2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Senin de bayaa olmuş maşallah canım. teşekkürederim :)) Sonu güzel olsun inş.

kan uyuşmazlığını kolay tedevi ediliyo diye biliyorum, tedirgin olma, (diyene bak:)) )

İnşallah canımmm :))) bakalım bende ya 31 ocakta yada 5 şubatta gitcem doktora kalp atışlarını gormeye.. Ama oncekı gıttıgım doktora gıtmek ıstemıyorum doktor arayısı ıcındeyımmm :))

İnşallah canımmm :))) bakalım bende ya 31 ocakta yada 5 şubatta gitcem doktora kalp atışlarını gormeye.. Ama oncekı gıttıgım doktora gıtmek ıstemıyorum doktor arayısı ıcındeyımmm :))

Doktorunu niye değiştiriyorsun canım? ilgilenmedimi? benim kontrolümde 1 şubat ama bir sey demedi doktor, ancak keseyi görebiliriz herhalde (inşallah)...

Doktorunu niye değiştiriyorsun canım? ilgilenmedimi? benim kontrolümde 1 şubat ama bir sey demedi doktor, ancak keseyi görebiliriz herhalde (inşallah)...

yok canım ya hıc begendım aksinede benım gıttıgım doktoru övenler cok olmasına ragmen ben hıc memnun kalmadım bana ılk dış gebelık falan dedı baya korkuttu benii. Bir daha ona gtmek ıstemıyorum acıkcası.

Beğenmediysen gitme canım ya, insan çok etkileniyo.. Ama bu süreçte en zoru sevdiğin bir doktor bulabilmek, Herkese göre değişiyor çünkü kimine göre çok iyi olan diğerini çok soğutuyor falan.. Ben istediğim hiç bir doktorda randevu alamadım, bu günde izinliyim mutlaka görünmeyelim hem değerim yükselmiş merak ediyorum tesadüfen gittim, ama sevdim kendisini şimdilik bakalım....
umarım böyle gider..

aynen canım işte bende arayış içinde bakalım :)))

Canim ben de daha kalp atislarini duymadim.carsamba kontrolum var.ben de aynen senin gibi hissediyorum.kalp atisini duymadan inanamiyorum.benimkiler ikiz ustelik.cok korkuyorum duyamiycam diye:)) insallah sorunsuz kucagimiza aliriz...
Canim cigkofte etli olursa zararli.etsiz cigkoftenin zarari yok bildigim kadariyla.zaten piyasada satilanlarin da hepsi etsiz...

bende 8 haftalık hamileyim...Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahsize bişey danışmak isterim...ben bu gebeliğimden önce boş gebelik ve düşük yaşadım.. bu sebeble dr.um progesteron takviyesi kullanmamı istedi..3 hafta önce 15 olan progesteron değerim şu an 230 dr.um iyi dedi. ama ben yinede tereddüt ettim..sizin değeriniz nedir ;? veya bilgisi olan var mı? cevap verirseniz sevinirim..

selam kızlar doktoruma gittim değerim 1493 çıktı yani 5 haftalıkmış bebişim çok mutluyum inşallah kalp atışlarınıda duyarım kaçıncı haftada duyuluyo

selam kızlar doktoruma gittim değerim 1493 çıktı yani 5 haftalıkmış bebişim çok mutluyum inşallah kalp atışlarınıda duyarım kaçıncı haftada duyuluyo

hayırlı olsun canım ben 6+2 de gördüm kalbinin attığını(duyamadım aletleri bozukmuş),daha dün gördüm yani,ama 8. haftaya kadar duyanlar var,rahat ol...rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım..

Ayyy inşallah bende duyarım yaaa :)))

canım merhaba benım 6+6 dun dra gıtım kalp atısları gorundu ama dr sesını duyurmadı kucuk fılan dedı 14 gunsonra tekrar kontrol var
aklına kotu seyler getırme olumlu dusun ..
kontrolun ne zaman
rabbım kucağınada almayı nasıp eder ıns

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...e-kalanlar-buraya-2013-a-70.html#post28492902

buraya da takılabilirsin tüp bebekle gebe kalanlar burda da laflıyoruz

çoğumuz bu ilaçları alıyoruz

zararı olmaz 10. haftaya kadar devam edecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…