Cnm kaç haftalıksın çok erken daha diye mi ultrasondan bakmadı acaba..?Ama şaşırdım normalde hep bakarlar bilemedim cnm:26:
5 haftalık dedi folik asit verdi 15 gün sonra dedi işte bende salak gibiydim o an heyecandan bişey sormadan çıktım geldim
Allahalla şaşırdım cnm bilemedim normalde bakması lazım ben ilk 5 hafta bitmişti tam son gününde gitmiştim karından baktı keseyi gördü 2 hafta sonra gel kalp atışınıda duyarız demişti..çok şükür duyduk...bundan önceki gebeliğimde de 4 haftalıktı ilk ögrendiğimde yine ultrasondan baktılar valla bilemedim cnm belki karından gözükmez diye düşünmüş olabilir alttan da bakma istemediyse ölee olabilir..ama dış gebelik olup olmadığını anlamak için kesin bakıyolar aslında istersen bekle 15 gün sonraya git istersen başka bi doktora git cnm bilemedim bende:26:
Allahalla şaşırdım cnm bilemedim normalde bakması lazım ben ilk 5 hafta bitmişti tam son gününde gitmiştim karından baktı keseyi gördü 2 hafta sonra gel kalp atışınıda duyarız demişti..çok şükür duyduk...bundan önceki gebeliğimde de 4 haftalıktı ilk ögrendiğimde yine ultrasondan baktılar valla bilemedim cnm belki karından gözükmez diye düşünmüş olabilir alttan da bakma istemediyse ölee olabilir..ama dış gebelik olup olmadığını anlamak için kesin bakıyolar aslında istersen bekle 15 gün sonraya git istersen başka bi doktora git cnm bilemedim bende:26:
aaaaaaa derrrya senle aynı gündük sanırım sensin diimiii ??? yoksa benmi karıştırdım :26:
Evet cnm beniiiiiiiimnaptın doktora gittin mi..?
evt cnm benimm gittim gittiim küçük kesecimi gördüm resimlerimizi aldık geldikhatta 4 gün oldu doktordan geleli 15 gün sonra tekrar geliceksin dedi 2 aylık olmuş olucak ya tam ozaman kalp atışlarınıda dinliyceem :) peki sen naaptın cnm senin durumlar nasıl :) iyisindir inşallah herşey yolunda mı :)
Evet cnm çok şükür herşey normalmiş kalp atışlarımızı duyduk teyzesi
hadi yaaa :))) ne güzeelll :) bana doktor 15 gün sonra gelince dedi niyeki acaba heralde uğraşmak istemedi kesenin büyüklüğü ne kadar senin ? :) sat 8 aralıkdı değilmi seninde ?
Cnm benim sat 6 aralık...gebeliğimde 7+2 günlük yani 7 haftalık bebişim 7mm
hadi yaaa :))) ne güzeelll :) bana doktor 15 gün sonra gelince dedi niyeki acaba heralde uğraşmak istemedi kesenin büyüklüğü ne kadar senin ? :) sat 8 aralıkdı değilmi seninde ?
heee tmm anladıııımmmm sen benden 2 gün öndesin :))) bakalım dur cinsiyetlerinide söyleyeceğimiz günler geliceek inşallaaaahhhhhh:)))
Cnm benim sat 6 aralık...gebeliğimde 7+2 günlük yani 7 haftalık bebişim 7mm
Ayyy inş cnmmmmmnasıl gidiyo aşerme felan varmı bulantı:26:bende tatlıdan ziyade tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum bulantıda az oluyo bazen geliyo gidiyo..iştah azalması oldu biraz sanki..
bu arada bende çok kötü grip oldum bide mide bulantılarım başladı ooff çok kötü bişeymiş yaa hiçbişi yiyemiyorum midem alt üst oldu iyice bide hastalık çıktı ilaç kullanmıyorum ama iiyice bitkin düştümm..( senin bulantıların felan varmı kokular falan dokunuyomu?
çok sağol cnm yaaaCnm çok geçmiş bol bol mandalina portakal suyu iç ya da ye direnç versin inş tez zamanda düzelirsin..bende çok fazla bulantı olmuyo ama ara ara oluyo sabah en çok oluyo..kokulardan daha etkilenmedim..
çok sağol cnm yaaa(inş. böyle gidersin valla aman olmasında bulantın zaten öyle daha iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?