2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok fazla bulantım var yataktan çıkamıyorum kıvranıp duruyorum ( buradan çalışan arkadaşları duyunca çok şaşırıyorum.. nasıl başarıyorsunuz banada söyleyinnnn

Canım bende dün işe gelmedim evde dinleneyim dedim tabi bulantılarım vardı ama evde inan daha kötü oldum akşama kadar pencere açık altında yattım ve bulantılarım çok daha fazlaydı. Şimdi işteyim dünden çok güzel geçiyor maşallahım var hatta inanamadım sandviç bile yedim aferin bana evde olmak beni kötü yaptı onu anladım. Evim kokuyordu sanki üzerime aldığım battaniyem , yastığım mutfağım..........

Bende folbiol kullanıyorum. Bende duydum maydanoz yemiştim bol limonlu kızmışlardı söktürücü etkisi var. Riskli dönemdesin yeme diye ama rokayı duymadım . Bitki çayları içinde aynı şeyleri söylüyorlar.

canım süt içemiyorsan mutlaka peynir ve yoğurt tüketmeye çalış yeteri kadar .
valla benim şimdi tam 5+2 oldu bugünle beta hcg 4+4 ken 200 çıktı senin

:))) aynıyız canım bu arada :)) ben ayın 17 sınde gtmıstım 4+1 dedıler beta degerımde 3000 di sanırım ole hatrlıyorum eve gıdınce bakarım :)) hergun yogurt yıyorum kesınlıkle.. ve et urunlerı yıyorum mutlaka

senin kese göründümü tatlım benim görünmedi karından baktı
bu arada ben gebzede oturuyorum özele gidiyorum doktorum çok iyi çok kibar çok güven verdi

Listeye adını kendi yazdıran bu veletlere "hayırlısıyla gelin" diyelim o zaman, başka ne denir... Benim ikinci kontrolüm 31 Ocak'ta yani 8. hafta içinde. Kalp atışlarını o zaman dinleyeceğiz. İlk hamileliğimde de bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar dumurdum. İyi mi oldu, kötü mü oldu, hayatımız değişecek, nasıl olacak gibi düşünceler arasında gelip gidiyordum. O küçücük kalbin sesini duyduğumda gözyaşlarımı tutamamış ağlamış, anne olacağımın idrakına o zaman varmıştım.
Ben ilk andan itibaren hemen sevinemiyorum, sonra da hayıflanıyorum neden hemen sevinmedim diye. Sonra sonra başlıyor annelik sevinci bende.....Benim gibi hisseden var mı?

senin kese göründümü tatlım benim görünmedi karından baktı
bu arada ben gebzede oturuyorum özele gidiyorum doktorum çok iyi çok kibar çok güven verdi

evet kese var rahımde dedı ama benı korkuttu doktor bende 17 sınde reglı olmayınca 3 gun gecmıstı Kartalda Umut hastanesıne gıttım.Birsen hanıma bana kese var ama rahım dısında sıvı var dış gebelıkten suphelenıyorum dedı ve o kadar cok korktumki. benı renklı ultarasona yoladı idrar sıkısıklıgıyla bakıldı,daha sonra normal bakıldı,bırde alltan muayene ettı.. sonuc olarak dış gebelık yok dendı. doktora getırdım sonucları he ıyı yokmus dış gebelık dedı 2 hafta sonra gel kalp atıslarını gorelım dedı. Hiç memnun kalmadım acıkcası 2 hafat sonrada oraya gtmek ıstemıyorum ılk bıyere gıdıyım ve hep orda devam etmek ıstıoyorum ole yanı canım sagolsunnn korkuttu beniii ve baya para odedım renklı ultasona

evet bıtkı cayları ıcnde ole dıyolar ben sadece ıhlamur, kendım yaptıgım kusburnu ve su ıcıyorum suan :))

Benim yarın doktor randevum var, kısmetse kalp atışlarını duyucaz ama kafam karıştı sıkışık mı gitmek gerekiyor :44:

