mi istiyorsun
Allah gönlüne göre versin
Doktorum bana 2 ay yasakladi Esim delirdibende dedimki Eeeeee bebek beklemek o kadar kolaymi sandiiiiiin? :106:
bendede akinti yok ama sol kasigimda zaman zaman agri oliyor.
inşallah öyle bir şey demez doktor eşim sabreder de ya ben
zor 2 ay ama napalım önceden koca mı vardı dimi bebekleri için sabredilir
evet canım benim doktorum kesemin şeklini beğenmedi sağlıklısız gibi görünüyo dedi progestanı bırak perşembeye kadar düşer düşmesse gel kürtaj yapım dedi, c.tesi burda yazdım bunu sonra burdaki arkadaşlar sağolsun başka doktora daha git belki teşhis yanlıştır dediler bende öğle bi doktora daha gittim ona sanki ilk gidiyomuşum gibi gebeyim dedim günüm geçti başka doktora gittimi sölemedim baktı kesen biraz küçük haftasına göre dedi satına göre dedi bu iki nedenden olabilir ya gebelik sağlıksızdır yada döllenmen geç olmuştur dedi peki kesenin şekli dedim şeklinde bişey yok neden sordun dedi dedim böyle böyle ben başka doktora gittim falan ne varsa anlattım öyle şey olmaz dedi kese illa yuvarlakmı olacakki dedi sadece biraz küçük dedi bi hafta daha bekleyelim eğer bi haftada kese büyümesse ozaman sonlandırılır gebelik dedi şuan bunları sölemek için erken dedi. bende bi hafta daha beklicem ama progestanı bıraktım sağlıksızsa zaten düşer die umut ediyorum gidip kürtaja yatmak istemiyorum çünkü doğal yoldan düşmesi daha mantıklı geliyor bana bakalım artık nolcak ne biticek allahıma emanet şimdi benim ufaklık o layık görürde kalsın derse kalır yok o bu bebek olmamalı derse olmaz rabbim sağlıklı evlat versin herkese, benim durumumda olan diğer arkadaşlarda lütfen endişe etmesin her işte bir hayır vardır desinler ve allah şükür etsinler her zaman
Ben C.tesi günü gittim dr.a Ultrasonla baktı ve ilk tepki bunlar ne böyle dedi 4'er cm çapında birbirine yapışık 8 rakamı gibi düşünün 2 tane nur topu gibi kistim varmış sol tarafımda
Onlara rağmen kesemizi gördük şükür kalp atışlarımızı hem gördük hem de duyduk. İnşallah devam eder kistleri takip edicez dedi dr. büyüyecekler mi diye .
Progestan, kan sulandırıcı iğne, vitamin, folik asit derken bir sürü ilacım olduHepimizin hakkında hyırlısı olsun inşallah.
Bu arada bu iğneyi kullanan var mı? Göbekten kendimiz de yapabiliyormuşuz nasıl oluyor ben hastanede kolda yaptırdım dün ama 1 ay boyunca hastaneye gitmek zor evde kendim yapıyım diyorum.
Doktorum bana 2 ay yasakladi Esim delirdibende dedimki Eeeeee bebek beklemek o kadar kolaymi sandiiiiiin? :106:
bendede akinti yok ama sol kasigimda zaman zaman agri oliyor.
Tum yorum yapan yapmayan uzuntumuzu paylasan arkadaslarim cok tesekkur ederim.gercekten burada acimizida tatlimizida paylasiyoruz.gebeligim devam etmesede takip edecegim sizleri.3 tane dondurulmusum var.hayirlisini nasip etsin rabbim.
hayır cnm akıntım bembeyaz koku falan da hissetmedim hiç günde 1-2 defa falan giriyor zaten vaji den ağrı
dün ayaktaydım ütü yapıyordum biraz fazla ayakta kaldım herhalde ondan olabilir mi?
bir de ilişkiye daha adım atar atmaz ön hazırlık yaparken bile vaji den ağrı giriyor kasılıyor sanki niye ki acaba
bebişim beni kıskanıp baba annemden uzak mı dur diyor acep
Öyle mi o zaman benimkide öyle. Başak burcu olsun istiyorum ben başak burcuyum 22 ağustosu geçersem başak olabilecek. Hayırlısı olsun güzel ve sağlıklı doğum olsun da gerisi önemli değil gerçi. Benim ikinci çocuğum evet. Oğlum 1,5 yaşında daha çok küçük abi oluo inşallah :)
canım bize 3 ay yasakladı dr. yani ilk 3 ay agrı iyi bişey degil sor sen dr una
kasıklara girer,vajinayada 9. ayda dogum yaklaştıkça olmuştu bende
dikkat et dinlen bence
canım benim yeni okudum yazdıklarını. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ama seni çook karamsar gördüm.
