Dr. bizede yasakladı ilişkiyi 2 haftadır yok
zor bir durum ama alışmak lazım bence allah korusun bişi olursa kendini suçlu hissetmek var sonrasında
bir şey yiyince midem tuhaf oluyor bulanıyor gibi ama değişik bir şey
canım hep tuz ya da çok tuzlu şeyler istiyor niye acaba
çok kötüyüm ben yaaaa
doktor acaba neye göre yasaklıyor herkese mi yoksa riskli görünenlere mi
bakalım ne diyecek ben de merakla bekliyorum perşembeyi
gunaydin arkadaslar.bugunde kontrolum vardi ve sanirim bende aranizda olamayacagim;((6+4 bugun ve kalp atislarini duyamadik.karindan bakti gozukmedi sonra vajinal bakti.yune gozukmedi.doktor gebeligin iyi gitmedigini soyledi.haftaya yine gidecegim.benim tup bebekti;(((hayirlisini istedim hep demekki hayirlisi buymus;((cok uzgunum ;(((
bende yine çok kötüyüm bugün
sürekli açım midem kazınıyor
hazırlıyorum yiyemiyorum,bulanıyorum bu seferde
nasıl olacak hiç bilmiyorum:18::18::18:
mercimek çorbası yaptım kızım için zar zor yemege çalışıcam
limonlu salata iyi geliyor ama kim yapacak kii
çok kötüyüm ben yaaaa
doktor acaba neye göre yasaklıyor herkese mi yoksa riskli görünenlere mi
bakalım ne diyecek ben de merakla bekliyorum perşembeyi
biraz once doktordan geldim. Bhcg 2000 olmasina ragmen vajinal usg den kese gorunmedi. Gorunmedigi gibi bi dr kistik bir suru yapi gordu. Uzum gebeligi olabilir dedi. ıcimden bir his hersey yolunda diyor ama eger bu bebek de duserse uzun sure daha bebek yapmam sanirim. Ptesi tekrar gideceğim..
çok kötüyüm ben yaaaa
bende yine çok kötüyüm bugün
sürekli açım midem kazınıyor
hazırlıyorum yiyemiyorum,bulanıyorum bu seferde
nasıl olacak hiç bilmiyorum:18::18::18:
mercimek çorbası yaptım kızım için zar zor yemege çalışıcam
limonlu salata iyi geliyor ama kim yapacak kii
allah bu patronumu nasıl biliyorsa öyle yapsın nefret ettirdi beni iş yerimden sanki her an açığımı arıyor pislik adam oturup ağlıcam şimdi ya çekim gidim diye uğraşıyo sanki moral bozmaya birebir, ne zor bayan olup çalışmak böyle bi durumda böyle şeyler yaşamak
iyi sen yine yemek yapabiliyorsun benim yemek kokusuna tahhammülüm hiç yok.bende genelde ekşi ve tuzlu yiyeceklere yöneliyorum bebişler kız mı ki ???
aç kalsam fena oluyorum azıcık bişi yesem bulantı başlıyor umarım uzun sürmez bu haller.
Muhtemelen risk gördüğü içindir benim dr. baya evhamlı yolculuk,spor,ilişki, epilasyon vs 3. ay dolana kadar herşeye yasak koydu
gunaydın kızlar kimsenin canını sıkmak istemem ama sanırım eylül annesi olamayacağım sanırım az önce doktordan geldim gebelik kesesi düzenli gelişmemiş doktor düşük olacağını söyledi düşük olmassa perşembe yine gel kürtaj yaparım dedi sağlıksız görünüyormuş, kısmet demekki kısmeti yokmuş artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğanın dengesine dur diyemeyiz
şu gebelik takvimini nasıl silebilirim acaba???
iyi sen yine yemek yapabiliyorsun benim yemek kokusuna tahhammülüm hiç yok.bende genelde ekşi ve tuzlu yiyeceklere yöneliyorum bebişler kız mı ki ???
aç kalsam fena oluyorum azıcık bişi yesem bulantı başlıyor umarım uzun sürmez bu haller.
Muhtemelen risk gördüğü içindir benim dr. baya evhamlı yolculuk,spor,ilişki, epilasyon vs 3. ay dolana kadar herşeye yasak koydu
canım kendim için olsa kılım kıpırdamıyo anneligin gücü
kızım okuldan geldi şimdi ögle yemegi için kıyamadım
baksana salata istiyor canım onu bile yapamıyorum
durum aynı aç kalınca bnede çok kötüyüm yiyinceede bulantı......meyve iyi oluyor portakal kivi limon zeytin
cnm senin doktor yine iyi bizimkiler konuşmaya tenezzül bile etmiyolar sanki zorluyoruz onları o mesleği yapmak için.....
merhaba eylül anneleri....
bende hamile olduğumu 18 ocakta öğrendim ama tahmini doğum nasıl hesaplanacak bilemiyorum 16 aralık 2012 son adet tarihim 4 ocak 2013 de aşılamam yapıldı 18 ocakta beta değerim 145 çıktı bu gün tekrarladım testi daha önceki düşük yaptığım için korkumdan sağlık ocağınada gittim bu sabah... neyse kısa keseyim henüz kalp atışı duymadık 1 şubatta gidecem ilk kontrele heyecanla bekliyorum... tecrübelerinizdeb faydalanmak isterim.... rabbim hepimizin sağlıcakla evladını kucağıan almöayı nasip etsin...
liseteye bende girmek isterim ama nasıl olacak bilemedim şaşkınım hiç böyle anne topiğinde yer alacağım aklıma gelemzdi...
merhaba eylül anneleri....
bende hamile olduğumu 18 ocakta öğrendim ama tahmini doğum nasıl hesaplanacak bilemiyorum 16 aralık 2012 son adet tarihim 4 ocak 2013 de aşılamam yapıldı 18 ocakta beta değerim 145 çıktı bu gün tekrarladım testi daha önceki düşük yaptığım için korkumdan sağlık ocağınada gittim bu sabah... neyse kısa keseyim henüz kalp atışı duymadık 1 şubatta gidecem ilk kontrele heyecanla bekliyorum... tecrübelerinizdeb faydalanmak isterim.... rabbim hepimizin sağlıcakla evladını kucağıan almöayı nasip etsin...
liseteye bende girmek isterim ama nasıl olacak bilemedim şaşkınım hiç böyle anne topiğinde yer alacağım aklıma gelemzdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?