2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar arkadaşlar

Çarşamba günü bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür. 7+4 deyiz bugün. Ama ben hala inanamıyorum hala anne olacakmışım gibi bir his yok içimde niye böyleyim diye arada üzülüyorum da :) Sanırım geçici bir duygudur.

Benimde bazı arkadaşlar gibi doktor sorunum var ne yapacağımı bilmiyorum. Gittiğim doktor herkesin beğendiği bir doktor ama konuşmayı sevmiyor. Ultrasona girdiğimde 1 dk ya kaldım ya kalmadım. Kendi bebeği gördü ölçümü yaptı birkaç saniye kalp atışı dinletti bitti bu kadar. Toplamda 2-3 dk anca kaldım doktorun yanında. Ben bir iki şey sordum kafama takılan, internetten mi okuyorsun bunları diye birde fırça yedim nerdeyse. Olumsuz bişey olsa söylerim herşey normal dedi bişey demedim bende ama canım çok sıkıldı. Neden birşey demedim diye şimdi de kendime kızıyorum. Hayırlısı artık ....

bende progestan kullanıyorum ama progestan değerine hiç bakılmadı benim

O KADAR BEZGİNİM Kİ BUGÜN TAZMİNATIMI DÜŞÜNMESEM HEMEN ÇEKİP GİDESİM VAR ağlasam açılırmıyım acaba
yaşlandımmı nedir kaldıramıyorum artık hiç bişeyi hiç bi lafı

bende 1 yıl boyunca tazminatım için sabretmiştim
sonra konuştuğum bütün iş arkadaşlarıma işten ayrılmak istiyorum ama tazminatımı bırakmak istemiyorum dedim
sağolsun beni sevmeyen arkadaşlar patronuma yetiştirmişler
bana sordu patronum doğru mu diye evet dedim
kıdem + ihbar verdiler 10 ayda işsizlik maaşım çıktı
banada hamileiğimi evde geçirmek nasip oldu

bişey soorucam bu 165 ile 433 arasında kaç gün vardı kaç gün ara ile yaptınız acaba

Hanımlar hepinize iiyii akşamlar bugün bebişimizin kalp atışlarını duydukçok şükür biraz rahattladım bi düşük yaşadığım için çok tedirgindim:18:ama doktor herşey normal dedi..7 haftalığız teyzeleri...

Bende evliliğim 1 yılı doldurmadi die kıdem tazminatimi alıyorüm dedim kaç yılın hatri var beni siz çıkarında işsizlik maaşımi alayım nerde yok kanundu biri söylerse ne olur vs dedim ok sonu yokum ozaman inşallah şimdi gün sayıyorum patronular bole ışte işini yap senden iyisi yok işin düşerse yoksun menfaat dünyasi ışte

Canım düşük belirtilerin nelerdi?
Benim kasık ve karnım ağırıyor zaman zaman.

Önce ağrım felan çok olmadı bi gün sabah kahverengi akıntım geldi doktora gittim düşük olacak dedi sonra bi kaç doktora daha gittim hepsi aynı şeyi söyledi ağrım felan yoktu sonra kanamam başladı beraberinde ağrıda geldi kendiliğinden düştüğü için o kısım çok sancılı geçti ama kanamam başlayana kadar sancı hissetmedim...merak etme şimdi bende de çok sancı oldu onlar normal bebek kendine yer yapıyo kaslar açılıyo rahim büyüyo ondan doktor normal dedi benim ağrılarıma ama azaldı çok şükür cnm..Senin düşük tehliken felan mı var cnm..?

bişey söylemediler canım, gittiğimde daha kese bile görünmüyordu.
önümüzdeki hafta gitme planım var.

bende progestan kullanıyorum ama progestan değerine hiç bakılmadı benim

Dünden beri bbende kullanıyorum progestan dün öğle azcik kahverengi leke oldu doktorum verdi arastidim hemen hemen yeni nesil bu hamileler kullaniyor pazartesi gidicem doktora bakalım geçen hafta ekranda kalbini görmüştük yavrumu bakalım sesinide duyarız inşallah allah hepimize yardımci olsun

kızlar kaç gündür okumaya devam ediyorum ama yazacak mecalim yoktu
bugün iyim bi parça çok şükür
sizin işlerinizi kim yapıyor ya
ben ne yemek yapabiliyorum nede iş 2 haftadır
yatmaktan bunaldım artık
ama bulantım kusmam yok
kahverengi akıntım vede halsizligim var
bide iştahsızlık tabi,gaz sancılarım oluyor
alttan üstten sürekli
eşim yarın serum taktıralım diyor
ne dersiniz
ne zaman takılması normal?

Cnm herşeyin hayırlısı üzülmemeye çalış..Benimde ilk gebeliğim benzer oldu aynı..İnş sende tekrardan hamile kalırsın her şey yoluna girer..

Cnm benim doktorum da günde bir tane dedi..

merhaba kızlar
nasılsınız bugün bakalım
sizi de ateş basıyor mu?ben yanıyorum.acaba normal mi ? elim ayağım ateş gibi.

Bende olmuyo cnm arada kalbim hızlı kızlı atıyo:18:

keseyi gördük:)) 4 hafta,5 günlük ama 9mm olarak görünüyo,sizlerin kaç mm?

benim 7 haftalık 7mm doktor bana herşey normal dedi bilemedim şimdii....kızlar sizlerinki kaç mm..?sizde yazarmısınız lütfen..?

Cnm geç yumurtlama olmuş olabilir onu doktorlar anlıyo zamanlla..göğüs ağrılarım benim devm ediyo bazen unutuyorum arada sancısını hissediyorum ama..kişiden kişiye değişebilir endişelenme

bişey söylemediler canım, gittiğimde daha kese bile görünmüyordu.
önümüzdeki hafta gitme planım var.

Aaaa iyi cnm bende düşük riski mi var acaba diye korktum ölee sorunca..çok erken öğrendin o zaman sen daha kese görünmüyosa kaç haftalık 3 felan mı..?

Cnm geçmiş olmuş benim annem sağolsun yardım ediyo kayınvaldemde yardım eder ama artık toparlandım biraz..Serumu bilemedim onu en iyi doktorun bilir sormadın mı ki ne dedi ki..?

Cnm geçmiş olmuş benim annem sağolsun yardım ediyo kayınvaldemde yardım eder ama artık toparlandım biraz..Serumu bilemedim onu en iyi doktorun bilir sormadın mı ki ne dedi ki..?

yarın cumartesi ya
ilçede taktıralım dedik
bilmiyorum pazartesiyi bekleyip dr amı sorsam ama azda olsa yiyebiliyorum
yemek yapan biri olsa.....

yarın cumartesi ya
ilçede taktıralım dedik
bilmiyorum pazartesiyi bekleyip dr amı sorsam ama azda olsa yiyebiliyorum
yemek yapan biri olsa.....

Evet cnm aynen önüme getirseler neler yerim ama yapmaya gelince totomu battaniyenin altından kaldıramıyorum uyuşukluk ve uyku hali mahvediyodu benide ama çok şükür biraz iiolcam gibi sanki artıkbana annem sağolsun gelir 3 günlük yemek yapar gider

kızlar ve minnoşları hepinize iyi akşamlaraklıma takılan bir kaç soru var.bugün doktorum ultrason istemedi kafama takıldı 15 gün sonra gel bakalım dedi.birde benim günüm geçmemişti ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmıştım bişey olur mu acaba yaa

Cnm kaç haftalıksın çok erken daha diye mi ultrasondan bakmadı acaba..?Ama şaşırdım normalde hep bakarlar bilemedim cnm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…