Kekik ve adaçayından uzak durmanız gerekiyor. Bana doktorum iki şeyden kesinlikle uzak duracaksın,1-çiğköfte 2- midye dedi. Toxoplasma ve ağır metal riskini düşünerek söylemiş. Bir yasak da ben ekleyeyim. Güvenmediğiniz süt ürünleri, peynir ve kremalardan uzak durun. Ben de brusella riski için söylüyorum.

zaten hassas oluyoruz tatlım hiç yere üzmüş seni benim kontrolde 31.de ama kalp atışını duyabilirmiyiz bilmiyorum ki :44:

:26: Ben değil bitki çayı normal çay bile içemiyorum ve hiç bişey yiyemiyorum yani geberiyorum açlıktan ama canım bişey istemiyor saçma sapan bir haldeyim bu durumum geçtikten sonra bu söylediklerin aklımda bulunsun özellikle çiğköfte meselesi bayılırım ama sadece bu riskli dönem değil hamileliğin her dönemi için geçerli sanırım
Ayyyy hadı goruceksın ınsallah :))) Yok canım sıkısık falan gıtme dıye bır zorunlulugun yok

İnşallah duyarız içimde öyle büyük bir korku var ki ... Burda bazı arkadaşların başlarına gelen talihsizlikler aklıma gelince korkuyorum Allah muhafaza yaa duyamazsam korkusu çok fazla içimde yarın ola hayrola inş kuzuşumu da görürüm kalbinin pıtpıtlarını da duyarım. Rabbim korktuğumdan korusun beni ve hepimizi :18:

zaten hassas oluyoruz tatlım hiç yere üzmüş seni benim kontrolde 31.de ama kalp atışını duyabilirmiyiz bilmiyorum ki :44:

8.haftadan önce kalp atımını dinleyen doktorlar var. Benim şansımdan sanırım, doktorlarım 8. haftayı garantileyip kalp atımına bakanlardan çıkıyor. İlk doktorum net göremem diye 8 haftadan önce karından bile kontrol etmezdi, illa vajinal muayene yapardı.Sonra milletvekili oldu Ankara'ya gitti zaten kendisi.(Ankara'ya gitmese bile ben ona gitmeyecektim zaten)

hayrlısı canım emın ol bende korkuyorum burdan okuduklarımla ama olcakla olenın onune gecılmez napalım hersey Allahım takdırı bıze..

hayırlısı olsun diyelim önce kesemizi görelim de doktor beni alttan muayene etmedi sadece karından baktı

vajinalde 5 haftada baslarında 5. haftanın ortalarında da karından gözüküyo. belki gittiğninde kalp atıslarını da duyarsın ben 5+6 da kalp atısını duydum :)

ya öle düşünme bende bugün çok kötüyüm kolumu kaldıramıyorum fatura bile kesemiyorum ama pozitif düşünelim pozitif olsun bende çok kötüyüm bugün hiç olumsuz giden bişey olmamasına rağmen sen böyle söyleyince bende korkmaya başladım ama inanıyorum her şey güzel olucak....

İnşallah benim de eylül ün sonunda bebişim doğacak!! Sizleri de kutluyorum kızlar, Allah bebişlerimizi korusun!
Ben adet tarihime 1 gün varken öğrendim kan değerim 40 tı, bugün değerim (adetim 2 gün gecikti) 169 ne diyorsunuz kızlar normal m i? Doktorum geç döllenme olmuş olabilir dedi, daha önce kimyasal gebeliğim olduğu için tedirginim biraz. Önceki kimyasal gebeliğim den dolayı progestan verdi, bebe aspirini ve folbiol.. haftaya kontrolüm var,, çok şaşkınım, mutluyum, tedirginim.. yani karmakarışıgım... :44:

:))) Hayırlısyla bısey olmaz ınsallah kendını durduk yere strese sokma canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…