Benim yarın doktor randevum var, kısmetse kalp atışlarını duyucaz ama kafam karıştı sıkışık mı gitmek gerekiyor :44:
benimde tüp bebek crinone jel, progestan ampül ve oksapar göbek iğnesi kullanıyorum bildiğim kadarıyla zararı yok düşükleri önlemek için veriliyor o ilaçlar transfer ne zamn oldu senin ?
:))) Hayırlısyla bısey olmaz ınsallah kendını durduk yere strese sokma canımmmm
hayırlı olsun :) ben varım. yarın 9 hafta bitecek. halen estrofem (hatta prospektüste hamilelikte kullanılmaz gibi bişeyde yazıyor) , progestan kapsül günde 3 adet (jel yerine), haftada bir progestan iğne, folikasit, decavit, coraspin ve kan sulandırıcı clecxane iğne kullanıyorum. benim doktorum 3 ay bitene kadar kullanalım dedi. biraz garantici.
sağol canım ya, umarım yolumuz uzun herseyin keyfine varırız inşallah!
AMİNNN canım bide bizde eşimle kan uyuşmazlıgı var o yuzden cok korkuyorum bendee
kan uyuşmazlığını kolay tedevi ediliyo diye biliyorum, tedirgin olma, (diyene bak:)) )
İnşallah canımmm :))) bakalım bende ya 31 ocakta yada 5 şubatta gitcem doktora kalp atışlarını gormeye.. Ama oncekı gıttıgım doktora gıtmek ıstemıyorum doktor arayısı ıcındeyımmm :))
Benim yarın doktor randevum var, kısmetse kalp atışlarını duyucaz ama kafam karıştı sıkışık mı gitmek gerekiyor :44:
Doktorunu niye değiştiriyorsun canım? ilgilenmedimi? benim kontrolümde 1 şubat ama bir sey demedi doktor, ancak keseyi görebiliriz herhalde (inşallah)...
yok canım ya hıc begendım aksinede benım gıttıgım doktoru övenler cok olmasına ragmen ben hıc memnun kalmadım bana ılk dış gebelık falan dedı baya korkuttu benii. Bir daha ona gtmek ıstemıyorum acıkcası.
Beğenmediysen gitme canım ya, insan çok etkileniyo.. Ama bu süreçte en zoru sevdiğin bir doktor bulabilmek, Herkese göre değişiyor çünkü kimine göre çok iyi olan diğerini çok soğutuyor falan.. Ben istediğim hiç bir doktorda randevu alamadım, bu günde izinliyim mutlaka görünmeyelim hem değerim yükselmiş merak ediyorum tesadüfen gittim, ama sevdim kendisini şimdilik bakalım....
umarım böyle gider..
Canim ben de daha kalp atislarini duymadim.carsamba kontrolum var.ben de aynen senin gibi hissediyorum.kalp atisini duymadan inanamiyorum.benimkiler ikiz ustelik.cok korkuyorum duyamiycam diye:)) insallah sorunsuz kucagimiza aliriz...Listeye adını kendi yazdıran bu veletlere "hayırlısıyla gelin" diyelim o zaman, başka ne denir... Benim ikinci kontrolüm 31 Ocak'ta yani 8. hafta içinde. Kalp atışlarını o zaman dinleyeceğiz. İlk hamileliğimde de bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar dumurdum. İyi mi oldu, kötü mü oldu, hayatımız değişecek, nasıl olacak gibi düşünceler arasında gelip gidiyordum. O küçücük kalbin sesini duyduğumda gözyaşlarımı tutamamış ağlamış, anne olacağımın idrakına o zaman varmıştım.
Ben ilk andan itibaren hemen sevinemiyorum, sonra da hayıflanıyorum neden hemen sevinmedim diye. Sonra sonra başlıyor annelik sevinci bende.....Benim gibi hisseden var mı?
Canim cigkofte etli olursa zararli.etsiz cigkoftenin zarari yok bildigim kadariyla.zaten piyasada satilanlarin da hepsi etsiz...Kekik ve adaçayından uzak durmanız gerekiyor. Bana doktorum iki şeyden kesinlikle uzak duracaksın,1-çiğköfte 2- midye dedi. Toxoplasma ve ağır metal riskini düşünerek söylemiş. Bir yasak da ben ekleyeyim. Güvenmediğiniz süt ürünleri, peynir ve kremalardan uzak durun. Ben de brusella riski için söylüyorum.
selam kızlar doktoruma gittim değerim 1493 çıktı yani 5 haftalıkmış bebişim çok mutluyum inşallah kalp atışlarınıda duyarımkaçıncı haftada duyuluyo
selam kızlar doktoruma gittim değerim 1493 çıktı yani 5 haftalıkmış bebişim çok mutluyum inşallah kalp atışlarınıda duyarımkaçıncı haftada duyuluyo
Ayyy inşallah bende duyarım yaaa :)))
Kızlar merhaba. Bende eylül annesi olarak aranıza katıldımilk tüpbebek denemem de hamile kaldım çok şükür. Benim gibi tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı acaba? bugün 5+1 günlüğüm ve hala ecopirin,estrofem, crinone jel kullanıyorum.Kullananlar var mı acaba? Daha ne kadar kullanacm inş zararı olmaz bebeğime:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?