canım bebişimin kalp atışları görülmedi.şimdi arkadaşlar tüp bebekle ilk defa hayatımda hamile kaldım.çok güzel bir rüyadaydım sanki.uyandırdılar beni.aslında burada defalarca yazıp sizlerin moralini bozmakta istemiyorum ama başka kimlerle paylaşabilirim ki?topiğin tadinı kaçırmak istemiyorum.durumum netleşince hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.kimbilir kaç ay beklemek zorunda kalıcam yeni bebiş içinama hep dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat istedim rabbimden.bebeğimi transfer ederken hücre fotosu veriliyor.fotoğrafına sarılıp hep dua ettim.hayırlısı dedim.5. gün blast emriyoydu ve kaliteliydi.ama işte kısmetten ötesi yok.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hep korkum vardı vede başıma geldi.çevremde herkes aman çok dikkat ediyorsun bukadar önemseme deslerde dinlemedim.ama ders oldu.öncelikle bidaha gebe kalırsam kesinlikle etrafa söylemicem kalp atışını duymadan.anneme babama dahi söylemiyeceğim.bu birinci ders.doktor seçimi çok önemli.ben gebe kaldığımı öğrendiğimde tüp bebek merkezine randevu almadım buradaki doktoruma giderim diye düşündüm.boşa hamile halimle 2 saat yol yapmayayım diye.ama pişmanım.2. ye gebe kalırsam 7. haftadan önce doktora gitmem ve ilk muayenemi tüp bebek merkezinde yaptırırm buda ders 2.buradaki doktorum daha 6+1 de kalp atışlarını göremedi diye böyle bi değişik surat ifadeleri endişelenmeler falan benide strese soktu.daha ertesi gün eşim prof bi doktora randevu aldı.6+2 de profa gittik.niye geldin daha erken dedi önce.sonra muayene etti karından.kese iyi.güzel yerleşmiş dedi.ölçtü biçti.haftaya kontrole gel daha erken dedi.hiç olumsuz birşey söylemedi.ilk muayeneye gitmişim gibi davranmıştım.2 gün sonra kendi doktoruma gittim yine.karından baktı.olmadı aşagıdan baktı.ve baktı baktı baktı.bebeğimi ilk defa gördüm vajinal bakınca.ama üzgünüm kalbi atmıyor dedi.sorun var dedi.o an nasıl kalktım giyindim hatırlamıorum.ağladığımı görmesini istemediğim için hemen çıktım eşimin eline tutuşturmuşlar resmini yavrumun.bide güzel çıkmıiş.ilk defa kesemin içinde bebişimi gördüm.haftaya yine gelin demiş sadace doktorum.yarın profa kontrole gideceğim.ilerleme yoksa oda söyler zaten.ben kendimi hazırladım herşeye.2 doktor yeterli herlade.hergün başka doktora gitsem giderim yani.müptela oldum artık [/QUOTE
geçmiş olsun canım ama bence üzülmek için erken bende 6+0da gittim doktor bana daha küçük kalp atışlarını duyamayız ama bebek canlı dedi bilmiyorum belki de beni avutmak için dedi :) ama 8. haftada d kalp atışını duyan varmış dua etmekten başka çaremiz yok bana 3-8 şubat arası tekrar gel dedi bakalım nasip hayırlısı herkes için
canım bebişimin kalp atışları görülmedi.şimdi arkadaşlar tüp bebekle ilk defa hayatımda hamile kaldım.çok güzel bir rüyadaydım sanki.uyandırdılar beni.aslında burada defalarca yazıp sizlerin moralini bozmakta istemiyorum ama başka kimlerle paylaşabilirim ki?topiğin tadinı kaçırmak istemiyorum.durumum netleşince hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.kimbilir kaç ay beklemek zorunda kalıcam yeni bebiş içinama hep dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat istedim rabbimden.bebeğimi transfer ederken hücre fotosu veriliyor.fotoğrafına sarılıp hep dua ettim.hayırlısı dedim.5. gün blast emriyoydu ve kaliteliydi.ama işte kısmetten ötesi yok.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hep korkum vardı vede başıma geldi.çevremde herkes aman çok dikkat ediyorsun bukadar önemseme deslerde dinlemedim.ama ders oldu.öncelikle bidaha gebe kalırsam kesinlikle etrafa söylemicem kalp atışını duymadan.anneme babama dahi söylemiyeceğim.bu birinci ders.doktor seçimi çok önemli.ben gebe kaldığımı öğrendiğimde tüp bebek merkezine randevu almadım buradaki doktoruma giderim diye düşündüm.boşa hamile halimle 2 saat yol yapmayayım diye.ama pişmanım.2. ye gebe kalırsam 7. haftadan önce doktora gitmem ve ilk muayenemi tüp bebek merkezinde yaptırırm buda ders 2.buradaki doktorum daha 6+1 de kalp atışlarını göremedi diye böyle bi değişik surat ifadeleri endişelenmeler falan benide strese soktu.daha ertesi gün eşim prof bi doktora randevu aldı.6+2 de profa gittik.niye geldin daha erken dedi önce.sonra muayene etti karından.kese iyi.güzel yerleşmiş dedi.ölçtü biçti.haftaya kontrole gel daha erken dedi.hiç olumsuz birşey söylemedi.ilk muayeneye gitmişim gibi davranmıştım.2 gün sonra kendi doktoruma gittim yine.karından baktı.olmadı aşagıdan baktı.ve baktı baktı baktı.bebeğimi ilk defa gördüm vajinal bakınca.ama üzgünüm kalbi atmıyor dedi.sorun var dedi.o an nasıl kalktım giyindim hatırlamıorum.ağladığımı görmesini istemediğim için hemen çıktım eşimin eline tutuşturmuşlar resmini yavrumun.bide güzel çıkmıiş.ilk defa kesemin içinde bebişimi gördüm.haftaya yine gelin demiş sadace doktorum.yarın profa kontrole gideceğim.ilerleme yoksa oda söyler zaten.ben kendimi hazırladım herşeye.2 doktor yeterli herlade.hergün başka doktora gitsem giderim yani.müptela oldum artık
kizlar kahverengi akintisi olanlar vardi sanirim, normalmi acaba ? doktora soran varsa yazabilir mi?
