2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dr. bizede yasakladı ilişkiyi 2 haftadır yok
zor bir durum ama alışmak lazım bence allah korusun bişi olursa kendini suçlu hissetmek var sonrasında

doktor acaba neye göre yasaklıyor herkese mi yoksa riskli görünenlere mi
bakalım ne diyecek ben de merakla bekliyorum perşembeyi

bir şey yiyince midem tuhaf oluyor bulanıyor gibi ama değişik bir şey
canım hep tuz ya da çok tuzlu şeyler istiyor niye acaba
çok kötüyüm ben yaaaa

çok kötüyüm ben yaaaa

bende yine çok kötüyüm bugün
sürekli açım midem kazınıyor
hazırlıyorum yiyemiyorum,bulanıyorum bu seferde
nasıl olacak hiç bilmiyorum:18::18::18:
mercimek çorbası yaptım kızım için zar zor yemege çalışıcam
limonlu salata iyi geliyor ama kim yapacak kii

canım üzülme umarım herşey yoluna girer benimde tüp bebek geçen hafta çarşamba gittik keseyi gördük bende hala kalp atışlarını duyamadım inşallah hepimiz için hayırlısı olur

iyi sen yine yemek yapabiliyorsun benim yemek kokusuna tahhammülüm hiç yok.bende genelde ekşi ve tuzlu yiyeceklere yöneliyorum bebişler kız mı ki ???

çok kötüyüm ben yaaaa

aç kalsam fena oluyorum azıcık bişi yesem bulantı başlıyor umarım uzun sürmez bu haller.

doktor acaba neye göre yasaklıyor herkese mi yoksa riskli görünenlere mi
bakalım ne diyecek ben de merakla bekliyorum perşembeyi

Muhtemelen risk gördüğü içindir benim dr. baya evhamlı yolculuk,spor,ilişki, epilasyon vs 3. ay dolana kadar herşeye yasak koydu

benim değerim 2680di ve kesem hala gözükmüyordu değerim 4000lere çıktığında kese gözüktü sıkma canını umarım seninkide öle olur

çok kötüyüm ben yaaaa

bende aynı dertlerdeyim kızlar. yemek kesinlikle yiyemiyorum. çubuk kreker, zeytin rahat olarak yediğim şeyler. az önce dr dan geldim. Dramamine diye bir ilaç verdi. ondan kullanıcam bakalım fayda edicekmi.

canım neler oldu yaaa geçmişi tam okuyamadım.
nolur kötü düşünme bekle bakalım bi kaç gün daha.
hayırlı haberlerle dönersin inşallah (

Kardeslerim doktorlarinizi titizlikle secin.
Yok bebeginiz down sendromlu, yok kafasi buyuk yok orasi ypok burasi yok vsvss... derlerse, kesinlikle uzulmeyin, ve tek doktorla hareket etmeyin, baska bir doktora daha gozukun, ve aldirmayi dusunmuyorsaniz, Allah korusun, sadece dua edin, oyle bile olsa, biz inanan insanlariz, Rabbimizden ne gelirse amenna deriz, insallah hakkimizda hayirlisi olur...

Benim ilk cocugum icin turkiyede ozel hastanede sirf yurt disi sigortam var diye, randevulu hastanede, randevusuz sekilde ilk olarak muayeneye aldilar, bir suru sira varken ultrasona da ilk beni aldilar ve KESINLILE BILEREK cocugun ozurlu dediler, bir daha ultrason cekicez(PARA ICIN ) Hastanede yatacaksin suyun azalmis serum verecgiz vs (PARA ICIN )...
Bir de utanmadan bana, bebek ozurlu aldirmak ister misin dedi!!
Yaz tatilimi berabet ettiler, belki de uzuntuden bir sey olabilirdi.
BU GIBI DOktorlari Allaha havale ediyorum...

Cok uzulduk ama yengem saolsun hemen sigorta hastanesine gidelim dedi, tamam dedim.
Gittik ve bayan hic bir sorun yok her sey cok normal gozukuyor dedi, icim biraz ferhalasa da, camur at izi kalsin derler ya...
Sukurler olsun ki bebegim dunyaya geldi ve sapasaglam bir problem yok, beim gibi kac kisiye oyle soylemisler...
Hollandada karindan su almak vs son asamadir ve imzasiz kesinlikle almazlar, cunku cocuk saglamsa bile alirken sakat kalabilir, ama tr de kulak burun bogaz muayenesi gibi herkese uyguluyorlar...
Hamile bayanlarin cok akilli olup kendilerinin doktorlari olmasi lazim. Heeeerkes bir sey soyler, yok migden bulaniyorsa saclidir, yok karnin sivri erkek veya kiz, yok soyle yok boyle heeeeerkes doktor olmuss...

