2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım bebişin..bende ilk aşılamamda hamile kaldım,progestan kullanıydum dün itibariyle dr. artık bırakmamı söyledi..dr.una danış bence,ben bebek görünüp kalp atışı duyulana kadar kullandım,tabi en az 10 gündür de kanaman yada lekelenmen olmaması gerek ilacı bırakman için,,,en iyisi sen dr. danış yinede en detaylı bilgiyi o verir sana...rabbim haırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Heyecanını anlayabiliyorum ama çok aceleci davranmışsın sen patiks...Bebek biraz daha büyüseydi, doğum yaklaşsaydı.Ben ilk hamileliğimde 7 aydan önce hiçbişey almadım.Allah muhafaza ya ilk aylarda düşük olur kucağın boş kalırsa,ya erken doğum olur bebek yaşayamazsa....Yani Allah korusun ama çok erken olmuş. Tabi bu benim şahsi görüşüm.

Seninde hayırlı olsun canım çok sağol7 haftalık olunca gidecem dr. keseyi görmedim daha kanamam falan yok çok şükür ilaçlara devam dedi sadece. ne kadar süre kullanacağımı söylemedi İnşallah sağlıkla bütün bekleyenlerin ve isteyenlerin kucağına almayı nasib etsin Allahım.

canım ilk bebeğin ne kadarlık, benim 6 aylık bir oğlum var

benimde tüp bebek crinone jel, progestan ampül ve oksapar göbek iğnesi kullanıyorum bildiğim kadarıyla zararı yok düşükleri önlemek için veriliyor o ilaçlar transfer ne zamn oldu senin ?

hayırlı olsun :) ben varım. yarın 9 hafta bitecek. halen estrofem (hatta prospektüste hamilelikte kullanılmaz gibi bişeyde yazıyor) , progestan kapsül günde 3 adet (jel yerine), haftada bir progestan iğne, folikasit, decavit, coraspin ve kan sulandırıcı clecxane iğne kullanıyorum. benim doktorum 3 ay bitene kadar kullanalım dedi. biraz garantici.

Benim kanamam lekelenme şeklinde devam ediyorcanım sanırım hiç bitmeyecek bi kabus gibi. Raporum dün bitti ama bugün de izin aldım haftaya ne yapacapım bilmiyorum doktou arayıp ona göre hareket edeceğim. Bilimcim inşallah haftaya ikimizde rahatlamış olacağız hayırlısıyla, sanırım bizim bebekler biraz nazlı çıktı

kızlar merhaba hepimiz için öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin ..

kendimi kısace tanıtayım kocaelide yaşıyorum 24 yaşındayım
öncelikle ilk değerim hcg 200 dü kızlar sizlerin nasıldı merak ediyorum kesem görünmedi daha ilk muaynemde ama doktor normal dedi çünkü edetimi 4 gün geçmişti

çok fazla bulantım var yataktan çıkamıyorum kıvranıp duruyorum ( buradan çalışan arkadaşları duyunca çok şaşırıyorum.. nasıl başarıyorsunuz banada söyleyinnnn

kızlarrrr :))
merhaba bende yeni katıldım bu topiğe :)
benimde ilk hamilelıgım bu hafta 5.haftamız bıttı. Folikasit olarak FOLBİOL kullanıyorum kullanan var mı aranızda ?
İlk hamılelıgım oldugu ıcınde tedırgınım yemekler konusunda,neler yıyorsunuz ? maydonoz,roka yemeyın dıyolar sokturucu etkısı varmıs

Küçük ama hamileyim cnım, Rabbim öyle istedi. Gerçi daha çok yeni.

Hazırsanız hayırlısı olsun diyeyim.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu durumda ufaklığı sütten kesmek zorunda kalmışsındır. Araları 15 ay olacak demekki. İkiz gibi büyürler artık.
Ben hala ikinci bebek fikrine tam alışamadım. Oğlum benim için o kadar kıymetli ve o kadar küçük ki....biz 2 yaşını bitirsin ikinciyi öyle düşünelim diyorduk. Hamileliğim sürpriz ve alışılmadık bir haber oldu bana.

bende kullanıyorum canım doktor banada bunu yazdı günde 1 tane
valla beslenme konusuna gelince günde 2 bardak süt sabah ve akşam olmak üzere ve 1 kase yoğurt yemeye özen gösteriyorum şimdilik

inş. cool özellikle senin için benim isteğim kendimden çok senin için istiyorum inan ilk gebelikler daha önemli çünkü, ben kaderime razı oldum yarını bekliyorum ama bugün çok bitkinim neden bilmiyorum bikaç mail işim var bikaçta telefon bekliyorum onlar olmasa izin alıp gidicem, sanki tüm vucudum ağrıyor bugün kollarım tutmuyor gibi bir korku var içimde acaba bebeğim doktorun dediği gibi bozulmuş gebelikte beni zehirliyomuki diye düşünmeye başladım :26::26::26:

bende kullanıyorum canım doktor banada bunu yazdı günde 1 tane
valla beslenme konusuna gelince günde 2 bardak süt sabah ve akşam olmak üzere ve 1 kase yoğurt yemeye özen gösteriyorum şimdilik

hmmm anladım canımm :)) Hayırlı olsun bu arada :)) senın ne kadarlık canım ?
ben süt içemiyorum ya malesef hıc sevmıyorum kokusundan mıdem bulanıyor. Çalıştıgım içinde ancak hafta sonu dgru duzgun kahvaltı yapabılıyorum canımmm

Canım benim hamileliğimde sürpriz oldu, hemde korunurken oldu.
Durum böyle olunca bir hayır vardır diyorum, önlem almış olmasaydım çok üzülürdüm ama anladımki sur diksen olacağı varsa önüne geçilmiyor.
Eşimin desteği olmasa yine kaldıramazdım.
Kalp atışını duydunuzmu canım?
Benim adeti 10 gün geçmişti değer 165 çıkmıştı, geçen perşemde 433 civarıydı.
Adet geçtikten sonra tutmuş hemde, çok şaşırdım, o nedenle çokta umutlanmıyorum doğrusu.
Varsada hayırlısı yoksada hayırlısı diyorum.

Kızlar ben Kartal Özel Umut hastanesi Birsen Hanımda oldum ilk muayenemi. Bana dış gebelik dedi ve renkli ultrasona yolladı.Orada bakıldı edildi,ve baya para ödedim.Sonuçları ona gösterdigim de ise yokmus dış gebelik dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını gorcez dedi.Ama ben memnun kalmadım yanii ilk bana dış gebelik dedi ve beni gercekten cok korkuttu.Allahıma şükürler olsunki öyle bişey cıkmadı. Bende doktor aramaktayım Özel bir hastanede olmak istiyorum eşimlede kan uyuşmazlıgımız var o yuzden temkinli bir yere gıtmek istiyorum Anadolu yakasında oturup iyi bir doktor tanıyan var mı?

canım süt içemiyorsan mutlaka peynir ve yoğurt tüketmeye çalış yeteri kadar .
valla benim şimdi tam 5+2 oldu bugünle beta hcg 4+4 ken 200 çıktı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…