2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebişimin kalp atışları görülmedi.şimdi arkadaşlar tüp bebekle ilk defa hayatımda hamile kaldım.çok güzel bir rüyadaydım sanki.uyandırdılar beni.aslında burada defalarca yazıp sizlerin moralini bozmakta istemiyorum ama başka kimlerle paylaşabilirim ki?topiğin tadinı kaçırmak istemiyorum.durumum netleşince hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.kimbilir kaç ay beklemek zorunda kalıcam yeni bebiş içinama hep dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat istedim rabbimden.bebeğimi transfer ederken hücre fotosu veriliyor.fotoğrafına sarılıp hep dua ettim.hayırlısı dedim.5. gün blast emriyoydu ve kaliteliydi.ama işte kısmetten ötesi yok.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hep korkum vardı vede başıma geldi.çevremde herkes aman çok dikkat ediyorsun bukadar önemseme deslerde dinlemedim.ama ders oldu.öncelikle bidaha gebe kalırsam kesinlikle etrafa söylemicem kalp atışını duymadan.anneme babama dahi söylemiyeceğim.bu birinci ders.doktor seçimi çok önemli.ben gebe kaldığımı öğrendiğimde tüp bebek merkezine randevu almadım buradaki doktoruma giderim diye düşündüm.boşa hamile halimle 2 saat yol yapmayayım diye.ama pişmanım.2. ye gebe kalırsam 7. haftadan önce doktora gitmem ve ilk muayenemi tüp bebek merkezinde yaptırırm buda ders 2.buradaki doktorum daha 6+1 de kalp atışlarını göremedi diye böyle bi değişik surat ifadeleri endişelenmeler falan benide strese soktu.daha ertesi gün eşim prof bi doktora randevu aldı.6+2 de profa gittik.niye geldin daha erken dedi önce.sonra muayene etti karından.kese iyi.güzel yerleşmiş dedi.ölçtü biçti.haftaya kontrole gel daha erken dedi.hiç olumsuz birşey söylemedi.ilk muayeneye gitmişim gibi davranmıştım.2 gün sonra kendi doktoruma gittim yine.karından baktı.olmadı aşagıdan baktı.ve baktı baktı baktı.bebeğimi ilk defa gördüm vajinal bakınca.ama üzgünüm kalbi atmıyor dedi.sorun var dedi.o an nasıl kalktım giyindim hatırlamıorum.ağladığımı görmesini istemediğim için hemen çıktım eşimin eline tutuşturmuşlar resmini yavrumun.bide güzel çıkmıiş.ilk defa kesemin içinde bebişimi gördüm.haftaya yine gelin demiş sadace doktorum.yarın profa kontrole gideceğim.ilerleme yoksa oda söyler zaten.ben kendimi hazırladım herşeye.2 doktor yeterli herlade.hergün başka doktora gitsem giderim yani.müptela oldum artık

canım çok paniksin bi durrr
bekle demiş doktorun neden bi daha gidiyosun hemen en az 1 hafta bekle bakalım hemen zehirlemez diyor doktorlar
sadece kendini panikletiyosun üzüyosun böyle
ben çok üzüldüm sana
çok istiyorsun bu bebegi anladım ama sabret tevekküt et biraz Allah a
6+1 6+2 çok erken daha
7+3 filan olsun o bile erken bence
paniklemek için

nolur üzülme endişe etme nolurrr beim bi arkadaşım 6+3 te alttan muayne ile duydular kalp atışını.

bekle bakalım bi kaç gün daha
hayırli haberle döneceksin eminim

üzülme noluurrr

yok yarın 7+0 olacağız.6+2 de gitmiştim profa bakalım gelişme varmı yoksa geriledimi onu öğrenmek istiyorum.diğer doktorum kalbe yoğunlaştı hiç gelişmişmi kese büyümüş mü hiçbir bilgim yok.bişey söylemedi.bakalım yarınki dokotrum neler diyecek.yavrucum oluşmuş yolku falan herşeyi var maşllah.

niseyl'e katılıyorum.6. hafta umutsuzluğa düşmek için çok erken.8'den önce çok sağlıklı tespitler yapılamayabiliyor. Biraz daha sık dişini derim ben.Ben 6.haftada gittim ilk kontrolüme.Doktorumun hiç kalp atışı dinlemek gibi bir çabası yoktu. 31 Ocak'a randevu verip "o zaman kalp atışlarına bakalım bebeğin" dedi....ki o da 8. hafta için olacak. Sen düşün.... Adamın hiç kalp atışı dinlemek gibi bir çabası yoktu.

kizlar kahverengi akintisi olanlar vardi sanirim, normalmi acaba ? doktora soran varsa yazabilir mi?