Benim ilk hamileliğimde de şimdikinde de kahverengi akıntı olmdı ama belki yerleşme kanaması dedikleri şeydir.Döllenmiş yumurta rahim duvarına kendini gömerken bir kanama oluyor.Bulaşık,kahverengi,az diye tarif edilebilir bişeymiş. Belki odur.
canım bebişimin kalp atışları görülmedi.şimdi arkadaşlar tüp bebekle ilk defa hayatımda hamile kaldım.çok güzel bir rüyadaydım sanki.uyandırdılar beni.aslında burada defalarca yazıp sizlerin moralini bozmakta istemiyorum ama başka kimlerle paylaşabilirim ki?topiğin tadinı kaçırmak istemiyorum.durumum netleşince hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.kimbilir kaç ay beklemek zorunda kalıcam yeni bebiş içinama hep dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat istedim rabbimden.bebeğimi transfer ederken hücre fotosu veriliyor.fotoğrafına sarılıp hep dua ettim.hayırlısı dedim.5. gün blast emriyoydu ve kaliteliydi.ama işte kısmetten ötesi yok.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hep korkum vardı vede başıma geldi.çevremde herkes aman çok dikkat ediyorsun bukadar önemseme deslerde dinlemedim.ama ders oldu.öncelikle bidaha gebe kalırsam kesinlikle etrafa söylemicem kalp atışını duymadan.anneme babama dahi söylemiyeceğim.bu birinci ders.doktor seçimi çok önemli.ben gebe kaldığımı öğrendiğimde tüp bebek merkezine randevu almadım buradaki doktoruma giderim diye düşündüm.boşa hamile halimle 2 saat yol yapmayayım diye.ama pişmanım.2. ye gebe kalırsam 7. haftadan önce doktora gitmem ve ilk muayenemi tüp bebek merkezinde yaptırırm buda ders 2.buradaki doktorum daha 6+1 de kalp atışlarını göremedi diye böyle bi değişik surat ifadeleri endişelenmeler falan benide strese soktu.daha ertesi gün eşim prof bi doktora randevu aldı.6+2 de profa gittik.niye geldin daha erken dedi önce.sonra muayene etti karından.kese iyi.güzel yerleşmiş dedi.ölçtü biçti.haftaya kontrole gel daha erken dedi.hiç olumsuz birşey söylemedi.ilk muayeneye gitmişim gibi davranmıştım.2 gün sonra kendi doktoruma gittim yine.karından baktı.olmadı aşagıdan baktı.ve baktı baktı baktı.bebeğimi ilk defa gördüm vajinal bakınca.ama üzgünüm kalbi atmıyor dedi.sorun var dedi.o an nasıl kalktım giyindim hatırlamıorum.ağladığımı görmesini istemediğim için hemen çıktım eşimin eline tutuşturmuşlar resmini yavrumun.bide güzel çıkmıiş.ilk defa kesemin içinde bebişimi gördüm.haftaya yine gelin demiş sadace doktorum.yarın profa kontrole gideceğim.ilerleme yoksa oda söyler zaten.ben kendimi hazırladım herşeye.2 doktor yeterli herlade.hergün başka doktora gitsem giderim yani.müptela oldum artık
Cnm hakkında hayirlisi olsuncanım bebişimin kalp atışları görülmedi.şimdi arkadaşlar tüp bebekle ilk defa hayatımda hamile kaldım.çok güzel bir rüyadaydım sanki.uyandırdılar beni.aslında burada defalarca yazıp sizlerin moralini bozmakta istemiyorum ama başka kimlerle paylaşabilirim ki?topiğin tadinı kaçırmak istemiyorum.durumum netleşince hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.kimbilir kaç ay beklemek zorunda kalıcam yeni bebiş içinama hep dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat istedim rabbimden.bebeğimi transfer ederken hücre fotosu veriliyor.fotoğrafına sarılıp hep dua ettim.hayırlısı dedim.5. gün blast emriyoydu ve kaliteliydi.ama işte kısmetten ötesi yok.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hep korkum vardı vede başıma geldi.çevremde herkes aman çok dikkat ediyorsun bukadar önemseme deslerde dinlemedim.ama ders oldu.