Tadini cikarinnn cok ozel anlarinizi mutlu mutlu dualarla gecirin, ilk 4 ay bebek icin cok onemli, melekler gelip Rabbimize sorarlar bu bebegi salihlerden mu yazalim sakilerden mi diye, Rabbim de cevaplar, o yuzden ozellile su siralar salih saliha bebekler icin cok dua edilmeli..
Hayirlara vesile olmasi duasiyla...

bnde bugün aynı dertten sıkıntılıyım resmen adam çekip gidiyim diye uğraşıyor çnkü kendi çıkartmaya korkuyor tazminat ödüceği için ama seni yıldırırsa sana ödüceği tazminat cebine kalıcak bence dayan sık dişini pes etme ama bgn bende sinirden ağladım hep

canım kendim için olsa kılım kıpırdamıyo anneligin gücü
kızım okuldan geldi şimdi ögle yemegi için kıyamadım
baksana salata istiyor canım onu bile yapamıyorum

durum aynı aç kalınca bnede çok kötüyüm yiyinceede bulantı......meyve iyi oluyor portakal kivi limon zeytin

Bilimcim canım benim birbirimize ne kadar da alışmıştık Takdiri İlahi canım İnşallah kendi atar vücut, eğer kürtaj gerekirse de mutlaka anestezi iste dr.undan çünkü benim dr canlı canlı yapmıştı hem de özel muayenesinde Canım benim facein falan varsa oradan da görüşmek isterim benim Sevilay Özmal Öztulum varsa eklersin oğluşlarımızı severiz oradan:)

cnm senin doktor yine iyi bizimkiler konuşmaya tenezzül bile etmiyolar sanki zorluyoruz onları o mesleği yapmak için.....

Merhaba arkdaşlar

Bir çok arkdaşımız düşük vs yaşamışlar gerçekten üzüldüm Allah hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize.

Buradaki paylaşımları okuyunca daha doğrusu çok kurcalıyınca hamileliği insan stres oluyo acaba kötü bişey olur mu bebeğime bir zarar gelir mi diye korkmadan edemiyoruz

İnşallah hepimizin hamileliği güzel geçer ve sağlıkla kucağımıza alırız.

Haklısın evlat olunca akan sular duruyor ♥
bende bol bol meyve tüketiyorm haşlama patates de iyi gidiyor.zaten doktor ilk 3 ay yediğin kendine bebişi sadece fosfor besler dedi

cnm senin doktor yine iyi bizimkiler konuşmaya tenezzül bile etmiyolar sanki zorluyoruz onları o mesleği yapmak için.....

Maşallah diyeyim doktorumdan çok memnunum sağolsun herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyor.Sen memnun degilsen yolun başındayken değiştir çünkü sonra daha zor olur senin için

merhaba eylül anneleri....

bende hamile olduğumu 18 ocakta öğrendim ama tahmini doğum nasıl hesaplanacak bilemiyorum 16 aralık 2012 son adet tarihim 4 ocak 2013 de aşılamam yapıldı 18 ocakta beta değerim 145 çıktı bu gün tekrarladım testi daha önceki düşük yaptığım için korkumdan sağlık ocağınada gittim bu sabah... neyse kısa keseyim henüz kalp atışı duymadık 1 şubatta gidecem ilk kontrele heyecanla bekliyorum... tecrübelerinizdeb faydalanmak isterim.... rabbim hepimizin sağlıcakla evladını kucağıan almöayı nasip etsin...

liseteye bende girmek isterim ama nasıl olacak bilemedim şaşkınım hiç böyle anne topiğinde yer alacağım aklıma gelemzdi...

ELOSERCE HOŞGELDİN :)))
öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun sağ salim sağlıklı sıhhatlı alalım bebelerimizi kucağımıza hepimiz inşallah..

benimde 1 şubatta kontrolüm var ne güzell aynı güne denk gelmiş

eylül 2013 annelerinin bilgileri diye bi başlık daha var oraya yazman gerekiyo canım.
haa dur hatırlaMIŞKEN BEN DE DAHA YAZMADIM GİDEMDE YAZAMM.

TEKRARDAN ARAMIZA HOŞGELDİN :))

Öncelikle hayırlı olsun,inşallah mutlu huzurlu bir hamilelik geçirir,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Aşılama yöntemli hamileliklerde muhtemel doğum tarihi için ayrı bir hesaplama yöntemi var mı bilmiyorum ama hepimizin doğum miyadı 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ve son adet tarihi hamile kaldığın tarihi gibi görülüyor.Yani benim görüşüme bakarsan SAT 16 Aralık 2012'yi baz alarak hesaplayabilirsin. Gerçi 1 Şubat'ta ultrasonda bebeğinin haftası ve günü gelişimine göre 3 aşağı 5 yukarı çıkar.Doktorun da sana muhtemel doğum tarihini söyler zaten.
Tekrar hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…