iyi düşün iyi olsun inşallah..
canımmm o iğnelerden bende kullanıyorum suan göbekten kendim yapıyorum. göbek deliğinden iki parmak aşağı sağa veya sola yapabilirsin.
göbüş biraz büyüyünce bacağa geçerim Rabbim nasip kısmet ederse inşallah..
kız biz kızımdada 9 ay yapmamıştık bundada iki ay olduk hemen hemen tık yok.
doktorda olmasın zaten demişti.
laf aramızdada kzıımdada doğumdan taaaa 5 ay sonra olmustu
canım benimle mi konuştun inan hatırlamıyorum ama sanırım ben değilim. çünkü dr'um belli zaten. oğlumda gittiğim dr. a gidiyorum tekrar:)tatlım snle daha evel konuşmuştuk doktorla ilgili
naptın kendine bi doktor ayarladınmı
merak ettim?
amiin canım inşallah. hayırlısı ile gelsinler.Evet canim ola bilir cok dusunuyoruz.
Ben taa onceden ilk erkek sonra kiz istiyodum icimden erkek geciyo ama galiba Kiz simdi kendimi kiza alistiriyorum Allah Hayirli,Saglikli evlat nasib etsin once Ilk gelsinde...
canım boşver net hesabını,döllenmen geç olmuştur belkide. ultrasonda ne görünüyorsa odur diye düşünüyorum. ayrıca çıkan her sorunu kafana bu kadar dert edip oraya yoğunlaşma herşeyin hayırlısı Allah tan deyip geçiver. daha ilerki aylarda ne testler yaptıracaksın belki ozaman da birşeyler dicek dr. ama Allah ın izniyle hiçbirşey çıkmıcaktır. gönlünü ferah tut derim arkadaşım.Selam kızlar konu almış başını yürümüş maşallah. Ben çarşamba günü doktora gittim. İnternet hesabına göre 6+2 olmam gerekiyordu. ultrasonda 5+2 çıktı. Kese gözüktü çok şükür. Kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi. Ben de memlekete gideceğimi söyledim sömestr nedeniyle. Bu arada bir sürü test yaptırttı bana. İdrar testi. 4-5 tüp de kan alındı. Karaciğer enzimim normalden 7 ul yüksek çıktı. İki hafta sonra testi tekrar et dedi. Gebelik için riskmiş. Güle oynaya gittim. Keseyi görmeme de çok sevindim. Ama karaciğer beni korkuttu inşallah yükselmez haftaya. Başına böyle birşey gelen var mı acaba?
amin canım çok sağol. herşeyin hayırlısı diyelim. kimin ne olacağı belli olmuyor işte. bakalım bizler ne yapacağız.Rabbim hepimize hayırlısı ile sağlıklı bir evlat nasip etsin dilerim. kendine dikkat et olurmu .kızlar sevgili hamişler selam..pazar günü bir heyecanla gelmiştim topiğe..idrar test pozitif bhcg 20 çıkmıştı..eylül annesi olacaktım bende..ama malesef bhcg yeterli artışı sağlamadı..bu gün muayeneye gittim..şu an kesin sonuç belli değil ama ya kimyasal gebelik ya da dış gebelik yaşıyorum..pazar tekrar bhcg yaptırıcam değer düşüyorsa regl bekliycem..ama artıyorsa araştırmalar başlayacak dış gebelik için..
hepinize sevgiler..sağsağlim kuzucuklarınızı kucağınıza alırsınız inşallahh.daha çok erken ama şimdiden hayırlı doğumlar..
canım arkadaşım herşey Allah tan. verende o, alanda o. olacağın önüne kimse geçemiyor malesef. ama yine de bir önlem daha al derim. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin dilerim. ama başka bir dr.a daha görünme olayına bende evet diyorum açıkçası.gunaydın kızlar kimsenin canını sıkmak istemem ama sanırım eylül annesi olamayacağım sanırım az önce doktordan geldim gebelik kesesi düzenli gelişmemiş doktor düşük olacağını söyledi düşük olmassa perşembe yine gel kürtaj yaparım dedi sağlıksız görünüyormuş, kısmet demekki kısmeti yokmuş artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğanın dengesine dur diyemeyiz
şu gebelik takvimini nasıl silebilirim acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?