öncelikle bidaha gebe kalırsam kesinlikle etrafa söylemicem kalp atışını duymadan.anneme babama dahi söylemiyeceğim.bu birinci ders.doktor seçimi çok önemli.ben gebe kaldığımı öğrendiğimde tüp bebek merkezine randevu almadım buradaki doktoruma giderim diye düşündüm.boşa hamile halimle 2 saat yol yapmayayım diye.ama pişmanım.2. ye gebe kalırsam 7. haftadan önce doktora gitmem ve ilk muayenemi tüp bebek merkezinde yaptırırm buda ders 2.buradaki doktorum daha 6+1 de kalp atışlarını göremedi diye böyle bi değişik surat ifadeleri endişelenmeler falan benide strese soktu.daha ertesi gün eşim prof bi doktora randevu aldı.6+2 de profa gittik.niye geldin daha erken dedi önce.sonra muayene etti karından.kese iyi.güzel yerleşmiş dedi.ölçtü biçti.haftaya kontrole gel daha erken dedi.hiç olumsuz birşey söylemedi.ilk muayeneye gitmişim gibi davranmıştım.2 gün sonra kendi doktoruma gittim yine.karından baktı.olmadı aşagıdan baktı.ve baktı baktı baktı.bebeğimi ilk defa gördüm vajinal bakınca.ama üzgünüm kalbi atmıyor dedi.sorun var dedi.o an nasıl kalktım giyindim hatırlamıorum.ağladığımı görmesini istemediğim için hemen çıktım eşimin eline tutuşturmuşlar resmini yavrumun.bide güzel çıkmıiş.ilk defa kesemin içinde bebişimi gördüm.haftaya yine gelin demiş sadace doktorum.yarın profa kontrole gideceğim.ilerleme yoksa oda söyler zaten.ben kendimi hazırladım herşeye.2 doktor yeterli herlade.hergün başka doktora gitsem giderim yani.müptela oldum artık
benim değerim 2680di ve kesem hala gözükmüyordu değerim 4000lere çıktığında kese gözüktü sıkma canını umarım seninkide öle olur
canım ya teşekkürlerben okudum bunları hep ama aradıgımı bu sitelerde bulamadım ki. şu yüzüklü olan evlilik sayacını arıyorum ben
merhaba arkadaşlar
çok taze 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu cumadan beri kahverengi akıntım vardı gittim bugün test yaptırdım. 67.9 çıkdı son adet tarihim 20 aralık nasipse hayırlısıyla 2. bebeğim olucak kızım var 3.5 yaşında abla olucak çitlenbiğim. ama aklım karışık açıkçası sat a göre değer biraz düşükmü sanki birde hala kahverengi akıntım var neden olabilir ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamışdım üstelik 3 gün geçikmesine rağmen idrar testi çoooook silik çıkdı yok gibi. yarın randevum var dr tamam sen oldun diyene kadar da içim rahat etmiycek sanırım. inşallah sorun olmaz burda beraber güzel şeyler paylaşırız. 2009 ekim annelerinden çok güzel arkadaşlıklarımız dostluklarımız var burda da güzel günlerimzi olur inşalah
Öyle mi o zaman benimkide öyle. Başak burcu olsun istiyorum ben başak burcuyum 22 ağustosu geçersem başak olabilecek. Hayırlısı olsun güzel ve sağlıklı doğum olsun da gerisi önemli değil gerçi. Benim ikinci çocuğum evet. Oğlum 1,5 yaşında daha çok küçük abi oluo inşallah :)
karnım aç ve tek yiyebildiğim çubuk kraker
2 saat önce de muz yemiştim
haklısınız kızlar bende çok araştırdım ama herşeye hazırım artık.üzülmüyorum.destekleriniz için sağolun.rabbim bebişlerimizi korusun inşallh.gelişme olursa yazarım.hadi allaha emanet olun kızlar...
bende aynı durumdayım,
özellikle akşamları perişanları oynuyorum,
karnım aç ama hiç bişey yemek istemiyoum ,herşey midemi bulandırıyo, su dahil,
ne zaman sona erecek bulantılarımızzz
Maşallah diyeyim doktorumdan çok memnunum sağolsun herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyor.Sen memnun degilsen yolun başındayken değiştir çünkü sonra daha zor olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?