Benim ilk hamileliğimde de şimdikinde de kahverengi akıntı olmdı ama belki yerleşme kanaması dedikleri şeydir.Döllenmiş yumurta rahim duvarına kendini gömerken bir kanama oluyor.Bulaşık,kahverengi,az diye tarif edilebilir bişeymiş. Belki odur.

haklısınız kızlar bende çok araştırdım ama herşeye hazırım artık.üzülmüyorum.destekleriniz için sağolun.rabbim bebişlerimizi korusun inşallh.gelişme olursa yazarım.hadi allaha emanet olun kızlar...

benimde hic olmadi ilk kez bugun azicik idrar sonrasi gordum
''Döllenmiş yumurta rahim duvarına kendini gömerken bir kanama oluyor'' bunun coktan olmus olmasi gerekir sanirim

canım sakın umutsuzluğa kapılma,seni çok iyi anlıyorum tedavi süreci zaten manevi çöküntü,sonra hamile kalıp tekrar kaybetme ihtimali kötü,ama şuan henüz kesinleşmiş bişey yok o yüzden moralini kesinlikle yüksek tut,en azından bebişin için,annesi o daha küçük senin herşeyinden etkilenir..bak bende aşılamayla hamile kaldım hemde tüp bebek bile neredeyse imkansızken ama rabbim nasip etti,ve bende hala kalp atışlarını duyamadım malesef içten içten korkuyorum,ama canımı sıkmamaya çalışıyorum,çünkü dr. um sakın endişelenme daha bebiş çok küçük,duycaz inşlh dedi..sürekli kendine moral ver canım benim....benden daha iyi biliyosundur tedavi sürecindede,hamilelik sürecindede moral çok önemli,,rabbim bu kadarını nasip etdikten sonra kucağımızada almayı tatdırır bize,inan buna...İNANÇLI,GÜÇLÜ,UMUTLU ol...dualarım seninle canım,gönlünü ferah tut eylülde hepimiz rabbimin izniyle çatır çatır doğuracağız kızzz...

Cnm hakkında hayirlisi olsun
Gecen sene bu zamanlar ayni acıyı yasadım
3 doktora göründüm üçünde beklemeye gerek yok bu saatten sonra atsa bile devamı gelmez sorunludur dediler yaklaşık 9. Haftaya kadar Bekledik olmadi malesef elden ne gelir o acinn yaşanması gerekiyormuş
Dondurulmusun var miydi peki
Birde daha once genetik test yapıldı mı
Kanda pihtilasma vs

benim değerim 2680di ve kesem hala gözükmüyordu değerim 4000lere çıktığında kese gözüktü sıkma canını umarım seninkide öle olur

saol canım inşallah yaa mesajını okuyunca rahatladım biraz. bu akşam yine doktora gideceğim. inşallah bu sefer görünür. biraz önce de kahverengi bir akıntı geldi. işkillendim progestan içtim. hem de işyerinde! :) içmişim (progestan) başım dönüyor dönüyorrr :)))

canım ya teşekkürler ben okudum bunları hep ama aradıgımı bu sitelerde bulamadım ki. şu yüzüklü olan evlilik sayacını arıyorum ben

hııııı cnm bilmiyorum onu bende gördüm yapanları yapan birine sor bakalım nası yapış bulursan bizede söyleee

cnm tbr ederiim inş bişiiiciik olmaz..kahverengi akıntı herkesde olmasada bazılarında oluyo yerleşme kanaması diyeee..inş öyle bi kanamadır..hayırlı haberlerini bekliyorum cnmmm

cnm mrb kısmet olursa inş benim bebişimde başak burcu özellikleri neler..?:26:biliyosun sanırıım sen

karnım aç ve tek yiyebildiğim çubuk kraker
2 saat önce de muz yemiştim

bende aynı durumdayım,

özellikle akşamları perişanları oynuyorum,

karnım aç ama hiç bişey yemek istemiyoum ,herşey midemi bulandırıyo, su dahil,

ne zaman sona erecek bulantılarımızzz

arkadaşım kendine dikkat et aslolan sensin bunu unutma tarla sende tohum kocanda allahın izniyle daha nice bebişlerin olur inşallah, biliyosun bende sana yakın bi durumdayım tek farkım gebeliğimin normal olmuş olması tüp bebek değil. seni tamamen anlıyorum diyemem ama anlamaya çalışıyorum allaha emanet ettik ikimizde durumumuzu nolursa artık kaderimize, sağlıklı evlatlarımız olur inşallah sen öncelikle kendine dikkat et bugünleri tebessümle andığın zamanlarda gelecek

bende aynı durumdayım,

özellikle akşamları perişanları oynuyorum,

karnım aç ama hiç bişey yemek istemiyoum ,herşey midemi bulandırıyo, su dahil,

ne zaman sona erecek bulantılarımızzz

Biraz kendinizi zorlayarak ıhlamur veya papatya çayı için.Hatta daha da zorlayabiliyorsanız zencefil çayı için.(Ben onu içemiyorum).Çekmecemde sallama ayvalı ıhlamur çayı bulunduruyorum.Midem bulandıkça yudum yudum ondan içiyorum.
Bu bulantılar da kişiden kişiye değişmekle beraber ortalama 3 ay sürüyor.Ben ilk hamileliğimde 4 ayı bitirdiğim gün bulantılarım bıçak gibi kesilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…