bende 8 haftalık hamileyim...Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahsize bişey danışmak isterim...ben bu gebeliğimden önce boş gebelik ve düşük yaşadım.. bu sebeble dr.um progesteron takviyesi kullanmamı istedi..3 hafta önce 15 olan progesteron değerim şu an 230 dr.um iyi dedi. ama ben yinede tereddüt ettim..sizin değeriniz nedir ;? veya bilgisi olan var mı? cevap verirseniz sevinirim..
O KADAR BEZGİNİM Kİ BUGÜN TAZMİNATIMI DÜŞÜNMESEM HEMEN ÇEKİP GİDESİM VAR ağlasam açılırmıyım acaba
yaşlandımmı nedir kaldıramıyorum artık hiç bişeyi hiç bi lafı
Canım benim hamileliğimde sürpriz oldu, hemde korunurken oldu.
Durum böyle olunca bir hayır vardır diyorum, önlem almış olmasaydım çok üzülürdüm ama anladımki sur diksen olacağı varsa önüne geçilmiyor.
Eşimin desteği olmasa yine kaldıramazdım.
Kalp atışını duydunuzmu canım?
Benim adeti 10 gün geçmişti değer 165 çıkmıştı, geçen perşemde 433 civarıydı.
Adet geçtikten sonra tutmuş hemde, çok şaşırdım, o nedenle çokta umutlanmıyorum doğrusu.
Varsada hayırlısı yoksada hayırlısı diyorum.
bişey soorucam bu 165 ile 433 arasında kaç gün vardı kaç gün ara ile yaptınız acaba
İyi akşamlar arkadaşlar
Çarşamba günü bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür. 7+4 deyiz bugün. Ama ben hala inanamıyorum hala anne olacakmışım gibi bir his yok içimde niye böyleyim diye arada üzülüyorum da :) Sanırım geçici bir duygudur.
Benimde bazı arkadaşlar gibi doktor sorunum var ne yapacağımı bilmiyorum. Gittiğim doktor herkesin beğendiği bir doktor ama konuşmayı sevmiyor. Ultrasona girdiğimde 1 dk ya kaldım ya kalmadım. Kendi bebeği gördü ölçümü yaptı birkaç saniye kalp atışı dinletti bitti bu kadar. Toplamda 2-3 dk anca kaldım doktorun yanında. Ben bir iki şey sordum kafama takılan, internetten mi okuyorsun bunları diye birde fırça yedim nerdeyse. Olumsuz bişey olsa söylerim herşey normal dedi bişey demedim bende ama canım çok sıkıldı. Neden birşey demedim diye şimdi de kendime kızıyorum. Hayırlısı artık ....
bende 1 yıl boyunca tazminatım için sabretmiştim
sonra konuştuğum bütün iş arkadaşlarıma işten ayrılmak istiyorum ama tazminatımı bırakmak istemiyorum dedim
sağolsun beni sevmeyen arkadaşlar patronuma yetiştirmişler
bana sordu patronum doğru mu diye evet dedim
kıdem + ihbar verdiler 10 ayda işsizlik maaşım çıktı
banada hamileiğimi evde geçirmek nasip oldu
Canım düşük belirtilerin nelerdi?
Benim kasık ve karnım ağırıyor zaman zaman.
Önce ağrım felan çok olmadı bi gün sabah kahverengi akıntım geldi doktora gittim düşük olacak dedi sonra bi kaç doktora daha gittim hepsi aynı şeyi söyledi ağrım felan yoktu sonra kanamam başladı beraberinde ağrıda geldi kendiliğinden düştüğü için o kısım çok sancılı geçti ama kanamam başlayana kadar sancı hissetmedim...merak etme şimdi bende de çok sancı oldu onlar normal bebek kendine yer yapıyo kaslar açılıyo rahim büyüyo ondan doktor normal dedi benim ağrılarıma ama azaldı çok şükür cnm..Senin düşük tehliken felan mı var cnm..?
bende progestan kullanıyorum ama progestan değerine hiç bakılmadı benim
merhaba ve iyi günler
Kızlar merhaba,
dün doktora gittiğimde 8+3 olması gereken hamileliğim 6+3 te kalıp kalp atışları durmuştur. Bu sebeple kurtaj oldum. HEpinize mutlu hamilelikler ve mutlu doğumlar diliyorum. Sevgiler...
kızlar günaydınlar yine ilk uyanan benim sanırım,sabah kuşu gibi....dün akşam kontrolüm vardı,bebişi gördük 6+3 olmuş,kalp atışlarını gördük ama sesi duyamadık aletleri bozukmuş,çokk tatlıydı ya solucan gibiydi aynı,annesinin minik solucanı...kızlar bu arada ben daha önce özele gidiyordum dün devlet hastanesine gittim dr. progestanı bırakmamı söyledi,ayrıca folik plus tan günde 1 tane içmemi söyledi normalde ben günde 3 alıyordum,,,siz günde kaç tane alıyorsunuz?aklım karıştı biraz..
merhaba kızlar
nasılsınız bugün bakalım
sizi de ateş basıyor mu?ben yanıyorum.acaba normal mi ? elim ayağım ateş gibi.
keseyi gördük:)) 4 hafta,5 günlük ama 9mm olarak görünüyo,sizlerin kaç mm?
arkadaşlar günaydın bişey sorucam göğüs ağrıları azalan yada nerdeyse tamamen kaybolan varmı benm göğüs ağrım çok azaldıda endişeleniyorum.bu arada sata göre 6 haftalık keseye göre 4.5 haftalık hamileyim
bişey söylemediler canım, gittiğimde daha kese bile görünmüyordu.
önümüzdeki hafta gitme planım var.
kızlar kaç gündür okumaya devam ediyorum ama yazacak mecalim yoktu
bugün iyim bi parça çok şükür
sizin işlerinizi kim yapıyor ya
ben ne yemek yapabiliyorum nede iş 2 haftadır
yatmaktan bunaldım artık
ama bulantım kusmam yok
kahverengi akıntım vede halsizligim var
bide iştahsızlık tabi,gaz sancılarım oluyor
alttan üstten sürekli
eşim yarın serum taktıralım diyor
ne dersiniz
ne zaman takılması normal?
Cnm geçmiş olmuş benim annem sağolsun yardım ediyo kayınvaldemde yardım eder ama artık toparlandım biraz..Serumu bilemedim onu en iyi doktorun bilir sormadın mı ki ne dedi ki..?
yarın cumartesi ya
ilçede taktıralım dedik
bilmiyorum pazartesiyi bekleyip dr amı sorsam ama azda olsa yiyebiliyorum
yemek yapan biri olsa.....
kızlar ve minnoşları hepinize iyi akşamlaraklıma takılan bir kaç soru var.bugün doktorum ultrason istemedi kafama takıldı 15 gün sonra gel bakalım dedi.birde benim günüm geçmemişti ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmıştım bişey olur mu acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?